xpektor Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 No nic... odlacze zajechane creativy i podlacze swoje Hd 207 ;p Nie ma porownania z 555 ale jednak cos potrafia ;p ... ale jak narazie podniecam sie 2 dni setem FatboySlima ktorego zagral nad jeziorem LochNess niepamietam kiedy ;\ Ale muza genialna... czujecie... zmixowany kawalek gorillazz (chyba dirty harr) z utowrem fatboym gangsta trippin. Cos cudownego!!! Polecam. Jesli bedzie trzeba to upne, jesli nie znajdziecie nan zadym torencie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sesq Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 tez poszukuje utworku trance, tytuł 'you are real' szukalem ale nie moge tego znalesc, jakies inne pod tym tutulem znajduje glupoty. oczywiscie w piosence padaly slowa 'you are real' tytul wykonawcy wystarczy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 (edytowane) Mylo - Drop The Pressure ?? O to chodzi ??to jest normalna wersja z tego co wiem. a potrzebuje taka z babka co caly czas spiewa. bo normalnie to jest tylko '-drop the pressure.....' i to wszystko. @dayus - dzieki! Edytowane 29 Sierpnia 2006 przez sector Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dayus Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 za co? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgadza się sector. To ja nie mam tej wersji, o której mówisz. Jak będe dzisiaj wieczorem u kumpla to zrobie mu skanowanie na dysku ;), może u niego to znajdę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 (edytowane) Zgadza się sector. To ja nie mam tej wersji, o której mówisz. Jak będe dzisiaj wieczorem u kumpla to zrobie mu skanowanie na dysku ;), może u niego to znajdę. ok dzieki :-D --- edit: czy ma ktos moze jeszcze ta paczke co kiedyw zapodal turzol na forum? chodzi mi dokladnie o te pliki konfiguracyjne do foobara. znalazlem stary link ale juz nie dziala. jakby ktos mogl wrzocic to z gory dzieki :!: Edytowane 29 Sierpnia 2006 przez sector Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 (edytowane) @SATOSHIE Walne na wyslijto.pl zaraz (oczywiscie ze mam caly kawalek <oczko>) Jesli chodzi o to ze po polowie seta klimat lekko sie zmienia to chyba wlasnie o to chodzi.. nienawidze monotoni w setach. A z tym wyciszaniem.. moze chodzi ci o "time freeze", troche sie tym bawilem. Nie z obawy przed urwaniem w pol bitu... bo ja mam pelna kontrole nad przejsciami, raczej dla uzyskania jakiegos ciekawego efektu. Pozdro. Dj Remy - Unplugged http://s000.wyslijto.pl/?file_id=64958154354912079653 Edytowane 29 Sierpnia 2006 przez Neon69 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Dzięki wielkie za Remy'ego. Idę katować słuchawki ;) Piękny tune :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Przesluchalem set Neona, czesc kwalkow sluchalem juz , podobaja mi sie, niestety mi sie set nie podoba, kiedys grales lepsza muze ale to byl trance. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas0 Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Poprostu zmienil troszke styl :) ... tez pamietam wczesniejsze sety Neon'a, niektore nadal leza u mnie na hdd. Ale kazdy sie zmienia i szuka tego odpowiedniego kierunku :) a niektorzy poprostu tylko dlatego zeby sie odrozniac i nie byc szablonowym. Mnie rowniez poprzednie seciki bardziej sie podobaly, choc tu kryterium jest tylko gust muzyczny. Fajnie jesli ktos w ogole cos tworzy i stara sie robic to jak najlepiej. Takze Neon69 tworz dalej :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 no niestety trance jak dla mnie wpadl w straszny "shithole" i poprostu juz go nie slucham, ciesze sie ze czytajac TA trafilem na preznie rozwijajacy sie electro-house i w tych klimatach sie teraz obracam.. czasami troche bardziej breaks czasami troche bardziej progressive. Postaram sie na poczatku pazdziernika znowu zaprezentowac wam cos mniej komerycjnego. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Prawda Neon69 dlatego ja i wielu moich znajomych zaczęło poszukiwać alterntywy, takiej jak np. progressive house albo deep tech tribal. Sector nie znalazłem tego kawałka, którego szukasz :( sorry mate... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Prawda Neon69 dlatego ja i wielu moich znajomych zaczęło poszukiwać alterntywy, takiej jak np. progressive house albo deep tech tribal. Sector nie znalazłem tego kawałka, którego szukasz :( sorry mate... spoko satoshie dzieki mimo wszystko :!:, ja wlasnie dzisiaj znalazlem :) kawalek nazywa sie :!: MYLO vs MIAMI SOUND MACHINE - Doctor Pressure :-)) kawalek zajebisty ale teledys taki smieszny ze glowa mala :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Widze ze jestes do tylu z muza z poslkich dyskotek ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 (edytowane) Widze ze jestes do tylu z muza z poslkich dyskotek ;)zapewno dlatego ze w uk jestem :) to jak naprawde nikt nie ma tego paczka od turzola? Edytowane 30 Sierpnia 2006 przez sector Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas0 Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Sprobuj poszukac tutaj ,moze i znajdziesz configi turzola bo tez sie tutaj udzielal, albo znajdziesz cos poprostu dla siebie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dayus Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 "...I feel so lonely without you... So lonely So lonely..." Wyglada mi tak na 2 letni trancowy kawałek, babka to spiewa,zna ktoś? Kurcze...a myslalem,ze to starszy kawałek. A chodzilo mi o Mario Lopez - Lonely - polecam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Ponawiam prosbe o kawalek Cosmic Belt - Do it (gatunek deep house) Prosze o poszukanie i ewentualna wrzutke na wyslijto.pl czy inne udostepniacze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 1 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2006 Sprobuj poszukac tutaj ,moze i znajdziesz configi turzola bo tez sie tutaj udzielal, albo znajdziesz cos poprostu dla siebie :)thx poszukam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 2 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2006 (edytowane) Wczoraj tak sobie grzebałem no necie i patrzcie co znalazłem... http://www.west.club.tw/htpc/Dj%20Tiesto%2...d%201080%7D.mpg Tiesto w rozdzielczości HDTV, raczej jako ciekawostka bo wazy jakieś 360MB, a trwa niecałe 3 minuty, ale za to jakość obrazu powala... Edytowane 2 Września 2006 przez -=KAX=- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 2 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2006 Kiedyś na TT było kilka relacji w HDTV z Tiesto w roli głównej to po kilka giga każdy plik miał. Ale fakt, jakość obrazu powala. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 2 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2006 mam wszystko, jakosc powala, waga plikow tez ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 2 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2006 Masz może linki?? Albo nagraj mi na płytke i wyślij pocztą będzie szybciej ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro87 Opublikowano 2 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2006 (edytowane) Czy jest ktoś w stanie powiedzieć czyj głos jest w 15 minucie ASOTa 264? dokładnie od 14:08, to jest Tune of the week, jednak tytuł nic nie mówi. Mam baardzo ale to baaaaardzo dziwne skojarzenie... Edytowane 2 Września 2006 przez Jaro87 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 2 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2006 A z czym Ci się kojarzy ten głos?? ;) Vocal kobiecy, który jest dalej to vocal z Rui Da Silva - Touch Me. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 3 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2006 Niemoge , wlasnie slucham FreshFM i leci kawalek...Akcentu...albo to nie oni...hehe nie no to oni :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro87 Opublikowano 3 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2006 (edytowane) @satoshie 'Touch me' nie jest "Tune of the week" i nie leci w czasie jakim podałem. 14:08 Chodzi mi o taki chichy głos jakiegoś mężczyzny, który mówi jakby przemówienie. Edytowane 3 Września 2006 przez Jaro87 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 3 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2006 No dokładnie na 14:08 słychać głos męski, a od 15 minuty jest vocal z touch me. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 3 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2006 Masz może linki?? Albo nagraj mi na płytke i wyślij pocztą będzie szybciej ;)jeden z tego co pamietam ma ponad 5gb wiec nie zmiesci sie nawet na dvd ;) musialbym podzielic. 2gi jest chyba troche mniejszy wiec dalo by rady normalnie. 3ci cos troche ponad 1gb. mam jeszcze ultras music festival co zajmuje 11gb tez hdtv :D jak chcesz mozemy sie dogadac tyle ze w pl bede dopiero 30wrzesnia. jak cos wal na priva :) pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sesq Opublikowano 3 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2006 sciagnalem se equalizery do foobara, i niezly do trancu jest, przetestujcie i oceńcie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...