bamc Opublikowano 24 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2007 Max Graham Ft. Jessica Jacobs - I Know You're Gone fajna nutka skrzypce + vocal :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 24 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2007 (edytowane) Mellomania vol.10 po prostu ROXuje! polecam, niby kawałki znane, ale całość tworzy fantastyczny wakacyjny klimat B) potwierdzam ;) swietna plytka, wlasnie skonczylem sluchac kucyk przesluchales juz Dumonde_-_A_Decade ? Edytowane 24 Czerwca 2007 przez CarsonPoland Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 24 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2007 (edytowane) kucyk przesluchales juz Dumonde_-_A_Decade ?właśnie słucham, nie jest zła ... a właściwie to ... nie podoba mi się :| Edytowane 24 Czerwca 2007 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 24 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2007 (edytowane) hehe, to sobie daruje. a wlasnie slucham Anjunabeats Vol 5 (Mixed By Above & Beyond), pierwszy cd utrzymany w swietnym klimacie (narazie) ;) Disc 1 -------- 1. Michael Cassette - Zeppelin 5:00 2. Chunk 'n Twist - Battery Life 4:56 3. Jaytech - Essence 6:09 4. Boom Jinx Feat Thomas J. Bergensen - Remember September 6:40 5. Joonas Hahmo - Together 6:11 6. Super8 & Tab Feat Ben Lost - Needs To Feel (Wippenberg Remix) 6:38 7. Jaytech - Spacelift 5:02 8. Junk Science - My Name Is Jacques 4:56 9. Stephen J. Kroos - Formalistick 4:10 10.Above & Beyond Pres Tranquility Base - Buzz 6:24 11.Oliver Smith - Tomahawk 5:25 12.Nitrous Oxide - Amnesia 5:08 13.Above & Beyond Feat Zoe Johnston - Good For Me (Club Mix) 7:55 Disc 2 -------- 1. Maor Levi - Shapes 6:14 2. Marc Marberg With Kyau & Albert - Megashira 5:04 3. Purple Mood - One Night In Tokyo (DJ Shah's Savannah Remix) 8:29 4. Above & Beyond Pres Tranquility Base - Razorfish (Bart Claessen 6:09 2007 Rework) 5. Daniel Kandi - Make Me Believe 5:23 6. Above & Beyond - Home (Club Mix) 7:00 7. Oliver Smith - Nimbus 5:22 8. Above & Beyond Pres Tranquility Base - Oceanic 4:10 9. Super8 & Tab With Mark Pledger - Worldwide 4:53 10.Remo-Con - Cold Front (Bart Claessen Remix) 7:10 11.Adam Nickey - Never Gone (Above & Beyond Respray) 7:02 12.Evbointh - One Wish 4:58 13.Super8 & Tab - Suru 7:55 Edytowane 24 Czerwca 2007 przez CarsonPoland Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TK Opublikowano 24 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2007 (edytowane) Carson Dzięki jeszcze raz ( tym razem publicznie :D ) za Daydream Markusa :) Kocham ten utwór. Jest podobny do F.L.A.M.E. feat. Olga - Sensation (vocal version). Co do Mellomani, nie długo i ja przesłucham ;) Edytowane 24 Czerwca 2007 przez Tuning-komp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 24 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2007 Mello pedro del mar dal rade tylko Armin to porazka co gra w asotach nie ma czego sluchac... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 24 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2007 (edytowane) przesluchalem cale dwa cd Anjunabeats Vol 5 (Mixed By Above & Beyond) i musze powiedziec ze plytka jest swietna (co najmniej swietna). Above & Beyond - Home (club mix) i Above & Beyond Pres Tranquility Base - Oceanic ..kosmos.... :rolleyes: Edytowane 24 Czerwca 2007 przez CarsonPoland Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TK Opublikowano 25 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2007 (edytowane) Jestem po połowie Markusa - super ;) Jest bardziej taki nastrojowy i spokojny ale dzięki kawałkom taki jak np. I am, Fly to Colours robi się dynamiczny i szalony. Pierwsze 30minut bardzo mi się spodobało - dalej poszedłem spać ;p Przesłuchałem 2cd Melomanii - no po prostu brak słów... c u d o : ) Dawno już tak dobrego seta nie słyszałem! Album Markusa też zrobił na mnie baardzo pozytywne odczucie :) Przesłuchałem cały - ^_^ Edytowane 26 Czerwca 2007 przez Tuning-komp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziubekR1 Opublikowano 26 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2007 Panowie, o co kaman z tym Day of Silence dzisiaj na DI.fm ?? Cos pitola o kongresmenach, i nie wiem o co kaman. Chca zakazac internetowych "radiow" (czy jak to sie mowi), czy jak ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 26 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2007 (edytowane) http://www.di.fm/blog/read/2007/06/day-of-...-june-26th.html Edytowane 26 Czerwca 2007 przez KAX_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TK Opublikowano 26 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2007 (edytowane) Też właśnie byłem ciekaw. Chociaż podoba mi się ta muzyka co leci w tle ;-) KAX dzięki. edit; ja jej słuchałem przez ponad godzine :lol: ale przełączyłem się na progression Markusa ;) i ciesze się, że nie tylko ja słucham tak dobrego radia ;) Edytowane 26 Czerwca 2007 przez Tuning-komp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziubekR1 Opublikowano 26 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2007 No ta muza tez mi sie podoba, jebitnie mi przypomina muze z Fallouta, a to juz mi wystarczy do sluchania przez caly dzien ;) Tylko ta reklama co chwile... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
balrogPL Opublikowano 28 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2007 ja mam takie głupie pytanie... jak sciagnac ASOTy z S-TORM.COM ?? :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 28 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2007 ja mam takie głupie pytanie... jak sciagnac ASOTy z S-TORM.COM ?? :oops: » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TK Opublikowano 28 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2007 Dzisiaj oczywiście o godzinie 20:00 wszyscy na DI Fm ;) PS: Idzie ktoś na PVD w Poznaniu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 28 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2007 A co dzisiaj o 20 na DI? Jak to samo co, co tydzień to nie słucham bo zasne ;] Co do PvD to ja chyba jadę ale na 100% jeszcze nie wiem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 28 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2007 PS: Idzie ktoś na PVD w Poznaniu? Wybrałbym sie chetnie, ale zobaczymy jak to bedzie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TK Opublikowano 28 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2007 (edytowane) A co dzisiaj o 20 na DI? Jak to samo co, co tydzień to nie słucham bo zasne ;] Co do PvD to ja chyba jadę ale na 100% jeszcze nie wiem... ASOT nie? <_< A nie wiecie czy >18 wpuszczają? Pewnie nie <_< Edytowane 28 Czerwca 2007 przez Tuning-komp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 28 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2007 (edytowane) Właśnie patrze i jest końcówka biletów po 59zł jak do weekendu jeszcze zostaną za taką cenę to kupuje, więcej nie mam zamiaru wydawać bo na Tiesto wydałem prawie 100zł, a muzycznie było do [gluteus maximus]... Tak z innej beczki byłby ktoś chętny na tygodniowy wyjazd na Ibizę w przyszłym roku? Sprawdzałem ceny i nie jest źle, jeśli się zrobi rezerwacje na początku roku marzec/kwiecień to za ok 350 euro mamy przelot w 2 strony, hotel na tydzień z dwoma posiłkami dziennie no i do tego z 300 euro trzeba mieć na imprezy. Osobiście poważnie się zastanawiam bo 2,5K za takie wakacje to nie jest źle, w tym roku niestety z kasą nie wyrobię ale za rok kto wie ;] EDIT: Tuning-komp teoretycznie Cię nie wpuszczą ale na Arminie i Tiesto to sprawdzali mi tylko bilet i widziałem, że kręciło się trochę zwixowanych dzieciaków w środku... Edytowane 28 Czerwca 2007 przez KAX_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TK Opublikowano 28 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2007 Hmm... no to gdyby ktoś mnie zgarnął z trasy... :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 28 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2007 Tuning-komp - wpuszczaja na bank nawet jak pisze ze nie wpuszczaja :P zawsze sie jakies mlode siksy kreca na imprezach tudziez "dzieci". btw. znak powinienes dac < 18 KAX - no co ty nie podobalo Ci sie na tiesto? :/ dla mnie bylo grubo, tyle co hitow puscil to glowa mala. wlasnie dzieki niemu zakupilem colombian soul na vinylku :) co do poznania to mnie niestety nie bedzie, na to juz nie wroce z uk :/ a szkoda bo pawla jeszcze na zywo nie widzialem. za to na creamfields sie pojawie na bank, juz mam bilet z uk zamowiony, bilecik na cf tez juz jest wiec git, ktos sie wybiera? kiedys chodzily sluchy na miescie ze xpektor jedzie :D wiem tez ze RS ma byc. a co do muzyczki to polecam ostatni set tiesto, aucje club life 12: Tiesto - Club Life 12 (22-06-2007) First Hour 01 Sultan & Ned Shepard - Together We Rise 02 First State feat. Anita Kelsey - Falling 03 Ultra DJs - Me & U (Ernesto vs. Bastian remix) 04 Global Experience - Madras 05 Rank 1 - Breathing (Airwave) (breaks dub) /Classic of the Week/ 06 Neal Scarborough - Stung on the River (Sean Tyas remix) 07 Marc Marberg with Kyau & Albert - Megashira (Stoneface & Terminal remix) 08 Kirsty Hawkshaw meets Tenishia - Reasons to Forgive 09 Darren Tate - Echoes 10 Lolo - Take My Hand 11 Under Sun vs. Signum - Captured (Signum Signal remix) Second Hour 12 Tannen - The Blackout 13 Progression - Different Day, Different Light 14 Deadmau5 & Glenn Morrison - Contact 15 Roland Klinkenberg feat. DJ Remy - Mexico Can Wait 16 DJ Misjah - What Is (Giorgio Prezioso & Libe remix) 17 Benjamin Bates - On My Feet (Phatzoo remix) 18 T4L - Alternative Route Fifteen Minutes of Fame: Sied van Riel 01 Sied van Riel - Sigh 02 Leon Bolier - Summernight Confessions (Sied van Riel remix) 03 Sied van Riel - Sinner in Heaven 04 Jamin feat. Marcie - So Tired 19 Aaron McClelland - Spirit 20 Abbott & Chambers - Never After 21 Mekka - Diamondback (Ben Gold remix) Link -> http://rapidshare.com/files/38798732/02_DJ..._22-06-2007.rar Password : gothic-men Jak dla mnie to do tej pory najlepsza audycja tiesto, poprostu mega _O_ slucham jej dzisiaj caly dzien, gra mega zywo, poprostu demon. Polecam dla "wszystkich fanow Tiesto" :D tak btw :) np: DJ ECO - Light at the End (Martin Roth Edit of Lost World Remix) _o_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 29 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2007 (edytowane) Uuu sector ty żyjesz ;) Co do Tiesto ta tak jak już pisałem po imprezie, muzycznie było bardzo w kratkę, jak byłem na parkiecie to akurat musiał puszczać kawałki przy których się tańczyć nie dało, a jak byłem na trybunach to "odpływałem", nie mniej jednak moment w którym zostały odpalone lasery i ciastko puścił kawałek Insigma - Open Your Eyes (Ciebie już nie było w hali :P) pozostanie mi w pamięci do końca życia. Ogólnie od ok 2 nie było najgorzej Tiesto trochę przyspieszył i puszczał trochę starych dobrych kawałków... Nie wiem może za dużo się spodziewałem po tym evencie oglądając TiC ;) Jedno jest pewne wole starego "magikowego" Tiesto... P.S Za to Hydroid dawał rade na bocznej scenie :D Tak BTW sprzedaż biletów na SW musiała się rozpocząć właśnie teraz kiedy mam inne wydatki :mur: Edytowane 29 Czerwca 2007 przez KAX_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 29 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2007 zyje zyje co mam nie zyc :) poprostu tutaj nic sie nie dzieje hehe :) no nie bylo mnie ale to nie moja wina tak wyszlo :| :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CosmiChild Opublikowano 29 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2007 Tiesto - Club Life 12 (22-06-2007) jak dla mnie nudny. Nie wiem.. od dłuższego czasu nie mogę wbić się pozytywnie w jego sety. Według mnie takie jakieś bez polotu. Napewno na koncertach odbiera się to inaczej... albo ja się starzeję :) Natomiast co do Anjunabeats Vol 5 (Mixed By Above & Beyond) to IMHO: CD1: przyjemna. Miło się słucha. CD2: Zdecydowanie lepsza, bardziej energiczna. I z duszą :) Utworki: Above & Beyond - Home (club mix); Above & Beyond Pres Tranquility Base - Oceanic i Super8 & Tab - Suru Poprostu świetne! Ale jest też utwór, który IMO wogóle nie powinien się znaleźć na tej płycie: Marc Marberg With Kyau & Albert - Megashira Ot taka mała czarna owca ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TK Opublikowano 29 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2007 (edytowane) sector słucham seta Tiesto... jest dobry ale nie powalający Edytowane 29 Czerwca 2007 przez Tuning-komp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 29 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2007 (edytowane) Od Siebie polecam Vandit: The Sessions 04 - The Rome Spring Session całkiem przyjemne kawałki ;] Edytowane 29 Czerwca 2007 przez KAX_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 30 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2007 przesluchalem sobie dzisiaj audycje Trance Around The World z numerkiem 169.5 i musze powiedziec ze bardzo fajny secik im wyszedl. przyjemnie sie sluchalo, jest kilka juz dobrze znanych utworkow. 01. Deadmau5 - Faxing Berlin [Mau5trap] 02. Chunk & Twist - Battery Life [Anjunadeep] 03. David West - Welsh Morphology [Anjunadeep] 04. Alex M.O.R.P.H. & Rank 1 - A Life Less Ordinary (A Less Ordinary Rank 1 Remix) [High Contrast] 05. Super8 & Tab - Suru (Martin Roth Electrance Remix) [Anjunabeats] 06. Tiësto - Bright Morningstar [Magik Muzik] 07. Above & Beyond vs. Andy Moor - Air For Life [Euphonic] 08. Cosmic Gate - Analog Feel (Rank 1's Digital Re-Hash) [Kontor] 09. Vincent de Moor - Fly Away (Cosmic Gate Remix) [Combined Forces] 10. Above & Beyond pres. Tranquility Base - Razorfish (Bart Claessen 2007 Re-work) [Anjunabeats] 11. Breakfast - The Sunlight [Flashover] 12. Oliver Smith - Tomahawk [Anjunabeats] 13. Above & Beyond pres. Tranquility Base - Oceanic [Anjunabeats] 14. DT8 Project - Destination (Above & Beyond Remix) [Mondo] 15. Bedrock - Heaven Scent (Greg Downey Remix) [bedrock] 16. Bob Marley - Sun Is Shining (MLV Mix) [CD-R] 17. Factoria - Revive (Static Blue Remix) [breeze] 18. Nitrous Oxide - Amnesia [Anjunabeats] 19. Oliver Smith - Nimbus [Anjunabeats] 20. Frase - Module One (Mekk Remix) [EVE] 21. Above & Beyond feat. Zoë Johnston - Good For Me (Club Mix) [Anjunabeats] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 1 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2007 Tiesto - Club Life 12 (22-06-2007) jak dla mnie nudny. Nie wiem.. od dłuższego czasu nie mogę wbić się pozytywnie w jego sety. Według mnie takie jakieś bez polotu. Napewno na koncertach odbiera się to inaczej... albo ja się starzeję :)Nie dziwie Ci się wcale... Teraz nawet sety Tiesto lecą w RMF Maxx :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 1 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2007 super8_and_tab-suru__original_mix - zdecydowanie na TAK B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 1 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2007 kucyk polec no jakas plytke w klimatach Mellomani ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...