satoshie Opublikowano 9 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2006 (edytowane) Równie dobrze mogłaby to być któraś ze starych kompilacji Dream Dance, a ich też było sporo. Pamiętam jak z kumplami jeździliśmy po Dream Dance'y do Niemiec, teraz wszystko można na internecie znaleźć ;) Crusing to jest remake beachball'a z nowym vocal'em. Edytowane 9 Lipca 2006 przez satoshie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 9 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2006 satoshie: dokladnie tak :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Worms14 Opublikowano 9 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2006 VA-The Best of Dream Dance-2CD-2006 skad to masz ? :) co do beachball slyszalem z wokalem i bez , nawet mialem teledysk tego , ostatio slyszalem mix tego z nowym woklaem i tesktem crusing czy cos takiego Koleś wczoraj to przyniósł na wesele i pożyczyłem od niego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 9 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2006 (edytowane) Fajne wesele musiało być :D Geeezz jak ja nie lubie orkiestry na weselach :D Edytowane 9 Lipca 2006 przez satoshie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 9 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2006 Fajne wesele musiały być :D Geeezz jak ja nie lubie orkiestry na weselach :D A ja nie lubie w ogóle chodzić na coś takiego. Chłopak co polecacie w stylu Armanda Heldena bo już dawno się opuściłem :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Proofit Opublikowano 9 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2006 Polecam kawałki tych zespołów Dreem Teem, Tuff Jam, R.I.P ;) (Graja ten sam styl co Armand Van Helden czyli GARAGE :D) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lechu1777 Opublikowano 9 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2006 kamilo23: "nieoczekiwany koniec archiwum" zajmuje to "tylko" 33,7MB i jest 6 mp3 z których chodzi 5... Czy to napewno tak miało wyglądać? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 9 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2006 u mnie wszystko dziala , sciagnij jeszcze raz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lechu1777 Opublikowano 9 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2006 Łatwo powiedzieć na łączu 11KB/s.... :( Jednak te 5 mp3 mi wystarczyło, to nie za bardzo moje klimaty do końca ;) Może ktoś jakiś fajny trance Tiesto wrzuci. Ostatnio słucham sobie DJ Tiesto - Nyana (2 cd) albo tego Armina - The Vocals. Tylko mógłby ktoś wrzucić coś co ma więcej wokalu ;) najlepiej kobiecego ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 9 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2006 lechu specjalnie dla Ciebie, powinny Ci te klimaty pasować, szukałem specjalnie dla kumpla więc się podziele linkiem.... http://nginyang.uvt.nl/djdoboy/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolos Opublikowano 10 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2006 (edytowane) Do qbass jeżeli poszukujesz albumu VA-The Best of Dream Dance-2CD-2006 to jest do ściągnięcia na tej stronce http://www.filemp3.org a link bezpośredni do albumu masz tu http://www.filemp3.org/details.php?id=37756 i poleci z pełną szybkością twojego łącza, tylko musisz sie zarejestrować na tej stronce. Edytowane 10 Lipca 2006 przez Kolos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 10 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2006 Wielkie dzieki !!!! Zimny browar dla ciebie na ta duchote za linka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolos Opublikowano 11 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2006 (edytowane) lechu specjalnie dla Ciebie, powinny Ci te klimaty pasować, szukałem specjalnie dla kumpla więc się podziele linkiem.... http://nginyang.uvt.nl/djdoboy/ Dzięki za świetne płytki, ściągnąłem narazie Volume01 ale jest grubyyyyy i jade dalej z koksem :D Edytowane 11 Lipca 2006 przez Kolos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 11 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2006 (edytowane) Dzięki za świetne płytki, ściągnąłem narazie Volume01 ale jest grubyyyyy i jade dalej z koksem :D Świetne? :blink: nie dla mnie, zassałem wszystkie i po tym jak na jednej usłyszałem mandaryne( tak dobrze czytacie mandaryne) to nagrałem to kumplowi na płytke i czym prędzej wyje$#@%m z dysku.... :lol: Edytowane 11 Lipca 2006 przez -=KAX=- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 11 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2006 sciagnalem tylko ostatni vol. nic ciekawego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 11 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2006 sciagnalem tylko ostatni vol. nic ciekawego Przynajmniej masz szczęście i nie ucierpaiły twoje uszy... hiraj goł agen :blink: qbass mógł byś uploadować The Best of Dream Dance-2CD-2006 na server insektcc'a? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 11 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2006 mysle ze tak, ale nie dzisiaj bo nie sciagnalem tego jeszcze, nie mialem czasu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas0 Opublikowano 11 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2006 (edytowane) Trance Around The World with Above and Beyond http://radio.anjunabeats.com:8000/ "troszeczke łikendu w srodku tygodnia" ; P Edytowane 11 Lipca 2006 przez Luc4s Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 11 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2006 (edytowane) LIVE !!! Trance Around The World with Above and Beyond http://radio.anjunabeats.com:8000/ "troszeczke łikendu w srodku tygodnia" ; P hehe ta pani to jednak troche lepiej wymawia :P P.S Skąd można sciągać nowe TATW?? Edytowane 11 Lipca 2006 przez -=KAX=- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas0 Opublikowano 11 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2006 (edytowane) no bo ja po polskiemu ;) edit: -=KAX=- czesto stad http://asot.as.funpic.de/ albo z TT albo z TMB ( kiedys ) albo jak znajde jakies linki to wrzuce po audycji :] Edytowane 11 Lipca 2006 przez Luc4s Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 11 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2006 Poszukuje i licze na to, że ktoś wystawi :) DJ Shah - Beautiful (Glimpse Of Heaven) (Long Island Dub) Cape Town - Proglifter Mike Shiver & A.M. - Arise (Funabashi Remix) Jay Lumen - Lima, Perpetual Drifting Off Mind - Eternal Night (Snake Sedrick's Naturally Clear Remix) Opencloud - Life (Opencloud's Clublife Remix) DJ Preach - Oxygen (Eric Sneo Beatdisaster's remix) Filo & Peri - Ordinary Moment (B&B Remix) O'Callaghan & Kearney - Exactly Zirenz - Edge of Space (Whiteroom Remix) Daniel Kandi - Breathe (Original Mix) Super8 - Get Off (Original Mix) Gdyby ktoś miał coś z tej listy to będę dźwięczny :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas0 Opublikowano 11 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2006 (edytowane) Filo & Peri - Ordinary Moment (B&B Remix) mam tylko main mix i midnight mix O'Callaghan & Kearney - Exactly wrzucone Zirenz - Edge of Space (Whiteroom Remix) wrzucone Co do reszty to nawet nie wiem czy byly wydane, a nie mam sily teraz sprawdzac, moze ktos inny wspomoze wiecej :) ... a te kawalki oczywiscie na serwie inseckta Edytowane 11 Lipca 2006 przez Luc4s Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 11 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2006 DJ_Shah_Meets_Jan_Johnston-Beautiful-Vinyl-2006-POW-TG 01. DJ Shah Meets Jan Johnston - Beautiful (Original Mix) 02. DJ Shah Meets Jan Johnston - Beautiful (Long Island Dub Mix) 03. DJ Shah Meets Jan Johnston - Beautiful (High Noon At Salinas Mix) http://rapidshare.de/files/24623190/DJ_Sha...ohnston-Beautif ul-Vinyl-2006-POW-TG.rar Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 11 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2006 DJ_Shah_Meets_Jan_Johnston-Beautiful-Vinyl-2006-POW-TG 01. DJ Shah Meets Jan Johnston - Beautiful (Original Mix) 02. DJ Shah Meets Jan Johnston - Beautiful (Long Island Dub Mix) 03. DJ Shah Meets Jan Johnston - Beautiful (High Noon At Salinas Mix) http://rapidshare.de/files/24623190/DJ_Sha...ohnston-Beautif ul-Vinyl-2006-POW-TG.rar Dzieki qbass, ale popraw linka bo nie klikalny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 12 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2006 DJ_Shah_Meets_Jan_Johnston-Beautiful-Vinyl-2006-POW-TG 01. DJ Shah Meets Jan Johnston - Beautiful (Original Mix) 02. DJ Shah Meets Jan Johnston - Beautiful (Long Island Dub Mix) 03. DJ Shah Meets Jan Johnston - Beautiful (High Noon At Salinas Mix) http://rapidshare.de/files/24623190/DJ_Sha...ohnston-Beautif ul-Vinyl-2006-POW-TG.rar Czy to jest remake Matt Darey Presents Mash Up - Beautiful ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 12 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2006 Ostatio nie ma co sluchac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas0 Opublikowano 12 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2006 Moze jutro Markus z Arminem nas czyms zaskocza :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 12 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2006 Oby, bo ostatio mnie zanudził. Bylo co raz lepiej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 Wiem ze dwa posty pod soba ale chce zeby bylo widac ze cos napisalem. Markus jak zwykle trzyma wysoki poziom. Ibiza Summer Session to był bardzo dobry pomysł. Duzo Guest Mix-ów znanych Dj-ow. Powinien Armin Tez cos zmienic. Jakos urozmaicić , dodac coś a nie ciagle jeden wielki MIX. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Proofit Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 (edytowane) Polecam VA_-_Tunnel_Trance_Force_Vol_37-2CD-2006-MOD wypasione kawałki :D part1 part2 part3 part4 part5 Edytowane 14 Lipca 2006 przez Proofit Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...