insektcc Opublikowano 11 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2006 Na servie bedzie za 5h 50min (moj cudowny upload...). A dane do mojego ftp-a masz kilka postow wczesniej. Poszukaj bo nie chce mi sie wstukiwac ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilek Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 Panowie ostatnio kręci mnie coś w tym stylu,znacie jeszce jakieś podobne kawałki ?? :) http://www.uploading.com/?get=JFZFZSWE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 Czy w temacie są fani Underworld'a ?? Jeśli tak to coś dla was : Underworld - Born Slippy (Spacecab Remix) Nowy remix w house'owych klimatach, wiadomo oryginału nie pobije, ale posłuchać zawsze można :) oraz Underworld - "I'm a big sister, and i'm a girl, and i'm a princess, and this is my horse" z Underworldlive.com Exclusive !!! Tracklist : 01. Underworld - Peach Tree 02. Underworld - Mowed Path 03. Underworld - Showlder 04. Underworld - Wedge 05. Underworld - Hundred Hz Total Time : 30:34 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lechu1777 Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 Ja używam AceFTP, wpisuje user:underground, pass:underground i server coloss.superhost.pl i pisze authentication failed :( Co jest? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 Sensation White - 28 paździrnik@hala ludowa Wrocław napewno mnie nie zabraknie !! ;-D od 19 czerwca bilety - MIAZGA! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 Jestem ciekawy jaki będzie line up na Sensation White we Wrocku. Apropo Wrocka zbliża się Creamfields (1 lipca), a ja 1 i 2 lipca egzaminy na uczelni :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość HDR_o Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 A co to jest ?? ma to coś wspólnego z pewnym "klubem" ekwador ??Wiesz co to za utwor Sash - Equador? TO chodzi mi o ten utwor,tylko,ze przez caly czas spiewa panienka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lechu1777 Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 Nie chodzi FTP u mnie :( Authentication failed. A propo nicku to pewnie underground bez tego co jest za @ ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 Jestem ciekawy jaki będzie line up na Sensation White we Wrocku. Apropo Wrocka zbliża się Creamfields (1 lipca), a ja 1 i 2 lipca egzaminy na uczelni :( ja niestety wyjezdzam 22 do UK :-( ale teraz sie ciesze bo odbije sobie te wakacja 28 pazdziernika ;- ))) insektcc - dzieki za remix schulza !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 Wiesz co to za utwor Sash - Equador? TO chodzi mi o ten utwor,tylko,ze przez caly czas spiewa panienka. Tak Hydro...ekhm....znaczy HDR_o :) kojarze utwór Sash - Equador, niestety nie pomogę Ci pomoc. Nie wiedziałem, że wyszedł jakiś nowy remake tego utworu. Jak znajdę to dam znać ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 Wiesz co to za utwor Sash - Equador? TO chodzi mi o ten utwor,tylko,ze przez caly czas spiewa panienka.Może chodzi o Starstylers Ft. Michy - Keep on Moving? Tylko to nie jest nic nowego :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Seentag Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 insektcc - dzieki za remix schulza !!! heh :P sam go osobiście nawet wrzucałem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
insektcc Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 No wlasnie, przesledz pare wczesniejszych postow ;) Ale tak czy siak podziekowania przyjete ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lechu1777 Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 Dzieki za tego tiesto, do jutra się ściagnie albo pojutrza, zalezy kiedy włącze. Zobacze czy to takie cudo jak mówisz :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość HDR_o Opublikowano 13 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2006 Napisalem w temacie o nudzie ale napisze tu.To ten utwor. I co - niewyraznie napisalem ?:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
insektcc Opublikowano 13 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2006 To ten utwor.A FEE! :sad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 13 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2006 (edytowane) Napisalem w temacie o nudzie ale napisze tu.To ten utwor. I co - niewyraznie napisalem ?:P Wyraźnie napisałeś, że to przeróbka Sash, ale nie sądziłem, że można z tego utworu zrobić "coś" takiego. Edytowane 13 Czerwca 2006 przez satoshie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość HDR_o Opublikowano 13 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2006 Nie gadajcie,ze tego wczesniej nie slyszeliscie ? Na esce to chyba od 4 miechow puszczaja :P Poza tym czemu Wam sie nie podoba ?:( :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 13 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2006 Nie gadajcie,ze tego wczesniej nie slyszeliscie ? Na esce to chyba od 4 miechow puszczaja :P Poza tym czemu Wam sie nie podoba ?:( :) No nie słyszałem pewnie dlatego, że nie słucham Eski, ani muzyki, która tam leci... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
insektcc Opublikowano 13 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2006 No mi sie w ogole nie podoba. Jakos takie "umpa umpa" i typowa dla takich pierdziawka, malo ambitna muzyka. No zupelnie nie moje klimaty. W niedziele euphonic session na rmi fm z sonorous'em i guest mix z angelo mikem. :) To tak na marginesie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość HDR_o Opublikowano 13 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2006 Ehh - wlasnie to odpalilem.Okazalo sie,ze to nie to,wiec sorka za wprowadzenie w blad :( Po tym jak napisales ze to umpa umpa to cos mi nie pasowalo.Linka do utworu dalem w pracy a nazwe podal mi koles.Jednak musze dalej poszukiwac :(( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lechu1777 Opublikowano 15 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2006 Ja sobie słucham tego ....Tiesto@Amnesia...., kawałek jest wporzo, ale to na całą dyskoteke czy co !? Jak dla mnie to nie ma słów za wiele, lubie jak jakaś kobietka śpiewa ;) Jak to np. w utwórach East Clubbers których pewnie nie cierpicie :D DJ Tiesto - Ayla.mp3 - to jest loox :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
insektcc Opublikowano 15 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2006 No zapodalem ci calego seta zebys mogl sie zaglebic w ta muzyke. Nie da sie przedstawic trance'u jednym trackiem. PS. Przesluchaj calego, jest kilka pieknych wokali. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Seentag Opublikowano 15 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2006 Oddam jedno zaproszenie na TT. Oczywiście nie byle komu. A jak znajdą się osoby kompetentne to i 5 zaproszeń oddam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 15 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2006 przeczytalem posty wyzej, dzieki seentaq za ta karen overton ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lechu1777 Opublikowano 15 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2006 No spox, trance jest wporzo na fajne dyski itd, ale ja poprostu lubie dobre techno z fajną kobietką która ładnie nawija ;) Słucham też troche hiphopu i dance'u, to co fajne to słucham poprostu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 http://rapidshare.de/files/23190128/Noemi_...h_Mix_.mp3.html trzymajcie najpiekniejszy vocal jaki w trancie uslyszalem poprostu ciary mnie przechodza you nothing but youuuuuuuuuuuuu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 http://rapidshare.de/files/23190128/Noemi_...h_Mix_.mp3.html trzymajcie najpiekniejszy vocal jaki w trancie uslyszalem poprostu ciary mnie przechodza you nothing but youuuuuuuuuuuuu ten kawalek ma z kilka dobrych lat , no nie mow ze dopiero go odkryles ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 no co ty odkrylem go w 2002:) bo wtedy powstal.....tylko tak chcialem przypomniec:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lechu1777 Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 Bardzo dobrze że go włożyl :) Tylko wiecej takich kawałków :D Jak fajne to się słucha a nie nowe albo stare... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...