slasher Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2007 (edytowane) Widziałem spot reklamujący Tunnel Electrocity w Lubiążu. Fajna muzyka w tym spocie leciała. I w związku z tym mam pytanie - jaki to gatunek jest? jakiś Trance? Bo Ja sie zupełnie w tym nie orientuje Możecie mi polecić coś w tym stylu? link : tutaj Edytowane 8 Sierpnia 2007 przez slasher Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2007 (edytowane) MaSell nie wiedziałem, że taki z Ciebie fan muzyki elektronicznej ;] Tak BTW to mam ten sam problem co Ty czyli brak miejsca na nowe sety, będę chyba musiał ASOT'y ponagrywać na płytki bo i tak ich nie słucham, a szkoda wywalać ;] slasher ten kawałek na filmiku to jakiś electro house ale mogę się mylić bo w rozróżnianiu gatunków nie jestem najlepszy :D Edytowane 8 Sierpnia 2007 przez KAX_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2007 (edytowane) MaSell nie wiedziałem, że taki z Ciebie fan muzyki elektronicznej ;] Ano zauroczyło mnie kiedyś TO, zupełnie przez przypadek. Bezapelacyjnie muzyka z duszą, nie jakieś debilne łubudubu ;] . No i jakoś tak zostało, a od paru miesiecy kolekcjonuje legalne mp3ki zwane setami :). Za ASOTy się nawet nie zabieram - 40GB zajmują wszystkie :D , a do tego Armin dosyć rzadko mi się podoba. Vonyc'ów jest znacznie mniej, jutro będzie dopiero 50ty :wink: . Ojjj zewnetrzne 320GB mnie kusi :D A ta muzyczka ze spotu to jakiś house lub jego odmiana. Edytowane 8 Sierpnia 2007 przez MaSell Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Jak masz dostęp do wszystkich ASOT'ów to warto sobie pościągać kilka starych bo nowe to nic ciekawego, może kilka w roku wartych posłuchania reszta to upychania kawałków na siłę żeby tylko wyszło z tego 2h. Ze starszych polecam również sety Marco V i Paula Oakenfolda tylko trudno znaleźć ich stare sety sam od dawna szukam... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2007 (edytowane) Jak masz dostęp do wszystkich ASOT'ów to warto sobie pościągać kilka starych bo nowe to nic ciekawego. Gdzies widziałem paczke od pierwszego do jednego z ostatnich, właśnie 40GB.... dziekuję, postoje ;) Ze starszych polecam również sety Marco V i Paula Oakenfolda tylko trudno znaleźć ich stare sety sam od dawna szukam... O RLY? :D . Mam wiecej ;) Edytowane 8 Sierpnia 2007 przez MaSell Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2007 YA RLY! :D Weź no zuploaduj mi kilka np. z Cream lub jakiś Essential Mix :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Coś specjalnego, całe Nature One 2007 ;) » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Nature_One_2007-Woody_Van_Eyden_Live-SAT-04-08-2007 Nature_One_2007-Menno_De_Jong_Live-SAT-04-08-2007 Nature_One_2007-Neil_Moore_Live-SAT-04-08-2007 Nature_One_2007-Kyau_and_Albert_Live-SAT-04-08-2007 Nature_One_2007-Benny_Duarte_Live-SAT-04-08-2007 Nature_One_2007-Nature_One_Inc_Live-DAB-08-05-2007 Nature_One_2007-Armin_Van_Buuren_Live_(SSL)-SAT-05-08-2007 Nature_One_2007_-_Carl_Cox_Live-SAT-08-05-2007 Nature_One_2007-Ferry_Corsten_Live_(SSL)-SAT-04-08-2007 Nature_One_2007_-_Client_Live-SAT-08-04-2007 Nature_One_2007_-_Tocadisco_Live-SAT-08-04-2007 Nature_One_2007_-_Sonic_Boom_Foundation_Live-SAT-08-04-2007 Nature_One_2007_-_Hardy_Hard_Live-SAT-08-04-2007 Nature_One_2007_-_Above_And_Beyond_Live-SAT-08-04-2007 Nature_One_2007_-_Northern_Lite_Live-SAT-08-04-2007 Nature_One_2007_-_Tillmann_Uhrmacher_and_John_Askew_Live-SAT-08-04-2007 Nature_One_2007_-_Paul_Van_Dyk_Live-SAT-08-04-2007 Nature_One_2007_-_SONO_Live-SAT-08-04-2007 Nature_One_2007_-_Judge_Jules_Live-SAT-08-03-2007 Nature_One_2007_-_John_Askew_Live-SAT-08-03-2007 Nature_One_2007_-_DJ_Falk_Live-SAT-08-03-2007 http://www.mininova.org/tor/827313 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sesq Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Widziałem spot reklamujący Tunnel Electrocity w Lubiążu. Fajna muzyka w tym spocie leciała. I w związku z tym mam pytanie - jaki to gatunek jest? jakiś Trance? Bo Ja sie zupełnie w tym nie orientuje Możecie mi polecić coś w tym stylu? link : tutaj ten kawalek brzmi jak steve n king - bounce ( masz go na sprobowanie ) taka muzyka to house, club nie slucahm takiej wiec nie wiem dokladnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2007 O RLY? :D .Ten przedostatni! Mmmm... najlepszy jego set. Katuję go dość często ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2007 oakenfold byl kiedys super, teraz troche juz sie spruł, ale wiadomo ze duzo mu zostalo. podobno ma byc w polsce pod koniec roku, w grudniu we wroclawiu chyba. fajnie by bylo uslyszedc go nazywo :) polecam jego essential mix z 99 roku wypas _o_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2007 (edytowane) No ten z 99 jest wyczesany :D Było by super gdyby przyjechał tym bardziej, że jeszcze niedawno deklarował, ze kończy z graniem na imprezach... Sector po za tym była by okazja razem wypić bo na SW mnie niestety nie będzie ;) P.S Wybierasz się może na ATB? Bo się zastanawiam czy kupować bilet (od 19 na ftb za 59zł) Jakoś mnie on nie kręcie no ale jako, że niedługo do areny będę mógł dojechać w kilka minut, a nie w ponad 1,5 h to może bym się skusił ;] Edytowane 9 Sierpnia 2007 przez KAX_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Ten lekko ucięty na samym dole listy jest zajedwabisty... a przynajmniej jego pierwsze ~2.5h, bo nigdy dalej nie udało mi się go przesłuchać. Dodam, ze trwa 298minut :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Hehe słabo ASOT 250 ma 530min, a przesłuchałem go ze trzy razy :D Spadam spać bo już sie 3;30 zrobiła :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Hehe słabo ASOT 250 ma 530min, a przesłuchałem go ze trzy razy :D Wiesz, przesłuchać, a puszczenie w tle to moim zdaniem dwie różne rzeczy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shoq Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2007 (edytowane) MaSell, wielka prosba: mogłbys upnac tego essential'a z 99? Edytowane 9 Sierpnia 2007 przez luqash Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2007 No ten z 99 jest wyczesany :D Było by super gdyby przyjechał tym bardziej, że jeszcze niedawno deklarował, ze kończy z graniem na imprezach... Sector po za tym była by okazja razem wypić bo na SW mnie niestety nie będzie ;) P.S Wybierasz się może na ATB? Bo się zastanawiam czy kupować bilet (od 19 na ftb za 59zł) Jakoś mnie on nie kręcie no ale jako, że niedługo do areny będę mógł dojechać w kilka minut, a nie w ponad 1,5 h to może bym się skusił ;] na atb chyba bede chociaz pewny nie jestem, bo za atb nie przepadam, ale chyba i tak pojade ze wzgledu na znajomych i na support bo nie spodziewam sie rewelacji po Andre narazie planuje jeszcze pojechac do Areny pod konec wrzesnia, ma byc JOC i Cosmic Gate i ktos jeszcze ciezko grajacy ale nie pamietam, no i oakiego w grudniu moze jakis support z djow angielskich typu joc/askew itp bylo by super... a sw dalej stoi pod znakiem zapytania... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2007 (edytowane) http://www.sendspace.com/file/80h8d1 - coś pięknego, idealnie się wpasował w mój gust. Jeśli ktoś ma coś w takim stylu to bardzo proszę o rewanż ;)przesluchaj sobie caly album tiesto z ktrego pochodzi ten kawalek isos 6 , 3 september :P Edytowane 9 Sierpnia 2007 przez qbass Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2007 (edytowane) Wiesz, przesłuchać, a puszczenie w tle to moim zdaniem dwie różne rzeczy ;)Jak napisałem, że przesłuchałem to przesłuchałem :P Za pierwszym razem co do sekundy, oczywiście nie cały od razu bo bym 8,5h nie wytrzymał. Imho jeden z lepszych ASOT'ów ;] Tak BTW stan mojego licznika po 13 miesiacach użytkowania foo to 2196 godzin :D Sector jak będzie jakieś dokładniejsze info o tej wrześniowej imprezie daj znać ;] qbass skąd info o isos? Z pewnego źródła? :D Edytowane 9 Sierpnia 2007 przez KAX_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TK Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Ślady zatarte ;) Właśnie wróciłem z Empiku z płytką Tiesto. Czas włączyć ;) Mam nadzieję, że nie wydałem kasy na marne ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Ślady zatarte ;) Właśnie wróciłem z Empiku z płytką Tiesto. Czas włączyć ;) Mam nadzieję, że nie wydałem kasy na marne ;pChyba jednak wydałeś na marne, dołożył byś 3zł i masz litr Sobieskiego :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2007 (edytowane) nie nie , elements jest idealny i to nie jest starta pieniedzy ! http://www.brianrogersdj.com bardzo fajne melodyjne sety , nie ma oklepanych kawalkow fajnie sie sluch http://www.ftb.pl/news/50279_0_1/in-search...powiedziane.htm Edytowane 9 Sierpnia 2007 przez qbass Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TK Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Potwierdzam, najnowsza płyta tiesto to majstersztyk ;) Warta pieniędzy! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2007 MaSell, wielka prosba: mogłbys upnac tego essential'a z 99? Przy moim necie jest to zadanie cieżko wykonalne. Sory, ale nich to ktos inny zrobi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2007 (edytowane) Potwierdzam, najnowsza płyta tiesto to majstersztyk ;) Warta pieniędzy! :blink: Imo tych tranceowo-popowych kawałków nie można w żadnym wypadku nazwać majstersztykiem. Co prawda można go posłuchać np. Ten Seconds Before Sunrise bardzo mi się podoba natomiast reszta jest dobra dopiero w remixach tak jak In The Dark czy He's a Pirate. Ale jak już jesteśmy przy Verwescie to polecam serię Magik'ów posłuchaj jak grał prawdziwy Tiesto i za co go wszyscy kochali ;) Edytowane 9 Sierpnia 2007 przez KAX_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TK Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2007 (edytowane) Mi się bardzo płyta podoba. I nie uważam ją za tranceowo-popową. Jeśli możesz to wrzuć jakiegoś seta. In the dark? No trochę jest... nie da się zaprzeczyć. Ale tak jak sam napisałeś, Seconds Before Sunrise czy Sweet Things lub Do You feel są świetne ;) Edytowane 9 Sierpnia 2007 przez Tuning-komp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2007 (edytowane) Tylko mi nie mów, ze np. In The Dark nie jest choć trochę popowy :P Magików nie wrzucę bo te sety były wydane na płytach więc nie można ich udostępniać, wszystkich jest 7 i imo warto posłuchać. Ehhh dlaczego Tiesto nie robi już takich produkcji jak np. Kamaya Painters - Wasetland, kawałek jak dla mnie jest kozacki :D Edytowane 9 Sierpnia 2007 przez KAX_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2007 @KAX LINE-UP (MAINSTAGE) COSMIC GATE ALY & FILA PEDRO DEL MAR DANIEL KANDI MARK NORMAN MISA SALACOVA JOHN O CALLAGHAN http://www.dancinggalaxy.pl/page008.html na chwile obecna bileciki po 35zl wiec zajebiscie tanio, tylko zeby jej nie odwolali. Tuning-komp plytka tiesto jest na maxa popowa, wiadomo nie wszystko bo niektore walki sa trensowe ale mimo wszystko, a to ze Ty tak nie uwazasz nie znaczy ze tak nie jest. Plytka Ci sie podoba to dobrze, o to chodzi przeciez. Mi raczej srednio, w zasadzie nawet raz jej porzadnie nie przesluchalem :/ kazdy poprzezdni album tiesto jest lepszy od tego. i fakt, stare sety tiesto to bylo to co tygryski lubia najbardziej :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2007 (edytowane) Obawiam się, że frekwencja nie dopisze, słabą reklamują tą imprezę bilety w sprzedaży od czerwca, a ja nic o imprezie nie wiedziałem i pewnie nie tylko ja ;] Edytowane 9 Sierpnia 2007 przez KAX_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Ostatnio cierpię na niedobór muzyki. Lubię głownie Techno, Club. Nie podchodzi mi Trance. Podobają mi się kawałki jak podlinkowany wyżej przez sesq "Steve n king - bounce ( http://www.youtube.com/watch?v=5Tcr9N4kCL8), Scooter, czy np. Brooklyn Bounce (to tak pobieżnie) Co moglibyście polecić do ściągnięcia?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sesq Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Ostatnio cierpię na niedobór muzyki. Lubię głownie Techno, Club. Nie podchodzi mi Trance. Podobają mi się kawałki jak podlinkowany wyżej przez sesq "Steve n king - bounce ( http://www.youtube.com/watch?v=5Tcr9N4kCL8), Scooter, czy np. Brooklyn Bounce (to tak pobieżnie) Co moglibyście polecić do ściągnięcia?? nie slucham tego ale leci to w clubie do ktorego czasem sie wybieram. ogolnie tam robi furore kawalek 'Fedde Le Grand - Put Your Hands Up For Detroid' od biedy polece ci tez pakito, ktory tez tam byl czesto puszczany Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...