kucyk Opublikowano 9 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2007 Carson, uspokoj sie, to wszystko co jest na drugiej cd u Menno De Jonga jest stare i dobrze to znamy [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 9 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2007 Above & Beyond - [Tri-State__Remixes CDM ] VA_-_Trance_Charts_2007Gabriel_And_Dresden-The_LegendsStephen_J_Kroos-TecktonickVA_-_Armada_TranceVA_-_Armind_the_Collected_12inch_Mixes_Vol_1VA_-_Eye-Trance_11VA_-_Sensation_Black_2006VA_-_The_Worlds_Greatest_Electro_HouseVA_-_The_Worlds_Greatest_TranceVA_-_This_is_TranceVA_-_Without_You_Near__Ice_BeachVA-Pacha_2007VA-Trance_Top_100_Vol.3VA_-_EUPHONIC_10_Years_(Mixed_by_Kyau_and_Albert_and_Ronski_Speed)VA_-_Trance_the_Ultimate_Collection_2007VA-Marco_V__Combi_Nations_2007 To ostatnio sobie przesłuchałem i nawet nawet. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CosmiChild Opublikowano 9 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2007 posluchajcie sobie Nolthando - Menno De Jong'a ;) utworek jest przepiekny. W moim rankingu utworow tranceowych jest na drugim miejscu zaraz po Falling into pieces ;)Właśnie dzisiaj to sobie kilka razy przesłuchałem. IMO baaaardzo cieniutki kawałek.. jak dla mnie nudny strasznie, zero energii i duszy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 11 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2007 Ma ktoś jakąś stronkę z produkcjami DJ Umka? Szukam i znaleść nie mogę :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 11 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2007 umca umca co? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 11 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2007 Dzięki :blink: :neutral: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 11 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2007 (edytowane) @JROX: Chodzi Ci o tego osobnika: Umek@discogs.com czy DJ Umka to zupełnie ktoś inny? Edytowane 11 Czerwca 2007 przez satoshie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 11 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2007 O tego. DJ UMEK, tylko że odmieniłem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 12 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2007 Panowie pilnie poszukuje seta Marco V z zeszłorocznej edycji Cream, ma ktoś może i mógłby zrobić upload? Będę bardzo wdzięczny... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaluzaaa Opublikowano 14 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2007 Markus Schulz wydaje nowy album :D :D :D Markus Schulz - Progression Tracklista: 01: I Am (vs Chakra) 02: Spilled Cranberries 03: On A Wave (Feat Anita Kelsey) 04: Lost Cause (Feat Carrie Skipper) 05: Mainstage 06: Fly To Colors 07: Let It Go 08: SLA9 09: Daydream (Feat Andy Moor) 10: Perfect (Feat Dauby) 11: Trinidad To Miami 12: Cause You Know (Feat Departure) 13: Cause You Know (Is This The End) (Feat Departure) Tu możecie posłuchać 2 kawałków z płyty LINK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 15 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2007 (edytowane) Ponawiam prośbę o set Marco V z Cream, mogą być też inne stare sety tego dj, nowymi z resztą też nie pogardzę... P.S Kucyk Ty nie mieszkasz czasem w Dublinie? Edytowane 15 Czerwca 2007 przez KAX_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TK Opublikowano 15 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2007 (edytowane) Właśnie dzisiaj to sobie kilka razy przesłuchałem. IMO baaaardzo cieniutki kawałek.. jak dla mnie nudny strasznie, zero energii i duszy. Mi się natomiast podoba... powoli wkręca, można się w niego zasłuchać i spokojnie pomyśleć o tym i owym... PS: 09: Daydream (Feat Andy Moor) - ale to piękne... szkoda że nie dostępne. Edytowane 15 Czerwca 2007 przez Tuning-komp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sesq Opublikowano 16 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2007 Mi się natomiast podoba... powoli wkręca, można się w niego zasłuchać i spokojnie pomyśleć o tym i owym... PS: 09: Daydream (Feat Andy Moor) - ale to piękne... szkoda że nie dostępne. gdzie mozna przesluchac ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 17 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2007 (edytowane) Tuning-komp podaj jakiegos linka ;) posluchajcie sobie najnowszego ASOT'a (304) duzo bardzo fajnych utworkow no fajny utworek, ale na plytke markusa bedzie trzeba jeszcze troszke poczekac. Tego napewno nie slyszeliscie, Headstrong - Truth (David West Remix) ;) miazga niesamowita, piekna melodia i wokal. Prosto z Nightmusic Vol. 2 mixed by The Thrillseekers ktora tez jest swietna (poza paroma utworami) Edytowane 17 Czerwca 2007 przez CarsonPoland Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TK Opublikowano 17 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2007 (edytowane) kaluzaaa przecież dawał :] http://www.armadamusic.com/ ->radio -> piosenka nr 2 na odtwarzaczu Coś pięknego! Przypomina mi to jego utwór pt. "First Time" Słuchaliśmy ;) Ja zresztą mam wszystkie ASOTy od numeru 260. Edytowane 17 Czerwca 2007 przez Tuning-komp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sesq Opublikowano 18 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2007 (edytowane) kiedy wychodzi ten nowy album Schultza bo jest najlepszym albumem jaki slyszalem edit: zrobilem google i 2 Lipca bedzie;p Edytowane 18 Czerwca 2007 przez sesq Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 18 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2007 sesq - jak najlepszy jak nie ma jeszcze :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 18 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2007 :D przeciez tam jest raptem kilka utworow i to nie calych (juz pomijam jakosc dzwieku) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TK Opublikowano 18 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2007 Tuning-komp podaj jakiegos linka ;) posluchajcie sobie najnowszego ASOT'a (304) duzo bardzo fajnych utworkow no fajny utworek, ale na plytke markusa bedzie trzeba jeszcze troszke poczekac. Tego napewno nie slyszeliscie, Headstrong - Truth (David West Remix) ;) miazga niesamowita, piekna melodia i wokal. Prosto z Nightmusic Vol. 2 mixed by The Thrillseekers ktora tez jest swietna (poza paroma utworami) od połowy marca mam ;p - fakt, super :) Ostatnio bardzo wpadło mi w ucho : Marmion - Schöneberg (Chris Carrier 2005 Remix) Nalin And Kane - Open Your Eyes (Markus Schulz And Elevation Remix) Markus Schulz -Fly To Colors Naprawdę polecam. Ten ostatni jest na ASOT 300 part 2 w secie Marcela Woodsa bodajże. Natomiast 1. to ASOT 303 albo304 - nie pamiętam ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sesq Opublikowano 18 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2007 z 3 utwory tam sa, nie ? no, to jeszcze zaden album nie mial 3 super utworow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 18 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2007 (edytowane) Popieram sesq'a album zapowiada się świetnie... Tak BTW może mi ktoś zripować kawałek Markus Schulz - Fly To Colors z ASOT'a? EDIT: Dzięki ;] Edytowane 18 Czerwca 2007 przez KAX_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 18 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2007 (edytowane) Popieram sesq'a album zapowiada się świetnie... Tak BTW może mi ktoś zripować kawałek Markus Schulz - Fly To Colors z ASOT'a? Markus Schulz - Fly To Colors ;) z ASOTa 303 Edytowane 18 Czerwca 2007 przez CarsonPoland Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 20 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2007 Ma ktoś może zapka na TT :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 23 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2007 ale WYSYP!: Dumonde_-_A_Decade Markus_Schulz-Progression Mellomania_Vol.10 nie wiem co słuchać [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaxxL Opublikowano 23 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2007 znacie jakies utworki tego typu? z gory dzieki (najlepiej z gitarka lub z takimi brzmieniami) pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CosmiChild Opublikowano 23 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2007 znacie jakies utworki tego typu? z gory dzieki (najlepiej z gitarka lub z takimi brzmieniami) pozdro W tej chwili to na myśł przychodzi mi tylko York - On The Beach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 23 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2007 (edytowane) hmm, bardziej gitarki czy takie brzmienia? ja tez uwielbiam gitary w tranceowych utworkach. moze cos takiego (spokojne utworki) : *light the sky *carl b - just a thought *ATB - 9pm (z ich najnowszej plyty), tak w ogole to przesluchaj sobie caly drugi cd z trilogy ;) moze ci sie spodobac *cala pierwsza plyta ASOT 2006, w koncu ten utworek ktory podales byl na tej plycie ale to pewnie wiesz *rank 1 - after me (moze ;p) *ronski speed & sebastian sand - sole survivor (koniecznie! :) ) np z ATB The Dj 3 In The Mix jeszcze signalrunners - aria epica (ale tylko poczatek utworu) Edytowane 23 Czerwca 2007 przez CarsonPoland Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaxxL Opublikowano 23 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2007 (edytowane) Dzieki wielkie ;] cala pierwsza plyta ASOT 2006, w koncu ten utworek ktory podales byl na tej plycie ale to pewnie wiesz no wlasnie nie ;p , ta gitarka+trance mi sie spodobala ;] dlatego pytam o inne tego typu. York - On The Beachto przyzwoite ;] Edytowane 23 Czerwca 2007 przez KaxxL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 24 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2007 (edytowane) Mellomania vol.10 po prostu ROXuje! polecam, niby kawałki znane, ale całość tworzy fantastyczny wakacyjny klimat B) Mellomania Step 10 CD1 - mixed by Pedro Del Mar 01. Johann Gielen - Magnitude (Album Mix) 02. Cara Dillon vs 2Devine - Black Is The Colour (Coco & Green Remix) 03. Mandala Bros - Sleepwalking (Duderstadt Uplifting Mix) 04. Above & Beyond feat Zoe Johnston - Good For Me (Above & Beyond Club Mix) 05. Cold Blue - Oasis (Original Mix) 06. Kyau & Albert - Always A Fool (Club Mix) 07. Forerunners - Lifecycle (Original Mix) 08. Sequence11 aka Sterbinszky - Duality (Original Mix) 09. Cellec - Love Of My Life (Original Mix) 10. Filo & Peri feat Eric Lumiere - Anthem (Original Vocal Mix) 11. Pedro Del Mar feat. Emma Nelson - Feel (Trance Mix) 12. Tiesto - In The Dark (Tiesto Trance Mix) 13. Underwater - Sleeping Under The Stars (Original Mix) 14. Hawk Feat Sasja - Emerald Mine (Deepwide Remix) 15. Headstrong - Symphony Of Soul (Original Mix) 16. Cold Blue & Del Mar - Seven Ways (Original Mix) 17. FKN feat Jahala - Why (Aly & Fila Remix) 18. The Viceroy - End Game (Original Mix) CD2 - mixed DJ Shah 01. DJ Shah feat Adrina Thorpe - Who Will Find Me (Summer Sunrise Mix) 02. Balearic Session feat. Seis Cuerdas - Flamenco Mediterraneo (Original Mix) 03. Kirsty Hawkshaw meets Tenishia - Outsiders (Jose Amnesia Remix) 04. Super8 & Tab - Needs To Feel (Wippenberg Remix) 05. Global Experience - Malaysia (Original Mix) 06. Jonas Steur feat Jennifer Rene - Falling Into Pieces (Original Mix) 07. Everwake - Twilight Rising (Nick Thompson's Sunrise Remix) 08. Sunlounger - In & Out (DJ Shah Rework) 09. Nic Chagall - What You Need (Original Extended Mix) 10. Solarscape - Zen (Original Mix) 11. Purple Mood - One Night In Tokyo (DJ Shah Savannah Mix) 12. ATB with Heather Nova - Renegade (A&T Mix) 13. Triballa feat Andrew Force - Nothing Ever (Original Mix) 14. Mellomaniacs - Solarcoaster (DJ Shah Rework) 15. Volt - No Limit (Original Mix) Edytowane 24 Czerwca 2007 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 24 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2007 (edytowane) spokojna jest ta plytka czy bardziej ostre granie/nadmiar basu ? Edytowane 24 Czerwca 2007 przez CarsonPoland Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...