Proximo Opublikowano 2 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2004 hm to byla dobra impreza... http://www.djperan.com/webbox/sopot-2004-web/index.htm bylem na niej :twisted: jeh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas0 Opublikowano 2 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2004 duzo fajnej muzy jest na tej stronie a raczej na forum ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2004 A ja troche z innej beczki :) (nie o nowosciach) Wie moze ktos co za piosenka leci od 38min do gdzies tak 41 w PvD - Live@Mayday2003? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2004 A ja troche z innej beczki :) (nie o nowosciach) Wie moze ktos co za piosenka leci od 38min do gdzies tak 41 w PvD - Live@Mayday2003? Znajdz jakas track liste i sobie sprawdz ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas0 Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2004 A ja troche z innej beczki :) (nie o nowosciach) Wie moze ktos co za piosenka leci od 38min do gdzies tak 41 w PvD - Live@Mayday2003? no wlasnie jak ci qbass napisal poszukaj na tl Paul van Dyk - Live at Mayday Troopa Of Tomorrow - 30-4-03 01 Paul van Dyk - Intro 02 Free State - Release (Dirt Devils Dub) 03 4 Strings - Let It Rain 04 Rafferty & Kershaw - We Are Connected 05 Paul van Dyk - Nothing But You 06 DJ Arabesque vs Jakyro - Strance (Jakyro Mix) 07 Kyau vs Albert - Velvet Morning (Paul van Dyk Edit) 08 Aalto - Rush (Super 8 Remix) 09 Michelle Nicol - Time 10 Ferry Corsten - Indigo 11 Marco V - Revolt (Paul van Dyk Remix) 12 Marcos - Sunfire (J K Walker Remix) 13 Polaris - Ripple Drive (Paul van Dyk Rework) moze cos znajdziesz, a w ogole www.tracklists.tk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2004 SUNRISE WITH EKWADOR 2004 253minuty bardzo bardzo cikawych nutek !!! Co do jakosci brzmi jak 128kbps, czyli bardzo dobra !!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Proximo Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2004 qbass muza jest dobra potwierdzam z tym ze ta jakos to jest zmieniona na sile z 48kbps i jakos jest niestety taka sama Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2004 qbass muza jest dobra potwierdzam z tym ze ta jakos to jest zmieniona na sile z 48kbps i jakos jest niestety taka sama Jak na set ktory zajmuj 85Mega i trwa 253minuty to jakosc jest suuuper. Osobiscie nie narzekam. Kilka setow (bittorent) :arrow: ulli_brenner-welcome_to_the_club-sat-01-06-2004 Bardzo dobry trance :arrow: Global_gathering_2004-paul_oakenfold_live TL (Troche nie pełna) 01. Tilt - The World Doesnt Know 02. Tiesto - Traffic 03. Sam Sharp - Deep 04. Paul Oakenfold - Southern Sun (Gabriel & Dresden's Unplugged Remix) 05. ID 06. Mauro Picotto - Lizard (Paul Oakenfold 2004 Remix) 07. Ferry Corsten - Sweet Sorrow (The Thrillseekers Remix) 08. The Thrillseekers - New Life (Original Mix) 09. Smith & Pledger - Believe 10. ID 11. U2 - Beautiful Day (Perfecto 2004 Mix) 12. Igor S - Boomerang 13. Derb - Attack 14. ID 15. ID 16. Underworld - Born Slippy (Paul Oakenfold Remix) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Proximo Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2004 no wsumie ta... ale strasznie uciete sa dzwieki bleee na sluchawkach szczegolnie slychac ta marna jakosc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2004 NATURE ONE 2004 |30.07.2004| :arrow: Blank and jones @ nature one 2k4 :arrow: Nu nrg - @ nature one 2k4 :arrow: DJ Tomcraft - @ nature one 2k4 :arrow: Paul van Dyk - @ nature one 2k4 :arrow: Tillmann Uhrmacher - @ nature one 2k4 :arrow: Tocadisco - @ nature one 2k4 :arrow: Bad boy bill - @ nature one 2k4 1 IP na polaczenie HOUSE :arrow: Tim deluxe part 1 :arrow: Tim deluxe part 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monocyklista Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2004 To ja dorzuce swoje trzy grosze: hybridized - troche spokojniejsze sety, idealne do sluchania, no i nie mozna zapomniec o www.clubbing.pl, tez ciekawe seciki - bardzo rozne gatunkowo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
feluś Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2004 obczajcie tą strone niektóre sety są poprostu fantastyczne www.vecka44.com i do tego jest ich fantastycznie użo miód niektóre gorsze ale niektóre wspaniałe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2004 FUNKY HOUSE :arrow: DJ Zebra - Neo 2004 mix Tes set jest poprostu swiety!! :arrow: Dj Zebra - For Girls only HOUSE :arrow: Antionie Clamaran - Mix Inc 2 :arrow: Miss Kittin @ Fritz LoveRadio - jul 2004 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2004 FUNKY HOUSE :arrow: DJ Zebra - Neo 2004 mix Tes set jest poprostu swiety!! :arrow: Dj Zebra - For Girls only niestety ale ERROR Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złoty Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Cofnijmy się kilka lat do tyłu... kto kojarzy albumiki: RMB - Trax RMB - This world is yours RMB - Widescreen Marusha - Raveland Marusha - Wir Marusha - No hide no run Świetna muzyka moim zdaniem, co prawda następne albumy których nie wymieniłem to już nie to, dlatego zatrzymałem się na tych. Szczerze mówiąc ciężko mi znaleźć kogoś kto tego jeszcze słucha jest ktoś taki? Owszem, tak! :D Mam RMB: "This world is yours" i "Widescreen" i Marusche "Vir" w oryginałach. :D Szczególnie "Widescreen" - doskonały! To były piękne czasy świetności RMB. Teledysk do "Reality" - po prostu bomba, podobnie do "Spring". Szkoda, że z biegiem czasu zmienili styl grania. Marusha jak dla mnie co najmniej o klasę gorsza, ale też fajna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonzi Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Cofnijmy się kilka lat do tyłu... kto kojarzy albumiki: RMB - Trax RMB - This world is yours RMB - Widescreen Marusha - Raveland Marusha - Wir Marusha - No hide no run Świetna muzyka moim zdaniem, co prawda następne albumy których nie wymieniłem to już nie to, dlatego zatrzymałem się na tych. Szczerze mówiąc ciężko mi znaleźć kogoś kto tego jeszcze słucha jest ktoś taki? Owszem, tak! :D Mam RMB: "This world is yours" i "Widescreen" i Marusche "Vir" w oryginałach. :D Szczególnie "Widescreen" - doskonały! To były piękne czasy świetności RMB. Teledysk do "Reality" - po prostu bomba, podobnie do "Spring". Szkoda, że z biegiem czasu zmienili styl grania. Marusha jak dla mnie co najmniej o klasę gorsza, ale też fajna. No ba, ja wszystkie powyższe albumy oprócz rmb trax mam w oryginałach, niektóre nawet z niemiec przywiezione:> Teledyski wspaniałe, mam chyba większość, brakuje mi "passport to heaven", może masz go na kompie? Tak przy okazji wejdź sobie tutaj, oficjalna stronka o RMB (no chyba, że znasz :wink: ). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złoty Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Niestety, nie mam żadnego teledysku RMB na kompie. Net mam niecałe 2 miesiące, więc nie zdążyłem jeszcze "być wszędzie i wszystko widzieć" :) . Strona jest fajna, ale nie mogę ściągnąć teledysków "real video". Mogę ściągnąć te w formacie wmf, ale jakość jest tragiczna. Czy RMB - Trax był ich pierwszym albumem? Nawet o nim nie słyszałem. :oops: BTW. Z ostatnio znalezionych kawałków mogę polecić wszystkim covery: 1. Dj Red 5 - I Love You Stop [ Dany Wild And Dj Red 5 2nd Remix ] 2. Cappella - U Got 2 Let The Music (Dj Shog Remix) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2004 !!!! www.globalclubbing.ru !!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Maq=- Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2004 hmm ma ktos moze "dzialajacego" linka do Umek @ Mayday HU2004 ? Pilnie potrzebuje :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2004 na globaclubbing.ru pojawily sie nowe sety !!! Mozna znalesc takze Dj zebre do ktorego link wczesniej nie chodził. Jak dla mnie nr 1 set housowy to andi_durrant_-_live_@_global_gathering_2004_31-07-2004_www.globalclubbing <,ma ktos namiar na ten typ muzyki ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2004 z nowych (czyt. to co ostatnio slyszalem) to polecam ;-) Single/Vinyle: 4 Strings - Turn it Around Remixes 4 Strings - Summersun (LC_11554) Basement Jaxx - Good Luck UK Depeche Mode - Personal Jesus Vinyl DJ Tiesto and Ferry Corsten Present Vimana - We Came Dj Tiesto - Lethal Industry (Hardhouse Remix) Motorcycle - As The Rush Comes Nightwatchers - Visions Vinyl a z pojedynczych piosenek to: Club Robbers - White Stripes (Hard Version) Potatoheadz feat. Da Rook MC - Turn It Up (Radio Edit) astroboys - a not satisfied Zombie Nation - kernkraft 400 (dj gius video cut) 4 Strings - Summersun (Ibiza Radio Edit) sissoko - believe (radio edit) Comanova - Wishful Thinking (New Radio Edit) Dj Tďesto - Lethal Industry (Hardhouse Remix) Special D - Nothing I won't do Junior Jack - Stupidisco Radical Noiz feat. Adeva - In And Out Nils van Gogh - One Way Out scooter - posse (i need you on the floor) 2002 mix In Grid - Tu Es Foutu (Benny Benassi Remix) latin lover - cuando el amor (disastro edit) Tiesto feat. BT - Love Comes Again (Radio Edit) Yomanda - You're Free (Slipmatt Rmx) co do setow z nature one to mam blank and jones i podoba mi sie nie bardzo ;-( wogole jakos nie przepadam za nimi. niedlugo bede mial dj tonka - 84. podobno niezly album. zobaczymy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2004 sectOr>>te kawalki co masz juz dawno posiadam. Niektore sa lipne a niektore naprawde dobre. Jesli chodzi o trance to tylko A state of trance od AvB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2004 GDB jest lepsze od ASOT ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2004 sectOr>>te kawalki co masz juz dawno posiadam. Niektore sa lipne a niektore naprawde dobre. Jesli chodzi o trance to tylko A state of trance od AvB no co do tego ze lipne czy fajne to wiesz zalezy od gustu ;-) a co do nowosci to napewno nie wszystkie masz od dawna bo niektore pokazaly sie dopiero wczoraj ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2004 sectOr>>te kawalki co masz juz dawno posiadam. Niektore sa lipne a niektore naprawde dobre. Jesli chodzi o trance to tylko A state of trance od AvB no co do tego ze lipne czy fajne to wiesz zalezy od gustu ;-) a co do nowosci to napewno nie wszystkie masz od dawna bo niektore pokazaly sie dopiero wczoraj ;-) Spox. A skad sciagasz te nowsci?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2004 dc++ ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hipi Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2004 sorki nie obraźcie sie ale moim zdaniem muzyka ta nie porusza zmysłów tylko cały mózg i z każdym kolejnym "łubudubu" mózgu ubywa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Maq=- Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2004 A co powiesz o heavy metalowcach ? Wielki ryk (udawanie demona, czy jal ? ) , w ch... wysokich tonów - od tego mozna ogluchnac. Sposob zabawy ludzi, ktozy sluchaja metal itp. , a ludzie ktozy sluchaja muzyke elektroniczna : Metal itp. wola mlynek - niby oddawanie respectu poprzez popychanie sie ? Neadertalczyk czy jak ? Taki trance/techno maniak to poprostu tanczy w rytm muzyki (btw: nie mowic mi tu o gwizdkach i bialych rekawiczkach, bo to jest rekwizyt jazdowicza, vixiarza - ludzi dresiarzy itp.). Poprostu ta muza Ci sie nie podoba i tyle, ale mogles to jakos delikatniej ujac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hipi Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2004 tańczy????? to sie rusza jak robot kuchenny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Maq=- Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2004 tańczy????? to sie rusza jak robot kuchenny 1. Jak Ci nie odpowiada muzyka techniczna to wporzo kazdy ma swoj gust, ale ty na sile szukasz zaczepki. Dla mnie Rockowcy, metalowcy tancza jak pokraki jakies , ale kij to ich sprawa taka kultura . Nie potepiam ich przez to. 2. Po jakiego grzyba zakladasz debilne tematy "co jest lepsze"? Chcesz sie jakos dowartosciowac czy jak ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...