sector Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2004 tańczy????? to sie rusza jak robot kuchenny komus sie podoba taka muzyka i taki sposob tanczenia to tak robi. nie wiem czemu wpadasz tutaj i piszesz takie rzeczy :roll: jak nie lubisz to nie pisze, nie odwiedzaj tego topicu i juz. przez takie gadki zaczynaja sie takie OT jak teraz wlasnie. tak jak napisalem niektorzy lubia nasladowac mixer przy takiej muzyce i to dla nich jest taniec - to im sie podoba mi tez w sumie. jestem ciekawey jak nazwiesz to jak kolesie z włosami 1m kreca głowa przy heavymetalu ? :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2004 imho takich prowokantow bez grosza tolerancji i kultury powinno sie od razu wieszac na palmach razem z bananami :P :troll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2004 imho takich prowokantow bez grosza tolerancji i kultury powinno sie od razu wieszac na palmach razem z bananami :P :troll: wybaczmy mu widac ze jest nowy ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shifter Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Wiecie skad mozna zassac sety Andre Visior'a, mam tylko Motorolamix Session i musze powiedziec ze jak nie wlacze tego seta to sie zle czuje ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2004 ja ze swojego tajnego huba dc++ sciagam Andre_Visior_-_Kontor_Top_of_the_Clubs_Show_(Radio22)-07-02-CABLE-2004-QMI ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
=mis= Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2004 sectOr- to zapodaj adresik tego huba :D Może jeszcze coś fajnego kolesie tam mają.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2004 sectOr- to zapodaj adresik tego huba :D Może jeszcze coś fajnego kolesie tam mają.... mozna zapodawac adresy hubow ? wole sie upewnic bo moze byc roznie ;-) :banan: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2004 sectOr- to zapodaj adresik tego huba :D Może jeszcze coś fajnego kolesie tam mają.... mozna zapodawac adresy hubow ? wole sie upewnic bo moze byc roznie ;-) :banan: Napisz mi na pw adresik tego huba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Sector "trancemp3" czy inny ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Sector "trancemp3" czy inny ?ten wlasnie ;-) qbss juz ci pisalem ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Qbass przeciez masz tego huba ode mnie. Zreszta innego nie ma, a tam jest wszystko ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Qbass przeciez masz tego huba ode mnie. Zreszta innego nie ma, a tam jest wszystko ;]zgadza sie :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Sector "trancemp3" czy inny ?ten wlasnie ;-) qbss juz ci pisalem ;-) jesli chodzi Ci o gg to chyba nie doszedl ;] bo nie mialem Cie wpisanego do listy kontaktow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2004 O ti ti bzydaaal ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Szybki vocal house [ale nazwa :D ] mp3 EDIT: Wlasnie przesłuchałem cały kawałek i mi sie bardzo podoba!! Zywe dzwieki, housowe przeróbki znanych radiowych hitów!! PrzedOstatni kawalek wymiata!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Przed wyjazdem zarzuce wam kilka ciekawych nutek,a co mi tam :twisted: :arrow: Ciezkie klimaty typu DJ Luna ;] dj_vortex_-_live_@_streetparade_2004_07-08-2004 :arrow: A tego pana nie trzeba przedstawiac Mauro_Picotto-Live_at_Meganite_Ibiza_(Privilege)_07-07-2004 :arrow: Armin van Buuren - A State of Trance 161 12.08.04 1 2 :arrow: Teraz moze troche housu: Frankie Knuckles @ Liz 19.07.04 :arrow: Ci którzy lubia sobie poluchac wolnych i bardzo klimatycznych kawałkow polecam sciagnac kawalki z Summer Sessions ze strony www.staticmusic.ru Na tym koniec ;] Zycze milych wakacji!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Maq=- Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Fajny music :-) www.fumakilla.de Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Nie chciało mi się czytac całego topica, wiec prosze sie nie śmiac. Słyszeliscie Eastclubbers (głupie pytanie)?? Wszysykie ich pieśni są genialne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2004 eastclubbers... ehh nc. pora otworzyc oczka ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Najlepsze kawałi: Silence Happy Beat is coming Action Russian Feelin` It`s dream Bungee Zreszta wszystkie są debest!!! www.eastclubbers.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Pozostaje sie nam tylko cieszyc ze i polacy maja swoje groove coverage :lol: A tak serio to totalna beznadzieja... "gdzie sa gwizdki" hehe... rofl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Co beznadzieja?? Eastclubbers?? Słyszałeś?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Tak sciagnelem pare kawalkow. Zeby nie powiedziec "badziew" to powiem "nie sa w moim guscie" ;] Ps. Mandaryna powinna z nimi wspolpracowac a nie z sasiadami zza zachodniej granicy, w koncu trzeba wspierac polski "przemysl" muzyczny ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2004 www.tweak.pl - JAZZZZZZZZZZZZZZDAAAAAAA Snow - Informer - WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOWWW Jakies pytania moi mili >>??? CIAGNIJCIE TERAZ - GORACO POOOOOLECAM !!!!www.tweak.pl - JAZZZZZZZZZZZZZZDAAAAAAA Snow - Informer - WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOWWW Jakies pytania moi mili >>??? CIAGNIJCIE TERAZ - GORACO POOOOOLECAM !!!!www.tweak.pl - JAZZZZZZZZZZZZZZDAAAAAAA Snow - Informer - WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOWWW Jakies pytania moi mili >>??? CIAGNIJCIE TERAZ - GORACO POOOOOLECAM !!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Ja mam jedno pytanie... pojebalo Cie ? :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2004 @xpektor ze sie tak zapytam czy z Toba aby napewno wszystko ok??!!?? A swoja droga sadzac po adresie-"djbartus" :lol: i Twoim "JJJAAAZZZZDDAAAA", to jestes jedyn z tych nieszczesnych zwolennikow mnieczek. Wiec lepiej daj sobie spokoj , bo ci ludzie w tym topicu chyba tego nie lubia, zreszta ja rowniez!! A tak wogole to Cie pozdrawiam, moze cos z Ciebie bedzie kiedys :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2004 xpektor'a już właśnie nie ma wśród nas... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2004 xpektor'a już właśnie nie ma wśród nas...czy nie przesadzacie z tymi banami ? ;-( nie za szybko ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2004 tęsknisz czy boisz się o siebie? braku myślenia na forum nie będziemy tolerować :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2004 tęsknisz czy boisz się o siebie? braku myślenia na forum nie będziemy tolerować :evil: ahah ta boje sie :twisted: grrrrrrrrr 8) ale wiesz imo! koles byl nowy! mogles mu zapodac cos na PW i powiedziec zeby sie uspokoil, skasowac posta a nie odrazu bana :-) ale to wasza sprawa ;-) :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...