kucyk Opublikowano 1 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2007 ten mix był już wszcześniej bodajże w Above & Beyond z Nature One, a co do ASOTa - nie przesłuchałem jeszcze dokładnie ale zapowiada się dobrze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 1 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2007 Menno De Jong-Solid State Nolthando jakoś powiewa mi standardową życiówą ;) , jakoś mineło mi urupapuru i przerzuciłem się na mocniejszy bit angelo mike daje radę . Nie wiem czy dawałem ściągać jak coś przez liska bo ie 7 nie hula ;). http://www.angelomike.com/ Może i wam się spodoba. Dużo setów jest , ale ze 4 są przekozaki!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 1 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2007 (edytowane) ok, dzieki. W takim razie zaopatrze sie w 315. Sluchales moze setow Wkey'a z Water World do ktorych dawalem tu linki? :) link do reszty archiwalnych Water World RadioShow http://www.mediafire.com/?sharekey=7ab9e21...2381db9c1772b02 kto nie wysluchal choc jednego seta WWRS nie wie co traci :wub: Edytowane 2 Września 2007 przez CarsonPoland Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TK Opublikowano 2 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2007 Bez przesady Carson ;) WWRS jest dobre ale nie aż takie żeby ktoś miał żałować ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Świder Opublikowano 2 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2007 (edytowane) kto nie wysluchal choc jednego seta WWRS nie wie co traci :wub:Podpisuje się pod tym :mrgreen: WWRS jest naprawde świetne, taka odskocznia od asot'ów, tatw'ów, gdjb i reszty... kawałki mało znane, ale bardzo dobrze zmiksowane w całosc i świetnie skomponowane sety. WWRS vol.2 WKey - genialne :wub: Podsumowując mogę gorąco polecić tym, którzy jeszcze nie przesluchali. Edytowane 2 Września 2007 przez Świder Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 2 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2007 (edytowane) Anjunabeats Worldwide 034 - Anjunadeep Edition with James Grant (02/09/2007) tracklista: na razie nie moge znalezc http://www.filefactory.com/file/0cdff2/ Sundial Aeon - Apotheosis ambientowo-tranceowa plytka, "futurystyczno-kosmiczne" klimaty bardzo odprezajaca. To nie jest psytrance czy cos podobnego. Przesluchalem ja juz kilka razy i z kazdym razem bardziej mi sie podoba. Naprawde swietna, POLECAM! ;) dodam ze to polska ekipa, gra tu koles z Aural Planet. Po przesluchaniu po raz nty Sunlounger'a stwierdzilem ze "In & Out" kompletnie nie pasuje do calosci (mowie o obu plytkach), oczywiscie to tylko moje zdanie Edytowane 3 Września 2007 przez CarsonPoland Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 3 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2007 Pytanie za 100pkt , może ktoś mi podać namiary na ten utwór - Jox - killing me 2007(sunny lax remix) . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 4 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2007 ściągnąłem sobie tego wwrs v.15 zobaczymy co tak zachwalacie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 4 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2007 Słucham i slucham i slucham i nie mam dosc... miazdzyciel poprostu, szczegolnie 2-ga plytka, 1-sza to tylko z dziewczyna :P piekne... masakryczna jest ta płytka starsznie mi sie podoba, macie więcej takich nutek ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 4 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2007 (edytowane) debiutancki album Progression - Different Day, Different Light - fajny albumik, bez rewelacji ale jest kilka b.fajnych kawalkow. POLECAM. Mozna sobie odsluchac fragmenty utworow tutaj MaKaR to nie jest odpowiedz na twoje pytanie ;) Edytowane 4 Września 2007 przez CarsonPoland Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 4 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2007 masakryczna jest ta płytka starsznie mi sie podoba, macie więcej takich nutek ?o którym cd mówisz? coś z cd1 porównywalnego to będzie ciężko, alternatywa dla cd2 się znajdzie [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 4 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2007 Mellomania vol.10 ? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 4 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2007 (edytowane) Co? Mellomania vol. 10 w ogóle nie podchodzi nawet pod CD2 szczególnie z takimi "przebojami" jak In The Dark i Renegade ;] Pod CD1 to podchodzi trochę album Music Speaks In Thousand Languages i może Relax 1,2 od Blank & Jones jednak tak jak pisze kucyk coś bliższego to może być ciężko ze znalezieniem... Edytowane 4 Września 2007 przez KAX_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 4 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2007 czy tylko według mnie kawałek Crawling z 1cd Sunlounger'a syci jak penis? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 4 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2007 Nie wiem jak syci penis, ani też nie wiem od której minuty się zaczyna ten kawałek xD Ma ktoś .cue do albumu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 4 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2007 (edytowane) zapomniałem dopisać - 30, zaraz ci upne cue hehe, właśnie wpadłem do tematu o tym albumie na TT gdzie wyżaliłem się, że nie ma gdzie jej kupić, gość podał linka i łykam ją za 17e, śmiech na sali cena za taki wspaniały albumik Edytowane 4 Września 2007 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 4 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2007 no syci syci, jak caly album poza "in & out" ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 4 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2007 (edytowane) Oj syci syci, vocal w tym kawałku jest imo świetny :wub: Z góry dzięki za .cue ;] Co do ceny to wczoraj widziałem w jakimś polskim sklepie za bodajże 69zł jak znajdę link to wkleję ;] Był tylko jeden problem, albumik na zamówienie i trzeba troche poczekać ale mimo wszystko chyba się skuszę ;] http://sklep.smstep.pl/index.php?menu=albu...y=8717306940146 Hehe Carson był o minute szybszy ;] Edytowane 4 Września 2007 przez KAX_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 4 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2007 (edytowane) http://sklep.smstep.pl/index.php?menu=albu...y=8717306940146 dziekowa za cue'y ;) Edytowane 4 Września 2007 przez CarsonPoland Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 4 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2007 no ja właśnie złożyłem order TUTAJ Sunlounger_-_Another_Day_On_The_Terrace-1CD-CUE Sunlounger_-_Another_Day_On_The_Terrace-2CD-CUE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 4 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2007 (edytowane) czy ktos z was sluchal moze Trance World - Mixed by Signum ??? bo tracklista mnie bardzo zacheca do jego....ekhm przesluchania :) jakies opinie? » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « CD 1 01. Signum - Shades of Asia 02. M.I.D.O.R - Wilderness 03. DJ Remy & Roland Klinkenberg - Bilderdyk Drive (Remix) 04. Hidden Logic pres.Luminary - Wasting (Ronski Speed Remix) 05. The Blizzard - Kalopsia 06. Mike Koglin vs POS - Untitled Audio (Nitrous Oxide Remix) 07. Mark Otten vs Carrie Skipper - Time is Serene (Menno de Jong Remix AVB Mash Up) 08. Sebastian Sand - Strange Bends (Kyau and Albert Remix) 09. Kirsty Hawkshaw meets Tenishia - Outsiders (Cosmic Gate Remix) 10. Signalrunners - Aria Epica (Bart Claessen Remix) 11. Luminary - Dark Eyes (Funabashi Pres Tom Porcell Mix) 12. Signum - Syndicate 13. D-Factor - Mystique 14. Under Sun vs Signum - Captured (Signum Signal Remix) CD 2 01. The Doppler Effect - Beauty Hides In The Deep (Envotion Remix) 02. DJ Remy - Scrap 03. Simon & Shaker - Plan 9 (Original Mix) 04. DJ Shah - Palmarosa (Original Mix) 05. Jonas Steur - Second Turn 06. Super 8 vs DJ Tab - Won't Sleep Tonight [Original Dub Mix] 07. M.I.D.O.R - The Bandit 08. Maor Levi - Reflect 09. Vincent de Moor - Fly Away_Cosmic Gate Remix 10. Vincent de Moor - Flowtation (Signum Signal Remix) 11. Arksun - Arisen (Airbase pr. Parc Remix) 12. Signum - Harmonic 13. D-Factor - Raw and Nasty Plytka przesluchana, jest na niej sporo juz obsluchanych utworow ale sa bardzo fajnie "podane" wiec imo przyjemnie sie slucha. Polecam -------------------- Sarah McLachlan - The First Noel (Dash Berlin Remix) - swietny remix, napewno kazdy slyszal (oryginal) ;) no i jeszcze ten wokal Sary :rolleyes: Wzielo mnie dzisiaj na sluchanie wokalowych kawalkow i tak po raz nty znow przesluciach!e Xenomorph - Above & Beyond vs. Oceanlab Accolades....ahh co za paczuszka swietnych kawalkow :rolleyes: Sky Falls Down (Original Vocal Mix) jest przepiekny Edytowane 6 Września 2007 przez CarsonPoland Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 6 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2007 (edytowane) DJ Shah and Pedro Del Mar - Mellomania USA September 2007 ktos juz sluchal? :) kucyk? tracklist: » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Part 1 - Pedro Del Mar in the mix: 01. Perpetual feat. Fisher - Innocent (Original Mix) Daif 02. DJ Shog - Make The Sun Rise (Club Mix) Sony 03. Paul Van Dyk - New York City (Original Mix) Universal 04. Armin Van Buuren - Sound Of Goodbye (Nic Chagall Drumbeat Re-Edit) Armada 05. The Doppler Effect - Beauty Hides (John O'Callaghan Remix) White 06. Agnelli & Nelson pres. A&N - Wear The Dress (John O'Callaghan Remix) Deep Blue 07. Re:Locate - Times X (Original Mix) United 08. ATB - Desperate Religion (Aurosonic Remix) White 09. Dumonde - Gun (Original Mix) F8T Part 2 - DJ Shah in the mix: 01. dj shah ft. adrina thorpe - who will find me (extended mix) armada 02. sunlounger - hierbas ibicencas (original mix) armada 03. sunlounger - loosing again (original mix) armada 04. magic wave - galapagos (sunlounger's balectro mix) shah-music 05. kevin bone - loft (original mix) ultimate house 06. black pearl - coral sea (dj shah's san antonio harbour mix) shah-music 07. gareth emery - more than anything (gareth emery's five am mix) five am 08. alex hentze - back to you (dynamic motion remix) ndeep 09. charles mc thorn ft. elles - winds will turn (global experience remix) shah-music Edytowane 6 Września 2007 przez CarsonPoland Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 6 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2007 mello sie zeszmacila shash gra dla mnie nudno , wogle nie mam czasu na sciaganie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 7 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2007 Szbkie łącze to podstawa i jest na wszystko czas qbass ;). ok, dzieki. W takim razie zaopatrze sie w 315. Sluchales moze setow Wkey'a z Water World do ktorych dawalem tu linki? :) link do reszty archiwalnych Water World RadioShow http://www.mediafire.com/?sharekey=7ab9e21...2381db9c1772b02 kto nie wysluchal choc jednego seta WWRS nie wie co traci :wub: Vol 8 przesłuciach!ę i Ci powiem szczerze , że to z 8-6 lat temu wszystko słyszałem jeszcze jak moim zawodem było "opuszczona techniawa dniem straconym " ;) - nie wazne jaka odległość gdzie i kiedy . Oczywiscie troszkę inaczej zmiksowane , ale znajome bardzo - za długo w tym się siedziało dlatego szukam innych bitów i angelo narazie jak dla mnie wymiata , zwłaszcza live we Wrocku gra czasami w WZ-tce ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2007 no to na dokładkę: Sunlounger - Another Day On The Terrace-2CD-2007 :D czuję, że będzie dobrze :) ---- omg to jest najbardziej chilloutowy album tego roku! 1sza płyta to maksymalny odlot chilloutowy, druga już szybsza, ale klimat Sunloungera jest, polecam gorąco! matko boska odzyskalem wiare w trance po tej plycie poprostu jest przecudowna jak dla mnie plyta roku moze nawet 2-3 lat chce wiecej wiecej bo odplywam... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TK Opublikowano 7 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2007 (edytowane) Każdy się zachwyca Sunlognerem a dla mnie to po prostu b dobra płytka ;) Uważam że lepszy jest 1,5h secik Xenomorpha - Dj Xenomorph - Above & Beyond vs. Oceanlab Accolades kilka stron temu ktoś go tu wrzucał. Przy tym się można rozpłynąć - o tak ;) Edytowane 7 Września 2007 przez Tuning-komp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 7 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2007 Każdy się zachwyca Sunlognerem a dla mnie to po prostu b dobra płytka ;) Uważam że lepszy jest 1,5h secik Xenomorpha - Dj Xenomorph - Above & Beyond vs. Oceanlab Accolades kilka stron temu ktoś go tu wrzucał. Przy tym się można rozpłynąć - o tak ;)Taaa lepszy pewnie dla Ciebie jest album EoL :lol: No ale są różne gusta, a o nich się nie dyskutuje więc EOT ;] kucyk dostałeś już album? ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 7 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2007 nie jeszcze nie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 7 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2007 Taaa lepszy pewnie dla Ciebie jest album EoL :lol: No ale są różne gusta, a o nich się nie dyskutuje więc EOT ;] kucyk dostałeś już album? ;> mozesz rozwinac ten skrot bo nie wiem o jaki album chodzi? B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TK Opublikowano 7 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2007 (edytowane) Ja również nie wiem więc nie udało Ci się KAX_ ... I mówisz że o gustach sie nie dyskutuje - więc po co to "Taaa" ;> Edytowane 7 Września 2007 przez Tuning-komp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...