NeonPPC Opublikowano 24 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2004 Ale zajefajna tracklista, Gabriel & Dresden - Arcadia; moj track no.1 aktualnie ;] Nie chce krasc setow wiec powiem tylko ze na www.ukta.tk po zarejestrowaniu na forum jest dostepne pare swietnych setow na b. szybkim serverze np. Najnowszy set Tiesto z Radio 1.. poprostu Ĺ?wietny, polecam ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 24 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2004 Taki wlasnie house /ale niektore tracki to troche trancem zajerza/ mi sie podoba: :arrow: Hooligan - Live @ Q-base 18-09-2004 Ale nie jest tak dobry jak secik iz n-joy. Ricky Rivaro o to jest to co sciagam na potege ;] MAm jeszcze namiary na teakie seciki z tej imprezki: DJ Isaac @ Q-base 18-09-2004 DJ Ghost @ Q-base 18-09-2004 Cosmic gate @ Q-base 18-09-2004 Charly lownoise @ Q-base 18-09-2004 Billy Nasty @ Q-base 18-09-2004To tez fajne http://www.vmx.nl/downloadlivesetsfile.php?id=10818 Anne Savage @ Q-base 18-09-2004 >> http://www.vmx.nl/downloadlivesetsfile.php?id=10817 Mnie to wymiotlo przez okno , hard trance/har techno <wow> Dumonde - Live @ Q-base 18-09-2004 Hooligan - Live @ Q-base 18-09-2004 Gizmo - Live @ Q-base 18-09-2004 Pulsedriver @ Q-base 18-09-2004 Talla 2xlc @ Q-base 18-09-2004 Jak cos to wbijac na PW albo na GG dam namiary. CC i Pulsedriver zagrali straszna komerche xpektor to cos dla Ciebie :twisted: :twisted: :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2004 polecam set matta dareya na djmixes2k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 25 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2004 zapodaĹ? by kto linka do ASOT 167, bo wlazĹ?em na to forum i nie mogÄ? tego znaleĹşÄ? :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 25 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2004 No wlasnie ;] Ja juz 2-gi dzien czekam na maila z trancetraffic ..grrrr. A na ets nie ma jeszcze torrenta. Wiec ponawiam prosbe kucyka ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2004 jest na torrentbits Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 26 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2004 na torrentbits muszÄ? czekaÄ?, ale znalazĹ?em linka do bardzo szybkiego torrenta; http://tracker.ets-global.org:7979/torrent...3a73c7b8f7ce4f0 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 26 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2004 Tez wlasnie widze ze na ets sie pojawil torrent ;] Anyway ssanie mode on ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 26 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2004 tia ssanie mode on ;-) zasysam wszystko z dwoch poprednich stron w topiku i to ci juĹĽ zleciaĹ?o wymiata np. Benzina.ru promo mix september 2004,,, szukam tytuĹ?y jednego secika starego jak Ĺ?wiat i licze ĹĽe mi pomoĹĽecie,, duzo nie wiem, miaĹ?em to dwa lata temu,,, mix zaczynaĹ? siÄ? zloopowanym "HAHAHA HAHA HAHA" dalej wchodziĹ? mocny bicik, o ile pamiÄ?tam, ale mogÄ? siÄ? myliÄ? - secik pochodzil z ktorejs imprezowni @ Ibiza, HELP PLS :-D jesli go slyszeliscie - nie da siÄ? z czymĹ? innym pomyliÄ?! :D Pozdro 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 26 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2004 tia ssanie mode on ;-) zasysam wszystko z dwoch poprednich stron w topiku i to ci juĹĽ zleciaĹ?o wymiata np. Benzina.ru promo mix september 2004,,, szukam tytuĹ?y jednego secika starego jak Ĺ?wiat i licze ĹĽe mi pomoĹĽecie,, duzo nie wiem, miaĹ?em to dwa lata temu,,, mix zaczynaĹ? siÄ? zloopowanym "HAHAHA HAHA HAHA" dalej wchodziĹ? mocny bicik, o ile pamiÄ?tam, ale mogÄ? siÄ? myliÄ? - secik pochodzil z ktorejs imprezowni @ Ibiza, HELP PLS :-D jesli go slyszeliscie - nie da siÄ? z czymĹ? innym pomyliÄ?! :D Pozdro 8) Widze ze gustujesz w muzyce house. Polecam sety Rickego Rivaro >>jest na trancetraffic !! Wogle wszystkie sety z n - joy six flaggs oraz niedawno sciagniety David Morales - 2002-05-17 - Live at Palace Club ,Hungary house w najlepszym wydaniu!!!!!!!!!!! Bardzo fajny secik : Talla 2xlc @ q base No wlasnie ;] Ja juz 2-gi dzien czekam na maila z trancetraffic ..grrrr. A na ets nie ma jeszcze torrenta. Wiec ponawiam prosbe kucyka ;]Sproboj sie jeszcze raz zarejestrowac , u mnie poszlo to szybko i sprawnie. BIG EDIT: TEn secik jest przepiekny /trence/prog. trance/ http://www.djalexverve.com/mixes/AlexVerve...1204.part.1.mp3 http://www.djalexverve.com/mixes/AlexVerve...1204.part.2.mp3 TL: Live on Metromixradio.com 09/12/04 1. Cloud 69 - seventy weeks 2. Estuera - Travels 3. Ruff Driverz - Dreaming 2004 (Altitude Remix) 4. Electrovoya - Effervesce 5. davy van eynde feat. fara - irawadi (duderstadt vocal remix) 6. Empire State - Niagara (Filo & Peri Mix) 7. Diver and Ace - Its Not Over Now (Solid Slide Remix) 8. EMPYREAL SUN feat.ELLES DE GRAFF - From Dark To Light (Lange Remix) 9. DuMonde - Kalt (Dub Mix) 10. Ernesto Vs. Bastian - Stop 9.5 (Phynn Remix) 11. Cern - The Message (Northern mix) 12. Benny Benassi - Love Is Gonna Save Us (Vadim Zhukov Remix) 13. sundawner - krystal dreams (marcus l remix) 14. Ronski Speed- E.O.S - Perry O'Neil remix 15. Floyd - 4 Ever 16. Hemstock and jennings vs adam white - reverence (darren tate remix) 17. mk-s - illuminate - george hales remix 18. Delerium - Truly (Signum Club Mix) 19. Nu-NRG - Connective 20. Wippenberg - Fire Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 26 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2004 Jako ze za tydzien wyjezdzam na studia i bede zagladal do domku co 2 tygodnie, to postanowilem ze nagram ostatniego seciora, co byscie o mnie pamietali hihih ;] Jak zawsze zapraszam do Ĺ?ciÄ?gania i oceniania. Plik wazy 48mb. Enjoy ;] >> Dj Neon - Live @ Home 26.09.04 << Ps. Pierwszy raz traktor nie zgubil mi ani razu synchro, z czego sie bardzo ciesze ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shifter Opublikowano 26 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2004 Neon69 tylko na Traktorze nagrywasz swoje sety czy uzywasz tez czegos innego ? Mozne znasz jakies programy do mixowania gdzie bylby flanger i/lub jakies inne efekty :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 26 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2004 Traktor jest najlepszy ze wszystkich programow jakie prubowalem, i ma flangera wbudowanego w filter, przez co mozna ustalic jego sile. Flangera widzialem jeszcze w Atomix Mp3. ps. w nowej wersji traktora 2.6 , ktora ma wyjsc do konca roku znajdzie sie rozbudowany dzial efektow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Proximo Opublikowano 26 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2004 mix vibes pro 4 ma bardzo duzo efektow wiecej od traktora do atomixa moze na necie znalezc duzo dodatkowych wtyczek, ale flanger jest w standardzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 26 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2004 mix vibes jest zdyszany i ma interfejs o kant [gluteus maximus] potĹ?uc :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shifter Opublikowano 26 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2004 thx za info, ja mam jakas stara wersje ursusa :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 26 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2004 Ej no co sie dzieje z tym forum, juz 2 topic co jak dam nasteona strone to podaje mi ze ona nie istnieje.. bosh !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 26 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2004 Ej no co sie dzieje z tym forum, juz 2 topic co jak dam nasteona strone to podaje mi ze ona nie istnieje.. bosh !! tak sie robi niestety przy topikach gdzie jest duza ilosc stron. i jakos nikt nie kwapi sie do usuniecia tego, chyba ze sie myle :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChomiK Opublikowano 27 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2004 Hmm - a ja nie gustuje w muzyce typowo klubowej wiec polece wam tylko kilka moich ulubionych plytek: 1. Clifford Gilberto Rythm Combination - "I Was Young & I Needed The Money" - drum'n'bass i free jazz !!! - wymiata !!! 2. Dj Food - "Kaleidoscope" - elektronika i jazz w spokojniejszym wydaniu 3. Squarepusher - "Go Plastic!" - wykrecony drill - must have !!! 4. Aphex Twin - "Drukqs" - Richard D. James at his best ;) 5. Bogdan Raczynski - "Renegade Platinum Mega Dance Attack Party" - wykret !!! 6. Jaffa - "Elevator" - najlepszy chill jaki slyszalem! to tyle ode mnie - pooki co - gdybym sie rozpisal, znalazlaby sie tu pewnie cala dyskografia Squaarepushera i Aphexa...hyhy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 1 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2004 Polecam album Anjunabeats Vol.Two (Vol. One ogolnie tez) mixed by Above & Beyond :arrow: link - pĂłĹ?torej godziny dobrego, bardzo dobrego uplift-trance BTW Armin van Buuren - A State Of Trance Episode 168 30-09-2004 20:00 - 21:00 The Newest Tunes Selected 01 Ozgur Can featuring Nick Beman - Not Even Winds 02 Soundfiction - Odyssea 03 Interstate - I Found U 04 Vadim Zhukov - Nothing Matters (Tune Of The Week) 05 Serge Devant & jan Johnston - Tranceparent (Outback Remix) 06 Young Parisians featuring Ben Lost - Jump The Next Train (Kyau vs Albert Remix) (Future Favourite) 07 Super8 - Cre8 08 E-Craig vs Alegria - Global Drum Attack 09 Solid Globe - Malgosia 21:00 - 22:00 Non-Stop In The Mix 01 Viton & Stel - Wooden Swordz (Jose Zamora & Dousk JDK Mix) 02 Departure - She Turns (Markus Schulz Remix) 03 ID 04 BT - The Great Escape (Remix) 05 Gabriel & Dresden - Arcadia (Swing 2 Funk Mix) 06 Foreign Force - Emotional Breeze 07 ID 08 Matt Darey presents Lost Tribe - Possessed (Matt Darey Mix) 09 Alt F4 - Alt F4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 3 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2004 Gatecrasher 2 Russia (Dinamit FM) 25-09-2004 DJ Scot Project - Live @ Gatecrasher 2 Russia (Dinamit FM) ftp://anonymous:anonymous@storage.globalc...roject_-_live_@ gatecrasher_2_russia_(dinamit_fm)_25-09-2004_www.globalclubbing.ru.mp3 JFK - Live @ Gatecrasher 2 Russia (Dinamit FM) ftp://anonymous:anonymous@storage.globalc...19/jfk_-_live_@ gatecrasher_2_russia_(dinamit_fm)_25-09-2004_www.globalclubbing.ru.mp3 Above And Beyond - Live @ Gatecrasher 2 Russia (Dinamit FM) ftp://anonymous:anonymous@storage.globalc...beyond_-_live_@ gatecrasher_2_russia_(dinamit_fm)_25-09-2004_www.globalclubbing.ru.mp3 Futureshock - Live @ Gatecrasher 2 Russia (Dinamit FM) ftp://anonymous:anonymous@storage.globalc...eshock_-_live_@ gatecrasher_2_russia_(dinamit_fm)_25-09-2004_www.globalclubbing.ru.mp3 Hybrid - Live @ Gatecrasher 2 Russia (Dinamit FM) ftp://anonymous:anonymous@storage.globalc...hybrid_-_live_@ gatecrasher_2_russia_(dinamit_fm)_25-09-2004_www.globalclubbing.ru.mp3 Ashley Casselle - Live @ Gatecrasher 2 Russia (Dinamit FM) ftp://anonymous:anonymous@storage.globalc...sselle_-_live_@ gatecrasher_2_russia_(dinamit_fm)_25-09-2004_www.globalclubbing.ru.mp3 DJ Ivan Rudyk - Live @ Gatecrasher 2 Russia (Dinamit FM) Part 1 ftp://anonymous:anonymous@storage.globalc..._rudyk_-_live_@ gatecrasher_2_russia_(dinamit_fm)_25-09-2004_part_1_www.globalclubbing.ru.mp3 DJ Ivan Rudyk - Live @ Gatecrasher 2 Russia (Dinamit FM) Part 2 ftp://anonymous:anonymous@storage.globalc..._rudyk_-_live_@ gatecrasher_2_russia_(dinamit_fm)_25-09-2004_part_2_www.globalclubbing.ru.mp3 Norma /Live Act/ - Live @ Gatecrasher 2 Russia (Dinamit FM) ftp://anonymous:anonymous@storage.globalc...ve_act_-_live_@ gatecrasher_2_russia_(dinamit_fm)_25-09-2004_www.globalclubbing.ru.mp3 One_Big_Weekend_(18.09.2004) Darren_Emerson_live-at-One_Big_Weekend_(18.09.2004) http://n.ethz.ch/student/jcheda/download/l...-stream-IRC.rar Groove_Armada_live-at-One_Big_Weekend_(18.09.2004) http://n.ethz.ch/student/jcheda/download/l...-stream-IRC.rar Judge_Jules_live-at-One_Big_Weekend_(18.09.2004) http://n.ethz.ch/student/jcheda/download/l...-stream-IRC.rar Mylo_live-at-One_Big_Weekend_(18.09.2004) http://n.ethz.ch/student/jcheda/download/l...-stream-IRC.rar Tiesto_live-at-One_Big_Weekend_(18.09.2004) http://n.ethz.ch/student/jcheda/download/l...-stream-IRC.rar Xpress_2_live-at-One_Big_Weekend_(18.09.2004) http://n.ethz.ch/student/jcheda/download/l...-stream-IRC.rar :arrow: Miss Kittin - Live @Sonar (20.07.2004) http://n.ethz.ch/student/jcheda/download/l...onar%202004.mp3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 3 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2004 Nooo to lubie qbass - od razu z grubej rury. Teraz tylko co tu zaciagac zeby wypalic na audiocd, bo zaraz jade w trase i przydalby sie jakis nowy bit :wink: Update Radziecki serwer lezy :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 3 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2004 Nooo to lubie qbass - od razu z grubej rury. Teraz tylko co tu zaciagac zeby wypalic na audiocd, bo zaraz jade w trase i przydalby sie jakis nowy bit :wink: Update Radziecki serwer lezy :( No co ty...wlasnie z niego ciagne :twisted: :twisted: Zapomnialem dodac ;] Wiekszosc kawalkow z One The Big Weekend to muzyka house ;] super nutki a reszta to trance i hard trance ;] prog tez ;] TYLKO HOUSE !!!!! http://www.kiezhouse.de/kiezhousev3cd2.mp3 http://www.kiezhouse.de/kiezhousev3cd1.mp3 http://djspell.deepmix.ru/mix2/Dj%20Spell%...rty%20Dance.mp3 http://www.gesebo.de/Mixe2/Inkfish%20@%20P...012-09-2004.mp3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 3 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2004 Zaciagnalem sobie secik Tiesto at One Big Weekend. Musze powiedziec, ze momentami fajny bardzo, a czasem taki troszke dziwnawy, ale moze tylko takie moje odczucie po pierwszym razie, tak samo bylo pop przesluchaniu Parade of the athlets, ale z czasem coraz bardzej mi sie spodobalo. Ktory z tych setow bylby jeszcze wart sciagniecia? Bo domyslam sie, ze oprocz roznych gustow, to sa lepsze i gorsze na liscie qbass'a (za ktora mu zreszta serdecznie dziekujemy) Pozdrawiam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 4 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2004 KtĂłre najlepsze wedĹ?ug was?? Bo mam tylko czasami 128kbit/s i jak coĹ? Ĺ?ciagam to Ĺ?ciagam coĹ? porzÄ?dnego. Ja ostatnio sĹ?ucham skĹ?adanek AC Seven... nr 53,56,57,58,59. Takie fajne... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 4 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2004 KtĂłre najlepsze wedĹ?ug was?? Bo mam tylko czasami 128kbit/s i jak coĹ? Ĺ?ciagam to Ĺ?ciagam coĹ? porzÄ?dnego. Ja ostatnio sĹ?ucham skĹ?adanek AC Seven... nr 53,56,57,58,59. Takie fajne... Przykro Mi komerchy tu nie ma ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 4 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2004 KtĂłre najlepsze wedĹ?ug was?? Bo mam tylko czasami 128kbit/s i jak coĹ? Ĺ?ciagam to Ĺ?ciagam coĹ? porzÄ?dnego. Ja ostatnio sĹ?ucham skĹ?adanek AC Seven... nr 53,56,57,58,59. Takie fajne... Przykro Mi komerchy tu nie ma ;/ moze kolega pomylil to forum z forum.wixa.pl? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 5 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2004 eja ale wyĹ?cie sÄ? :| Dobra juĹĽ sie nie chwale czego se sĹ?ucham... PowtĂłrerz pytanko: KtĂłre z tych podanych secikĂłw sÄ? najlepsze?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 5 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2004 eja ale wyĹ?cie sÄ? :| Dobra juĹĽ sie nie chwale czego se sĹ?ucham... PowtĂłrerz pytanko: KtĂłre z tych podanych secikĂłw sÄ? najlepsze?? Nie lubie sie powtarzac !!!!!! xpektor co teraz sluchasz?? hmm..niech ja pomysle Scootera ?? Atc??? Pulsedriver?? Mario Lopez ??? :lol: :lol: Nie to za dobre to moze DJ DlaKru :D:D:D sorry niemoglem sie powtrzymac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 5 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2004 tu juz nie o to chodzi o to czego ty sluchasz, ale muza ktora tu jest raczej ci sie nie spodoba no chyba ze koledzy wskaza ci jakis danceowaty trance secik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...