qbass Opublikowano 11 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2007 Yoji Biomehanika? Mówi wam coś to? Mój brat słucha jego muzyki, taki hard dance, łupanka straszna. Ja wolę Armina van Buurena, ogólnie wolę Trance ;).ja czasami i poslucham Biomehaniki ale to tylko wybrane kawalki z setow lub jak jestem wkurzony Jest już nowy singielek ATB! ATB With Heather Nova - Renegade Incl Ronski Speed Remix jezuuuuu co za wokallll :wub: ale uważam, że i tak potencjał tej piosenki nie został wykorzystany i dopiero wersja "radio edit" zrobi z niej prawdziwy hit tak jak pisalismy na gg czekamy na radio edit , ten wydluzony mix jest troche nudny mimoze ze sama kulminacja miazdzy No to juz wiemy kiedy wypada ASOT 300 Mam nadzieje, ze bedzie co najmniej tak dobry jak 250. dobra data na impezke :) :) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 11 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2007 (edytowane) Mi się ten album Elements of Life najzwyczajniej nie podoba- ot, takie sobie plumkanie. Zbyt melodyczne, nadaje się na jakąś imprezę. Po wydaniu tego albumu trudno nazywac Tiesto królem muzyki tance ;) Edytowane 11 Marca 2007 przez narcyz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 11 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2007 Mi się ten album Elements of Life najzwyczajniej nie podoba- ot, takie sobie plumkanie. Zbyt melodyczne, nadaje się na jakąś imprezę. Po wydaniu tego albumu trudno nazywac Tiesto królem muzyki tance ;) Bo ojcem i królem jest PvD :D Tiesto jest taki... komercyjny :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 11 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2007 Tiesto skończył się dla mnie po pierwszym albumie autorskim "In my memory", reszta to jak to dobrze określił narcyz "ot, takie sobie plumkanie". Natomiast PVD ma kilka genialnych albumów autorskich jak, np: 45 RPM, Seven Ways czy chociażby soundtrack do Zurdo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 11 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2007 Natomiast PVD ma kilka genialnych albumów autorskich jak, np: 45 RPM, Seven Ways czy chociażby soundtrack do Zurdo. Osobiście ubóstwiam także Reflections :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 12 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2007 (edytowane) Tiesto jest taki... komercyjny :? Dokładnie. Elements of life jest IMHO niezbyt odkrywczy, ani się bawić, ani skakać przy takiej muzyce. Jakiś taki szmatławiec, rzekłbym, zero polotu. BTW znacie jakiś dobry portal dotyczący muzyki trance/house/techno etc? Chodzi mi o nowości (płytki, imprezy itp). » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Buoooe, i dostałem -10%, thx... Edytowane 12 Marca 2007 przez Spylon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 13 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2007 (edytowane) Spylon - a sa wogole takie? :/ http://rapidshare.com/files/20867897/01-fi...salive.mp3.html fajny secik, polecam Edytowane 13 Marca 2007 przez sector Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaluzaaa Opublikowano 16 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2007 :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 17 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2007 Całkiem przyjemne rytmy :] Albumik inny niz poprzednie i dobrze, taka zmiana mnie sie podoba ;] Wstawki vocalu + gitarka + troche electro daja rade :) A wiec tak po pierwszym przesluchaniu stwierdzilem ze to nie jest dla mnie album i wogle mi sie nie podoba, lecz po glebszym wsluchaniu sie powiem ze jest bardzo dobry ale nie genialny. Na innym forum odrazu napisalem Czy to jest wasz wielki tiesto? Jednak zwracam honor. Nie powiem ze wszystkie kawalki mi sie podobaja ale in the dark , break my fall czy sweet things to jak dla mnie majstersztyk. Gdy slucham tych kawalkow tego wokalu tych slow czuje sie jakbym byl w letargu :) Mi się ten album Elements of Life najzwyczajniej nie podoba- ot, takie sobie plumkanie. Zbyt melodyczne, nadaje się na jakąś imprezę. Po wydaniu tego albumu trudno nazywac Tiesto królem muzyki tance ;) Na impreze? Jak bys sie przy tym bawil? :lol: :lol: TO tak jak ja :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Świder Opublikowano 18 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2007 (edytowane) Nowy tiesto ? Dla mnie płytka ogółem fajna, miło sie słucha... Ale kawałek "tiesto feat christian burns-in the dark" - dla mnie poezja, poprostu przepiekne :D Nastepnie Elements of life, tez wpada w ucho oraz he's a pirate - chociaz to nagranie znałem wczesniej :) W międzyczasie odrabiam jeszcze zaległosci - asot 291 & 292 ;) Edytowane 18 Marca 2007 przez Świder Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 18 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2007 (edytowane) moj nowy secik (klimaty electro/house) [61mb] Tracklist: 1. Sander Kleinenberg - This is Miami (Funkagendas remix) 2. Sharam - Patt (Fedde le Grand remix) 3. Dj Marbrax - I want sex 4. Laidback Luke - Hypnotize (Steve Angello remix) 5. Matijn Ten Velden feat. Lucien Foort - Bassification (Matijn Ten Velden mix) 6. Deadmau5 feat. Melleefresh - Afterhours (Original mix) 7. Freshmau5 - Cocktail Queen 8. Jessie Garcia - Off da hook! (Funkerman remix) 9. Chris lake & Miky Slim - Shake (Original mix) 10. Mark Mendes - His music (Original mix) http://rapidshare.com/files/21624771/n3on_-_promo_2007.mp3 http://s002.wyslijto.pl/?file_id=70271229523812995656 szybkie ftp (dzieki boban !): http://00200144.com/n3on_-_promo_2007.mp3 Edytowane 19 Marca 2007 przez Neon69 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 18 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2007 Na impreze? Jak bys sie przy tym bawil?Tak jak i przy wielu innych tego typu utowrach z mocno podkreślonym wokalem. Poza tym napisałem to dość ogólnie i z pewnością nie dokładnie każdy uwtór z tego albumu nadawałby sie do jakiejś zabawy na dyskotece. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 19 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2007 jak dla mnie to spoko sa jedynie chyba 3 kawalki z albumu i nic wiecej :/ imo tiesto straszna kiche zrobil ;( ale juz nawet nie chce mi sie o tym gadac on juz wogole chyba sie skonczyl, ciekawe co pokaze w hali ludowej. a jakby ktos chcial to tu jest link do mojego seta (progressive) 44mb -> http://www.sendspace.com/file/su89sr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 20 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2007 (edytowane) Ma ktos linka do forum torrentowego poswieconego muzyce house/funky ? A na trancetraffic mozna zanlezc tego typu albumy i nutki? Jesli ktos ma wolne zaproszenia, to prosilbym o takowe ;) Odblokowali mi p2p na noc i moge poszalec. Od siebie polecam: VA - Funky Disco House [House][2007] Ministry of Sound - The Mash Up Mix 2007 Swietne albumiki, bardzo pozytywne. Ten drugi zawiera swietnie zmixowane kawalki. Goraco polecam. Na "toIowo" mozna znalezc ;) Edytowane 22 Marca 2007 przez xpektor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CosmiChild Opublikowano 22 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2007 Kurde... od dzisiaj mam znowu necik i pierwsza stronka na jaką zajrzałem to Storm żeby zassać sety ASOT'a a tu [gluteus maximus]...pozostały tylko od 000 do 010 a dalej dopiero od numerku 250 :mur: Może ktoś z Was udostępnić tak seryjnie (powiedzmy po 10secików) począwszy od numerku 025? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 22 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2007 xpektor ogarnij sie bo niedlugo ktorys z moderatorow Cie ogarnie !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 23 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2007 (edytowane) OMG :blink: TiESTO - In The Dark (Carl B Remix) ten kawalek mnie zmiazdzyl, po prostu sie w nim zakochalem... i nie ma takiej mozliwosci aby komus sie nie spodobal po przesluchaniu kilka razy ASOT 291 bardzo w porzadku, 292 troche gorzej, ale 293 z wczoraj to jakas klapa wedlug mnie :/ Edytowane 23 Marca 2007 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 23 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2007 Za poleceniem przesłuchałem i rzeczywiście OMG ;o Fajny wokal ma ten Christian. Również polecam kawałek! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziubekR1 Opublikowano 23 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2007 Wczoraj (czwartek) na www.di.fm sluchalem takiego seta " GT vs Project C - Voices Of Autumn 2006 (Beautiful) ". Bardzo mi sie spodobal, ma ktos z Was moze cos takiego ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 23 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2007 (edytowane) Chris Lake feat Emma Hewitt - Carry Me Away pierwszy kawałek z ASOTa 293 bardzo pozytywny! Edytowane 23 Marca 2007 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 24 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2007 polecam set PVD z WMC, najlepszy secik z calej seri tygodniowych globali :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 26 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2007 Dla zainteresowanych wrzuciłem najnowszy klip tiesto_ft_christian_burns-in_the_dark-xvid-2007.avi (55MB) B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 26 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2007 -> http://www.megaupload.com/?d=20P2K1X8 Global DJ Broadcast 28-04-2005 With Markus Schulz and Tilt Markus Schulz 01. Max Graham Featuring Jessica Jacobs - I Know You're Gone (Intro Mix) 02. Matthew Dekay vs. The Proluctors - Bad 03. Inkfish vs. Martin H - Eye Am 04. Max Graham - Automatic Weapon 05. Airwave - Close Encounters 06. Marc Marberg - Guarana 07. Hammer & Bennett - The Beauty and the Beast 08. Way Out West - Fear 09. Cass & Slide - Perception (Vocal Mix) [Classic of the Week] 10. Steve May - Sublimate 11. Andy Moor - Halcyon 12. ID 13. Niklas Harding Presents Arcane - Blue Circles 14. Hydroid - What If Tilt 01. ID 02. Kosmas Epsilon - Feed Me Acid 03. ID 04. Audio Bullys Featuring Nancy Sinatra – Shot You Down (Bang Bang) 05. ID 06. Robbie Rivera feat Laura Vane - One Eye Shut (Superchumbo Mix) 07. Slam - Bright Lights Fading -> http://www.megaupload.com/?d=O8CHDV27 Global DJ Braodcast 21-04-2005 With Markus Schulz Markus Schulz 01. Andy Moor - Halcyon 02. DJ Hooligan - Hear You Now (Pillow One Remix) 03. Redanka - Waves (King Unique Remix / Markus Schulz Reconstruction) 04. ID [Track 18 from 30-06-2005 GDJB] 05. Johan Gielen - Flash (Remix) 06. Pharmacy of Sound - Searching For Substance 07. Marc Marberg - Guarana 08. Progresia Presents Sokaya - A Little Hazy Morning 09. Airwave - Ubiquity 10. Hammer & Bennett - Language (Santiago Nino Dub Tech Mix) 11. Markus Schulz Featuring Anita Kelsey - First Time 12. Way Out West - Apollo 13. David West - Carrier 14. Yilmaz Altanhan - Eighties (Pillow One Remix) 15. Elevation - Ocean Rain 16. Ava Mea - In The End (Santiago Nino & Hydroid Remix) 17. Airwave - When Things Go Wrong [Classic of the Week] 18. Niklas Harding Presents Arcane - Blue Circles -> http://www.megaupload.com/?d=6IBFJT4C Global DJ Broadcast 05-05-2005 With Markus Schulz Markus Schulz 01. Rio Addicts - Crossroads (Perry O'Neil Remix) 02. Sasha - Xpander (Nick Thompson Remix) 03. Harry Lemon vs. Interstate - I Found Tiga (Bootleg) 04. Max Graham - Automatic Weapon 05. Matthew Dekay vs. The Proluctors - The Deep Show 06. Niklas Harding Presents Arcane - Ice Beach 07. Airwave - Close Encounters 08. M.I.K.E. - Always In My Heart 09. Mike Foyle Presents Statica vs. Signalrunners - Space Theme Dusk (Bootleg) 10. Hammer & Bennett - Language (Elevation Remix) 11. David West - Carrier 12. Way Out West - The Gift [Classic of the Week] 13. Above & Beyond Present Tranquility Base - Getting Away (Leama & Moor Remix) 14. Tilt - The World Doesn't Know (Özgür Can Remix) 15. Matthew Dekay vs. The Proluctors - Bad 16. Kosmas Epsilon - Beyond 17. Andy Moor - Halcyon vs. Özgür Can Featuring Nick Beman - Not Even Winds (Markus Schulz Mashup) http://www.megaupload.com/?d=6OXESPWS Global DJ Broadcast 12-05-2005 With Markus Schulz and Hydroid Markus Schulz 01. Chris Cowie - Reva 02. Alex Monakhov - Sunset Breeze 03. Niklas Harding Presents Arcane - Ice Beach 04. Remy - Dustsucker vs. Tom McRae - You Only Disappear (Bootleg) 05. Rio Addicts - Crossroads (Perry O'Neil Remix) 06. Opticane - Valley Cruiser 07. Paragliders - Infarouge 08. Joshua Ryan - Pistolwhip (James Holden Remix) [Classic of the Week] 09. Hammer & Bennett - Language (Elevation Remix) Hydroid 01. Luke Chable - Sealers Cove (Midnight in Cyberfunk Remix) 02. Girl Nobody - Why Am I Alone (Delikate Imposters Remix) 03. Cass - Giant (4-4-2 Mix) 04. Haak - Outsider 05. Perry O'Neil - Myst (Hydroid & Santiago Nino Dub Funk Remix) 06. Niklas Harding & Tyu - Butterfly Effect (Hydroid Dark Side Remix) 07. Hydroid - Greek Trick 08. Marc Marberg - Guarana 09. Ava Mea - In the End (Hydroid & Santiago Nino Dub Fire Remix) jak chcecie to bede wysylal wiecej na inne forum wiec linki moge i tutaj wkleic :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Świder Opublikowano 26 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2007 Chętnie, ale... megaupload to jest kpina :[ "Niestety cała szerokość pasma jest obecnie zarezerowana dla klientów posiadających konta Premium. Darmowe pobieranie plików będzie dostępne po upływie 8 godzin." :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 26 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2007 Dla zainteresowanych wrzuciłem najnowszy klip tiesto_ft_christian_burns-in_the_dark-xvid-2007.avi (55MB) B-) Jeśli posiadasz więcej ciekawych teledysków to podziel sie z nami :) Sector wrzucaj wrzucaj, muzyki nigdy nie za wiele :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 27 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2007 Mogę się ewentualnie jeszcze z wami podzielić ::: armin_van_buuren_vs_rank_1-this_world_is_watching_me-dvdrip-xvid-2007.avi ::: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 27 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2007 (edytowane) Tiesto - In Search Of Sunrise 6 - London - promomix.mp3?? WTF?? :blink: Co to za promomix ściągał ktoś?? Patrząc na okładkę to jakiś fake bo sam bym ładniejszą zrobił ;) Tak BTW już widzę teledysk In The Dark co 10 minut na vivie :lol: Edytowane 27 Marca 2007 przez -=KAX=- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 27 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2007 na forum tiesto pisali ze jeszcze nie wiadomo jak to sie bedzie zwalo, ale mozliwe ze miami albo ny imo to sciema chociaz sam to widzialem na trackerze, za szybko na ten promo mix jeszzce Chętnie, ale... megaupload to jest kpina :[ "Niestety cała szerokość pasma jest obecnie zarezerowana dla klientów posiadających konta Premium. Darmowe pobieranie plików będzie dostępne po upływie 8 godzin." :lol: zainstaluj sobie ten gowniany toolbar MU i ukryj go sobie w IE i sciagaj bez problemow. nie chce mi sie dzielic mowiac szczezrze plikow i wrzocac na rs bo potem ludzie beda narzekac ze trzeba czekac i wogole. nigdy nie da rady dogodzic wszystkim :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 28 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2007 (edytowane) Jak mnie poinformował qbass ten ISOS 6 London to w rzeczywistości set Tiesto z Londynu z 20 marca nie mniej jednak mi się bardzo podoba, sporo nowych kawałków ;] Edytowane 28 Marca 2007 przez -=KAX=- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 28 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2007 Na to czekałem bardzo długo, na cały album jeszcze tylko kilka dni... Ściągajcie nowy klip ATB ;]]]] :::: atb_with_heather_nova-renegade-xvid-2007.avi :::: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...