Skocz do zawartości
giusepe

Trance / house / techno

Rekomendowane odpowiedzi

@qbass : masz większy upload niż ja na neo (64 kB/sec) ??

dochodzi do 200kilobajtów/s

insektcc nie moge wejsc na server wywala mi blad, niby zle haslo albo user

Edytowane przez qbass

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

FILO & PERI feat FISHER - [Ordinary Moment-(VANDIT057) VLS #02] ordinary moment (midnight mix)

polecam!! cudowny mix ;-) chociaz kawalek znany jest juz z tatw to remix i tak jest cudo ;]

dla zainteresowanych http://www.megaupload.com/?d=QFWSK46T

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak masz dobry up, to nic tylko sie za to zabierac (poki 1seed) , napewno podreperujesz ratio :) Sam bym zassal, ale chyba nie wygospodaruje tyle miejsca na hdd :(

Edytowane przez Luc4s

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja odpadam. Widziałem wszystkie klipy (nowy pack na TT ;) ) i relacje z imprez, które są w tamtym packu. Wart obejrzenia jest Tiesto @ Dutch Dimension. IMHO Dutch Dimension 2002 to najlepszy set jaki Tiesto zagrał.

Edytowane przez satoshie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To oglądnij sobie ten co wrzuciłem pare postów wyżej to zmienisz zdanie bo tez myslałem ze dutch dimension jest najlepszy :). Pozdro.

P.S.: Chyba że widziałeś to sorki ale o gustach sie nie dyskutuje , dutch dimension kozaczek ale ten mi sie bardziej podoba.

Edytowane przez Gregor1230

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiec jest to koncert Armina z Rotterdamu 12 november 2005 bodajrze. 2 cdeki zajmuje, ogladam go juz 2 dzinek i stasznie mi sie występ podoba. Jesli miałbym porównywać z

wrocławiem to jest 10x lepsza imprezka niz w hali.

Lineczki do cd1 wrzuce jak cos potem .

P.S.: Jak moj sprzet na to pozwoli to zaraz zmajstruję krótki mówik dla Ciebie z 2 cdeka tam gdzie jest to co tygryski lubią najbardziej :)

P.S2.: Sprzęt jakoś to pociągnoł , jakosc w porownaniu z oryginałem to niebo a ziemia ale za to możesz sobie oglądnąć bo tylko 30 mb , a nie 1,4 gb. Pozdrawlayou.

Link: http://www.megaupload.com/?d=4DKJUX6F

Edytowane przez Gregor1230

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wrzuc linki do pierwszego CD :) ... a tak w ogole to jest dvdrip z ARMIN ONLY , THE NEXT LEVEL ?

// no tak 12.11.2k5 ARMIN ONLY, mam to na hdd, niepotrzebnie targalem :D nie skumalem na poczatku co to jest, ehehe. ale co racja to racja :D dvd super ;]

Edytowane przez Luc4s

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wrzuc linki do pierwszego CD :) ... a tak w ogole to jest dvdrip z ARMIN ONLY , THE NEXT LEVEL ?

// no tak 12.11.2k5 ARMIN ONLY, mam to na hdd, niepotrzebnie targalem :D nie skumalem na poczatku co to jest, ehehe. ale co racja to racja :D dvd super ;]

chce jeszcze

nie wiem czy to jest z Armin Only ale chyba tak, ale czy Remy gral na AO?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Gregor1230 : dzięki za fatygę i montaż klipu ;) tak to jest The Next Level... oglądałem juz jakiś czas temu... nadal na moim :) pierwszym miejscu jest Dutch Dimension 2002 ;) chociaż set z 2001 też był niczego sobie :)

Edytowane przez satoshie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi