Gość Seentag Opublikowano 8 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2006 Jeśli od marca będzie tak jak Zdrux obiecał to każdy PU będzie co miesiąc dostawał 1 invitke, więc nie będzie problemów byle by ratio trzymać... Ponoc już ZdruX przydzielił invity ;] pewnie nie załapie się... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 8 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2006 Ponoc już ZdruX przydzielił invity ;] pewnie nie załapie się... zawsze mozesz do niego napisac, moze zmieknie ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 8 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2006 Ponoc już ZdruX przydzielił invity ;] pewnie nie załapie się... Wyślij mi na PW swój adres email....zobaczymy co da się zrobić :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jediknight Opublikowano 10 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2006 Da się jakoś nabyć Tri-State w Polsce? Płytka jest tak dobra, że aż chce się za nią zapłacić, poza tym jakość MP3 jest taka sobie... A, i też bym bardzo prosił o invite jak będziecie mogli dać ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
To_MeKs Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 poza tym jakość MP3 jest taka sobie... taka sobie haha czyli dla Ciebie 224 kb/s to malo ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jediknight Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 To, że nie dysponujesz sprzętem, na którym słyszy się różnicę między CD a MP3 224, to wyłącznie Twoja strata. Nie rozumiem, czy śmiejesz się ze mnie ("haha") dlatego, że ją słyszę? Uwierz, że bardzo przyjemnie słucha się w pełnej jakości. A takiemu albumowi jak Tri-State zdecydowanie by pomogła. Chicane'owi pomaga. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 niestety w muzyce trance za szybko wszystko wychodzi jest bardzo duzo dj'ow i wiekszosc kawalkow jakie mozna dostac to tylko mp3 a nie jak duzo ludzi by chcialo losseless :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
To_MeKs Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 jediknight jak tak bardzo przeszkadza Ci jakos plytki to wez sobie programem Audacity zmien na lepsza. pOZdRo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 kto chce zaproszenie na TT? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jediknight Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 jediknight jak tak bardzo przeszkadza Ci jakos plytki to wez sobie programem Audacity zmien na lepsza. pOZdRo ??? Nie bardzo rozumiem o co Ci chodzi... przecież jak coś jest skompresowane stratnie to nie da się już polepszyć jakości... a tak w ogóle to koniec z OT ja chcę zaproszenie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolos Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 (edytowane) kto chce zaproszenie na TT?Witam, Jak masz wolne jeszcze jedno zaproszenie na TT to możesz się ze mną podzielić icon_wink3.gif Z góry Dzięki Edytowane 12 Marca 2006 przez Kolos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 nowi urzytkowniki TT :) trzymac ratio ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Seentag Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 jasne to nie takie łatwe, seeduje 112 torrentów na TT...cieniutko idzie. Tam chyba nigdy nic się nie zmieni, jeżeli chodzi o ratio. Na Chwile obecną przy statystykach [seeders : 29122, Leechers : 944] jest nie możliwością wyrzeźbic ciekawe ratio ;) Chroni mnie tylko to, że zaczynam na nowym koncie z zerowym licznikiem i taką liczbą torrentów do seedowania :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 Jakbyś ktoś zaproszonko miał to również byłbym zainteresowany bardzo :) PS. Doradźcie mi może taką rzecz :) A mianowicie bardzo mi się podoba muzyka taka jak nagranie Cosmic Gate - Fire Wire - czyli taki fajny basik plus ciekawe odgłosy w tle - co byście poradzili do słuchania tego typu. Tylko coś ambitniejszego niż Rocco itp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 jediknight byl pierwszy wiec on dostaje zaproszenie:) wiecej nie mam:/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jediknight Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 dzieki stokrotne :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 Oglądał już ktoś God Is My DJ - The Story Of Sensation ???? Dla fanów progressywnych house'owych tematów polecam set John Digweed Kiss 100 12-03-2006 (gościem Digweed'a był Matthew Bushwacka ten od Layo & Bushwacka) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Seentag Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 Przypominam o korzystaniu z dobrodziejstwa gmail.com - szkoda stracic zaproszenie wysyłając je na o2.pl :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 Oglądał już ktoś God Is My DJ - The Story Of Sensation ???? Dla fanów progressywnych house'owych tematów polecam set John Digweed Kiss 100 12-03-2006 (gościem Digweed'a był Matthew Bushwacka ten od Layo & Bushwacka) a ty ogladales ? bo widzialem twojego komentsa ;-) jesli ogladales to daj znac... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 a ty ogladales ? bo widzialem twojego komentsa ;-) jesli ogladales to daj znac... heheheh :D jeszcze nie oglądałem.... byłem poprostu ciekaw czy ktoś już widział :) mam jeszcze do obejrzenia sasha & digweed presents delta heavy tour DVD wiec sensation musi poczekac na swoja kolej ... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 Chętnie bym obejrzał oba te "filmy", ale troche szkoda mi ratio, które tak długo naprawiałem. A wiec jak to ciekawie jest, bo już ściągałem "Another day at the office". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killua Opublikowano 14 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2006 Ktos moze zna ktoras z tych muzyczek , gdzies zaslyszal , posiada itp slowem jak to dostac :D http://rapidshare.de/files/15446343/sc.mp3.html http://rapidshare.de/files/15447848/takie_cos.mp3.html senk u Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 14 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2006 Chętnie bym obejrzał oba te "filmy", ale troche szkoda mi ratio, które tak długo naprawiałem. A wiec jak to ciekawie jest, bo już ściągałem "Another day at the office".co ja mam powiedziec jak kiedys sciagalem HDTV co mialo 11gb ;] tyle ze wtedy byle w angli i mialem mega lacze :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 14 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2006 Slyszeliscie TATW 102 ??? <tancze> Najnowszy ASOT Arminka przy tym wysiada. ps. co jest na tych filmach ze Wam sie chce sciagac tyle GB? Oczywiscie oprocz muzy :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 14 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2006 ps. co jest na tych filmach ze Wam sie chce sciagac tyle GB? Oczywiscie oprocz muzy :>Oprócz muzy, to jeszcze pewnie obraz:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 14 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2006 xpektor ale 103 to lipka przy ASOT 239 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 14 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2006 Slyszeliscie TATW 102 ??? <tancze> Najnowszy ASOT Arminka przy tym wysiada. ps. co jest na tych filmach ze Wam sie chce sciagac tyle GB? Oczywiscie oprocz muzy :> Jedni lubią oglądać, inni nie .... ale jak Digweed i Sasha za deck'ami graja np. Bedrock - Heavent Scent fajnie popatrzeć jak tłum ludzi szaleje .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilek Opublikowano 14 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2006 Mam pytanie.Pierwszy raz sciągnałem poleconego przez was seta: Gabriel & Dresden - Global DJ Broadcast.Jest naprawde super.Wszyscy moi kumple wymiekają jak to slysza.Macie coś o podobnych klimatach ??Skad wy to sciągacie wszystko ??Jakies linki ?? :) Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 14 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2006 (edytowane) Może troche bardziej sprecyzuj ten set z GDJB....z tego co pamietam to kilka razy Gabriel & Dresden byli goścmi u Markusa.... ...co do podobnych klimatów to inne sety G&D, ostatnio nie widziałem ich nowych setów, ale starszych setów jest sporo w sieci.... ....od siebie polecam essential mix z G&D z 2003 roku bodajrze z września..... Edytowane 14 Marca 2006 przez satoshie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilek Opublikowano 14 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2006 (edytowane) To znaczy nie musi być to G&D.Jaki nowy trance szukam dobry :] Co poleceacie ??Sciagaacie to z torrentów czy skąd ??Ten G&D był z z 1.19.06.Pozdro Edytowane 14 Marca 2006 przez Kamilek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...