sector Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2006 (edytowane) Dzieki userowi EXO3 znalazlem ten kawałek,a jest nim: Cylsound - Get Drill And Work.zapodaj go na ftp :) a macie moze kawalek drop the pressure czy jakos tak z vocalem co babka spiewa? moglby go ktos tez na ftp zapodac? jakby co przypominam adres: host: ftp.coloss.superhost.pl user: underground@coloss.superhost.pl pass: underground Edytowane 26 Sierpnia 2006 przez sector Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Mylo - Drop The Pressure ?? O to chodzi ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2006 a taki sentyment mnie wzial jaki dla was jest najlepszy utwor tiesto?? 1. Sparkles 2. Nyana 3. Lord of the trance jak dla mnie:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas0 Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2006 moze Adagio For Strings :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2006 1. Dallas 4pm 2. Obsession 3. Flight 643 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dayus Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2006 @sector - upnalem na eftepa (cylsound...) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2006 moze Adagio For Strings :) Ten to w ogóle bez nadziejny najlepszy to jest tylko set z trance energy :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Ten to w ogóle bez nadziejny najlepszy to jest tylko set z trance energy :mrgreen: Zgadzam się. Barbers Adagio For Strings to tylko William Orbit i tylko w remixie Ferry Corsten'a. kamilo23, ale my nie o setach :blink: tylko o utworach Tiesto gadamy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Zgadzam się. Barbers Adagio For Strings to tylko William Orbit i tylko w remixie Ferry Corsten'a. kamilo23, ale my nie o setach :blink: tylko o utworach Tiesto gadamy. Wiem o tym :wink: a ja ze swojej strony polecam Ministry Of Sound - Housesexy vol. 4 [TRACKLIST] CD 1. 1. Joe T Vannelli Feat. Rochelle Fleming - Get It On (Summer Love) 2. Players Inc - Stallin Me (Richard Earnshaw Funked Up Mix) 3. Mark Knight Feat. Katherine Ellis - Insatiable (Joey Negro Remix) 4. ATFC - Spread Love (Vocal Love Mix) 5. Mark Wilkinson - Gonna C U Right (MW Original Vocal) 6. Volatile Feat. Alexis - You’re A Player (Soulful Mix) 7. Sessomatto - Got Me Movin On (Joey Negro Club Mix) 8. Cajmere Feat. Dajae - Say You Will (Andy Van Remix) 9. Martijn ten Velden - I Wish You Would 10. Funkagenda - Le Souk 11. GC Meets Dariush - Good Love 12. Richard Murray & Paul Deighton - Disco Drive (Housexy Mix) 13. Sébastien Léger Feat. Gia Mellish - Hypnotized 14. Gaelle - Give It Back (Putsch 79 ‘Lectro Remix) CD 2. 1. Pearn & Bridges Feat. Amanda Wilson - Intoxicated 2. Allister Whitehead Feat. Beverley Skeete - Heaven (Vocal Mix) 3. Mayhem & Musaphia - Shelter Me 4. The MuthaFunkaz Feat. Marc Evans - I Don't Want You Anymore 5. Timmy Vegas & Seamus Haji - Devotion (A Bit More Lovin) (Seamus Haji Soul Love Remix) 6. Michael Gray Feat. Shelly Poole - Borderline 7. Full Intention - I Believe In You 8. Fresh 27 Feat. Vicky Fee - Point Of View(Playmaker Remix) 9. Loleatta Holloway - Love Sensation 06 (Freemasons Remix) 10. Trophy Twins - Pete Loves Rat 11. Astro - Awake Or Dreaming (Martijn ten Velden’s Awake Dub) 12. Till West & DJ Delicious - Same Man (Extended Vocal Mix) 13. Jack ‘n’ Daniels Feat. Laura Vane - Make It Loud (Mark Wilkinson Kidology Vocal) 14. Inner City Playboys - Jetsetter (Ian Carey Remix) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2006 CD 1. 1. Joe T Vannelli Feat. Rochelle Fleming - Get It On (Summer Love) Piękny utwór. Sasha zagrał go w essential hot mix'ie @ Global Gathering 2006. CUDO B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Wiem o tym :wink: a ja ze swojej strony polecam Ministry Of Sound - Housesexy vol. 4 ...a posiadasz moze link do tego?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Raz podałem linka w temacie skad biore to wszystko i pytał się qubass i podałem i dostałem bana bo ktoś mnie wsypał. :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kukifas Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2006 polecam wszystkim secika Marcela Woodsa z ostrowskiego klubu Protector. wielu narzekało że to już przeszła gwiazda, a wszyscy byli w nie bo wzięci :D polecam serdecznie ! http://www.kalisz.mm.pl/~azbestor/Marcel_W...08-19-2006-MiM/ 1. Marcel Woods - Cherry Blossom (Intro) 2. unknown (House) 3. Rank 1 & Alex Morph - Live Less Ordinary 4. unknown (House) 5. unknown (House) 6. unknown (House) 7. Yello - Oh Yeah Oh Six (Sander Van Doorn Remix) 8. Marcel Woods - Advanced (Bits & Crushed Remix) 9. Emjay - Real High 10.unknown (Tech-Trance) 11. 4 Strings - Take Me Away ( 4 Strings 2006 Remix) 12. Ron Van Gelderen - Realize 13. unknown (Tech-Trance) 14. S.O. Project - Direct Dizko (Sander Van Doorn Remix) 15. Eurethimcs - Sweet Dreams ( Remix) 16. Marcel Woods - Monotone 17. Marcel Woods - Advanced 18. Marco V - False Light ( Remix) 19. Marcel Woods - Cherry Blossom 20. unknown Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olgierd Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Macie może cuesheet'y do ASOT'ów 261, 262, 263; bo na music.anuga nie ma :| ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas0 Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2006 http://koti.mbnet.fi/lindmik/cues proszem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Mam nadzieje, ze to nie bedzie wielkie OT, jesli zapytam o pewien klub.. Mimo, ze nie jestem zwolennikiem tego typu rozrywki, to cztery kolezanki porwały mnie na jeden wieczór :P Fakt, musialem prowadzic.. Jednak ogolnie powiem, ze podobalo mi sie - takiego klubu jeszcze nie widzialem.. Chodzi mi o http://www.megamusic.com.pl/flash/ w Wildze koło Garwolina. Z tego, co widzialem na parkingu przyjezdza tam sporo osob z Warszawy - moze ktos z Was tez? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2006 www.kucyk.neostrada.pl/02-dj_shah_-_melomania_deluxe_(ssl)-sat-08-21-2006-hsalive.mp3a innym słowem Sunlounger - White Sand Dj Shahs total lajt mix :-P wypassssss Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas0 Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2006 (edytowane) Fajne, czasami lubie sobie takich lajtowych kawalkow posluchac :) a tak w ogole to ostatnio coraz czesciej slucham wlasnie mellomanie deluxe i talla 2xlc ... asoty jakos mi sie przejadly chociaz 263 byl calkiem calkiem. Aaaa i zapomnialbym - kawalki i mixy Tyas'a wymiataja :] // Sluchaliscie moze nowych albumow BT - This Binary Universe i Hybrid - I Choose Noise ??? Bardzo mi sie podobaja, taka mila odskocznia od trance'u. Warto przesluchac. Edytowane 27 Sierpnia 2006 przez Luc4s Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2006 no ja ściągnąłem ostatnią molomanię i jest ok, zacznę teraz tego słuchać na bieżąco B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sesq Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 (edytowane) zrobilem ftp z katalogu mp3, chciecie to poogladajcie i ew. mozecie cos sobie sciagnac :) tranfer moze byc kiepski bo akurat ktos jzu sciaga sobie mp3 ;) ftp://213.227.73.112/ login: mp3 pass: qaz spieszcie sie bo to tylko tak na godzinke :) Edytowane 28 Sierpnia 2006 przez sesq Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Ktoś może widział gdzieś sety z Creamfields UK 2006 ?? Poza Ferry Corsten'em na TT nic nie widziałem :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas0 Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Przeciez sa wszystkie sety na TT :) http://www.trancetraffic.com/details.php?id=30730 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Kurde ślepne na starość. Dzięki Luc4s ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Ja Mellomanie zawsze sluchalem , niestety ale moge ja zalesc jedynie na torrentach. Jak wroce do akademika to zamieszcze wszystkie Mellomanie na ftp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Fajniutki ten secik Neon. Utwory ciekawie dobrane, choc 1st kawalek niezbyt mi spasowal. Basy jakos dziwnie dudnialy, ale to chyba przez moj sprzet ;p Masz wiecej podobnych setow to zapodaj linki. Przy tkaiej muzie mozna sie bujac ;] bede wrzucal jak cos nowego nagram. dzieki za opinie. satoshie, czekam na twoja <oczko> ps. co do dudnienia basu na 1 kawalku, na moich logach x230 jest tylko mruczenie, wiec to raczej od sprzetu zalezy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Spoko, wieczorem się za niego wezmę ;) Nie mogłem go wcześniej ściągnąć bo dopadł mnie limit na neostradzie ;) Zdrapka 2 GB musi ratować sytuację :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Wyrazy wspulczucia ;) Nie wiem co gorsze. Brak p2p czy limit na ilosc sciaganych danych ;p Uczucuie ciaglego strachu przed czuwajacych limitem jest pewnie okropne... a tu tyle setow do zasssania ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Ja też nie wiem, ale ilość dobrych audycji radiowych, setów z imprez przygniata, a limit szybko "topnieje"... Pierwszy raz mi się zdarzyło przekroczyć limit i nie uwierzyłem...prędkość jest "zawrotna" po przycince... Nie da się korzystać w takich warunkach z internetu, a set Neon69 czekał ;) Apropo setów z Creamfields UK to chyba te co są w paczce na TT to wszystko, ponoć mało rzeczy było relacjonowanych przez radio...no cóż liczę, że pojawi się coś jeszcze... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dayus Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 "...I feel so lonely without you... So lonely So lonely..." Wyglada mi tak na 2 letni trancowy kawałek, babka to spiewa,zna ktoś? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 (edytowane) A masz jakiś fragment tego?? EDIT: Właśnie kończe słuchać po raz drugi set Neon69 i powiem tak : początek seta świetny, ten kawałek DJ Remy - Unplugged to mój faworyt z całego seta, jak masz go w całości to prosiłbym o upload ;) Ogólnie fajne tematy w secie i remix'y, których wcześniej nie znałem. Jednak od połowy seta, dokładnie od tego numeru Starchaser feat. Steve Edwards - Fate (callea back to 90 mix) już nie za bardzo moje klimaty house'owe, co nie znaczy, że jest źle...po prostu mniej mi przypadły do gustu.... ogólnie secik fajny, świetny na poranną pobudkę przed ciężkim dniem w pracy. Jeśli chodzi o miksowanie to wszystko ok poza jedną rzeczą. Zdarzyło Ci się, że za szybko wyciszasz numer, który się kończy i brzmi to tak jakbyś grał jakiegoś rip'a z seta i chiał to na szybkiego miksować i wyciszyć utwór w obawie, żeby np. nie urwało Ci go w pół bitu. Pozdro. EDIT 2 : Przypomniała mi się jeszcze jedna sprawa apropo tego dudnienia o którym pisał xpektor w kawałku DJ Remy'ego. Ja słuchałem Twojego seta na senkach HD555 i nic takiego nie zaobserwowałem, fakt ten dźwięk jest w pewnych momentach strasznie głęboki, ale napewno nie dudni. BTW. Świetny kawałek....zrobię sobie RIP z Twojego seta ;) Edytowane 28 Sierpnia 2006 przez satoshie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...