sector Opublikowano 4 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2006 (edytowane) equalizer posysa, a juz zwlaszcza foobarowy :) jezeli juz to wlacz soba equalizer w sterownikach do karty ew. wzmacniaczu/amplitunerze. ten tylko znieksztalca dzwiek. edit: panowie mam sprawe, czy moglby ktos upnac na ftp albo jakiegos mu albo rs kawalek, a najlepiej caly vinyl/singiel blank & jones - catch ! dopiero jakos niedawno go uslyszalem a na tt praktycznie 0 seedow. thx z gory Edytowane 4 Września 2006 przez sector Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 4 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2006 sector, nie mam całego singla, ale wrzuciłem Ci dwa kawałki na FTP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 5 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2006 sector, nie mam całego singla, ale wrzuciłem Ci dwa kawałki na FTPwielkie dzieki :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 5 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2006 (edytowane) Nowa Mellomania :D juz jest. Edytowane 5 Września 2006 przez qbass Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 5 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2006 (edytowane) no właśnie przesłuchałem i shah powrócił trochę do starszych kawałków sprzed pół roku około, ale nawet brzmi to ok, chociaż nieporozumieniem są przejścia, a raczej ich brak co pomiędzy niektórymi utowrami :-| 14.mark norman feat. celine - colour my eyes (global experience remix) milutkie, coś pięknego ten kawałek i w tej i w oryginalnej wersji, ciekawe kiedy wyjdzie singiel, nie mogę się doczekać, choruje na ten utwór! :wub: mark norman feat. celine - colour my eyes (global experience remix) qbass - special for you :rolleyes: :-P Edytowane 5 Września 2006 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 7 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2006 Oh dzieki mrrrrrrrrrrrrr :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 7 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2006 Hmm rozumiem, że ten Mark Norman w remixie Global Experience to rip z jakiegoś seta? Pełna wersja tego utworu chyba się jeszcze nie ukazała. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G.R.E.G Opublikowano 7 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2006 Mam małą prośbe do Was, otóż składam klip ze zlotu tuningowego VW, tylko że nie wiem wogóle jaką muze do tego podłożyć, coś chyba ze stylów z tytułu topica , tylko że ja wogóle nie siedze w tych klimatach, a ciężkiej muzy to przecież nie będe dawał. Prosiłbym Was o podanie paru wykonawców z tytułami które pasowałyby do clipu i klimatu, to coś wybiore. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 7 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2006 Hmm rozumiem, że ten Mark Norman w remixie Global Experience to rip z jakiegoś seta? Pełna wersja tego utworu chyba się jeszcze nie ukazała.Tak to rip z najnowszej Mellomani Mam małą prośbe do Was, otóż składam klip ze zlotu tuningowego VW, tylko że nie wiem wogóle jaką muze do tego podłożyć, coś chyba ze stylów z tytułu topica , tylko że ja wogóle nie siedze w tych klimatach, a ciężkiej muzy to przecież nie będe dawał. Prosiłbym Was o podanie paru wykonawców z tytułami które pasowałyby do clipu i klimatu, to coś wybiore. Jutro czegos poszukam, dzis juz ide spac bo caly dzien w podrozy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Seentag Opublikowano 7 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2006 Jest w tej chwili coś ciekawego na czym można zawiesić ucho ? :) Poszukuje : Mr. Sam Feat. Kirsty Hawkshaw - Split (Jonas Steur Remix), oczywiscie jakiejś w miare normalnej jakości i wersji, z tego co wiem to full jeszcze nie pojawił się ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 7 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2006 Jest w tej chwili coś ciekawego na czym można zawiesić ucho ? :) Poszukuje : Mr. Sam Feat. Kirsty Hawkshaw - Split (Jonas Steur Remix), oczywiscie jakiejś w miare normalnej jakości i wersji, z tego co wiem to full jeszcze nie pojawił się ? a chyba mam to w domu, jutro Ci zapodam linka :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olgierd Opublikowano 7 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2006 Jest w tej chwili coś ciekawego na czym można zawiesić ucho ? :) Bardzo fajny jest kawałek MARKA NORMANA, do którego linka podał kucyk, a no i 4 września zadebiutował na vinylu louder AMNESII Poszukuje : Mr. Sam Feat. Kirsty Hawkshaw - Split (Jonas Steur Remix), oczywiscie jakiejś w miare normalnej jakości i wersji, z tego co wiem to full jeszcze nie pojawił się ? MR SAM FEAT. KIRSTY HAWKSHAW split (jonas steur remix) a chyba mam to w domu, jutro Ci zapodam linka :) Pierwszy !!! :razz: :rolleyes: :wink: :wink: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 7 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2006 o Ty nie dobry jeden! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 8 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2006 Armin Van Buuren – A State of Trance – Episode 265 01. Riestos - Hypocracy 02. Richard Durand - Sunhump (Zzap) 03. Alex Stealthy & D-Fuse - Deploring everything with you (Soliquid Mash up) 04. Cara Dillion vs. 2 Devine - Black is the Colour (Coco & Green remix)(Anjunabeats) 05. Alex M.O.R.P.H. vs Rank 1 - Life less Ordinary 06. Andy Moor vs Orkidea - YearZero (Ava Recordings) 07. Jody Wisternoff - Nostalgia (remix) (In Charge recordings) 08. Jose Amnesia feat. Jennifer Rene - Louder (Blake Jarrell 190 dB remix)(Armind) 09. TUNE OF THE WEEK: Above & Beyond feat. Zoë Johnston - Good For Me (Club Mix) (Anjunabeats) 10. Duende - Luna Negra (Afterglow) 11. Carl B - Social Suicide (Alex M.O.R.P.H. mix 1) (Somatic Sense) 12. DJ Spoke - Watch Them Fall Down (Ali Wilson Tekelec remix) (PSR) 13. 4 Strings - Mainline (4 Turntables mix)(Spinnin) 14. FUTURE FAVORITE: A/B Project - Eternal Optimism (Kuffdam & Plant remix) 15. Dave 202 - Generate the Wave (Silicon) 16. John O Callaghan - Cruise Control (Discover) 17. Sequentia - Innuendo 18. Tillmann Uhrmacher - The Pride in your eyes (Martin Roth remix) (Vandit) 19. Marco V. - Any Better, Or... (In Charge recordings) 20. Ronald van Gelderen - Realize (Stripped Down mix) (High Contrast) 21. Kyau & Albert - Are you Fine (Markus Schulz remix) (Euphonic) 22. Kuffdam & Plant - Meltdown (Six:Thirty) 23. 8 Wonders - Sex On the Beach :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 8 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2006 Hmm co to za emota na koncu?? Az taki słaby ten ASOT?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 8 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2006 Hmm co to za emota na koncu?? Az taki słaby ten ASOT??a mialem nadzieje ze cos mu sie odmienilo i bedzie przynajmniej tak dobry jak poprzedni. zobaczymy, dopiero sciagam <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 8 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2006 Jestem juz na pozycji 8 nowego ASOT i narazie jest bardzo dobrze! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sesq Opublikowano 8 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2006 jaki jest najlepszy asot z przedziału 251-265 ? bo nie sciagalem wtedy a chce sobie posłuchac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 8 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2006 Mysle ze 251 (moj faworyt) potem 261, 264 oraz 265. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Seentag Opublikowano 8 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2006 Dzięki chłopaki za kawałek :) mam nadzieję że jakoś dostane się do ściągania na tym felernym megaupload z limitami slotów :D Wczorajszy ASOT nadaje się :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 9 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2006 08. Jose Amnesia feat. Jennifer Rene - Louder (Blake Jarrell 190 dB remix)(Armind) to mi sie nigdy nie znudzi :) pamietam jak to pierwszy raz uslyszalem myslalem ze odlece :) 09. TUNE OF THE WEEK: Above & Beyond feat. Zoë Johnston - Good For Me (Club Mix) (Anjunabeats) A&B wydaje hit za hitem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 9 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2006 Dzięki chłopaki za kawałek :) mam nadzieję że jakoś dostane się do ściągania na tym felernym megaupload z limitami slotów :D Wczorajszy ASOT nadaje się :) no nadaje sie konkretnie ! jak dla mnie najlepszy asot od paru tygodni. przesluchalem dzisiaj w pracy 3 razy i wiekszosc kawalkow wymiata!. koncowka troche nudna ale ogolnie asot miazdzy :) moze wreszcie armin sie obudzil :D a co do A&B to ten kawalek jakos nie bardzo mi przypadl do gustu, poprzedni Tune of the week byl o niebo lepszy (imo) -- powrocilem do starego avatara :))) -> pozdr xpektor ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olgierd Opublikowano 9 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2006 Ostatnio tak sobie przeglądałem dyskografię ADAMA NICKEY'A A.K.A. KAI DEL NOI. Wszyscy, albo przynajmniej duża większość z nas zna perfect destiny, morning sun (może niekoniecznie) i najnowszy beyond doubt grany międzyinnymi w ASOT'ach. Utwory są naprawdę niezłe (to moja osobista opinia i możecie się nie zgadzać :P), ale czegoś im brakowało. Natomiast jak kopałem w Mule w jego dyskografii, natrafiłem na wydany miesiąc wcześniej tylko na CD kawałek andromeda. Już wersja oryginalna w moim przekonaniu jest lepsza od utworów wczesniej wymienionych, natomiast (sequentia's a6 mix) poprostu jest niesamowita. Dawno nie wyszło coś tak dobrego spod ręki Polaka... KAI DEL NOI andromeda (sequentia's a6 mix) ...zresztą warto polecić jego wszystkie utworki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 11 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2006 Wejdźcie na FTP'a i sprawdźcie folder JROX ;] Dodałem krótką mp3, autorstwa kolegi :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 11 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2006 przesluchalem ostatnio pare setow, no i stwierdzilem ze wyjdzie niedlugo troche nowych fajnych kawalkow/remixow. wiekszosc z nich mozna uslyszec nawet w nowym asocie. kawalki ktore ostatnio wpadly mi w uch :) : 64. Mike Foyle - Shipwrecked (Sean Tyas Remix) 24. Riestos - Hupocracy 25. Richard Durand - Sunhump 26. Alex Stealthy & D-Fuse - Deploring Everything With You <- wyjatkowo mi sie podoba ten zmixowany glosik :) 04. Andy Moor & Orkidea - YearZero (Andy Moor's First Light Remix) 30. Jody Wisternoff - Nostalgia (Remix) 31. Jose Amnesia feat. Jennifer Rene - Louder (Blake Jarrell 190 dB Remix) <- slyszalem duzo wczesniej w tatw'ie, tylko ze orginal. w tym remixie takze podoba mi sie zmixowany (przerwania) glos 39. John O'Callaghan - Cruise Control 42. Marco V - Any Better, Or... 44. Kyau & Albert - Are You Fine? (Markus Schulz Remix) <- kawalek ujdzie w tlumie, ale remix marcusa pasi mi juz troche lepiej, moze przez ten basik. 51. Cassandra Fox - Touch Me (Mike Koglin vs. Jono Grant Remix) <- ten kawalek to juz wogole rewelacja :) non toper moglbym go sluchac, no i ten vocal z touch me w polonczeniu z gitarka, wypas. 09. G-Spott pres. Vinyl Session - Session 6 12. BT feat. Jan Johnston - Remember (Global Warming Remix) <- kolejny revelacyjny kawalek z jan johnston. tym razem zmixowany glos, ale i tak mi sie strasznie podoba :) numery przed kawalkami to poprostu numer kawalka w playliscie. (foo2k) poprostu nie chcialo mi sie tego kasowac ;) btw. zassalem ostatnio Andy Moor - Moor Music (September 2006) takie sobie, mozna przesluchac w wolnej chwili. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 11 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2006 Wejdźcie na FTP'a i sprawdźcie folder JROX ;] Dodałem krótką mp3, autorstwa kolegi :P :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 12 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2006 (edytowane) Witam dysponuje ktoś może linkami do kilku ostatnich TATW'ów??? Edytowane 12 Września 2006 przez -=KAX=- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 13 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2006 Witam dysponuje ktoś może linkami do kilku ostatnich TATW'ów???130 http://www.axifile.com/?7923215 129 http://www.megaupload.com/?d=TCY82RB4 potem poszukam wiecej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Seentag Opublikowano 13 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2006 Chce ktoś zaproszenie na TT ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 13 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2006 jeśli łaska ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...