kamilo23 Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Va - Ibiza Beach Anthems 2006 Chill House Side A ja sie tym pasjonuje w tej chwili. :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas0 Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2006 (edytowane) ... w tej chwili to sie slucha nature onet edit: onet, no to wymyslilem :D ;P edit2: Ferry Corsten @ Nature One edit3 : ATB Edytowane 5 Sierpnia 2006 przez Luc4s Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Hehehe myślałem przez chwilę, że onet ma swoją relację z Nature One i nazwał ją Nature Onet :D :D BTW. W tej chwili to się słucha Festiwal Jedynki w Sopocie "Niepokonani" - Jubileusz Perfectu ;)....a przynajmniej ja słucham. Na sety z Nature One będę polował jutro rano. Chociaż chyba widziałem na TT, że Ferry się pojawił. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas0 Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Ja na tt poczekam na jakas paczke z najlepszymi setami z Nature One, mam nadzieje, ze cos takiego bedzie :) ... chociaz jak narazie Ferrego zaciaglem z tmb :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2006 (edytowane) Asot 260 wymiata :) w koncu cos innego tzn innego niz przez ostatnie 10 odcinkow . Edytowane 4 Sierpnia 2006 przez Gregor1230 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2006 http://www.share.am/dl/125158171/Armin_van...%5bQiQme%5d.mp3 Mnie sie podoba :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2006 (edytowane) Musi sie podobać bo naprawde dobrze zagrał . Edytowane 5 Sierpnia 2006 przez Gregor1230 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2006 (edytowane) Nowy ASOT do 45 minuty jest ciekawie potem nuuuuuuuuuuuuda i kocowka jako taka. Oglnie rzecz biorac kolejny sredni episode. Kawalek z gitarka miazdzy! Edytowane 5 Sierpnia 2006 przez qbass Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Proofit Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2006 °¤°§É®aTÄ°¤° ---[HOUSE_ITALIA_TENAX_®]--- SteXjam - 20.02.2005 [After TIMO MASS] Posłuchajcie tego seta, normalnie pojechany w kosmos :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2006 °¤°§É®aTÄ°¤° ---[HOUSE_ITALIA_TENAX_®]--- SteXjam - 20.02.2005 [After TIMO MASS] Posłuchajcie tego seta, normalnie pojechany w kosmos :D Gdzie to mozna znalesc? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Proofit Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Jak wrzucę na serwer to dam znać (tak za ok godzinę zapodam linka) :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dayus Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2006 http://rapidshare.de/files/28291593/alalala.mp3.mp3.html To jest kawałek z setu Davida G. Słowa wzial z innej pisoenki i wkleił do melodii w kawałku. Interesuje mnie piosenka z tymi właśnie słowami, jak sie nazywa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Proofit Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2006 (edytowane) Zasysajcie i sie delektujcie prawdziwą muzyką ;) http://rapidshare.de/files/28293615/______..._MASS_.mp3.html Edytowane 5 Sierpnia 2006 przez Proofit Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2006 http://rapidshare.de/files/28291593/alalala.mp3.mp3.html To jest kawałek z setu Davida G. Słowa wzial z innej pisoenki i wkleił do melodii w kawałku. Interesuje mnie piosenka z tymi właśnie słowami, jak sie nazywa? Słowa pochodzą z kawałka Green Velvet - La La Land Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2006 VA - Ministry Of Sound Clubbers Guide Berlin-CD-2006-HSA :mrgreen: miodzio :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dayus Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2006 @satoshie - jestes boski ;) masz <beer> A nei znasz jeszcze jakiegos kawalku, w ktorym spiewaja, "...pepsi maxi..." i tak wymieniaja... ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2006 @dayus : Nic sobie nie przypominam, ale pomyślę jeszcze nad tym ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dayus Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Bede wdzieczny,bo byłem na jakiejs electro/house imprezie i dosyc ładnie pykali z muzą ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2006 °¤°§É®aTÄ°¤° ---[HOUSE_ITALIA_TENAX_®]--- SteXjam - 20.02.2005 [After TIMO MASS] Posłuchajcie tego seta, normalnie pojechany w kosmos :D No w kosmos to nie jest pojechany ale miło się go słucha :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2006 VA - Ministry Of Sound Clubbers Guide Berlin-CD-2006-HSA :mrgreen: miodzio :wink: Moze bys tak łaskawie napisal skad to bierzesz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Shape Shifters Essential Mix ((18-06-06)) :) super set qbass masz może wiecej setów jak ten ? najlepiej z linkami :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2006 (edytowane) Ale jaja typ jakis ma hobby wlamywania sie na radia internetowe ale jazde zrobil na ftb i cyberparty jesli ktos chce to nagrałem :). @profit zamułka ten timo mass Edytowane 7 Sierpnia 2006 przez Gregor1230 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Dawaj dawaj, pośmiejmy się. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Proofit Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Ale jaja typ jakis ma hobby wlamywania sie na radia internetowe ale jazde zrobil na ftb i cyberparty jesli ktos chce to nagrałem :). @profit zamułka ten timo mass To nie jest Timo Mass! Tylko jak sama nazwa seta wskazuje gościu po nim ;) Może dla jednych to zamułka ale dla mnie nie :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2006 qbass masz może wiecej setów jak ten ? najlepiej z linkami :PPostaram sie cos znalesc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rezo_ Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Poda ktos linki do jakiegos fajnego house'u lub chillout'u ? Narazie znalazlem w tym temacie i sciagnalem: [VA] Housexy - Sounds of Summer i The Very Best Euphoric Funky House. Dopiero raczkuje w tych klimatach zapodajcie cos :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2006 @moreno : Skoro dopiero "raczkujesz" w tych klimatach myślę, że mogą Cie zainteresować sety i kompilacje Hed Kandi. Jest też label Hed Kandi Records. Wydają dużo kompilacji house'owych jak i chillout. Jest w czym wybierać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rezo_ Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2006 A co sadzisz o Defected Records? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2006 (edytowane) @moreno Steve Porter Dj Roog Ricky Rivarro Roger Sanchez Deep Dish = http://www.sendspace.com/file/7e4yrz David Guetta Olav Basoski Robbie Rivera = http://www.megaupload.com/?d=GITNE97K Bad Boy Bill Edytowane 9 Sierpnia 2006 przez qbass Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rezo_ Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Ten Robbie Rivera to jest caly album w jednym pliku mp3 ? Masz do tego jakis CUE zebym mogl sobie pociac? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...