KAX_ Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 (edytowane) wiem wiem doczytałem ale chciałem sie upewnić czy to napewno ten błąd, szkoda że nie działa bo asot 250 na raz nie przesłucham i musze sobie czas zapisywać :) EDIT: a mam pytanie czy mozna edytować jakoś pliki .cue tak zeby było 98 utworów podzielonych, a 99 to by była reszta niepodzielona? EDIT2: oki już mam w notatniku wywaliłem 2 ostatnie tracki i mam równo 99 i działa... Edytowane 31 Maja 2006 przez -=KAX=- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 Ja dalej jestem przy maglowaniu 250 od kazdej strony... Jesli amcie cue, to polecam kawalek nr 37 o tytule 37 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 Ja dalej jestem przy maglowaniu 250 od kazdej strony... Jesli amcie cue, to polecam kawalek nr 37 o tytule 37 :) ja juz calego od wczoraj przesluchalem ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 Your loving arms (Markus Schulz Remix) ma ktos ten kawalek non live?? jest na ASOT250.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Proofit Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 Podajcie pare fajnych kawalkow nowego houseu. bo juz nie mam czego sluchac :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 Ja przy kazdej mozliwej okazji go slucham... i dotarlem dalej niz do 37 ;) Te klimatyczne wstawki, spiewy, oklaski, wywiady, gratulacje, cos niesamowitego... Dzis 251 jak sie nie myle? Armin bedzie musial sie postarac bo postawil sobie poprzeczke bardzo wysoko! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 ja dopiero dzis zaczalem sluchac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas0 Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 (edytowane) Swietny ostatni TATW #115 , dobry questmix i ciekawy numerek 15-ty DT8 Project - Till The End ;] 1. Sander van Doorn "Punk'd" [sean Tyas Mix] (Oxygen) 2. Above & Beyond "Can't Sleep" [signum Remix] (Anjunabeats) 3. Bart Claessen "When Morning Comes" (Yakuza) Record of the Week 4. Primer "Everlast" [ben Gold Remix] (CDR) 5. Tuna Tremendous "Mesmerize" (CDR) 6. Summer Sessions "Slipstream" (Sunquest) 7. Smith & Pledger "Black" (Anjunabeats) 8. Orjan "Artic Globe" (Intuition) 9. Kamaya Painters "Endless Wave" [Andy Bagguley 2006 Rework] (CDR) Web Vote Winner 10. Ferrin & Low "Breeze" (CDR) 11. Seismicbeats "Hazy Lights" (CDR) 12. Jaytech "Touchbright" [Jaytech Mix] 14. Luke Chable "Oz" (Baroque) 15. DT8 Project "Till The End" (Mondo) Guest mix: Nitrous Oxide 1. Nitrous Oxide "Morning Light" 2. N20 - Territory [CDR] 3. Underwater vs Mane pres Dot PL - Tropic Of Cancer [CDR] 4. Nitrous Oxide "North Pole" (Anjunabeats) 5. 3rd Moon "Diving In The Sky" (Profuse) enjoy ! ;] //+ .cue Edytowane 1 Czerwca 2006 przez Luc4s Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 no xpektor masz racje ;-) fajne sa te wstawki i pozdrowienia to naprawede dziala klimatycznie ;-) a co do asota 251 to nie jest tak ze od ostatniego numeru cos tam sie zmieni?? a zreszta zobaczymy dzisiaj ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 no xpektor masz racje ;-) fajne sa te wstawki i pozdrowienia to naprawede dziala klimatycznie ;-) a co do asota 251 to nie jest tak ze od ostatniego numeru cos tam sie zmieni?? a zreszta zobaczymy dzisiaj ;) Ja słucham praktycznie na okrągło ASOT 250 :) Nagrałem na DVD+RW i na przemian w pracy, w aucie, w domu ;] Od równej 1h 45m zaczyna się prawdziwe piękno Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 2 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2006 Ja słucham praktycznie na okrągło ASOT 250 :) Nagrałem na DVD+RW i na przemian w pracy, w aucie, w domu ;] Od równej 1h 45m zaczyna się prawdziwe piękno no ja tez mam na cd nagrane, slucham albo na kompie albo w CD ;] albo na uczelni :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 2 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2006 (edytowane) Pamietacie jak kiedys ASOT byl w 2 czesciach IN THE MIX i The New tune selected (sorka za moj angielski jak by co ) moim zdaniem chyba takie wyjscie bylo lepsze od któego Episodu sluchacie ASOT bo ja cos od 110 , jeszcze pemiatam jak Asoty sciagalo sie z SDI z ukta.tk co tydzien Edytowane 2 Czerwca 2006 przez qbass Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Seentag Opublikowano 2 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2006 Owszem, dwuczęściowy ASOT był o wiele lepszy. Prawde powiedziawszy zacząłem słuchac od 178. Na dzień dzisiejszy pomimo posiadania wszystkich części jakoś nie cofam się wstecz. Wie ktoś coś odnośnie pobytu armina na TT ? wczoraj mniej więcej przeleciałem topik dotyczący pozdrowień od armina dla TranceTraffic, była tam jakaś wzmianka o rozmowie admina z samym dj. jak wygląda kwestia wydania full-a Karen Overton - Your Loving Arms (Markus Schulz Vs. Elevation Intro Mix) ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 2 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2006 Ja słuchałem od samego początku, później w środku miałem troche większą przerwę bo Armin zaczął jakieś dziwne tune'y grać, tzn. nie czułem już tej energii w jego setach i brakowało mi kreatywności. Wszystko co grał było takie oklepane. Ale te kawałki zawsze będę pamiętał i pamiętam gdzie je usłyszałem :) : Airwave - Mysteries Of Life Rising Star - Startheme Moogwai - The Labyrinth Part 2 Ultra Vibe - Choose Freedom John Johnson - CITY EP - New York Accadia - Into The Dawn (James Holden rmx) Początki ASOT były świetne (rok 2001) IMHO najlepsze lata muzyki trance !! Zresztą nie tylko ja tak uważam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jediknight Opublikowano 2 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2006 jak wygląda kwestia wydania full-a Karen Overton - Your Loving Arms (Markus Schulz Vs. Elevation Intro Mix) ??armin w ostatnim asocie powiedzial ze owszem, bedzie wydany, ale jeszcze nic nie wiadomo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 2 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2006 j/w Jeden z najlepszych kawalkow w ASOT 250. PO sciagnieciu orginalu i club mix, uwazam ze Mark Schulz i jego mix to cos genialnego, a vokal tej laseczki to poprostu femonem... bez jakis spiewow ala opera, lecz totalno olewajacy glosik, miodzio ;P A jesli chodzi o ASOTy to zaczalem sluchac od ok 170, od ASOTow zaczela sie wlasnie moja przygoda z muzyka TRANCE ktora jak narazie nie ma zamiaru sie zakonczyc... i dobrze! Piwo ponizej 10s, kto lepszy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
feluś Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 (edytowane) Cześc. Na jaki serwer najłatwiej wrzucać sety? Kiedyś zawsze uzywałem yousendit teraz wprowadzili jakieś ograniczenia , maile i coś. Z rapidem i z mega upload tez sa chyba problemy coś mi sie jeszcze tinyurl kojarzy co polecacie i co jest najszybsze najmniej problemowe? z góry dziękuje.pa i czym połączyć 2 mp3 tudziez sety?darmowy program oczywiście, dziekuje Edytowane 4 Czerwca 2006 przez feluś Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 Tu jest jakiś mały spis kilku stron gdzie można uploadować pliki, tylko niestety sporo z nich ma małe limity co do pojedyńczych plików. PS. Tinyurl, to raczej do skracania adresów jest:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 (edytowane) Nowy Essential Mix z Paul Van Dyk'iem Paul Van Dyk Live @ Colourfest Glasgow Essential Mix BBC Radio 1 04-06-2006 Tracklist : 01. Intro ID 02. Marco V - Red Blue Purple 03. Armin van Buuren - Control Freak (Sander van Doorn Remix) 04. Aalto - 5 (Original Mix [Paul van Dyk Edit]) 05. ID 06. Factoria - Beneath The Surface 07. ID 08. Ronald van Gelderen - This Way (Rank 1 Remix) 09. ID 10. ID 11. ID 12. ID 13. Guiseppe Ottaviani - Through Your Eyes 14. Kuffdam & Plant - The Ones We Loved 15. Beam feat Michelle Aragon - Silent Tears (Shogs 2 Faces Dub) 16. Kuffdam & Plant - Dream Makers (Shogs 2 Faces Mix) 17. ID 18. Luminary - Wasting (Andy Moor Remix) 19. ID 20. ID 21. ID 22. Terranova & Austin Leeds - Shake Me 23. Camisra - Let Me Show You 24. ID 25. Paul van Dyk - The Other Side (Deep Dish Other Than This Side Mix) 26. Da Hool - Street Life (Azzido Da Bass Remix) 27. The Egg - Walking Away (Tocadisco Remix) 28. Syndica - Orange Sky 29. DK8 - Murder Was The Bass 30. Placebo - Every Me, Every You (Lexy & K-Paul Remix) 31. Emjay - Make Some Noise (Remix?) 32. Paul van Dyk - For An Angel (Marc van Linden Remix) 33. Paul van Dyk - Time Of Our Lives (UK Club Mix) Jest do ściągnięcia na http://www.trancetraffic.com oraz http://themixingbowl.org Jak znajde jakiś link "nie torrent'owy" to podam :) Edytowane 4 Czerwca 2006 przez satoshie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
insektcc Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 (edytowane) Satoshie podstawowe moje pytabie do ciebie: Ile to wazy i czy bylbys tak mily i zuploadowal na mojego serva jesli wazy mniej niz 500 MB (chyba tyle jeszcze upchne) ? :rolleyes: Edytowane 4 Czerwca 2006 przez insektcc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 A odemnie: ASOT 251: http://s003.wyslijto.pl/index.php?file_id=...ct=&gk=transfer http://www.megaupload.com/?d=F42Y83R9 http://www.badongo.com/file/786004 http://www.sendspace.com/file/bbbhqr A tutaj: Nie wiem czy to co podaj satoshie, ale jakis nowy essential mixod PvD : http://www.filefactory.com/?696725 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 (edytowane) Satoshie podstawowe moje pytabie do ciebie: Ile to wazy i czy bylbys tak mily i zuploadowal na mojego serva jesli wazy mniej niz 500 MB (chyba tyle jeszcze upchne) ? :rolleyes: Waży to około 160 MB. Mógłbym to upload'ować, ale jeszcze nie mam tego :( Download in progress ;) .... A tutaj: Nie wiem czy to co podaj satoshie, ale jakis nowy essential mixod PvD : http://www.filefactory.com/?696725 Data się zgadza, ale wielkość coś nie ta. Może oprócz Van Dyka jest tam jeszcze czyjś set z imprezy Colourfest ?? :unsure: Zresztą zaraz sprawdzę kto tam grał wogóle oprócz Van Dyka :) @insektcc : jeśli nie będziesz ściągał tego z link'a, którego podał xpektor to daj znać, później wrzuce Ci to na server. Namiary na niego chyba podawałeś na wcześniejszych stronach tematu ? EDIT : Dobra impreza musiała być :) Podejrzewam, że w tym pliku na filefactory może też być Armin Van Bureen. Zresztą zobaczcie sobie Line Up Arena 1: Radio 1 presents Colours & Inside Out Paul Van Dyk Armin Van Buuren Judge Jules Fergie Eddie Halliwell Sander Van Doorn Simon Foy Giovanni Ferri Arena 2: Type Timo Maas Seb Fontaine David Guetta Steve Angello Satoshi Tomiie :lol2: Sebastian Ingrosso Mark Knight Arena 3: Hed Kandi Andy Norman Paul Wilkins Luke Neville Damian Wilson Pav on Percussion Plus Colours residents Jon Mancini Iain 'Boney' Clark Michael Paterson Arena 4: Extreme Euphoria Tidy Boys Andy Farley Lee Haslam Mark EG Scott Brown Breeze & Styles Marc Smith Sharkey Jason Cortez Arena 5: Back to the Future Live The Bassheads (Is There Anybody Out There?) Q.F.X Ultrasonic DJs: World Exclusive Ruffneck Ophidian & MC Sneaky Eye Slipmatt Bass Generator Obsession Joe Deacon Billy Reid DJ Loki Pulsator Joey Riot Rob Da Rhythm MC Madman Arena 6: Radio 1 Outdoor Stage Judge Jules (broadcast live 7-9pm) Dave Pearce Eddie Halliwell Edytowane 4 Czerwca 2006 przez satoshie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 Calkiem ladniutki line-up, przydalaby sie jeszcze tracklista. Ile zajmuje ten secik, bo mi osobiscie filefactory nie dziala ;\ Ja jedynie przekopiowalem linka z djmixes. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 Calkiem ladniutki line-up, przydalaby sie jeszcze tracklista. Ile zajmuje ten secik, bo mi osobiscie filefactory nie dziala ;\ Ja jedynie przekopiowalem linka z djmixes. Set, który ja ściagam zajmuje 160 MB. Set do którego podałeś link na filefactor ma około 330 MB. Tracklista do setu Van Dyk'a jest wyżej w moim poście. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
insektcc Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 (edytowane) Hmm no sam nie wiem. Sluchaj to na wszelki wypadek wieczorkiem czy kiedy tam bedziesz chcial jak juz bedziesz mial to zarzuc: Host: ftp.coloss.superhost.pl User: underground@coloss.superhost.pl Pass: underground A to co xpektor podal tez zassam (zassę?) B) Mam 3 secisze z Sound Empire we Wrocku: Matthew Dekay, Peter Pain i Remy. Jakby ktos chcial. Zarzucilbym ale jeszcze mi nie poszerzyli serva. :/ Musze znowu awanture zrobic... Edytowane 5 Czerwca 2006 przez insektcc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jediknight Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 one sa na www.arminvanbuuren.pl/download.htm do sciagniecia ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 one sa na www.arminvanbuuren.pl/download.htm do sciagniecia ;) A jak z jakością ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
insektcc Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 No faktycznie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jediknight Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 A jak z jakością ??320. ale mowia ze seta armina wlasnie dlatego nie zamiescili ze zajalby 550 mb. jakby jego akurat nie mozna bylo skompresowac bardziej. -_-' Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 http://www.sendspace.com/file/uy2m99 << Paul Van Dyk Live @ Colourfest Glasgow Essential Mix BBC Radio 1 04-06-2006 a ten link xpektora jest z PVd ale pozniej jest Eddie Halliwell dlaczego nikt nie mowi o ASOT 251 ? jest cudowny, bije chyba wszystkie 24x na glowe , jak dobrze uslyszalem w 252 bedzie Classic Hour bez pozdrowien Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...