xpektor Opublikowano 10 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2004 Ja mam live 5.1 + creative P 580 :P Nie jest to sprzęt marzeń ale przez 5lat na stereo jechałem więc różnica po przesiadce była ogromnaaaaa. Ale tak nie moge słuchac za głośno muzy bo tate boli później głowa od tego "dudnienia" ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 10 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2004 Powiem wam ze ostatio tak dobrych setow nie slyszalem, oto one: 1. Johan Gielen - Live at Umania Grand Opening ( (101:46) 2. DJ Yesse - Live at Umania Grand Opening ( (69:44) 3. Cor Fijneman - Live at Umania Grand Opening ( (53:14) Data: 05-09-2004 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Maq=- Opublikowano 10 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2004 Hmm na czym slucham ? To zalezy gdzie jest impreza :P W domu urzywam zwyklego sprzentu typu Alton. Mam to podwieszone na lacuchash dlatego bassy wydaja sie byc pelniejsze. Ja mam dobre uklady z sasiadami i nie chce montowac w pokoju calej aparatury estradowej ( w schranzie i w electro liczy sie power dlatego zestawy audiofilskie uwazam za zbednym wydatkiem - to jest kasa wyrzucona w bloto, bo tak czy siak taki sprzent kiedys padnie, a kasy sie nie odzyska). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
giusepe Opublikowano 10 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2004 Technics SL-P370 (cd) Radmor 5412 (amplituner) Radmor 5471 (korektor) Radmor 5422 (tuner am) Radmor 5430 (deck) Altus'y 140 (kolumny;) Altec Lansing ACS54 (4.1) za calosc (oprocz altec'ow) zaplacilem niedawno 300zl : ))))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 11 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2004 Torrenty do: :arrow: Pulsedriver - Live at Megadrome 14-11-2003 :arrow: Markus Schulz - Global DJ Broadcast 06-09-2004 +TL Above & Beyond, James Grant, Andrew K :arrow: Armin van Buuren - A State of Trance 165 +TL 09-09-2004 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 11 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2004 Przyjrzalem sie ostatnio jednemu plakatowi przyklejonemu niedaleko mego bloku. Ze smiechu az musialem walnac fotke, bo jest jeden szczegol ktory daje nam nadzieje na rychły koniec wixy hahaha. (z gory sorry za jakosc jpga bo robiony fonem) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonzi Opublikowano 11 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2004 Co raz więcej klubów stosuje takie zakazy i bardzo dobrze, bo te pojary nie potrafią nawet gwizdać do rytmu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 11 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2004 Dla fanow DJ sah-y Sasha - Exclusive set for Maximum Rotation Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2004 Torrenty do: :arrow: Pulsedriver - Live at Megadrome 14-11-2003 :arrow: Markus Schulz - Global DJ Broadcast 06-09-2004 +TL Above & Beyond, James Grant, Andrew K :arrow: Armin van Buuren - A State of Trance 165 +TL 09-09-2004 przesluchalem je nic wielkiego:) juz b&j - nature one 2004 byl dlla mnie lepszy:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 Zależy co kto lubi. np. dla mnie b&j na nature one byli technicznie ciency jaki siki pajonka, ale dobor trackow byl calkiem niezly, szczegolnie oldscholoowy "afterlove" ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
=KrAnKeD= Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 Nie wiem czy ktoś gdzieś już tu dawał, ale... http://ftb.pl/artykul.asp?t=1&tid=12017&tx....album.Tiesto.-. :D Przyjrzalem sie ostatnio jednemu plakatowi przyklejonemu niedaleko mego bloku. Ze smiechu az musialem walnac fotke, bo jest jeden szczegol ktory daje nam nadzieje na rychły koniec wixy hahaha. (z gory sorry za jakosc jpga bo robiony fonem) http://www.echostar.pl/~tgkg/gwizdki.jpg To u mnie w mieście przy wejściu do jednego klubu/dyskoteki widnieje ładna plakietka: "Dresów nie wpuszczamy" :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 Smierdzi komercha ten album. Jak dla mnie przesada i rzadza kasy :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 A czy to prawda, ze ten album Tiesto 'Parade Of The Athlets' bedzie kosztowal ok 30zl? Bo jesli tak, to moze bym sie nawet skusil... :) @Neon69 prawda jest taka, ze nie kazdemu sie musi podobac, przeciez jest tylu innych... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 Lovebase Project - Love Base (Dusk and Dawn Remix) słyszał ktoś może??? Super pieśniczka ;) Aha moge dac np linka do jakiejś piosenki na forum?? Bo nie chce drugi raz bananka dostac...i wole sie dowiedziec?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonzi Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 Jeśli jest to legalne darmowe mp3 to tak, w innym przypadku...... przekonasz sie sam :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 Mozesz chyba zamiescic sampla, tylko nie wiem jakiej maxymalnie dlugosci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 13 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2004 Lovebase Project - Love Base (Dusk and Dawn Remix) słyszał ktoś może??? Super pieśniczka ;) Aha moge dac np linka do jakiejś piosenki na forum?? Bo nie chce drugi raz bananka dostac...i wole sie dowiedziec?? Penie jakies disco ;/ ten twoj kawalek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 13 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2004 Jak zwykle Disco z POla daje :P Ale chyba już sie przyzwyzailiście do mnie, co nie? A peWnie nie słysałeś go? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 14 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2004 Jak zwykle Disco z POla daje :P Ale chyba już sie przyzwyzailiście do mnie, co nie? A peWnie nie słysałeś go? No jak piszesz ze dla Ciebie Energy 2000 jest full wypas to smię twierdzic ze jest to jednak disco. EDIT: Osoby które kochaja House/hardhouse/funky house/disco house niech zaopatrza sie w sety z N-Joy Six Flaggs Festival. A dokladnie: 1. Fargo - N-Joy Six Flaggs Festival (95:28 ) 2. Jean - N-Joy Six Flaggs Festival (82:48 ) 3. Laidback Luke - N-Joy Six Flaggs Festival (87:21) 4. Lucien Foort - N-Joy Six Flaggs Festival (115:27) 5. Marco V - N-Joy Six Flaggs Festival (87:39) 6. marcus - N-Joy Six Flaggs Festival (98:15) 7. Marnix - N-Joy Six Flaggs Festival (85:08 ) 8. Ricky Rivaro - N-Joy Six Flaggs Festival (62:47) Kazdy set juz przesluchalem 3 razy a na tym sie nie skonczy. Namiary moge podac na PW [bittorrent] Jeszcze moge dac namiar na Jamie_Crowley_-_21st_Century_Disco na PW pozdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2004 Bossanova-Stonecold(Agnelli&NelsonRemix).mp3 jak chcecie linka to na priv:) dzieki neon:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 15 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2004 Afterburn remix lepszy. ps. nie dawaj linkow do mp3 (niezgodne z regulaminem i prawem) ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 15 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2004 Widze , ze jest tu malo zwolennikow muzyki house a szkoda :( Muza z N-Joy Six Flaggs Festival poprostu wymiotla mnie z mojego pokoju ;] Najlepsze housowe sety jakie slyszalem !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 15 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2004 Mnie natomiast wymiótł ostatni Global Dj Broadcast ;] ( dostepny na www.ets-global.org w postaci linka do torrenta) Kazdy fan prog-house-trancowego brzmienia bedzie w 7 niebie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 15 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2004 Mnie natomiast wymiótł ostatni Global Dj Broadcast ;] ( dostepny na www.ets-global.org w postaci linka do torrenta) Kazdy fan prog-house-trancowego brzmienia bedzie w 7 niebie ;]MI sie dopiero sciaga 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2004 hah z tej strony co podal neon sciagnijcie sobie sety filo and peri kurde niedawno o nich uslyszalem a ich sety sa przepiekne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 17 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2004 Taaa... duzo wiary głosuje na nich w plebiscycie Dj-Mag Top 100. Ja juz nie pamietam na kogo glosowalem, ale PvD na #1. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 17 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2004 bardzo fajny secik HOUSE z Havany (Zawiercie) http://www.dzydzok.internetdsl.pl/DJBEAR/H...ouse%20mix).OGG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 17 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2004 bardzo fajny secik HOUSE z Havany (Zawiercie) http://www.dzydzok.internetdsl.pl/DJBEAR/H...ouse%20mix).OGG Ten set nie dorasta do pięt muzyce z N-Joy Six Flaggs Festival. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 17 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2004 basement_jaxx_live_@_we_love_sunday_(ibiza)_mix_on_radio_fg Junkie_XL-7AM-2CD Junkie_XL-Quantum_Redshift_OST Junkie_XL-Radio_JXL_A_Broadcast_From_The_Computer_Hell_Cabin a to Tiesto-The_Parade_Of_The_Athletes bede mial niebawem :-) moze nie sa to nowe kawalki/albumy ale sa fajne :-) btw. qbass jak skoncze sciagac wszystko co mam na liscie to sie do ciebie zglosze po tego linka z n-joy ale nie wiem czy zdarze wszystko dociagnac przed wyjazdem na studia :-P juz nie pisze w tym topicu :-( bez sensu nie wiem co mam pisac i jak wiec sobie daruje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 17 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2004 Qrde chcecie zeby topic byl zamkniety ? Nie piszcie ze sciagacie albumy ani .mp3 a w szczegolnosci grup ktore je wydaly Tiesto-The_Parade_Of_The_Athletes-CD-2004-POW Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...