CosmiChild Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2008 DJ Shah and Pedro Del Mar present - Mellomania USA August 2008 (05.08.2008) Part 1 - DJ Shah in the mix: 01. dj shah feat. chloe langley - young & proud (original mix) armada 02. sindre endre - only when i sleep (original mix) enhanced 03. darren tate - on the 7th day (original mix) mondo 04. estiva - strawberry fields (original mix) enhanced 05. josh gallahan - first srike (original mix) asot 06. jonathan martin - illuminous (original mix) coldharbour 07. allan omarshall vs. anhken pres a&a - next page (joost van der vleuten remix) create 08. sunlounger - mediterranean flower (club mix) magic island/armada Part 2 - Pedro Del Mar in the mix: 01. jes - imagination (kaskade club remix) magik muzik 02. cerf, mitiska & jaren - you never said (dash berlin remix) soundpiercing 03. cary brothers - ride (tiësto remix) songbird 04. allure feat. christian burns - power of you (original mix) songbird 05. lange - out of the sky (original mix) maelstrom 06. the thrillseekers feat. fisher - the last time (original mix) adjusted music 07. george acosta feat. aruna - fallin backwards (duderstadt uplifting remix) soundpiercing 08. markus schulz feat. andy moor - daydream (lemon & einer k uplifting mix) coldharbour Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2008 (edytowane) Panowie, szukam nastepujacych setow zaslyszanych na forum.ah.fm oraz etn.fm Arctic Quest & Silk-R - Expedition 135 01 Akira Kayosa - Stormin 25 Brian Rogers - Journeys and Destinations 46 XiJaro - Sunset Excitement 140 Pomozecie ? ;) Brian Rogers - Journeys and Destinations 46 musisz sie zarejestrowac zeby moc sciagnac reszty szukaj na http://intrance.in lub http://www.crystalclouds.com Edytowane 9 Sierpnia 2008 przez CarsonPoland Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziubekR1 Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Dzieki :) Akira Kayosa - Stormin 25 znalazlem, Brian Rogers - Journeys and Destinations 46 mam dzieki Tobie, jeszcze dwa zostaly ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2008 (edytowane) Concentrate Volume 1 Mixed By Blake Jarrell Nowa, swietna skladanka w klimatach progressive. Naprawde goraco polecam ;) tak wyglada TL 01.Orjan Nilsen - Charger 02.Arnej - They Always Come Back (MIKE Remix) 03.Max Graham - Turkish Delight 04.SIKK - The Whisper (EDX Ibiza Sunrise Mix) 05.The Jay Lumen Vibe - Atlas 06.Max Graham - Carbine 07.Mr Pit - Shana (Duderstadt Progressive Dub) 08.DJ Shah - Dont Wake Me Up (San Antonio Harbour Dub) 09.The Jay Lumen VIbe - Siren 10.Jerome Isma-Ae and Oliver Moldan - White Lobster (DJ Remy Remix) 11.Daniel Lindeberg - Razorface (Shawn Mitiska Remix) 12.Isma-Ae vs Strobe - Monkey Square 13.The Doppler Effect - Beauty Hides In the Deep (The Blizzard Remix) ------------------------------------------------------------------------------------------------- http://www.rapidspread.com/file.jsp?id=939qvu0wm0 - secik mojej produkcji :D TL: Paul van Dyk & Alex M.O.R.P.H. - In Circles (Alex M.O.R.P.H. Remix) Ferry Tayle - Revanche (Luminosity Anthem) Chicane - Saltwater (The Thrillseekers House Mix) Fred Baker - Beautiful Sunshine (Stoneface & Terminal Remix) Sense of Shiver feat. Boom - Offshore (Joe Garrett's Ocean View Remix) Sequentia - Eclipse (Adam Nickey Remix) Toltel - Afterglow (R.E.N.O.I.S.E. Remix) Temple One - World Beyond (Original Mix) thx kucyk ;) Edytowane 20 Sierpnia 2008 przez CarsonPoland Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2008 No ladnie carson, bardzo ladnie, mi kawalki spasowaly, tylko przedostatni mi nie podpasowal, ale ogolnie bardzo dobrze, te przejscia pomiedzy tez niczego sobie, first flight moglo by sie od ciebie uczyc :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2008 (edytowane) Jeszcze jeden secik ode mnie, tym razem w klimatach progressive ;) Jest tu sporo nutek i remixow garetha emeryego, raczej nic nowego. http://rapidshare.de/files/40260064/Positi...n_vol2.mp3.html @nuras_en - w MixMeister :lol: Edytowane 19 Sierpnia 2008 przez CarsonPoland Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nuras_en Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Jeżeli mogę zapytać to na jakich programach miksujesz? Chyba, że masz sprzęt :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Byl ktos na Creamfields? Jakie wrazenia? Link do setow mile widziane ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2008 setow nie bedzie jak co roku w sumie szkoda. z tego co ja wiem i czytlaem na necie to bylo to blotne pola a nie kremowe :) hehe. najsmieszniejsze jest to ze nie bylo glownej sceny :lol: dj'e grali wogole nie wg. TL nikt nie wiedzial co gdzie jak i kiedy. Ogolnie poczytaj forum Creamfields to sie dowiesz wszystkiego. Miejmy nadzieje ze to ostatni CF prowadzony przez Gotham Events! A Pendulum wogole mieli jakas akcje z autem, nie dosc ze nie zagrali to policja im jeszce zabrala chyba caly sprzet lol? to i tak jeszcze nic, patrzcie co sie dzialo w czechac!!! ogladnijcie caly filmik !!! tutaj 1: i tutaj z perspektywy DJ'a (przeczytajcie opis obok filmiku): Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Na globalu pylicy mozna bylo dostac, na cf kompiel w blocie. Ciekawe co bedzie w przyszlym roku hehe. Pendulum jednen z glownych powodow mojej rozpaczy nie zagral? Tuz to juz przegiecie, noi tez jakies pocieszenie dla mnie. Rozjechany TL to tez nie zaciekawa sytuacja, bardzo wkurzajaca gdy ominiemy kogos na kogo czekamy. Troche niepowazne bawic sie w burze na polu, przy masie ludzi, sprzetu i stalowych scen. Jeden piorunek i mieliby o czym w wiadomosciach mowic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nuras_en Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Teraz tylko modlić się o pogode na 6.09 br :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2008 jak tiesto zagra tak jak na sunrise to panie daj pan spokoj :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2008 (edytowane) dla chetnych, secik ode mnie: chillout / ambient / trance http://www.rapidspread.com/file.jsp?id=bp2f5ulcod @Pabliq no problemo ;) pozniej sie odezwe na pw ps. skad wiedziales co to za utwory? :D Edytowane 21 Sierpnia 2008 przez CarsonPoland Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pabliq Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2008 (edytowane) No no naprawde bardzo ciekawy secik. Czekam na więcej. Mogłbyś wrzucić na jakiegos rapida pojedyncze utwory i zarzucic linkiem na pw? Chodzi mi głównie o Sensorica - Ex Animo Amethystium - Hymnody Edit: heh chwilka w google i znalazłem cała trackliste ;] Edytowane 21 Sierpnia 2008 przez Pabliq Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2008 chillout / trance http://www.rapidspread.com/file.jsp?id=vafr6v4iln ;) TL: Diane Arkenstone - The Angels Voice Rank 1 ft. Shanokee - Such Is Life [sunday Afternoon Rework] Bedrock - Beautiful Strange Stoneface & Terminal - Floating Sensorica Arbiter Elegantiarum JES - Like A Waterfall (Flipside Ambient Remix) Jonathan Gielen - Moments Stoneface & Terminal - Arrival Brainchild - Symmetry C (Lange Breakbeat Remix) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CosmiChild Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2008 (edytowane) CosmiC.-.LeD.Club.Vibes.Mix.Session.vol.1.(Unmastered).rar House/Latino House/Dance/Electronica Tracklist: 01. Housemates - Power Of Music 02. DJ Antoine feat. Cyndie Lauper - Discoinferno 03. Pryda vs. Blaze - Precious Pjanoo 04. Pryda vs. Junior Jack - E Samba Pjanoo 05. Hatiras, DJ Dan, & Mandy J - Love For The Weekend 06. Three Drives - Greece 2000 07. Dj Tonka vs. Adjuster - All Over Again 08. Reflekt Feat Delline Bass - Need To Feel Loved 09. WaWa ft. Fabal - Sombrita 10. Dave Mccullen - Bitch Swoja zabawe z mixowaniem zaczalem... hmm 2-3 dni temu. :) Mix powstal w przeciagu moze 8-10h. Nie mialem jeszcze czasu zaglebiac sie w tajniki MixMeistera, dlatego wstawka nie jest dopracowana pod wzgledem technicznym. Stad prosba o pomoc w znalezieniu jakis ciekawych efektow i tutoriali w postaci video. Wszelkie komentarze/sugestie/krytyka z waszej strony wrecz wskazana. :) Edytowane 24 Sierpnia 2008 przez CosmiChild Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2008 CosmiChild ten mixmeister to nic zaawansowanego wiec nie sadze zeby mozna bylo w nim rozwinac skrzydla. To jest raczej program na sam poczatek przygody z mixowaniem, pozniej wypadaloby sie przesiasc na cos ambitniejszego typu ableton albo traktor ale ja poki co tych programow nie "ogarniam" wiec na razie bawie sie w mixmeister i musze powiedziec ze zabawa jest przednia. Bardzo fajnie jest moc zrobic sobie secik ze swoich ulubionych kawalkow... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nuras_en Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Ściągnąłem te mixmeistra i to mixowanie jest bardzo proste :P Ale daję radoche :) Od zawsze (od kiedy interesuję się mixowaniem) używam traktora lub Virtual DJ i tam, żeby skręcić coś porządnego to można stracić wiele czasu gdyż mixujesz live... Przelecą konie to od nowa. Dlatego też nie nagrywałem zbyt wiele bo nie miałem nerwów a nie lubię fuszerki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Ferry Corsten Live At Right Of Way Concert Heineken Music Hall Amsterdam 25-10-2003 Broadcasted Live On ID&T Radio http://www.megaupload.com/es/?d=O3PIHYBP Jeden z lepszych setów jakie slyszalem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2008 nuras_en, jak sie umie obslugiwac Traktora a co najważniejsze umie mixowac to koni nie bedzie :) Miales wogole ustawiony odsluch w traktorze? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nuras_en Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2008 (edytowane) nuras_en, jak sie umie obslugiwac Traktora a co najważniejsze umie mixowac to koni nie bedzie :) Miales wogole ustawiony odsluch w traktorze? Traktora używałem tej starej wersji bo było to dawno. Odnośnie odsłuchu to nic nie ustawiałem :P A jakiego traktora Ty używasz i co z tym odsłuchem? Edytowane 27 Sierpnia 2008 przez nuras_en Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Leon Bolier - Monthly Exclusive August 2008 zajeb..... set! Szczerze mowiac to rownie dobrze moglaby to byc oficjalnie wydana kompilacja, jest tak dobry. Oczywiscie to tylko moje zdanie ale i tak zachecam do przesluchania ;) tylko 80mb http://rapidshare.com/files/140799926/Leon...August_2008.rar Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sesq Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2008 (edytowane) Kurde, niezły kawałek: http://www.scene.org/file.php?file=/partie...ip&fileinfo jak chcecie wiecej takich to piszcie. EDIT: TEN KAWAŁEK JEST WIECEJ WART NIŻ LUDZKIE ŻYCIE : http://illformed.org/data/2005/2005-01-17-...onus_Track).mp3 Edytowane 31 Sierpnia 2008 przez sesq Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymin Opublikowano 4 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2008 (edytowane) Jako że nikt nic nie pisze i jest mały zastój to wrzucę link do swojej produkcji hah ;) Miłe widziane opinie ;] TL dodam edytując ten post jeśli ktoś będzie chciał Trance/Techno http://www.sendspace.pl/file/YNuVkYnc/ Edytowane 4 Września 2008 przez Tymin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 4 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2008 nuras_en, no nie da rady nagrywac seta bez odsluchu :D czyli bez sluchania drugiego kawalka, w trakcie gdy leci pierwszy. Musisz slyszec beatmatching itp... Nie bede sie rozpisywal, tutaj mozesz poznac podstawy -> http://www.revolusic.com/fmt/viewtopic.php?t=1806 ja nie uzywam traktora. Mam normalny mixer i 2 odtwarzacze CD (podpis). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nuras_en Opublikowano 5 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2008 nuras_en, no nie da rady nagrywac seta bez odsluchu :D czyli bez sluchania drugiego kawalka, w trakcie gdy leci pierwszy. Musisz slyszec beatmatching itp... Nie bede sie rozpisywal, tutaj mozesz poznac podstawy -> http://www.revolusic.com/fmt/viewtopic.php?t=1806 ja nie uzywam traktora. Mam normalny mixer i 2 odtwarzacze CD (podpis). Nie musisz mi mówić takich rzeczy :) Chyba się nie zrozumieliśmy :) No to jak masz sprzęt to super ale na kompie to potrzebowałbym 2 karty dzwiękowe :P Pozdro! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 5 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2008 nie potrzebowalbys, wystarczy karta 5,1 (2 przednie + 2 tylnie jako odsluch) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 7 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2008 No panowie dj mag sie zaczal tak oglnie mysle kto tak naprawde byl moim nr 1 , napewno nie armin bo za bardzo mulil w asotach a za samo going wrong mu nie dam 1 miejsca, dj shah hmmm ma najwiejsze szanse, ferry w tym roku sie poprawil ostatni countdown przepiekny!! POLECAM i wogle gra sporo nowej muzyki, A&B jak to above plumkanie...napewno w 5 znajdzie sie ferry i shah armin nizutko u mnie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 7 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2008 qbass jak w glosowaniu DJ Mag mozesz przyznawac miejsca/punkty za produkcje danego producenta? To chodzi o DJi!!!! Wlasnie dlatego te glosowanie z roku na rok schodzi na psy. Ludzie poprostu glosuja jak chca a nie patrza ze to przede wszystkim chodzi o DJing. Z tego co pamietam moje Top 5 wygladalo tak: 1. Eddie Halliwell 2. Greg Downey 3. Bryan Kearney 4. John O'Callaghan 5. M.I.K.E. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 9 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2008 (edytowane) jak to sie mowi - massive tune od John'a Askew z nowego IMHO kiepskiego albumu - Z List Uber Star: John Askew feat. Senadee - Nothing Left Between Us kawalek jest po prostu Z A * * * * S T Y :D Edytowane 9 Września 2008 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...