satoshie Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2007 William Orbit - Barbers Adagio For Strings nie jest to zadna nowosc, mozna powiedziec ze klasyk[...]True True ;) Nie robią już takiego trance'u. [...]wersja William'a Orbit'a mnie po prostu zmiazdzyla, remix Tiesta przy tym wypada cieniutkoooA czyj remix tak Ci się spodobał ?? Ferry Corsten Remix czy ATB Mix ? Dodatkowo na CDM jest jeszcze Excerpt From Original Version. Remake Tiesto w porównaniu do Williama Orbita w remixie Ferry Coresten'a (wersja wykorzystana w videoklipie) to imho pomyłka, Tiesto mógł sobie darować :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2007 wersja William'a Orbit'a, tiesto zrobil kupe z tego ;) tak w ogole to ten utwor wyhaczylem z plytki Classic Trance Anthems na ktorej jak sama nazwa wskazuje sa same klasyki. Jeszcze jest jedna fajna plytka z klasykami Worlds Greatest Trance - masa swietnych kawalkow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2007 (edytowane) @CarsonPoland: Ta wersja jest na tej płycie Classic Trance Anthems? Edytowane 4 Sierpnia 2007 przez satoshie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2007 tak, to ta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2007 (edytowane) I to jest właśnie Barber's Adagio for Strings (Ferry Corsten Remix Radio Edit). Mam nawet gdzieś w domu oryginalny CDM :) Edytowane 4 Sierpnia 2007 przez satoshie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2007 (edytowane) aha, no na plytce nie bylo nic opisane ze to remix Corsten'a :D dobrze wiedziec czy ktos z was przesluchiwal najnowsza plytke Chicane - Somersault ? ps. ripy z setow mozna tu linkowac czy moderacja bedzie miala zastrzezenia w postaci % tudziez banow? Edytowane 4 Sierpnia 2007 przez CarsonPoland Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Paul van Dyk Live at Nature One 2007 » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « 01. Viator - Rangiroa (Octagen Remix) 02. Armandi pres. Mandy Reid - Up The Tempo 03. Sebastian Leger - Bad Clock (John Rundell Remix) 04. Pascal Feliz - From Inside The Speaker (Part 1) 05. Faint & Agustin Servente Present Heatbeat - Another Loud Thought 06. Paul van Dyk feat. Ashley Tomberlin - New York City 07. Underworld - Born Slippy (DJ Wandy & Patrick M Remix) 08. DK8 - Murder Was The Bass 09. Paul van Dyk feat. Jessica Sutta - White Lies (Id remix) 10. Tom Colontonio - Rounder 11. Paul van Dyk and Giuseppe Ottaviani - Dolce Vita 12. Paul van Dyk and Alex M.O.R.P.H. feat Ashley Tomberlin - Get Back 13. Alex M.O.R.P.H. and Rank 1 - Life Less Ordinary (Mekk Remix) 14. FKN Feat Jahala - Why (Aly&Fila Remix) 15. PVD & Ottaviani - Far Away dude 16. Paul van Dyk - Nothing But You (Paul van Dyk 2007 Live Edit) 17. White Stripe - Seven Nation Army (mashup Blow my Mind, Not sure) 18. Paul van Dyk - Another Sunday vs Probspot - Blows My Mind 19. Paul van Dyk feat Rea - Let Go 20. Filo And Peri Feat. Eric Lumiere - Anthem (Paul van Dyk Edit) 21. Paul van Dyk - Times of our lives http://www.filefactory.com/file/9307c9/ ---------------------------------------------------------------------------------------------------------- Jestem w połowie i jak na razie bardzo mi się podoba ;) . Jutro dokończe i się podziele wrażeniami z czesci drugiej :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TK Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Mam już wszystkie 4 sety które podałeś Carson ale niestety narazie nie mam okazji przesłuchać. Ale skoro MaSell zaczął słuchać PvD to ja zaczne od A&B Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sesq Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2007 sa gdzies sample z nowego albumu PvD ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2007 (edytowane) ps. ripy z setow mozna tu linkowac czy moderacja bedzie miala zastrzezenia w postaci % tudziez banow? set to set, jasne, ze mozna linkowac dzieki za linki Above & Beyond odwalilo kawal swietnej roboty, moze i kawalki oklepane, ale wlasnie takiego czegos chcialbym posluchac bedac na takiej imprezie Above & Beyond - Home (Club Mix) :wub: ale swietna wersja, wiecej takiej muzy! ten kawalek sluchalem jak zaczynalem zabawe z muzyka trance, dopiero teraz sie dowiedzialem, ze to twor A&B Edytowane 5 Sierpnia 2007 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2007 (edytowane) hehe, no ja coraz bardziej lubie A&B, poza tym jeszcze ich audycje TATW i Anjunabeats Worldwide sa zajeb.ste. W najnowszym tawt zagral Paul Oakenfold (ostatnie 0,5h), caly set mi bardzo podpasowal, swietnie zagrali, jak zwykle z reszta http://www.filefactory.com/file/2f3eb0/ Tracklist: 01. Plastic Angel - Try Walking In My World (Daniel Kandi Rising Mix) [Afterglow] 02. 2. Steve Mill - China Story [urban Torque] 03. Global Experience - Madras [blackhole] Record Of The Week 04. Jon O'Bir Pres. Outlaws - Ways & Means [Conspiracy] 05. Lange - Angel Falls (Ali Wilson Tekelec Remix) [Lange Recordings] 06. DT8 Project feat. Gavin Rossdale - Falling (Sunny Lax Remix) [Mondo] 07. Above & Beyond - Home (Wippenberg Remix) [Anjunabeats] 08. Signalrunners - Recoil [AVA Recordings] 09. Tiësto feat. BT - Break My Fall (Richard Durand Remix) [Magik Muzik] 10. Lank - Being Defenceless (Snake Sedrick Remix) [black Hole] 11. Adam Nickey "Never Gone" [sequentia Remix] (CD-R) Web Vote Winner 12. Bjorn Akesson "Sunchaser"[CDR] 13. Deems - Tears Of Hope (Greg Downey Remix) [Discover] 14. AB Project "Misconceptions" [Ehren's Massive Riff Mix] (CD-R) 15. Misja - Project: Project 16. Talla 2XLC - No In Between (Duderstadt Progressive Dub Mix) [breeze] 17. George Acosta vs. Mike Shiver - The Apocalypse [soundpiercing] Paul Oakenfold Guest Mix 01. Paul Oakenfold feat. Ryan Tedder "Not Over" (Id Remix) 02. Jan Johnson "Sleeping Satellite" 03. Bad Apples "Get It On" (Nat Monday Remix) 04. Id "Id" 05. Paul Oakenfold feat. Spitfire "No Compromise" (Mark Norman Remix) A dzisiaj o 18.00 kolejna audycja AWW :wub: moge podlinkowac reszte setow z Nature One bo sie wlasnie pojawily ;) Armin van Buuren, Menno de Jong, Ferry Corsten, Kyau and Albert, Carl Cox Edytowane 5 Sierpnia 2007 przez CarsonPoland Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TK Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Heh, więc i to ściągne ;-) Przez Ciebie będe musiał zmienić dysk w lapku! :P Słucham własnie A&B - świetny secik ;-) Skończyłem także słuchać AvB fortdance 2007 - bardzo mi sie podobał! Podlinkuj ;-) Będe miał słuchania na hoho i więcej... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Armin van Buuren Live at Nature One 2007 Tracklist: 01. Dubfire - Roadkill (Breakfast Remix) 02. FKN feat. Jahala - Why (Aly & Fila Remix) 03. Ferry Tayle & Tonks - Vol De Nuit (Terry Bones Remix) 04. Pascal Feliz - From Inside The Speaker (Part 1) 05. Kyo & Gil - Ultima 06. John O’Callaghan feat. Audrey Gallagher - Big Sky (Agnelli & Nelson Remix) 07. Above & Beyond pres. Tranquility Base - Oceanic 08. Armin van Buuren - Rush Hour 09. Thomas Bronzwaer - Resound 10. Simon Patterson - Bulldozer 11. Sean Tyas pres. Logistic - One More Night Out 12. Armin van Buuren feat. Susana - If You Should Go 13. Armin van Buuren feat. Jan Vayne - Serenity (Signum Remix) (Sensation White Anthem 2005) 14. Nenes & Pascal Feliz - Platinum (Tech Mix) 15. Filo & Peri feat. Eric Lumiere - Anthem (John O’Callaghan Remix) http://www.filefactory.com/file/cb6c8a/ -------------------------------------------------------- Menno de Jong Live at Nature One 2007 http://www.filefactory.com/file/d2552d/ -------------------------------------------------------- Ferry Corsten Live at Nature One 2007 http://www.filefactory.com/file/65d225/ -------------------------------------------------------- Kyau and Albert Live at Nature One 2007 http://www.filefactory.com/file/1b57cd/ -------------------------------------------------------- Carl Cox Live at Nature One 2007 http://www.newmixes.com/download/nature_on...07-newmixes.mp3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2007 nie wiem jak reszta (Armin jest ok), ale jakosc dzwieku w secie Menno de Jonga pozostawia wiele do zyczenia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2007 (edytowane) ja sciagnalem set A&B z Nature One i mimo tych ~160kb/s dzwiek jest troszke cienki, chyba ktos stal z mikrofonem przy glosnikach ;) Przesluchalem Chicane - Somersault i bardzo mi sie podobala, takie polaczenie trance'u z chilloutem, swietne AWW 030 wypadlo niestety srednio, bardzo srednio. Edytowane 5 Sierpnia 2007 przez CarsonPoland Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TK Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2007 (edytowane) Cóż mogę powiedzieć.... above_and_beyond_live-sat-08-04-2007 wypadł po prostu wyśmienicie! Dawno mi się tak dobrze niczego nie słuchało ;) Masell jak PvD? Bo nie wiem co mam teraz sobie włączyć bo mam ochotę na K&A ale jesli PvD zrobił świetnego seta ;) edit; wiem co sobie włącze - Above and Beyond - Trance Around The World 175 :D Edytowane 5 Sierpnia 2007 przez Tuning-komp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaluzaaa Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Ja sobie kupiłem przed chwilą bilet na Sensation White. Jeszcze tylko bilecik na samolot. :D Ciekawe jak będzie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Masell jak PvD? Bo nie wiem co mam teraz sobie włączyć bo mam ochotę na K&A ale jesli PvD zrobił świetnego seta ;) Mi się podobał, sporo znanych utworów (przynajmniej dla mnie) :) . Właśnie jestem na końcu A&B i powiem, że bardzo przyjemny secik. Może nie zaskakoczył mnie niczym szczególnym, jednak od początku jest grany na równym, wysokim poziomie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Jak wypadł Carl Cox na Nature One? Bo kończy mi się miejsce na dysku i teraz każdego seta trzeba przemyśleć :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TK Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2007 (edytowane) Nie wiem jak wypadł Carl Cox bo jeszcze nie przesłuchałem ale jestem po Above and Beyond - Trance Around The World 175 i brak mi słów ;) Kolejny jak to napisał Masell "Może nie zaskakoczył mnie niczym szczególnym, jednak od początku jest grany na równym, wysokim poziomie". Więc jeśli go nie masz to ssij :D Edytowane 5 Sierpnia 2007 przez Tuning-komp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2007 To ja się pochwale ;) http://www.allegro.pl/item222698217.html :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2007 heh, zebym wiedzial ze warto to tez bym zamowil, ale w ciemno nie kupie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2007 (edytowane) heh, zebym wiedzial ze warto to tez bym zamowil, ale w ciemno nie kupie ;) Jestem jego fanem i zaufam mu w ciemno ;) . W końcu 30pln to nie majątek :) Edytowane 5 Sierpnia 2007 przez MaSell Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2007 z tego co widze to pol albumu jest w jego ostatnim secie (Paul van Dyk Live at Nature One 2007), chyba go sciagne i oblukam te utwory Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2007 imo szalu nie ma ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2007 (edytowane) imo szalu nie ma ;-) Tragedii takze nie ma :) . W tym secie np white lies jest dosyc mocno zremixowane, wiec podejrzewam, ze reszta utworow takze z oryginalem ma wspolny tylko tytul i ewentualnie wokal. Za 4 dni sie przekonamy ;) Jakby komuś jeszcze było mało :D : Randy Katana @ Clubbin, SlamFM (28-07-2007) http://uploaded.to/?id=lrpogx -------------------------------- Paul Oakenfold @ Perfecto on Tour #034 (27-07-2007) » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Tracklist: 01. Delerium feat. Sarah McLachlan - Silence (ID Remix) 02. ID - ID 03. Leon Bolier vs ID - Crazy People (ID Mix) 04. ID - ID 05. ID - ID 06. ID - ID 07. ID - ID 08. ID - ID 09. FKN feat. Jahala - Why (Aly & Fila Remix) 10. ID - ID 11. ID - ID http://uploaded.to/?id=oykgrg -------------------------------- Markus Schulz - Global DJ Broadcast Ibiza Summer Sessions Recorded Live Amnesia Ibiza [02-08-2007] » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Tracklist: 01. Deadmau5 - Faxing Berlin (Markus Schulz Big Room Reconstruction) 02. ID 03. Marcus Schossow - Mr White (Ruben De Ronde Remix) 04. EnMass - Base High 05. B.E.N. vs. Mr. Pit - Superstition 06. Wamdue Project - King of My Castle (Sander Van Doorn Dub Mix / Team Schulz Intro Edit) 07. Markus Schulz - Fly To Colors (Genix Remix) 08. ID 09. Agnelli & Nelson - Sleeping In Airports 10. Nenes & Pascal Feliz - Platinum (Tech Mix) 11. Rex Mundi vs. Ronski Speed - The Perspective Space (Markus Schulz Mashup) 12. Mr. Pit & DJ Defend - Isolarium 13. Pascal Feliz - From Inside The Speaker (Part 1) (Markus Schulz Edit) 14. Markus Schulz vs. Chakra - I Am (Vocal Mix) 15. Markus Schulz - ID 16. Jorgensen - Untitled (Deadmau5 Remix) 17. ID 18. David West - Welsh Morphology 19. Marc Van Linden with Funabashi - These Days 20. Ben Jelen - Pulse (Remix) http://www.megaupload.com/?d=E10QZRHV http://www.livesets.us/livesets/Markus_Sch...08-02-2007.html http://depositfiles.com/files/1386384 :D Edytowane 6 Sierpnia 2007 przez MaSell Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sesq Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2007 ja w sobote w media markt byłem, i na jakims zestawie kina domowego ASOTa puszczali :) popularny sie ten trance robi... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TK Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2007 (edytowane) Set Paul Oakenfold`a nie przypadł mi do gustu. Bardzo mi się podobał ostatni utwór w tym secie - nic więcej. Biorę się teraz za Schluza ;) chwalipięty! :P edit; Markus odwalił imo kawał dobrej roboty! Edytowane 6 Sierpnia 2007 przez Tuning-komp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2007 (edytowane) ja w sobote w media markt byłem, i na jakims zestawie kina domowego ASOTa puszczali :) popularny sie ten trance robi... to zly znak :unsure: jako ze nie zadowolila mnie ostatnia audycja AWW 030 postanowilem wysluchac jakiejs archiwalnej i tak padlo na AWW 010, gdzie zagral Mark Pledger i Solarstone. Strzal byl w dziesiatke, poza "megaszmira" od K&A z poczatku setu caly set byl swietny, SolarStone tak sredniawo zagral chociaz tez nie bylo zle. POLECAM Tracklist: Mark Pledger's Mix 1. Id "Id" 2. James Alexander & Pete Gawtry - Lost In You [Miika Kuisma Remix] (Joof Recordings) 3. Marc Marberg with Kyau and Albert "Megashira" (Euphonic) 4. 8 Wonders "Sex On The Beach" [Anjuna Classic Club Mix] (Anjunabeats) 5. Sonic Division "Painting The Silence" [Everwake Remix] (Deep Blue) 6. Gabriel Batz "Innertouch" [Mike Shivers Catching Sun Mix] (Monster Tunes) 7. Sunny Lax "Blue Bird" [Daniel Kandi's 147 Club Mix] (Anjunabeats) 8. Robert Gitelman & Michael Tsukerman "Memories From The Future" (White) 9. Gavyn Mytchel "Eye Typer" (Noys) 10. Dave 202 "Torrent" (Captivating Sounds) 11. Sound Fiction Feat. Kate Cameron "Alive" [Mike Shiver's Catching Sun Dub Mix] (Captured Music) SolarStone Guest Mix 1. FKN feat. Jahala "Why" (Deep Blue) 2. Solarstone - The Calling [Orkidea's Piano Mix] (Solaris Recordings) 3. Id "Id" 4. Id "Id" 5. Id "Id" 6. Signalrunners pres Syndica "Aria Epica" [bart Claessen Remix] (Anjunabeats) 7. D-Factor "Mystique" (Armada) 8. Sander van Doorn "Back By Any Demand" (Spinnin) 9. Remo-Con "Cold Front" [bart Claessen Remix] (Avex) 10. Simon Patterson "Strip Search" (Spinnin) 11. Cosmic Gate "Analog Feel" [Rank1 Digital Re-Hash] (Black Hole Recordings) linki: http://rapidshare.com/files/21668385/AWW_0...gSoul.part1.rar http://rapidshare.com/files/21670826/AWW_0...gSoul.part2.rar Edytowane 6 Sierpnia 2007 przez CarsonPoland Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Posiada ktoś może 4 i 11 Vonyc Session? Chyba będę musiał pomysleć nad zakupem nowego HDD, bo dziś się przeraziłem - 1.56GB wolnego na partycji do mp3/avi :D . Odpuszczamy ściaganie setów na czas nieokreslony :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...