NeonPPC Opublikowano 16 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2004 Nie wiem o co dokladnie chodzi :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 16 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2004 looodzie jest tyle wspanialych kawalkooow :D wiec zapodawacccc :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
giusepe Opublikowano 17 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2004 Sety które polecam, wiekszość stare, ale jare ;] w pełnym tego słowa znaczeniu, szczególnie T1000 mniam ;] 1. Adam Beyer @ Timewarp 06.04.2002 (85:38) 2. DAVE CLARKE ESSENTIAL MIX (119:41) 3. Adam Beyer, Umek, Marco Carola - Techno DJ Mix (Isaac Anthony) (78:26) 4. Chris Liberator - It's Fuckin' Having It ! (68:48) 5. DJ Darwin - Live @ Fuse (keven saunderson,derrick may,afex twin,adam beyer,marco carola,isolee,timo maas,richie ha) (75:24) 6. Dj Rush - Red room - I Love Techno (75:33) 7. jeff mills - Jeff Mills & Laurent Garnier Live@ILT (69:49) 8. Jeff Mills - Live at I Love Techno (39:49) 9. Laurent Garnier - Live @ Fuse 2000 (70:06) 10. Laurent Garnier - Live @ Homelands 2002 (88:27) 11. Laurent Garnier - Live @ I Love Techno (Part 1) (21:57) 12. Laurent Garnier - Live @ I Love Techno (Part 2) (9:40) 13. Laurent Garnier - Live @ Stannheim (77:57) 14. Monika Kruse - Live @ Fuse (16 march 2002) (93:29) 15. Monika Kruse - Live @ Fuse (Marz 2001) (43:57) 16. Monika Kruse - Live @ Fuse (99-09-04) (14:26) 17. Adam Beyer,Timo Maas - Von Tanz bis Schranz (Live) (58:44) 18. Paul Van Dyk - Live in Berlin (78:26) 19. Plastikman (as Richie Hawtin) - Live At I Love Techno 6 (37:40) 20. Danielsan, Dave Clarke, DJ Misjah, Carl Cox, Umek - Live Techno Dance 2001 (54:24) 21. Richie Hawtin - Live @ Heineken Party (20:01) 22. Plastikman (as Richie Hawtin) - Live Fuse (53:39) 23. Richie Hawtin - Live @ Fuse (37:14) 24. T-1000 - Detroit 3.31.00 (71:09) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
giusepe Opublikowano 17 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2004 i polecam takze label Ripe Analogue Waveform: 162. Guy Mc Affer & DJ Rackit - Raw [020A].mp3 163. Guy Mc Affer & DJ Rackit - Raw [020B].mp3 164. Guy Mc Affer & Chris Liberator - Raw [019 A].mp3 165. Guy Mc Affer & Chris Liberator - Raw [019 B].mp3 166. Guy Mc Affer & Sterling Moss - Raw [018A].mp3 167. Guy Mc Affer & Sterling Moss - Raw [018B].mp3 168. Guy Mc Affer & Karl Henriskes - Raw [017AA].mp3 169. Guy Mc Affer & Karl Henriskes - Raw [017A] (7:07) 170. Guy Mc Affer - Raw [016A].mp3 171. Guy Mc Affer - Raw [016B].mp3 172. Guy Mc Affer & Mark Kelly - Raw [015A].mp3 173. Guy Mc Affer & Mark Kelly - Raw [015B].mp3 174. Guy Mc Affer & Syber Symon - Raw [014A].mp3 175. Guy Mc Affer & Syber Symon - Raw [014B].mp3 176. Guy Mc Affer & Dj Ross - Raw[013A].mp3 177. Guy Mc Affer & DJ Ross - Raw[013B].mp3 178. Guy Mc Affer & Eddie Kovach - Raw [012A].mp3 179. Guy Mc Affer & Eddie Kovach - Raw[012B].mp3 180. Guy Mc Affer & D. Hosford - Raw [011A].mp3 181. Guy Mc Affer & D. Hosford - Raw [011B].mp3 182. Guy McAffer - Raw [010A].mp3 183. Guy McAffer - Raw [010B].mp3 184. Guy Mc Affer - Raw [009A].mp3 185. Guy Mc Affer - Raw [009B].mp3 186. Guy Mc Affer & Carl Hendrickse - Raw[008AA].mp3 187. Guy Mc Affer & Carl Hendrickse - Raw[008A].mp3 188. Guy Mc Affer - Raw [007A].mp3 189. Guy Mc Affer - Raw [007B].mp3 190. Guy Mc Affer & Mark Tyler - Raw [006AA].mp3 191. Guy Mc Affer & Mark Tyler - Raw [006A].mp3 192. Guy Mc Affer & M Guilford - Raw [005A].mp3 193. Guy Mc Affer & M Guilford - Raw [005B].mp3 194. [ RAW 002 B1 ] - Guy McAffer & A. Wilson - Untitled.mp3 195. [ RAW 002 A1 ] - Guy Mcaffer & A. Wilson - Untitled.mp3 ------------------------------------------------------------------------ "If this stuff doesn't get your blood pumping, you are dead. " :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 18 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2004 Alleluja wreszcie oaza spokoju w gaszczu rozwrzeszczanych kalafiorow ;] Zapraszam astera i tranceaddict'a . Nikt juz wam (nam) nie bedzie przeszkadzal. ;] a ja to co ??? Jesli chodzi o trance to polecam A state of trance - Armina van Burrena :) oraz muze z Global DJ Broadcast Obecnie sie rozkoszuke nutkami z Sensation Black :) a wczesniej Wchite :) polecam gorace to seciki. Ostatnio rowniez zaczolem sie interesowac muzyka house (pozdr. dla Radka_BVB). Jesli ktos nie wie to co piatek w RDC jest noc DJ-ów. Bardzo ciekawa muzyka klubowa. Duzo nowosci, nowosci vinylowe itp. A kto siedzi w sobote niech wlaczy "3" o godzinie okolo 11 rozpoczyna sie noc clubowa. Tu mozna znalesc bardzo ciekawy house. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 19 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2004 Qbass nie zapomnialem o tobie luzik ;] Sensation w tym roku bylo troszke inne. Na white rozwalil mnie PvD swoim przecudownym seciorem. A na Black wszystcy prezentowali mniej wiecej ten sam poziom, chociaz Yoji Biomechanika dal d.u.p.y .. ciut za slabo na takie impry :| Wlasnie zassalem 5,5h seta z Just Be Release Party... miodnyyyy. Jak kogos kręcą trance'owe rytmy to zapraszam na 21 do radia fb na moja audycje "trance sessions" ( www.radiofb.com ). ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 19 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2004 Neon96 masz rajce dla mnie Biomechanika bardziej nadawal sie do Sensation White niz Black :) I czy moze mi ktos do powiedziec dlaczego na Sensation nie bylo Armina van Burrena ?? Moim zdaniem to by byla bardziej czysta i nieskazitelna muzyka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 19 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2004 Wlasnie nie wiem.. mi tam bardziej niz AvB brakowalo Gielena i jego tech-trancowego brzmienia. Armin czasami troche zamula na ASOT-ach , bo nie kazdy "the newest tune" daje rade ;]. Takie moje marzenie, dream skład na S. White 1. Gielen 2. Tiesto 3. Pvd 4. Avb 5. Ferry To byla by impreza zycia ;] (ale pozostanie w marzeniach ;]) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 19 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2004 1. Gielen 2. Tiesto 3. Pvd 4. Avb 5. Ferry Jak by był taki skład :twisted: :twisted: :twisted: napewno bym sie tam wybrał. Armina nie było bo jest na Ibizie :evil: :evil: Szkoda... Własnie sciagam PvD-Galaxy in ibiza, moze komus sie przyda :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 19 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2004 Qrwa w tą srode Tiesto jedyny raz wystapi w polsce w Lesznie... a mnie tam oczywiscie nie bedzie... qrwa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 19 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2004 Własnie sciagam PvD-Galaxy in ibiza, moze komus sie przyda :wink:Pewnie, że się przyda :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 20 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2004 Własnie sciagam PvD-Galaxy in ibiza, moze komus sie przyda :wink:Pewnie, że się przyda :D Zajefajny Prog-Trancowy secik =] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 20 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2004 to i ja zapodam :) dj.treck live set z imprezy jaka byla u mnie w miescinie :) naprawde momentami wymiata :) http://www.ftp.kozmin.pl/download/dni_kozm...a_2004/set1.wma Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 20 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2004 www.ukta.tk <<mozna tam znalesc ostatie ASOT oraz muzyke z Global DJ Broadcast :arrow: Andry_Nalin-Live_on_Einslive_Partyservice-23-05-2004-ITWT Sciagamy Bittorrentem: Prt 1: 111:06 mins 152 MB P1 Part 2: 124:34 mins 171 MB P2 Podczas sciagania transfer nie spadal ponizej 60kilo/s. Cos dla fanów Tiesto: Dj Tiesto @ Smirnoff Experience (538)-SAT-08-02-2004 Plik EDIT: Co do tego setu PvD dopiero sie do niego dokopałem :). I powiem wam ze dawno nie slyszalem takiego setu Paula. Chodzi mi tu o styl. Wolny, nastrojowy :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qpsztal Opublikowano 20 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2004 siema! za 6 dni robie impreze w jeszcze niedokonczonym domku jednorodzinnym : D bedzie grubo ale mam 2 problemy :/ ...... mam modem i nie daje rady ze sciagnaniem muzy : / Wrrrrrrr KTO BY MI UŻYCZYŁ TROCHE HARDSTYLE'U ? ???? ;) bo takie klimaty sie u nas lubi mam serwa i to sporego - jakies 6gb na szybkim laczu 3mbps z czasem jak bede mial lepsza lacze , to sie odwdziecze .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CePeK Opublikowano 20 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2004 Dziś sobie w drogę wziąłem płytkę ATB No Silence, naprawdę godne polecenia szczególnie na podróż samochodem ;) Zna ktoś może coś podobnego jeszcze, to sobie składankę zrobie na drogę ;] A i przypomniał mi się jeszcze jeden bardzo dobry (przynajmniej jak dla mnie) kawałek :) RMB - Spring Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 20 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2004 siema! za 6 dni robie impreze w jeszcze niedokonczonym domku jednorodzinnym : D bedzie grubo ale mam 2 problemy :/ ...... mam modem i nie daje rady ze sciagnaniem muzy : / Wrrrrrrr KTO BY MI UŻYCZYŁ TROCHE HARDSTYLE'U ? ???? ;) bo takie klimaty sie u nas lubi mam serwa i to sporego - jakies 6gb na szybkim laczu 3mbps z czasem jak bede mial lepsza lacze , to sie odwdziecze .... Ja mam 2 dwu-płytowe albumy, tylko nie wiem jak mam ci je "uzyczyc" ? Moja aktualna playlista jesli chodzi o najlepsze singielki (99% Trance) Prawie codzennie coś dochodzi ;] >>Single<< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 20 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2004 siema! za 6 dni robie impreze w jeszcze niedokonczonym domku jednorodzinnym : D bedzie grubo ale mam 2 problemy :/ ...... mam modem i nie daje rady ze sciagnaniem muzy : / Wrrrrrrr KTO BY MI UŻYCZYŁ TROCHE HARDSTYLE'U ? ???? ;) bo takie klimaty sie u nas lubi mam serwa i to sporego - jakies 6gb na szybkim laczu 3mbps z czasem jak bede mial lepsza lacze , to sie odwdziecze .... Ja moge dac namiary na 2 plytki hardstylu :) Ja mam 2 dwu-płytowe albumy, tylko nie wiem jak mam ci je "uzyczyc" ? Ja mam cos takiego : ID_And_T_presents_Sensation_Black-2004-CD1-CD2 (dac jedynie namiary) Dziś sobie w drogę wziąłem płytkę ATB No Silence, naprawdę godne polecenia szczególnie na podróż samochodem ;) Zna ktoś może coś podobnego jeszcze, to sobie składankę zrobie na drogę ;] A i przypomniał mi się jeszcze jeden bardzo dobry (przynajmniej jak dla mnie) kawałek :) RMB - Spring Moge potwierdzic, płytka jest fenomenalna. RMB - SpringJak dobrze pamietam zmiksował to bardzo ciekawie Talla 2XLC, to jego z ostatnich secików (niestety trzeba sciagnac bittorrentem- u mnie podczas sciagania szło 10-20 kilo [neo 640]) Talla 2XLC - Special Session July 2004 Set jest poprostu palce lizac :twisted: :twisted: :twisted: Rowniez ostatnio czytalem o składance/albumie (?) Jan Vayne & Armin Van Buuren - Classical Trancelations!!! <<Jesli ma ktos na to namiary to prosze na PW :wink: :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 20 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2004 ta tiesto w srode:/ 50pln wstep :/ eh i taq jade :)))) bo mieszkam 60km od leszna wiec jest loooz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 20 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2004 ta tiesto w srode:/ 50pln wstep :/ eh i taq jade :)))) bo mieszkam 60km od leszna wiec jest loooz Bedziesz robil jakies foty czy coś ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 20 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2004 ta tiesto w srode:/ 50pln wstep :/ eh i taq jade :)))) bo mieszkam 60km od leszna wiec jest loooz Bedziesz robil jakies foty czy coś ? 50zł 8O 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 20 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2004 10 Euro pfff taniocha ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 20 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2004 fotki :/ qrka postaram sie...ale nie gwarantuje nic :/ hmmm no do dzisiaj 55zl sie dowiedzialem bilet a jutro 75 :/ szlakkkk ale mysle ze waaaartooooo :))) p.s pociagnijcie tego seta co dalem wczesniej link :) pliiis Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 20 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2004 p.s pociagnijcie tego seta co dalem wczesniej link :) pliiisnapisz chociaz co tam jest grane ;) znaczy jakie klimaty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 20 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2004 Tak powiedz jakie klimaty .. mze playlista ? Siedze na 128k i nie wiem czy wskoczy w moje gusta :| Ps. Ten Secik Pvd @ Galaxy Ibiza... przesluchalem juz 3 razy.. jest fenomenalny.. lepszy od wystepu na Sensation. PvD na Dj #1 w tym roku :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 20 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2004 eh no seciq z techniawki klimat typowa muza dyskotekowa uwazam ze naprawde warto pociagnac! EXPLOOOSIOOOOONNNNN nie no kawalki zmixowane sa naprawde dobre :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 20 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2004 "dyskoteka" cos mi sie to nie widzi :? jak bedzie sie szybko ssac to moze... ale nie wroze niczego dobrego :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 21 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2004 Ps. Ten Secik Pvd @ Galaxy Ibiza... przesluchalem juz 3 razy.. jest fenomenalny.. lepszy od wystepu na Sensation. PvD na Dj #1 w tym roku :D Ja jedynie 2 razy teraz slucham cos takiego >>> echomen_-_live_set_@_night_club_kakady_29_05_2004 << house >> oto link 317Mb :arrow: Nie sciagnołem jeszcze tego seciku ale zapowiada sie b.cikawie [house music] :twisted: DJ Philip @ La Rocca 17-07-2004 >>hasło do archiwum: bramfetamine EDIT: Wlasnie sciagnolem secik CJ Stone i powiem ze jest naprawde super. bardzo zywe kawalki trance, jest co posluchac >> Plik bittorent>>> CJ STONE :twisted: :twisted: tracklist: 01. c.j.stone - satisfy my love 02. Mark norman - rush 03. C-base - into a fantasy (cj stone mr phillips remix) 04. Aalto - taurine 05. Kindervater- 013.07.974 06. Dj energy - serenity 07. Sky brothers - nemesis 08. Creamteam - samurai 09. Rachel Mcfallen - lover (cj stone remix) 10. Above&beyond - no one on earth (gabriel & dresden mix) 11. Aven - all i wanna do (ferry Corsten mix) 12. cj stone - satisfy my love 13. men in beats - sambatronic 14. Igor S - airforce one 15. Tom harding vs marzz - bring back that feeling 16. Mac Zimms - i feel 17. Oliver Shine - northstar 18. Adrima - star 04 19. c-base - into a fantasy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
epsom Opublikowano 22 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2004 to jaaster/tranceaddict, to jest moj ostatni post/wizyta na tym forum, chce tylko powiedziec ze zostalem zbanowany na IP, ale cos slabo, nie wazne... W sierpniu bede mial moj pierwszy powazny wystep bedzie to impreza domowa, ale konkretna. W listopadzie albo grudniu (termin jeszcze nie znany, wszystko jest dopiero zalatwiane) bede gral na tej samej imprezie co Markus Schulz oraz Edgar V, bedzie to impreza na Jachcie u wybrzerzy florydy, powinno byc super, to tyle dziekuje za udzial w tym forum. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 23 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2004 a ja slucham sunrise with kolobrzeg loodzieee www.megastacja.pl co tam sie dzieje! to jest nieprawdopodobne!!! a tak poza tym to ATB-ecstasy wyymiaaataa lub C-Bool-would you feel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...