qbass Opublikowano 10 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2007 tak tak asot 100 caly jest cudny jak wiekszosc asotow ponizej 100 :) co do linkow narazie nie mam czasu na szukanie ale napewno bym mial do tatwa jaki i do svd ;/ nic nie obiecuje moze jutro zamieszcze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 10 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2007 (edytowane) A State Of Trance 287 ;) ps. z tych archiwalnych asot'ow polecam ten z numerkiem 152, na prawde swietny Edytowane 11 Lutego 2007 przez CarsonPoland Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 11 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2007 Duderstadt_And_Anita_Kelsey_-_Smile_(duende_dub_mix) Polecam :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sesq Opublikowano 12 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2007 Polecam :rolleyes:ja również Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaluzaaa Opublikowano 12 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2007 Sety z RTX Więc łapcie chlopaki sety z RTX :lol: :lol: Sama imreza byla dla mnie niesamowita. Jest tylko jedno ale, cale cialo mam nadwyrężone. Pierwsza myśl jak wstałem to kto mi nogi amputował :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 12 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2007 Sety z RTX Więc łapcie chlopaki sety z RTX :lol: :lol: Sama imreza byla dla mnie niesamowita. Jest tylko jedno ale, cale cialo mam nadwyrężone. Pierwsza myśl jak wstałem to kto mi nogi amputował :D mnie inna mysl, pedalska ochrona, bezmuzgie yeti :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 13 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2007 Ostatnio sie nie udzielam, ale muzyki slucham i to w dosyc powaznych ilosciach. Jesli ktos nie zna, a chce zbaczyc MASE setow, vinyli takich sprzed 5lat jak i nowych to zachecam wejsc na te serwy ftp: ftp://217.20.163.37/.4/Audio/djmix-current/ ftp://clubmusic:clubmusic@217.172.16.3:8778/ [folder temp zawiera sporo nowosci ;)] ftp://89.208.33.140/electronic/ Jesli sie pogrzebie we folderkach mozna znalezc wiele roznytch gatunkow muzy i nie tylko. Czasem niektore sa wylaczone i zapchne, wiec trzeba poprobowac sie wbic, albo sprobowac pozniej. Od siebie polecam ten secik Guetty z `05: ftp://217.172.16.3:8778/House/_Albums,VA/...avid_guetta.mp3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 13 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2007 naprawde nikt z Was nie ma dojscia do audycji ronskiego w afterhours.fm z 7 lutego ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 14 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2007 naprawde nikt z Was nie ma dojscia do audycji ronskiego w afterhours.fm z 7 lutego ??na tt nie ma xpektor dziex :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 18 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2007 1,5tyg bez nowosci oj zapoawiada sie niezle zasysanie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas0 Opublikowano 18 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2007 (edytowane) Tez mam troszke zaleglosci :] Od jutra nadrabiam ;] ... a obecnie czekam az odpale ARMIN ONLY 2006 DVD Edytowane 18 Lutego 2007 przez Luc4s Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 19 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2007 no ja mam 3xTATW do sciagniecia 2 ASOTY i duzo duzo innych :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 19 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2007 w asotach nic ciekawgo nie ma, markus za to imo daje rade ^.^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 20 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2007 Długo musiałem czekać na coś co mi się znowu spodoba [; I znalazłem... Tylko, że to zdecydowanie nie trance, dość spokojny house- Global Underground 30 Paris Mixed By Nick Warren. Polecam posłuchać, w sam raz do odpoczynku ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 21 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2007 ja ostatnio delektuje sie kawalkami probspota, zajebisty progressive mrrrrrrrrrrrr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 27 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2007 ma ktos radio gdzie mozna odsluchac TATW w wysokiej jakosci? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 1 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2007 Global z 2005 z guestmixem Tilt'a. poprostu cudny, kawalki takie jakby zebrac perelki wszystki \o/ tracklisty na necie niestety nie znalazlem a nie chce mi sie pisac bo nie pamietam wszystkich, ale mrrrrrr polecam :respect1: http://rapidshare.com/files/18834101/GDJB_....part1.rar.html http://rapidshare.com/files/18835674/GDJB_....part2.rar.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sesq Opublikowano 2 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2007 Global z 2005 z guestmixem Tilt'a. poprostu cudny, kawalki takie jakby zebrac perelki wszystki \o/ tracklisty na necie niestety nie znalazlem a nie chce mi sie pisac bo nie pamietam wszystkich, ale mrrrrrr polecam :respect1: http://rapidshare.com/files/18834101/GDJB_....part1.rar.html http://rapidshare.com/files/18835674/GDJB_....part2.rar.html ja to tam ufam po akcji z probspot'em Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaluzaaa Opublikowano 2 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2007 Sander van Doorn presents - Identity (February 2007) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 3 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2007 ja to tam ufam po akcji z probspot'empodoba sie? jak chcesz to moge Ci polecic wiecej podobnych kawalkow :) w razie czego to w tygodniu moge Ci pomoc :) od poniedizalku do piatku moj upload miazdzy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 6 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2007 Kolejny swietny global :) nie ma to jak stary dobry trance :-) http://www.sendspace.com/file/2prl80 http://www.sendspace.com/file/bk1a3d Tracklist: Markus Schulz 01. PQM - Over the Edge w/ Vadim Zhukov & Yana Kay - Waiting For Your Love (Acappella) 02. David Guetta - The World is Mine (Gabriel Batz Remix) 03. Paul Van Dyk Featuring Wayne Jackson - The Other Side (Deep Dish Other Than This Side Remix) 04. Armin Van Buuren Featuring Gabriel & Dresden - Zocalo 05. Airwave - Appletonz 06. Wippenberg - Earth 07. Santiago Nino & Bebop - Strange Candy (Dub Tech Mix) 08. Hydroid - What If 09. Scanners - Crying Shame 10. Sattva - Echo of Silence (Way Out West Remix) [Classic of the Week] Rank 1 01. ID 02. A-Force & Yahel - Atomic Outbreak (Re:Locate vs. Kimito Lopez Dub Remix) 03. Jose Amnesia vs. Fedo - I Need You (Vocal Mix) 04. Tim Track - Track It Back 05. Mr. Sam - Lyteo (Rank 1 Remix) 06. D-lux & A.Gninok - Disco Tech 07. Lange vs. Gareth Emery - X Equals 69 08. Tomaz & Kobbe - Hyperion 09. ATB - Humanity (Rank 1 Remix) 10. Angel Sánchez - Untoucheable 2005 (M.I.D.O.R. & Six4eight Remix) 11. Rank 1 - Top Gear Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 9 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2007 Pierwszy post w tym temacie... Odważyłem się ;] Ktoś mi podesłał dnb kawałek Freestylers & Pendulum - Painkiller. Poszukuje innych podobnych utworów. tzn. jakaś "gitara" i wokal. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 9 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2007 Yoji Biomehanika? Mówi wam coś to? Mój brat słucha jego muzyki, taki hard dance, łupanka straszna. Ja wolę Armina van Buurena, ogólnie wolę Trance ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 9 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2007 Mówi. I czy coś z tego wynika? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 10 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2007 (edytowane) Jest już nowy singielek ATB! ATB With Heather Nova - Renegade Incl Ronski Speed Remix jezuuuuu co za wokallll :wub: ale uważam, że i tak potencjał tej piosenki nie został wykorzystany i dopiero wersja "radio edit" zrobi z niej prawdziwy hit Edytowane 10 Marca 2007 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas0 Opublikowano 10 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2007 No to juz wiemy kiedy wypada ASOT 300 Mam nadzieje, ze bedzie co najmniej tak dobry jak 250. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sesq Opublikowano 10 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2007 Yoji Biomehanika? Mówi wam coś to? Mój brat słucha jego muzyki, taki hard dance, łupanka straszna. Ja wolę Armina van Buurena, ogólnie wolę Trance ;). http://forum.purepc.pl/index.php?act=ST&am...t&p=2414483 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 10 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2007 no i mamy proszę państwa nowy album Tiesto-Elements Of Life B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 11 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2007 Apropos Tiesto, nie wybierasz się przypadkiem na koncert w Dublinie? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas0 Opublikowano 11 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2007 no i mamy proszę państwa nowy album Tiesto-Elements Of Life B) Całkiem przyjemne rytmy :] Albumik inny niz poprzednie i dobrze, taka zmiana mnie sie podoba ;] Wstawki vocalu + gitarka + troche electro daja rade :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...