KAX_ Opublikowano 30 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2008 Specjalnie dla luqasha nowy The Yahel Show (26.05.2008) http://rapidshare.com/files/117844875/The_...26-PS.part1.rar http://rapidshare.com/files/117844698/The_...26-PS.part2.rar Hasło:puresound Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shoq Opublikowano 30 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2008 A dziękuje, dziękuje, zaraz przetestuje ;D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 2 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2008 (edytowane) Mellomania vol.13 tak jak poprzednie edycje... na wysokim poziomie :) tak wyglada tracklista » Naciśnij aby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler « - "TC" CD1 - Mixed By Pedro Del Mar 79:13 01. Pedro Del Mar - A New Beginning (Pedro Del Mar & DJ Cosmo Intro Mix) 02. Jorn Van Deynhoven - Godspeed (Joshua Cunningham Vocal Mix) 03. Boom Jinx feat. Key - Eternal Reminiscence (Original Mix) 04. First State feat. Elliot Jones - Your Own Way (First State's Analog Reconstruction) 05. Andrea Britton vs Earthscape - Believe In Me (Original Mix) 06. Solid Slide with Marcus Hillman - Pearl (Original Club Mix) 07. Underwater - Imagine Me (Michael Angelo & Jim Remix) 08. Oceanlab - Sirens Of The Sea (Maor Levi Remix) 09. Energy Reflect vs. Arctic Moon - Cold Planet (Arctic Moon Original Mix) 10. Rozza feat. Tiff Lacey - No More Rain (Rozza vs. Kilholm Club Mix) 11. Cold Blue - The Wolf (Original Mix) 12. DJ Tommyboy - The Insider (Ben Gold Remix) 13. Ben Gold feat. Senadee - Say The Words (Original Mix) 14. Tom Colontonio pres. Axtexx - Serious Truth (Original Mix) 15. Martin Roth & Alex Bartlett - Off The World (Gareth Emery Remix) 16. Andy Prinz With Naama Hillman - Lost Inside The Senses (Mellow Mix) 17. Sean Marx - Reflect (Original Mix) CD2 - Mixed By DJ Shah 79:28 01. Armin Van Buuren & DJ Shah feat. Chris Jones - Going Wrong (Special Magic Island Intro Mix) 02. Carl & Joni - Foresaken (Original Mix) 03. Dhamika - Never Let The Sun Go Down (Der Mystik Remix) 04. Alex Chilcott - Maui Sunset (Original Mix) 05. Heatbeat - Nebula (Original Mix) 06. Front - Cosmic Winter (Original Mix) 07. Sequence 11 aka Sterbinszky - Just My Kind (Original Mix) 08. Sunlounger & Zara - Crawling (DJ Shah Rework) 09. Ascension - For A Lifetime (DJ Shah Remix) 10. Oceanlab - Sky Falls Down (DJ Shah Remix) 11. Purple Mood - Chinese Theatre (Original Mix) 12. Marninx - Sun Day (Original Mix) 13. Randy Boyer & Hydroid - Strike Again (Original Mix) 14. Magic Wave - Coruba (Original Mix) POLECAM ---------------------------------- Juz niedlugo wychodzi Nightmusic vol.3 :) Oczywiscie "mixed by the Thrillseekers" :) tu mozna odsluchac probki z TL (w dobrej jakosci) http://www.thethrillseekers.co.uk/nightmusic3/ Edytowane 6 Czerwca 2008 przez CarsonPoland Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 2 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2008 Panowie na gwałt potrzebuje kawałek Dash Berlin - Till The Sky Falls Down (Vocal Mix) w jakimś bezstratnym formacie najlepiej .flac posiada moze ktoś? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 5 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2008 (edytowane) Panowie jutro global-gathering ;) Kto sie tez wybiera? Moj timetable wyglada mniej wiecej tak: 18.30–19.30 GusGus 19.30–20.30 Lady Waks 20.30-21.30 zwiedzanie 21.30–23.00 David Guetta 23.00–00.30 Sandy Rivera 00.30–02.30 Eric Prydz / Deadmau5 02.30–03.30 Sebastian Leger 03.30–04.30 Ferry Corsten wiec moze uda sie spotkac ;) Noi trzymajcie kciuki za pogode - ma byc cieplutko, reszte zalatwi muzyka <tancze> edit impreza boska, prydz królem! Edytowane 8 Czerwca 2008 przez xpektor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaluzaaa Opublikowano 12 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2008 Karen Overton - Your Loving Arms jakas nowa wersja właśnie w asocie leci. Boska :wub: Dziwne że nikt na forum nic nie powiedział o płycie Airwave - Toureg i Orkidea - Metaverse. Polecam. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 17 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2008 Beleric People daje rade Aly równiez Asota jakos ostatio przesluchalem z braku laku to 1 czesc woniejsza porazka potem juz cos lepszego sie robi. Obecnie to nawet nie mam jak muzyki wlaczyc... Brak czasu a niedlugo bede go mial jeszcze mniej jak zaczne pracowac ;/ chyba bede sluchal muzki w drodze do pracy :D Kurcze kiedys to mialem czas zeby sobie posluchac i powybrzydzac, a teraz ... brakuje mi tych starych naprawde dobrych LAT!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 19 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2008 Jak wyżej jest ok Mike i Fery tez daja czadu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plastekk Opublikowano 21 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2008 http://uk.youtube.com/watch?v=vYoRSjgM5vQ&...feature=related kto ma to we flacu? bo nutka mnie urzekła :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 23 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2008 (edytowane) Chcialem wam polecic album Aurosonic - Always Together :) lista utworow wyglada tak: 01. Aurosonic - Intro 02. Aurosonic - Ocean Wave (feat. Marcie & Morphing Shadows) 03. Aurosonic - Always Together (feat. Alveola & Morphing Shadows) 04. Aurosonic - Starfall 05. Dmitriy Filatov - One More Day (Aurosonic remix) 06. Aurosonic - My Way 07. Aurosonic - I Wish (feat. Tiff Lacey) 08. Aurosonic - Missing You 09. Aurosonic - Last Hope 10. Aurosonic - Summer Feelings (feat. Spirit) 11. Aurosonic - Let Me Breath (feat. Stella Grant) 12. Aurosonic - Fish Likes Martini 13. Sphinx & Afreet - Machaon (Aurosonic remix) 14. Aurosonic - Freedom Intro mnie urzeklo, przepiekna melodia i wprowadzenie do albumu. Dosc duze jest zroznicowanie wsrod nutek, sa wolniejsze, bardziej dynamiczne, z wokalem i bez. Polecam Natural Trance vol.1 http://www.filehoster.ru/files/bb2020 Polecam Edytowane 1 Lipca 2008 przez CarsonPoland Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 10 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2008 Armin van Buuren - Fallin in and out of love with you ... boski kawalek :):):) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gonzus Opublikowano 10 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2008 Poleci ktoś jakies fajne nuty z Hardstyle'a ? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 11 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2008 (edytowane) Jazda byla jak asot byl 2h przed premiera w radiu :P do posłuchania. Edytowane 11 Lipca 2008 przez kamilo23 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 14 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2008 Progressive House & Trance Tracklist [ 51:39 ] 00) ‘Destination’ Intro 01) Arto Kumanto - Event Horizon (original mix) 02) Kosmas Epsilon - Speechnuts (Squash 84 remix) 03) The Jay Lumen Vibe - Siren 04) Orli and Martie - White Flower (Jerome Isma Ae remix) 05) Mango - Friday Coffee (Paul Keeley Remix) 06) Jay Lumen - Levitation 07) DJ Orkidea - Metaverse (Gareth Emery remix) 08) Markus Schulz feat Dauby - Perfect (Jerome Isma-Ae remix) 09) Lustral - When my Satellite Falls Down (Terry Bones remix) SET i CUE polecam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 14 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2008 dobry kawalek: Ferry Tayle - Revanche (Luminosity Anthem) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pabliq Opublikowano 15 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2008 Możecie polecić jakies sety/kawałki/płyty na 18nastke? Nie za dużo basu, nie za chilloutowe - takie do zabawy ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Above Opublikowano 16 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2008 Możecie polecić jakies sety/kawałki/płyty na 18nastke? Nie za dużo basu, nie za chilloutowe - takie do zabawy ;]Dj shah - Soongbook (club mix ) Armin Van Buuren - Imagine Sety : Aly and Fila : Future Sound Of Egypt oraz Ronski Speed ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 16 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2008 To ja raczej poleciłbym coś lżejszego, bardziej komercyjnego, jezeli ekipa nei siedzi za abrdzo w temacie: Sety Davida Guetty, z serii CLUB FG tudzież fuck me im famous, a znajdziesz je tutaj: sety guetty Jeśli luźniejsze klimaty to fatboy slim gra mega rewelacyjnie, potrafi rozbujac kilkuset tysieczne imprezy wiec z wami tez sobie poradzi ;) fatslim jeszcze jest axwell, deadmau5... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pabliq Opublikowano 17 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2008 Dzieki ;) Mam nadzieję, że towarzystwo po kilku głebszych i z ta muza sie rozrusza ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 19 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2008 polecam zajeb.sty secik http://aurosonic.promodj.ru/radioshows/301...er_Episode.html :wub: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 19 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2008 obadam a ja sobie teraz slucham jakiegos lajtowego house :) trance jakos pomalu mi sie nudzi ale to chyba dlatego ze tak naprawde wszyscy teraz graja jakes electro Hed Kandi wypuscil sporo fajnych setow/skladanek fajnie sie slucha :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 20 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2008 Polecam płyte - Above & Beyond present OceanLab - Sirens of the Sea Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 20 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2008 (edytowane) obadam a ja sobie teraz slucham jakiegos lajtowego house :) trance jakos pomalu mi sie nudzi ale to chyba dlatego ze tak naprawde wszyscy teraz graja jakes electro Hed Kandi wypuscil sporo fajnych setow/skladanek fajnie sie slucha :) Mógłbyś poczęstować jakimiś linkami? Również ostatnio nic z trancu mi nie podchodzi jako tako jeszcze Gareth daje radę ale Armina. Tijsa i A&B to już nie słuchałem z rok. Edytowane 20 Lipca 2008 przez KAX_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaz!o Opublikowano 21 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2008 Ja również szukam jakiegoś delikatnego house'u aby posłuchać muzyczki w aucie z rodzicami. Mile widziane linki :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 23 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2008 Widzę że dopada was to co dopadlo mnie juz ponad rok, czy juz nawet dwa temu ;) Myslałem że nigdy trance mi sie nie znudzi, a jednak plumkanie mi sie przejadlo. Teraz glownie ciezsze bity, z mneijsza iloscia vokalu. Wlasnie sciagam najnowszy secik deadmau5'a, ciekawe co pokazal. btw. kto sie wybiera na cream '08 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 24 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2008 (edytowane) qbass i xpektor mam do was wielką prośbę bo widzę, ze w temacie jesteście możecie podać jakieś konkretne albumy/składanki/mix'y/sety housowe żebym wiedział czego szukać? :) Na razie dorwałem Hed Kandi The Mix: Summer 2008 zaraz zabieram się za przesłuchiwanie... Edytowane 24 Lipca 2008 przez KAX_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 24 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2008 (edytowane) To ja tez poprosze o cos z house ale z duza iloscia melodii, bez jakiegos chaotycznego brzdakania ;) ps. biore na ruszt Record Progressive Vol.1 (progressive house) :) mam nadzieje ze trafilem Edytowane 24 Lipca 2008 przez CarsonPoland Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 24 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2008 (edytowane) Set o ktorym wspominalem, po dwukrotnym przesluchaniu wydaje sie mi byc genialny: http://rapidshare.com/files/130829780/2008...dmau5__Mp3_.mp3 To chyba rozrusza kazdego... mnie w podobnych klimatach rozkolysal o 2 w nocy na globalu. Deadmau5 rządzi ;] ... a dzisiaj do Mielna, podobno nadmorskiej stolocy clubbingu ;] Zobaczymy jak sie tam to wszystko kreci, ale mam pewne obawy co do jakosci puszczanej tam muzy. Kto wie czy nie uda sie zachaczyc od Sunrise Festival... pzdr Edytowane 24 Lipca 2008 przez xpektor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 24 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2008 Set o ktorym wspominalem, po dwukrotnym przesluchaniu wydaje sie mi byc genialny: http://rapidshare.com/files/130829780/2008...dmau5__Mp3_.mp3 To chyba rozrusza kazdego... mnie w podobnych klimatach rozkolysal o 2 w nocy na globalu. Deadmau5 rządzi ;] Słuchałem go wczoraj całkiem fajny ale imo nie genialny... Poproszę o więcej :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 24 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2008 (edytowane) Przesluchalem Record Progressive Vol.1 o ktorym wczesniej pisalem i musze powiedziec ze taki house to mi sie podoba :) Ale ten set Deadmau5 ktory podlinkowal Xpektor...powiem tak, z trudem zmusilem sie zeby przesluchac chociaz 0,5h :( Masakra totalna, jakies chaotyczne granie bez melodii, po przesluchaniu calego seta dochodzilbym do siebie chyba pol dnia. Oczywiscie o gustach sie nie dyskutuje, chcialem tylko wyrazic swoje zdanie i jeszcze raz poprosic zeby mi ktos polecil jakis fajny secik house/progressive house gdzie jest jakas MELODIA, a nie misz-masz z sampli :) (np cos w klimacie "destination mixed by loris" ktore polecalem na poprzedniej stronie) Edytowane 24 Lipca 2008 przez CarsonPoland Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...