kucyk Opublikowano 24 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2009 Dreastic - Blade Runner :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziubekR1 Opublikowano 27 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2009 Mielibyscie Panowie w swoich zbiorach takie oto dwa seciki ? Pizz@dox - Molecular Vibes 001 21 Jun 2009 (with Suncatcher) Bob Motamedi - The Sin City Show 07 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 27 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2009 (edytowane) Z serii carson poleca: Sky Motion - Forgive Me (Original Mix) :rolleyes: :wub: Yans - Rai Reva (Original Mix) Garry Heaney - Too Far Gone (Original Mix) A.M.R. - Sand Dunes (Daniel Kandi Remix) Ben Nicky - Special Moment (Original Mix) Thomas Feijk And Jonas Hornblad Feat Sonja – Taxi Driver (Anhken Remix) :D Steve Brian-Yaya (Ronski Speed Remix) Tim Besamusca - Sanctum (Anton Catalin Remix) Skydiver - Skydiver (Captured Sun Remix) Dziubek cinzko bylo znalezc ale masz http://rapidshare.com/files/248250687/Pizz..._21-06-2009.mp3 Bob Motamedi - The Sin City Show 07 ale musisz sie zarejestrowac ;) ================================ Menno De Jong & Leon Bolier – Last Light Tonight :gitarzysta: Tom Colontonio – Sparkover (Original Mix) Edytowane 1 Lipca 2009 przez CarsonPoland Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 2 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2009 To ja też coś polece :wink: . Impulsive Drive - Higher State (Omen Remix) Georgia - Serenade In C (Original Mix) Fleeticer - Magellan (Original Mix) Global Warming - Fall To Pieces (Original Mix) The Thrillseekers - Dreaming of You (Alaa's Fashion House Remake) Darren Tate - When The Morning Comes John O'Callaghan Feat Jaren - Surreal (Original Mix) Monogato - Climate Change Peaktwins - Tarragona Tritonal Featuring Soto - Invincible Sun (Original Mix) Underwater - Sacred Whisper (Original Mix) John O'Callaghan Feat Lo-Fi Sugar - Never Fade Away (Andy Duguid Mix) Alex M.O.R.P.H. Feat Ana Criado - Sunset Boulevard Monogato - Miami Vibe (Omnia Remix) Joe Garrett - Afterglow (Temple One Mix) Ercola Feat Daniella - Every Word (First Sunlight Vocal Mix) Leventina - Wisdom (Original Mix) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 5 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2009 http://rapidshare.com/files/251945812/Nigh...rson__2009_.rar ;) 2h muzy, jakosc 192kbps Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu26 Opublikowano 5 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2009 Panowie a co powiecie o setach Above&Beyond Trance around the World? Mi podpasowały. I czy ktoś jeszcze wogóle słucha wujka Tiesta? Bo ja to taki nie za bardzo na czasie jestem :D Możecie polecić jakis fajnych DJów co fajne sety robią? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nuras_en Opublikowano 5 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2009 Panowie a co powiecie o setach Above&Beyond Trance around the World? Mi podpasowały. I czy ktoś jeszcze wogóle słucha wujka Tiesta? Bo ja to taki nie za bardzo na czasie jestem :D Możecie polecić jakis fajnych DJów co fajne sety robią? Ja od czasu do czasu ściagam podcasty Tiesto. Jego sety są nieco inne niz pozostałe gdyż nie gra tam głównie trane'ów. Co do polecenia to jeżeli Above&Beyond Ci podchodzi to sprawdz ASOT'a Armina oczywiście, Markus Schulz i jego GDJB, Nie wiem czy spodobają Ci się rytmy Sunloungera (Roger Shah) ale ja uwielbiam jego radio show Magic Island Music for Balearic People :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu26 Opublikowano 6 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2009 No bo tak się składa,że mam wszystkie 118 Club Life. Armina mam pojedyncze sety, ale też fajnie się słucha . Shaha musze posłuchać dzięki ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 6 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2009 Sety A&B rządzą, Tiesto cienko dobre sety można na palcach jednej ręki policzyć. :( Roger też daje czadu xD polecam również M.I.K.E, Ferry Corsten, Markus Schulz, oraz mus Aly and Fila :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu26 Opublikowano 6 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2009 (edytowane) A ma ktoś może dobra stronke z której można pobrać starsze sety Above&Beyond przed 257 i sety wcześniej wspomnianych Aly and Fly, Schulza czy M.I.KE? Edytowane 6 Lipca 2009 przez krzychu26 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panzar Opublikowano 7 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2009 Sety A&B rządzą, Tiesto cienko dobre sety można na palcach jednej ręki policzyć. :( Roger też daje czadu xD polecam również M.I.K.E, Ferry Corsten, Markus Schulz, oraz mus Aly and Fila :Pdodam jeszcze, armin van buuren (czy jakoś tak) Dj Lithium, i z nieco odmiennego stylu jakiego jakim jest drum n bass, polską grupę sonictrip (nie istniejącą już niestety...) składającą się z dj infinity, exwookie oraz nobis co ciekawe goście Ci tworzyli swoje kawałki w klimacie bliskiemu trance Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eclipse Opublikowano 8 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2009 (edytowane) To i ja dorzuce cos wg mnie niezlego ;) Dj Lithium - polecam Ronski Speed - Positive Ways Dj SHoE - Energetic Aggression nie wiem jak teraz ale starsze kawalki daja rade Johan Nilsson Aka Dj Irish - Assorted Trance polecam dla troszke szybsza muza dla mnie to czolowka siwatowa Jonnie Pickering - pure Trance ;) wielbiciele beda sikac z zachwytu Robert Andersson - sety Expressions Sean Tyas - troche malo tego ale warto posluchac kto przejmie placzke w przyszlosci po Tiesto, Arminie - niektorzy mowia ze juz przejal ;) Abbott and Chambers - hmmm trance ;) Dj Doboy - vocal trance Markus Schulz - wiadomo o tiesto i arminie nawet nie pisze bo to "oczywista oczywistosc" Edytowane 8 Lipca 2009 przez Eclipse Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 10 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2009 Sety Luminosity_beach sa przerypane, dawno tak dobrego doboru kawałków nie slyszałem świerzość i klasyka :) mniam POLECAM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 12 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2009 (edytowane) Chicane - Poppiholla (Thrillseekers Remix) Abstract Vision & Elite Electronic - Solina (Original Mix) Sundriver- Summer Love (Original Mix) Suncatcher - Good Morning (Original Mix) M6 - Opus Sectrum (Original Mix) Poshout - For You (Original Mix) 2 inne remixy tez sa zajebiste :) ten amr - afterhours miazdzy klate :wub: cudo.... Edytowane 14 Lipca 2009 przez CarsonPoland Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 14 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2009 hej, czesc i czolem :) nie bylo mnie tutaj dawno, ale z tego co widze co tutaj wypisujecie to wnioskuje, ze nic nie stracilem ;> nie mniej jednak postaram sie was przynajmniej czesciowo nakierowac na dobra droge :D. O ile album JOCa byl kompletna klapa (imo) to czlowiek z Discovera ratuje nas tutaj maxymalnie swoim Remixem i tak tutaj polecam obadac owa produkcje -> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 15 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2009 Ja sobie słucham Rogera Shah - Music fo balearic people Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 15 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2009 (edytowane) ten kawalek wlasnie wskoczyl do mojego TOP10 O_o po prostu CUDO :wub: nie moge przestac tego sluchac. Bardzo kojarzy mi sie z adagio for strings w remixie ferrego corstena. Edytowane 15 Lipca 2009 przez CarsonPoland Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 18 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2009 Dwa świetne kawałki, punkty kulminacyjne ostatnich imprez: Regadelica feat. Klezmer - Pizeta (PZ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nuras_en Opublikowano 23 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2009 Koledzy szukam nutki którą można usłyszeć w radiu Planeta FM. Nie jest to co prawda trance raczej jakaś odmiana house (?) Jest motyw z jakąś kobietą co śpiewa jakby z lat 50 - 60 i nagle zmienia się w takie mocniejsze teraźniejsze rytmy. Wpadła mi w ucho a 2 razy tylko ją słyszałem a niestety nie podzielili się nazwą :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 25 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2009 Eden Project feat. Tiff Lacey - Open Your Eyes (Vocal Mix) Polecam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsuczy_król Opublikowano 25 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2009 . Jeden z bardzo nielicznych kawałków z tych gatunków który mi się podoba. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nuras_en Opublikowano 27 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2009 . Jeden z bardzo nielicznych kawałków z tych gatunków który mi się podoba. Krzyż na droge stary :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 27 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2009 http://itranceyou.net/2009/07/cosmic-gate-...ne-of-the-week/ :gitarzysta2: :gitarzysta: :wub: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 28 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2009 Ferry Tayle & Static Blue - L'Acrobat (Karybde & Scylla Remix) fajny remix :) + Moderat - Les Grandes Marches (Original Mix) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nuras_en Opublikowano 28 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2009 (edytowane) Nie jakieś super nowe ale coś pięknego! Aurosonic ft. Marcie - Ocean Wave + Dreamy Lyrics (Extended Mix) Edytowane 28 Lipca 2009 przez nuras_en Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 29 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2009 (edytowane) Nie jakieś super nowe ale coś pięknego! Aurosonic ft. Marcie - Ocean Wave + Dreamy Lyrics (Extended Mix) To raczej nie jest extended mix tylko dwa tracki wyciete z ich albumu, intro i kawalek "ocean wave" ;) Warto przesluchac caly album bo jest naprawde swietny Edytowane 29 Lipca 2009 przez CarsonPoland Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 31 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2009 (edytowane) Bobina - Invisible Touch (Ferry Corsten Remix) remix miazga :wub: Bobina - Time & Tide (Gareth Emery Remix) Dirty Vegas - Tonight (Above & Beyond Remix) :wub: Gustav - Gossip Girl (Original Mix) Edytowane 31 Lipca 2009 przez CarsonPoland Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panzar Opublikowano 31 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2009 (edytowane) świetny kawałek. Jungle Majik wymiata ;) Hatiras - Spaced Invader - w oryginale. inny ciekawy mix tego kawałka jest od High Contrast. też fajny ale nie umywa się od mixa J Majik'a Hatiras - Space Invaders (High Contrast Remix) - niestety jakość jest słaba... :( inny ciekawy kawałek z tego klimatu - Ed Rush & Optical - Bullit Edytowane 31 Lipca 2009 przez prznar1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2009 (edytowane) DK Project - Recover (SoundLift Remix) i jak tu nie kochac tej muzyki :wub: Ira Losco - Shoulders Of Giants (Roger Shah Remix) swietna nuta z najnowszego Music For Balearic People 066 Edytowane 1 Sierpnia 2009 przez CarsonPoland Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ilear Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2009 tak z ciekawosci, wybiera sie ktos na Audioriver ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...