sector Opublikowano 18 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2006 ja tez polecam bo set jest konkret, niektore tylko kawalki moglyby byc nieco dluzsze ;[ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 18 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2006 Panowie łapać nowy kąsek z TT Delerium-Angelicus-Promo_CDM-2006-GTi bo syci oj syci. Szczególnie mix Andy Moora Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 19 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2006 Panowie łapać nowy kąsek z TT Delerium-Angelicus-Promo_CDM-2006-GTi bo syci oj syci. Szczególnie mix Andy Mooramam takie samo zdanie, pisalem juz o tym ale na innym forum ;) remix andyego konkret !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sesq Opublikowano 19 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2006 Panowie łapać nowy kąsek z TT Delerium-Angelicus-Promo_CDM-2006-GTi bo syci oj syci. Szczególnie mix Andy Mooratez chcialem to napisac :D jak ktos nie ma konta TT to pisac na PW Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaluzaaa Opublikowano 19 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2006 Top 10 kawałków tego roku moim zdanie to: 1. Amnesia Brothers featuring Jennifer Rene - Louder (Original Mix) 2. 4 Strings - Mainline 3. ATB - Summer Rain (136 Bpm Mix) 4. Above and Beyond - Can't Sleep (Original Mix) 5. Kyau & Albert - Are You Fine (Original Mix) 6. Mark Norman presents Celine - Colour My Eyes 7. Fonzerelli - Moonlight Party 8. Deland & Crocket - Walking On The Moon 9. Armin van Buuren featuring Racoon - Love you more (Original Mix) 10. The Police - Message In A Bottle (Sander Van Doorn Remix) W sumie wybór trudny bo w tym roku było dość dużo fajnych kawałków. :) A z płyt to: 1. Cosmic Gate - Earth Mover 2. Tiesto - In Search Of Sunrise 5 A to mi dziś listonosz przyniósł: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2006 ten rok nie syci jak zreszta dwa pozostale btw byl juz asot top20?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 20 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2006 jutro jest Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sesq Opublikowano 20 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2006 jutro jestto moze jutro podczas show w radiu, wbijemy na jakiegos chata itp. by sobie pokomentowac i pogadac ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 21 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2006 jestem za B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 21 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2006 chetnie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sesq Opublikowano 21 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2006 o ktorej sie to zaczyna ? i gdzie wbijamy, jak nic nie zorganizujecie to na jakis pusty chat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 21 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2006 (edytowane) Are U Fine!!!!!!!!!!! B-) --EDIT-- może obstawimy TOP3? 3. Sean Tyas - Lift 2. Galen Behr Vs Hydroid - Carabella (Galen Behr Vs Orjan Nilsen Remix) 1. Arksun - Arisen (Airbase pres Parc Remix) Edytowane 21 Grudnia 2006 przez turzol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelekmal Opublikowano 21 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2006 spoko muzyczka ;] skąd to bedzie mozna pozniej sciagnac?? bo mialem przerwe i po powrocie nie ma juz forum asot.be ..... spoko muzyczka ;] skąd to bedzie mozna pozniej sciagnac?? bo mialem przerwe i po powrocie nie ma juz forum asot.be ..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 21 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2006 This World Is Watching Me - myślałem że będzie wyżej :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 21 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2006 no ten kawałek syci u mnie! a qbass mówi, że nie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 21 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2006 czad !!! :D gdzie wbijamy?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 21 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2006 bo nie :P louder bedzie pierwszy zobaczycie ! :D a teraz you loving arms czy jak to tam :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas0 Opublikowano 21 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2006 Jak narazie lista mi pasuje :) :mml: @turzol Ja bym dal w odwrotnej kolejnosci tj. Lift no.1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelekmal Opublikowano 21 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2006 ja mam tylko pliczek .pls jest jakies www zebym mogl widziec dokladny tytul itp? to co sie teraz dzieje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 21 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2006 ja mam tylko pliczek .pls jest jakies www zebym mogl widziec dokladny tytul itp? to co sie teraz dzieje? http://www.uktrancealliance.com/forums/lof...php/t30128.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 21 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2006 Arksun bedzie no1 ;] ;] To już przesądzone u mnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 21 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2006 a ja myśle, że Sonrisa :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kukifas Opublikowano 21 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2006 @kaluzaaa a tam armin i jego spiochy ;) 10 lutego jest SvD w ostrowskim Protector Club :P ktos zawita moze? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaluzaaa Opublikowano 21 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2006 a tam armin i jego spiochy ;) 10 lutego jest SvD w ostrowskim Protector Club :P ktos zawita moze? To akurat sobie posłucham SvD przed tobą :P :P :lol: Ciekawe co dziś będzie na 1 :D Może Louder :D PS. Teraz O'Callaghan & Kearney - Exactly Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kukifas Opublikowano 21 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2006 jak bys chcial to moge wrzucic set o'callaghana z pazdziernika, gdy to goscil w ostrowie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelekmal Opublikowano 21 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2006 lałder ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sesq Opublikowano 21 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2006 kurde, dopiero teraz wszedlem, zagralem sie i sie spoznilem ;/ stawiam ze na 1. bedzie above and beyond ( ktorych nie lubie ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 21 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2006 No raczej nie, bo A&B leci sobie teraz ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sesq Opublikowano 21 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2006 (edytowane) No raczej nie, bo A&B leci sobie teraz ;]mam na mysli ten nwoszy kawalek, nie pamietam tytulu a 'can't sleep' jest takie glupie, w zyciu go tylko raz przesluchalem, wsyzstko wporzoadku, tylko sposob w jaki ona wypowiada słowa 'can't sleep' jest tak głupi, ze ... ;X edit: tak jak mowilem, glupi a&b wygral ;//// Edytowane 21 Grudnia 2006 przez sesq Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelekmal Opublikowano 21 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2006 good for me ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...