qbass Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 A ja zasysam z miejsca ;) Bo potem zapomne PS. Skad sie wzial na moim servie asot 248? :) chyba przed przypadek go tam upchnalem ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olgierd Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 w firefox'ie niby też tak jest ale różnie to bywa np. po wyłączeniu kompa i ponownym włączeniu są problemu z dalszym sciąganiem... Na Operze nigdy z takim problemem się nie spotkałem. Ewentualnie ściągnij sobie Download Accelerator Plus. Jest bardzo dobry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 nowy singiel tiesto wyszedl:) Tiesto_-_Hes_A_Pirate_(Pirates_Of_The_Caribbean) zajebisty normalnie oldschoolowy trance:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 nowy singiel tiesto wyszedl:) Tiesto_-_Hes_A_Pirate_(Pirates_Of_The_Caribbean) mógłbyś to wrzucić na serwer insektcc'a? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 zaraz przesłucham i powiem czy cacy wrzuce na megaupload chyba, że mnie ktoś wyprzedzi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 Hmm mi jakoś ten nowy vinyl Tiesto nie przypadł do gustu :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 mi też nie, ale drugi kawałek bardziej, to miks jakiejś ścieżki dzwiękowej tylko nie pamiętam z jakiego filmu :-| oto link: Tiesto_-_Hes_A_Pirate_(Pirates_Of_The_Caribbean) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 @kucyk : Mówiąc drugi kawałek masz na myśli stronę B tego vinyla ?? Side A : He's A Pirate (Original Mix) Side B : He's A Pirate (Orchestral Mix) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 tak, to soundtrack z jakiegoś filmu ale .... a już sobie przypomniałem - GLADIATOR B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 (edytowane) no mi sie ten drugi kawałek nawet podoba tak BTW od ok 3:25 muzyka bardzo bodobna do muzyki filmu Piraci z Karaibów :D edit: fakt to jest ta ścieżka nie zwróciłem uwagi na okładke i pełen tytuł :oops: Edytowane 23 Czerwca 2006 przez -=KAX=- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 no mi sie ten drugi kawałek nawet podoba tak BTW od ok 3:25 muzyka bardzo bodobna do muzyki filmu Piraci z Karaibów :D edit: fakt to jest ta ścieżka nie zwróciłem uwagi na okładke i pełen tytuł :oops: upchnijcie to na znany przez nas zwszystkich ftp :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 chętnie bym wrzucił ale z moim uploadem 4kbs to by troche trwało :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 no mi sie ten drugi kawałek nawet podoba tak BTW od ok 3:25 muzyka bardzo bodobna do muzyki filmu Piraci z Karaibów :D edit: fakt to jest ta ścieżka nie zwróciłem uwagi na okładke i pełen tytuł :oops: to nie są piraci z Karaibów, to jest Gladiator Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 to nie są piraci z Karaibów, to jest Gladiator yyy podobna muza jest na pierwszej części filmu Piraci z Karaibów O_o jak znajde film to sprawdze :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 lole bo to jest motyw przewodni piratow :) dla mnie wypas, wrescie porzadna klasyka a nie zamulajace kawalki qbass juz dawno uploadowalem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 to jest też motyw z Gladiatora, zaraz Wam pokaże :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 hehe czyli dobrze mówiłem :D im więcej razy słucham tym bardziej mi sie podoba ta druga wersja.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
insektcc Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 Original jakos taki nijaki. Orchestral juz mi sie bardziej podoba ale zachwytu nie sprawia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 (edytowane) lole bo to jest motyw przewodni piratow :) dla mnie wypas, wrescie porzadna klasyka a nie zamulajace kawalki qbass juz dawno uploadowalem Wiadomo, że to motyw z Piratów z Karaibów :) Nawet pełna nazwa na to wskazuje Tiesto - Hes A Pirate (Pirates Of The Caribbean) to jest też motyw z Gladiatora, zaraz Wam pokaże :) kucyk też ma rację, ten motyw co jest na wyciszeniu w orchestral mix wcześniej już był w Gladiatorze !! Nie mam filmu pod ręką, więc nie wiem w jakiej był scenie, ale był napewno !! Edytowane 23 Czerwca 2006 przez satoshie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 (edytowane) na dzien dzisiejszy nie podoba mi sie ten kawalek , nudny i malo melodii, moze jak go przeslucham z kilkanascie razy cos sie zmieni , myslalem ze to bedzie cos al'a loves comes again Edytowane 23 Czerwca 2006 przez qbass Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 (edytowane) Ja bym chciał, żeby Tiesto znów zaczął robić kawałki w stylu Dallas 4 pm... Edytowane 23 Czerwca 2006 przez satoshie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jediknight Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 Mój nowy secik, zapraszam do ściągania i oceniania: http://fmt.com.pl/viewtopic.php?p=124811 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
insektcc Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 To w drodze rewanzu mozesz liczyc na moja opinie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Proofit Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 (edytowane) Wygrzebałem stary album Timo Massa - Connected. Polecamm Gorąco!!! Super nadaje sie na te długie letnie wieczory ;) Edytowane 23 Czerwca 2006 przez Proofit Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 Wygrzebałem stary album Timo Massa - Connected. Polecamm Gorąco!!! Super nadaje sie na te długie letnie wieczory ;) skąd go masz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 (edytowane) Wygrzebałem stary album Timo Massa - Connected. Polecamm Gorąco!!! Super nadaje sie na te długie letnie wieczory ;) Widzę ktoś kto lubi klimaty takie jak ja ;) Wcześniejsza kompilacja Timo Maas'a - Music For The Maases nie przypadła mi tak do gustu, ale za to Perfecto Presents ... Timo Maas: Connected to coś wspaniałego :D Ciekawe czy label Paul'a Oakenfold'a Perfecto miał coś wspólnego z klimatami jakie są na tej kompilacji ... zresztą mniejsza o to ;) Progressive house i trance w najlepszym wydaniu ... Muszę tego poszukać w czeluściach mojej "biblioteki muzycznej". EDIT : te kompilacje już trochę mają latek na karku, jak dobrze pamiętam Music For The Maases jest chyba z 2000 roku, a Connected z 2001 roku. EDIT 2 : kurcze nie mogę znaleźć.... Edytowane 23 Czerwca 2006 przez satoshie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzikisikorek Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 Sciagnalem stronke wczesniej poleany prze Secotra kawalek: Filterheadz - Yimanya. Genialny, choc kojarze go od dwoch lat a dopiero teraz dostalem vinilka... Bansss... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 Shape Shifters Essential Mix ((18-06-06)) :) super set Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 (edytowane) Shape Shifters Essential Mix ((18-06-06)) :) super set true true :) Essential Mix z 11 czerwca też jest super tylko bardziej w deep i tech house'owych klimatach z Damian Lazarus'em w roli głównej. A jutro w nocy będzie następny :D EDIT : Co to jest Bansss... ?? Edytowane 23 Czerwca 2006 przez satoshie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
insektcc Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 Shape Shifters Essential Mix ((18-06-06)) :) super setqbass wiesz co czynic ;) A jesli ma ktos tez dobry housowy secik to tez moze sie z nami podzielic B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...