...John Opublikowano 13 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2006 Panowie potrzebuje muzyki tego typu. Jeśli ktoś posiada to miło by było jak by podał tytuły. Ridgewalkers feat. El - Find (Andy Moor Remix Orbital - Halcyon On On Above & Beyound vs. Andy Moor - Air For Live (Orginal Mix Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 14 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2006 vocal trance? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
...John Opublikowano 14 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2006 (edytowane) vocal trance?No chyba, ja nie wiem jak to się zwie. Edytowane 14 Października 2006 przez J.O.H.N. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2006 (edytowane) paul oakenfold - souther sun (tiesto remix) najlepszy vocal trance chyba no i delerium - silance (tiesto remix) edit: http://video.google.pl/videosearch?q=tiesto edit2: http://video.google.pl/videoplay?docid=136...80&q=tiesto !!!!! UHHHHH Edytowane 14 Października 2006 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sesq Opublikowano 14 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2006 (edytowane) Panowie potrzebuje muzyki tego typu. Jeśli ktoś posiada to miło by było jak by podał tytuły. Ridgewalkers feat. El - Find (Andy Moor Remix Orbital - Halcyon On On Above & Beyound vs. Andy Moor - Air For Live (Orginal Mix to jest poprostu trance poszukaj utworow moora, chociasz pewno to juz zrobiles edit: jest .cue do Tiesto z Trance Energy 2000 bo dla pirateza sciagne :) Edytowane 14 Października 2006 przez sesq Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2006 nie potzrebuje cue :) ja ten set znam na pamiec:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
...John Opublikowano 15 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2006 to jest poprostu trance poszukaj utworow moora, chociasz pewno to juz zrobiles edit: jest .cue do Tiesto z Trance Energy 2000 bo dla pirateza sciagne :) Tak zrobiłem i sporo tego znalazłem. Dzięki za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sesq Opublikowano 15 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2006 (edytowane) nie potzrebuje cue :) ja ten set znam na pamiec:)chodzi o cue dla mnie a set dla ciebie ( z wiazku z tym ze to Twoj ulubiony ) sciagam na swoj komputer dla mnie do odsłuchania mysle ze teraz nie ma juz niejasnosci :) niezly ten set kurde ;] polecam i tobie J.O.H.N. Edytowane 15 Października 2006 przez sesq Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 15 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2006 Plik .cue do Tiesto-Trance Energy 2000 wrzuciłem na serwer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 16 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2006 witam ;-) wlasnie zapodalem na server jeden z moich ulubionych setow ! Paul_Oakenfold_-_Essential_Mix_06-25-99_hottrance_com.mp3 polecam ;) aaa i dzieki za pliczek CUE do seta tiesto Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 16 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2006 Nie wiem czy zauważyliście ale na Esce leci czasem Dance 4 Life. Więc zapewne szykuje nam się kolejna Tiesto- mania wśród osób które raczej nie wiedzą dobrze kto to ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 17 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2006 Nie wiem czy zauważyliście ale na Esce leci czasem Dance 4 Life. Więc zapewne szykuje nam się kolejna Tiesto- mania wśród osób które raczej nie wiedzą dobrze kto to ;)ja nie slyszalem ale zobacz ze tiesto teraz bedzie znany w pl z 2ch kawalkow traffic i dance4life ;] no i moze czasem adigo for strings :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 17 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2006 dance4life mi sie calkowicie nie podoba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 17 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2006 Nie wiem jak wam, ale dla mnie ASOT 270 po prostu wymiata. Słucham już któryś raz z kolei. ASOT269 był wspaniały , ale ASOT 270 to już kwintesencja trance'u Kawałek Galen Behr vs. Hydroid - Carabella (Galen Behr vs. Orjan Nilsen Remix) rozwala B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 17 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2006 no ogolnie ostatnie asoty daja rade ;] i to chyba od numeru 262 B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olgierd Opublikowano 17 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2006 4.10.2006 Armada wydała Markus Schulz Ibiza 06 Sampler 1. Są na nim trzy kawałki; o ile drugi i trzeci utworek są takie sobie, to where it all begun SASSOT'a znany już ze starszych ASOT'ów wymiata. Cały vinyl kosztuje jedyne 8 € :? Oto lista: A1 SASSOT where it all begun B1 BENYA mimas B2 CHUCK LUIS cullision Nie wiem jak wam, ale dla mnie ASOT 270 po prostu wymiata. Słucham już któryś raz z kolei. ASOT269 był wspaniały , ale ASOT 270 to już kwintesencja trance'u Cholera jasna, ja jeszcze za 264 się nie wziąłem, ale mam opóźnienie :angry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 18 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2006 Wuuuuaaaa ten kawaek rządzi. Zna ktoś tytuł? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 18 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2006 A ja sie pochwale, bylem niedawno na 18-nastce u nowej kolezanki i bawil sie z nami na tej domowce Dj Matush :-P oczywiscie sluchalismy extasia :lol: Ale ogolnie spoko koles. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 18 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2006 (edytowane) A ja sie pochwale, bylem niedawno na 18-nastce u nowej kolezanki i bawil sie z nami na tej domowce Dj Matush :-P oczywiscie sluchalismy extasia :lol: Ale ogolnie spoko koles. nie ma sie czym chwalic B-) swoja droga nie ma ktos setow z love parade 2006 ? jesli tak to prosze o zapodanie namiarow ew. wpakowanie na ftp'a ;] :!: na ftp w folderze sector_ siedzi juz nowy asot [; :!: Edytowane 18 Października 2006 przez sector Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 18 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2006 TATW http://tatw-archives.anjunabeats.com/135/TATW135.mp3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 19 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2006 TATW http://tatw-archives.anjunabeats.com/135/TATW135.mp3192kbps ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 19 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2006 192kbps ?tak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 19 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2006 Macie jakieś swoje typy odnoścnie nowych i stosunkowo krótkich kawałków w ostatnim czasie? Bo już na prawdę wiele przesłuchałem jeżdżąc tą całą komunikacją miejską i poszukuje czegoś nowego ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 20 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2006 (edytowane) Macie jakieś swoje typy odnoścnie nowych i stosunkowo krótkich kawałków w ostatnim czasie? Bo już na prawdę wiele przesłuchałem jeżdżąc tą całą komunikacją miejską i poszukuje czegoś nowego ;)nowy mlodziezowy asot ;D ew. poprzedni markus schulz mi sie zajebiscie podoba. kawalki wypasione i ogolnie najlepsze nuty z paru ostatnich tygodni Edytowane 20 Października 2006 przez sector Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 20 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2006 nowy asot i markus w folderze _sector @ ftp ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 20 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2006 dzieki!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 20 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2006 Dziękować. ASOTa będe miał za 15min, a potem biorę się za Schulz'a. W sumie fajne rozwiązanie, nie będe sobie pogarszał ratio na TT :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 20 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2006 (edytowane) Dziękować. ASOTa będe miał za 15min, a potem biorę się za Schulz'a. W sumie fajne rozwiązanie, nie będe sobie pogarszał ratio na TT :Pno w sumie niby tak :D ale ja jednak sobie pogarszam ale i tak w zasadzie tylko to sciagam bo tam sety pojawiaja sie najszybciej jak zdaze to wysle tez melomanie / sean tyas i shah ;] edit: poszlo Edytowane 20 Października 2006 przez sector Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro87 Opublikowano 20 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2006 czemu serw mnie rozłącza po sciagnieciu ~13mb ? muszę wznawiać co chwile Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olgierd Opublikowano 21 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2006 Czy mógłby mi ktoś podać adres serwera, bo posiałem gdzieś i nie mogę znaleźć :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...