qbass Opublikowano 22 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2006 Markus Markus Markus kazdy set to cudo! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 22 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2006 Spoko spoko nie tlumacz sie, wszyscy wiemy ze o nas zapomniales ;p Moze zrobi ktos up`a na ftp czy mu podanych pare postow wczesniej albumow :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
insektcc Opublikowano 22 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2006 Mozecie wrzucac na ftp-a. Juz jest 5GB tak ze miejsca a miejsca. Szkoda tylko ze transfer taki chudy ale da rade ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 22 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2006 Wiekszosc dobrych setow jest juz na sieci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 22 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2006 no wlasnie u mnie ostatnio gra: 01_markus_schulz_-_global_dj_broadcast_29-06-2006_(di.fm)_(incl_armin_van_buuren_guestmix)-trancezone Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sesq Opublikowano 23 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2006 puki macie leech week na TT to sciajcie hardoce ! plx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2006 ufff wrocilem z "urlopu" jak tam love parade?? fajne sety?? wlasnie slucham tiesto i jakas taka slaba jakosc:/ sa lepsze moze?? ogolnie co teraz warto sciagnac:)? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 23 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2006 jak tam love parade?? fajne sety?? wlasnie slucham tiesto i jakas taka slaba jakosc:/ sa lepsze moze?? CD1: 01. WestBam & The Love Committee - United States Of Love (Loveparade 2006) 02. Cirez D - Mouseville Theme 03. Coburn - Give Me Love (Lützenkirchen Remix) 04. Paul Van Dyk - We Are Alive 05. Jam & Spoon feat Rea - Be Angeled (PvD Club Mix) 06. Blank & Jones - Catch (Martin Roth Remix) 07. Tiësto presents Allure - The Loves We Lost 08. Tomcraft - Da Disco (Less Vocal Mix) 09. Passarinas - Nightshift 10. Jetsetta - The Fly 11. Eyerer & Chopstick - Electric 12. Master Dam - Electrique Party (Shake That Ass Mix) 13. HardyHard - Get With It 14. Paul Kalkbrenner - Tatü-Tata 15. Members Of Mayda - Worldcup (W.A.S. Breakdown Mix) CD2: 01. Sharam Jey & LouLou Players - Back 2 Quick 02. Hunteman - Flesh 03. Faithless - Insomnia 04. Pierre Deutschmann - Apple Juice 05. Michael Mayer / Reinhard Voigt - Transparenza 06. Anthony Rother - Gott 07. Booka Shade - Darko 08. Lexy & K-Paul - La Bombilla 09. Gregor Tresher - The Now People 10. House Of Black Dress - ay It (Nathan's Back to 86 Mix) 11. Fuchs und Horn - Störenfried 12. Ellen Allien & Apparat - Metric 13. Marlow & Delhia - Movin (Matthias Tanzmann Remix) 14. Tiefschwarz - Damage (M.A.N.D.Y. Dub Mix) 15. Trentemoller - Nam Nam Miodzio :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 24 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2006 ufff wrocilem z "urlopu" jak tam love parade?? fajne sety?? wlasnie slucham tiesto i jakas taka slaba jakosc:/ sa lepsze moze?? ogolnie co teraz warto sciagnac:)? Nic ci nie doradze, jestes zbyt wybredny :D Ja z TT sciagam wszystko co popadnie. Potem wszystko to przeslucham :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 24 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2006 Tylko pobierznie zerknąłem na tracklistę, którą podał kamilo23. Nabyłem. Słucham sobie z uśmiechem na twarzy, ale jak pojawił się utwór Faithless - Insomnia, to mnie ścięło z nóg (kocham ten utwór). Myślałem, że już wszyscy o nim zapomnieli, ale wygląda na to, że jednak nie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
insektcc Opublikowano 24 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2006 A moze jakis link do owych seciszy? :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 25 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2006 Jeśli chodzi o mojego posta, to jest płyta raczej. Loveparade The Compilation 2006 The Love Is Back. Polecam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 25 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2006 Jeśli chodzi o mojego posta, to jest płyta raczej. Loveparade The Compilation 2006 The Love Is Back. Polecam Mi nie przypadla do gustu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2006 mi tez ogolnie slabizna czegos takiego poszukajcie: 01_paul_van_dyk_-_live_at_the_powerzone-08-21-2004-xds-djmixes2k.com.mp3 super Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 25 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2006 ja sie racze wlasnie setami z nature one 2005 :) piekne sa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 25 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2006 (edytowane) E tam nie znacie się na muzyce :mrgreen: Edytowane 14 Września 2006 przez kamilo23 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2006 E tam nie znacie się na muzyce :mrgreen: Misz masz :-P http://rapidshare.de/files/25330523/L2006TC45553332.part1.rarhttp://rapidshare.de/files/25332060/L2006TC45553332.part2.rarhttp://rapidshare.de/files/25332292/L2006TC45553332.part3.rarPassword: treasuredwarez co to?:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 26 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2006 To dla insekta :-P :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
insektcc Opublikowano 26 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2006 fenks mejt ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 26 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2006 @kamilo23 : Wydaje mi się, że jak do czegoś podajesz linki to powinnieneś to opisać ;) Jeśli to tylko dla insektcc to na PW ;) Dzięki (tak na przyszłość) :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
insektcc Opublikowano 26 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2006 A to pewnie Loveparade The Compilation 2006 The Love Is Back Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 26 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2006 (edytowane) Sorki chłopaki zapomniałme z tego wszystkiego. Obiecuje poprawe :mrgreen: BTW nature one 2005 :blurp: paluszki lizać :wink: edit Ktos słuchał sensation black 2006 Edytowane 26 Lipca 2006 przez kamilo23 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2006 DJ_Tiesto-Live_at_One_Big_Weekend_Birmingham-DAB-18-09-2004-GTi nastepna pozycja obowiazkowa tak sobie slucham i ja nie wiem co sie stalo z trancem po 2004 roku:/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 26 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2006 DJ_Tiesto-Live_at_One_Big_Weekend_Birmingham-DAB-18-09-2004-GTi nastepna pozycja obowiazkowa tak sobie slucham i ja nie wiem co sie stalo z trancem po 2004 roku:/ Witaj w moim świecie ;) A co też sobie zapodam do snu coś starego ;) na przykład DJ Tiesto - In Search Of Sunrise II B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 26 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2006 Jeszcze jeden tydzien free na TT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2006 kawalek secika, jednego z moich ulubionych, rocznik 2002 http://rapidshare.de/files/27132260/why.mp3.html juz wiecie dlaczego uwazam dziesiejszy trance za szmelc???:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 26 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2006 To slucham sobie z satoshie isos2 ;p Po ponad rocznym sluchaniu muzy trance, aktualnej jaki i starszej zgadzam sie z tym ze najlepsze kawalki jak i sety są za nami ( a raczej za DJ), choc czasem i teraz perelki sie zdarzaja (np. asot250 ;)). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 26 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2006 Asot 250 może być perełką w porównaniu z obecnymi produkcjami, a nie klasyką. Poza tym kiedyś każdy set wywoływał spore emocje, a teraz trudno już coś takiego znaleźć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 27 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2006 Dla mnie jak narazie dobry poziom trzyma Markus Shultz. Lubie jego styl. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolos Opublikowano 27 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2006 Witam, Mam prośbę czy ktoś ma tą piosenke "Westbam and The Love Commitee - United States Of Love ( Love parade 2006)" ale bez zmiany tonacji, bo tylko takie są na emulu :-| . Jak tak, to proszę o UP. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...