Carson Opublikowano 8 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2011 (edytowane) http://www.youtube.com/watch?v=CiDxMV9nMNQ http://www.youtube.com/watch?v=RwxWINQSQpI Edytowane 15 Maja 2011 przez Carson Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 23 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2011 Z serii this is TRANCE :) absolutna miazga http://www.youtube.com/watch?v=8TsYoaQoM5c Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RazorBMW Opublikowano 23 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2011 Zobaczcie, co Mi narobił Moszny na Beatporcie. ARGAMAN - DJ Mix - 12.99$ + podatek ... ARGAMAN CD1 27.39$ + podatek[!!!!] ARGAMAN CD2 19.92$ + podatek Co mu strzeliło z takimi cenami, jak taki The World Project był po 12-13$ ?! W zamian kupiłem sobie X-102 - Rediscovers The Rings Of Saturn (CD, Album) at Discogs I znowu miazga prawdopodobnie, na razie słuchałem pierwszą wersję, z 1992 roku - KLASYK! \o/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g00dMan Opublikowano 23 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2011 na dzisiejszy wieczór polecam prawie 2h od Digweeda ;) John Digweed - Transitions 350 Special - Live from the Sunset Cruise, Miami | Mixcloud - Re-think radio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micro Opublikowano 26 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2011 (edytowane) Edytowane 26 Maja 2011 przez Micro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nuras_en Opublikowano 30 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2011 Czy tylko ja czekam na nową płytę Orjan'a? :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 2 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2011 Nawet nie wiedzialem ze cos wychodzi :) Ja tam czekam na nowe dzielo od Above :gitarzysta: wpadam zeby podlinkowac troche dobrych (imo) trackow: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RazorBMW Opublikowano 3 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2011 (edytowane) A ja mam bardzo pr0 dark progresywny seciorek do zaprezentowania Moshic & Zidan @ John Digweed Kiss100 08.12.2001 Artysta: Moshic & Zidan Gatunek: Dark Progressive Źródło: Wuj go wie, wyniuchane na martwym aktualnie forum Moshica Jakość: 192 kbit/s Czas trwania: 56:34 min Waga: 77.6 MB Linkacz: - Moshic & Zidan - Kiss FM - 2001 12 08.mp3 TL 01 Sphere vs Accorsi - Set The Mood [EQ] 02 Mo Shic - Panic System (Part 2) [Pipeline] 03 Swimming-Poolsound - Sumergible [Casamba] 04 Mo Shic - Nanok [?/Contrast] 05 Madoka - Dive (Mo Shic & Zidan Mix) [Plastica] 06 Nash-T - Orca [EQ] 07 Thin Man - You Are (Mo Shic Remix) [Pipeline] Krótko: Debiut Moshica i Zidana na szerokich wodach u Johna Digweeda w audycji Kiss100 z 8 Grudnia 2001. Panowie od razu walą z grubej rury, serwując gęęęsty i mroczny prog. Obowiązkowe dla każdego fana Moshica. Miód się wylewa, fajnie się słucha w nocy. :twisted2: :twisted: Edytowane 3 Czerwca 2011 przez RazorBMW Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g00dMan Opublikowano 4 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2011 Po stokroć dzięki za ten wrzut :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 4 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2011 Plyta orjana juz jest i prezentuje naprawde dobry poziom, chociaz do gustu przypadly mi bardziej kawalki z pierwszej polowy plyty. Oprocz tego pojawil sie nowy In Search Of Sunrise :) to juz vol.9. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 4 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2011 Który okazał sie crapem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 5 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2011 Który okazał sie crapem. Moze dlatego ze nie jest sygnowana aliasem Tiesto :wink: Ja jestem w polowie pierwszej plyty i bardzo mi sie podoba, co prawda nie wiele ma wspolnego z Indiami pod wzgledem muzycznym ale za to czuc wakacyjny klimacik ;) Mam nadzieje ze dalej nie bedzie gorzej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 7 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2011 Nie wiem czy wiecie ale pojawil sie juz nowy album od A&B i imo miazdzy klate B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micro Opublikowano 7 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2011 Full nazwa ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 8 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2011 (edytowane) Secik ode mnie :wink: 1.Embliss - Beverly Drive (Original Mix) 2.Schodt - Tokyo Dawn (Dinka Remix) 3.Ercola ft. Annie - Follow Me (Lifelike Remix) 4.Shingo Nakamura - Blue Light (Original Mix) 5.Proff - Starstruck (Shingo Nakamura Remix) 6.Dan Stone and Phil Young - Summer Tide (Miika Kuisma Remix) 7.Arty FT. Alexia - Rush No. One (Mash Up) 8.Gareth Emery feat. Roxanne Emery - Too Dark Tonight (John O'Callaghan Remix) 9.Manuel Rocca - Burning Fire (Uplifting Mix) 10.Dinka - Temptation (Paul Trainer Remix) Link Edytowane 8 Czerwca 2011 przez sideband 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bamboocha Opublikowano 9 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2011 Full nazwa ? Above & Beyond - Group Therapy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbaneoplus Opublikowano 11 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2011 Witam panowie i panie, 2-3 lata temu był tutaj świetny set Leona Boiler'a, za Chiny ludowe nie moge go teraz odnaleźć. Dla ułatwienia powiem że pierwsza nutka była z bardzo mocną linią basową i na tym głownie się ten utwór opierał, w drugiej z koleji dominował elektryczny fortepian lub coś pokrewnego. Oba kawałki bez wokalu. Tyle pamiętam, za podlinkowanie tego seta lub podanie nazwy bede serdecznie wdzięczny :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 11 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2011 Leon Bolier - Monthly Exclusive August 2008 zajeb..... set! Szczerze mowiac to rownie dobrze moglaby to byc oficjalnie wydana kompilacja, jest tak dobry. Oczywiscie to tylko moje zdanie ale i tak zachecam do przesluchania ;) tylko 80mbhttp://rapidshare.com/files/140799926/Leon...August_2008.rar o ten chodzi? niestety link juz martwy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbaneoplus Opublikowano 11 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2011 Fuck, jesteś boski. Teraz tylko wykopać z czeluści internetu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micro Opublikowano 12 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2011 Zna ktos moze jakies dobre strony na temat Dubstepu, czy D&B ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 13 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2011 Costa - Don`t Forget (Anhken`s Green Remix) cos przepieknego, polecam posluchac :wub: 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RazorBMW Opublikowano 14 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2011 Zna ktos moze jakies dobre strony na temat Dubstepu, czy D&B ? DNB.PL :: Strona główna Strona główna forum ::: Dubstep & Grime Forum - dubstepforum.pl ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 18 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2011 Secik ode mnie :D 1.Jaytech & James Grant - Moth (Martin Roth Remix) 2.Schodt - You And Me (Sundriver Remix) 3.Dinka - Elements (EDX's 5un5hine Remix) 4.Mango Aeron Aether- Searching For A Memory (PROFF Feu Dor Instrumental Mix/Third Decade Vocal Mix) 5.Philip Alpha vs Andy Duguid feat.Leah - Valente's Miracle Moments (Third Decade Mashup) 6.xxx 7.xxx 8.Sequentia vs Static Blue - Sacrifice (Dan Stone Remix) xxx - nie podam :lol2: Genre - trance/progressive trance/progressive house Link Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 24 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2011 (edytowane) http://www.youtube.com/watch?v=CpMlPDGpL5I http://www.youtube.com/watch?v=xjR6E1yJ3c0 Edytowane 24 Czerwca 2011 przez Carson Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 8 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2011 Krótki , ale treściwy secik ode mnie :D 1.Schodt - The Spirit & The Harmony feat. Aida Fenhel (Suspect 44 Remix) 2.Solid Sky feat. Jama - Going Around (Original Mix) 3.Suspect 44- Japanese Schoolgirls (Proff Remix) 4.Terry Da Libra - Moonspell (Original Mix) 5.Peter Feel - Posenstadt (Digitalj And Willem de Roo Remix) 6.Vitodito - Napoli (Sunn Jellie Remix) 7.Kanai - Awakening (Sunn Jellie remix) Link Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 8 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2011 (edytowane) jakby co dzis na afterhours szedł niesamowity set Aurosonic tzn. - Aurosonic Etyology Sessions 100 Special :blink: prawie kazdy ich set mi sie podobał ale tym specialem, pobili wszystko ;) Edytowane 8 Lipca 2011 przez Maniakalny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 8 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2011 (edytowane) zaje.isty progressive :rolleyes: http://www.youtube.com/watch?v=SJpKyyZKjH8 a tutaj jeszcze jedna petarda (wokalowa) http://www.youtube.com/watch?v=8egzabX97XE&feature=player_embedded Edytowane 8 Lipca 2011 przez Carson Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RazorBMW Opublikowano 29 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2011 MMX1215 by John 00 Fleming on MP3 and WAV at Juno Download O w mordę, jaram się! Fleming świetny stuff zrobił. No i ten remiks Kintara \o/ Warto kupić! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacimiierz Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2011 http-~~-//www.youtube.com/watch?v=PxMgCR9RIqk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2011 wtf? :D http-~~-//www.youtube.com/watch?v=8OIjVaVv86E Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...