NeonPPC Opublikowano 26 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2009 (edytowane) przyznam sie ze sciagnelem, i jest jak zawsze super :P czekam az sie pojawi w empiku i biegne po kopie ;] ps. gaia (avb) - tuvan.... mmmhmmmmm :)))) Edytowane 26 Maja 2009 przez NeonPPC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 26 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2009 Asoty tez sie poprawiły wam powiem :P A ASOT 2009 wlaśnie słucham :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 26 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2009 (edytowane) Pierwszy cd imo swietny, drugi juz troche gorzej. Dwie najlepsze nuty z plytki imo to M6 - Paradise Lost i Ron Hagen & Pascal M - Riddles In The Sand :wub: Edytowane 26 Maja 2009 przez CarsonPoland Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 29 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2009 (edytowane) Rex Mundi Feat Susana - Nothing At All Ale , podgoniłem dziewczyne , bo w orginale chyba trochę się zatarła :lol2: http://www.mediafire.com/download.php?kut00grtzz2 Edytowane 29 Maja 2009 przez sideband Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 31 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2009 http://rapidshare.com/files/238763697/Esse...ww.qrip.org.mp3 polecam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 31 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2009 http://www.youtube.com/watch?v=juBKw38h7uc"</a>'>Solarstone feat Elizabeth Fields - Part Of Me (The Thrillseekers Remix) :wub: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nuras_en Opublikowano 31 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2009 (edytowane) Lee Canning Pres.Lmt - Elemental (Ben Gold Remix) Szkoda marnować czas żeby gadać. Cudo, miód 10/10!!! Edytowane 31 Maja 2009 przez nuras_en Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 1 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2009 (edytowane) http://rapidshare.com/files/239377701/Neve...rson__2009_.rar ;) TL: Alexander Volosnikov - Light of Centuries (Original Mix) Jerome Isma-Ae and Strobe - Villa Nova M6 - Paradise Lost Blue Note - Cassiopeia (Original Mix) Tenishia - Everything (Original Mix) Michael Badal - Silk Road (Original Mix) Ron Hagen and Pascal - Riddles In the Sand Mike Danis - Child's Play Mat Zo - The Fractal Universe Tritonal Featuring Soto - Invincible Sun (Original Mix) Vast Vision Feat. Fisher - Everything (Vast Vision's Unforgivable Mix) Earthscape Feat Andreea Britton - Believe In Me (Van Der Vleuten Dub Remix) Time Travellers - Bottle Beach (Instrumental Mix) Witness Of Wonder - Emotions In Motion (Thrillseekers Remix) Time Travellers - Lonely Planet (Original Mix) Veselin Tasev - After Sunset (Original Mix) Sureal - You Take My Breath Away (DJ Tiesto Instrumental) dwa klasyki, troche wokalu i ogolnie mile i spokojne melodie Edytowane 1 Czerwca 2009 przez CarsonPoland Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 1 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2009 Hej Carson, bardzo fajny dobór numerów ;] ale mixowanie do twoich mocnych stron nie nalezy. Pewnie jedziesz w mixmeisterze ? Polecam Traktora do nauki :> Posluchaj sobie mojego seta i powiedz co myslisz http://www.sendspace.pl/file/H6qZNaMS/ Pozdro ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 4 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2009 (edytowane) Hej Carson, bardzo fajny dobór numerów ;] ale mixowanie do twoich mocnych stron nie nalezy. Pewnie jedziesz w mixmeisterze ? Polecam Traktora do nauki :> Posluchaj sobie mojego seta i powiedz co myslisz http://www.sendspace.pl/file/H6qZNaMS/ Pozdro ! Dzieki, przeslucham. A przy okazji chcialbym polecic swietny secik od pedro del mar'a :wub: (mellomania 385) Naprawde kawal dobrej muzy ps. tak, miksuje w mixmeisterze. Moze zabrzmi to nie skromnie ale uwazam, ze wiekszosc przejsc w ostatnim secie jest calkiem ok, moglyby byc troche szybsze/krotsze ale mam zamiar z tym poeksperymentowac. ----------------------------------------------------------- Dwie swietne nutki z labela shah'a http://www.youtube.com/watch?v=j0-15i3zOxg i :wub: http://itranceyou.net/2009/04/zant-blue-dusk-promo-mix/ POLECAM :rolleyes: Edytowane 6 Czerwca 2009 przez CarsonPoland Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nuras_en Opublikowano 7 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2009 Puerta Del Sol już trochę ma i jeżeli się nie mylę to Panowie z A&B zagrali to w jednej ze swych kompilacji i chyba nawet tutaj dawałem linka :) Tak czy inaczej nutka bardzo przednia! Pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 8 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2009 Ktoś był na Globalu? Ktoś słyszał jak grali groove aramada, aphrodite, dubfire, mark knight, john dahlback? Jeśli nie, to powiem wam że grali fenomenalnie. Gdyby ktoś natrafił na ich sety to proszę o szybkie info! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 9 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2009 Pedro del mar zawsze mnie jego seciki zadziwiaja i nie ma bata roxuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 9 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2009 (edytowane) Stowers & Young - Ocean (Sly One vs Jurrane Remix) malina :wub: :gitarzysta: Armin Van Buuren Vs. The Blizzard - Never For You (Lifeless Mashup) genialny mashup dwoch swietnych kawalkow :rolleyes: Ferry Tayle & Static Blue - L'Acrobat (Andy Blueman Remix) i jeszcze jedno cudo, w remixie Bluemana :wub: Uwielbiam tego goscia, jego kawalki i remixy zawsze trafiaja idealnie w moj muzyczny gust. Paul van Dyk - Nothing But You 2009 (Super8 & Tab Remix) swietnie odswiezony klasyk Ben Gold feat Senadee - Today (Original Mix) Edytowane 10 Czerwca 2009 przez CarsonPoland Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 13 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2009 (edytowane) My Tune of the week : Chephren Blake feat. Meighan Nealon – Year After xD ps. carson doczekam sie ? :P Edytowane 13 Czerwca 2009 przez NeonPPC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 13 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2009 Ostatio słucham sobie samych składanek z Ibizy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 18 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2009 (edytowane) My Tune of the week : Chephren Blake feat. Meighan Nealon – Year After xD ps. carson doczekam sie ? :P Sorry ze dopiero teraz :D No przesluchalem i podoba mi sie. Fajne kawalki, bez chaotycznego lupania, duzo ladnych melodii i wokalu. A przejscia widze ze robisz bardzo krotkie ;) Ja jednak wole jak kawalki bardziej na siebie "wchodza", chociaz moze to dlatego niektore przejscia mi lipnie wychodza. a przy okazji polecam najnowsza produkcje Chicane - Poppíholla (Original Mix) niebianska melodia, nic tylko wylozyc sie na plazy i patrzec w chmurzaste niebo :wub: Michael Angelo feat. Jenry.R - Disconnected (Original Mix) ===================================== z 2007 ale przekozacki kawalek, mozna sluchac i sluchac Purple Mood - One Night In Tokyo (Above & Beyond Remix) Tak na marginesie, najnowsza plyta ATB jest po prostu niesamowita, ja nie wiem co takiego w sobie ma ale walkuje ja NONSTOP od dnia premiery i do tej pory nie znudzil mi sie zaden kawalek. What about us, my everything, my saving grace i communicate to na miekko pekly z 70razy.... masakra, uwielbiam te kawalki. Edytowane 19 Czerwca 2009 przez CarsonPoland Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nuras_en Opublikowano 20 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2009 Carson dawaj więcej takich jak ten nowy Chicane! Miód miód miód!!! Dzięki! :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 20 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2009 (edytowane) Yyyyyy wy słuchacie tego trance troche?? Chicane z 2-3 tyg temu chyba miał premiere w ASOT-cie. Ojjj minus nuras minus. Małe back in time :) Pamiętacie : The Love Committee - Love Rules (Loveparade 2003) Atb - The fields of love Tomcraft - Loneliness kiedyś takie i inny "trance" można było tylko posłuchać na Vivie w club rotation kiedy komputer i internet miały tylko USA hehehe :P Edytowane 20 Czerwca 2009 przez qbass Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nuras_en Opublikowano 20 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2009 No muszę się przyznać, że nie ściagałem żadego ASOT'a od 400 Muszę trochę nadrobić. :P Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 21 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2009 Pamiętacie : The Love Committee - Love Rules (Loveparade 2003) Atb - The fields of love Tomcraft - Loneliness kiedyś takie i inny "trance" można było tylko posłuchać na Vivie w club rotation kiedy komputer i internet miały tylko USA hehehe :P Aż wygrzebałem gdzies tam i sobie słucham. ASOTY średnie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 21 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2009 (edytowane) asot 409 jest niesamowity ;] szczegolnie future favourite ;] Edytowane 21 Czerwca 2009 przez NeonPPC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 21 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2009 asot 409 jest niesamowity ;] szczegolnie future favourite ;] ;] Dzisiaj odsłucham Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 21 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2009 http://www.youtube.com/watch?v=WYEvaScl0t4...player_embedded Świetny kawałek! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wistler Opublikowano 22 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2009 Jako, że to nie moja działka, zwracam się do Was z pytaniem. Wczoraj na Planecie.fm w godzinach wieczornych leciały sobie bardzo sympatyczne, spokojniejsze utworki (minimale?). Spodobała mi się taka muzyczka, coby od czasu do czasu sobie włączyć jakiś krążek. Ktoś wspomoże listą utworów/wykonawców/setów/Bóg wie czego? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nuras_en Opublikowano 23 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2009 Zdecydowany Tune of the Week!!! Ashley Wallbridge & Andy Moor - Faces (Ben Gold Remix) :wub: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 23 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2009 Jako, że to nie moja działka, zwracam się do Was z pytaniem. Wczoraj na Planecie.fm w godzinach wieczornych leciały sobie bardzo sympatyczne, spokojniejsze utworki (minimale?). Spodobała mi się taka muzyczka, coby od czasu do czasu sobie włączyć jakiś krążek. Ktoś wspomoże listą utworów/wykonawców/setów/Bóg wie czego? ;) moze tech housy, minimale raczej spokojne nie sa. Obadaj sobie w google tech-house. Moze to to... tak to ciezko wyczaic cokolwiek :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twec Opublikowano 23 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2009 Progressive, np. EDX - Shy Shy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 23 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2009 Ashley Wallbridge & Andy Moor - Faces ten kawałek przypomina mi stare dobre czasy nie wiem dlaczego :) jest swiety Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nuras_en Opublikowano 23 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2009 Ashley Wallbridge & Andy Moor - Faces ten kawałek przypomina mi stare dobre czasy nie wiem dlaczego :) jest swietyZgadza się, ale według mnie remix Ben'a Gold'a jest po prostu mistrzostwem :) Oryginal tez daje rade :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...