kucyk Opublikowano 7 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2004 pvd jeszcze nie ma... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djjaku Opublikowano 7 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2004 ale czego nie ma?? teledysk jest bo widzialem na vivie niemieckiej, no chyba ze znowu sie zamotalem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Proximo Opublikowano 7 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2004 Ja z ostatnich kawalkow to polecam: Ronald Van Gelderen - Sustain (Original Extended Mix) mega dobry trance Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 7 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2004 Ostatnio pozyskalem i slucham: Corderoy - Deeper [vocal mix] Whirlpool - Under The Sun [solarstone Remix] marcel_woods_-_static_state_(original_mix) solid_globe-north_pole_(dj_alive_remix) dumonde_-_cold_(talla_2xlc_mix) Jan Johnston - Calling your name (Kansai Remix) Marco_V_-_Automanual_(Original_Mix) Plummet - Cherish The Day (Antillas Remix) Tiesto - Just Be <-- Juz dawno tiesto nie robil tak wkrecajacego kawałka Nie wszystkie kawalki to nowosci ale naprawde godne uwagi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzzy Opublikowano 7 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2004 Ostatnio pozyskalem i slucham: Corderoy - Deeper [vocal mix] Whirlpool - Under The Sun [solarstone Remix] marcel_woods_-_static_state_(original_mix) solid_globe-north_pole_(dj_alive_remix) dumonde_-_cold_(talla_2xlc_mix) Jan Johnston - Calling your name (Kansai Remix) Marco_V_-_Automanual_(Original_Mix) Plummet - Cherish The Day (Antillas Remix) Tiesto - Just Be <-- Juz dawno tiesto nie robil tak wkrecajacego kawałka Nie wszystkie kawalki to nowosci ale naprawde godne uwagi. Ten "Tiesto - Just Be" bardzo kojarzy mi sie z kawalkiem "ATB - Obsession" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrancEaddict Opublikowano 7 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2004 dobra a teraz troche hymnow trance. Rank 1 - Airwave Gouryella - Gouryella William Orbit - Adagio for Strings (Ferry Corsten remix) Armin van Buuren - Communication Delerium - Silence (Tiesto remix) Cafe Del Mar - Energy 52 Dumonde - Never Look Back Svenson & Gielen - Beauty of Silence DJ Tiesto - Flight 643 Cygnus X - Superstring (Rank 1 remix) Lost Tribe - Gamemaster Binary Finary - Binary Finary Push - Universal Nation Veracocha - Carte Blanche Paul van Dyk - For an Angel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mysterio Opublikowano 7 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2004 Z tego co pamiętam to ze swojej strony mogę polecić: DJ's and One - engineer Angel One - In Your Eyes Tiesto - In My Memory Tiesto - Search Of Sunrise Tiesto - Lethal Industry Tiesto - Just be Mauro Picotto - Komodo Mauro Picotto - Pulsar Warmdusher - 10 kleine bassdrum ATB - Long way home ATB - You are not alone Ich troje - Powiedz :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzzy Opublikowano 7 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2004 Tylko mi nie mowcie ze zapomnieliscie o "ATB- 9pm" to jest podstawa.. Jeden z najelszych.. Albo hmm.. Byl kiedys kawalek dosyc dawno temu o nazwie Greatest.. Nie pamietam dokladnie wykonawcy.. Gdyby ktos mogl przypomniec ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djjaku Opublikowano 7 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2004 moze "the greatest dj" ale nie pamietam czyje to moze lexy&k-paul? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrancEaddict Opublikowano 8 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2004 Z tego co pamiętam to ze swojej strony mogę polecić: DJ's and One - engineer Angel One - In Your Eyes Tiesto - In My Memory Tiesto - Search Of Sunrise Tiesto - Lethal Industry Tiesto - Just be Mauro Picotto - Komodo Mauro Picotto - Pulsar Warmdusher - 10 kleine bassdrum ATB - Long way home ATB - You are not alone Ich troje - Powiedz :lol: sorry ale te uwtory(te nie pogrobonie) nie sa hymnami, moze jedynie In my memory, i te picotta, ale wg mnie troche nie bardzo szczegolnie te ATB, one niczym nie nie zasluguja na miano hymnu, jeszcze bym dopisal do hymnow picotto - iguana zeby utwor moglby byc hymnem (wg mnie), to jak go gdzies zapodasz na imprezie to publika szaleje itp najlepszym przykladem "zlego" hymnu jest sandstorm, jakbys to gdzies poscil tego klasyka to publika raczej by nie szalala oczywiscie to jest moje prywatne zdanie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 8 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2004 Byl kiedys kawalek dosyc dawno temu o nazwie Greatest.. Nie pamietam dokladnie wykonawcy.. Gdyby ktos mogl przypomniec ;]Lexy & K. Paul ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Proximo Opublikowano 8 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2004 ha jak leci Tiesto - Lethal Industry w remixie svensona i gielena to zawsze publika szaleje Jak dla mnie tez do hymnu kawalek sie nadaje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phase Opublikowano 8 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2004 DJ Esquille - A Trip in Trance Airbase - Unity Of Earth 2002 Dj Zephyr - Spirit of Ibiza (Inzite remix) Ppk - Resurection Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzzy Opublikowano 8 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2004 Kilka moich typów.. DJ Marc Aurel - Running Cosmic Gate - Hardcore (troche cięższy trance) Creambase - fiddle 2003 Bossdrum - Beat is Pumpin Blizzard Brothers vs. AC DC - Thunderstruck Culture Beat - Mr Vain 2003 (to jest jeszcze takie sobie) Te kawalki naprawde są niezle i potrafia zostac w pamieci ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 8 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2004 a mi z kawalkow Tiesta najbardziej podoba sie Flight 643 :] niezle robi 8) a tak to zazwyczaj lubie posluchac dobrego housiku tylko troche ostrzejszego a nie takiego chicagowskiego flegmatycznego ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzzy Opublikowano 8 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2004 Ja pamietam jak raz sluchalem u kumpla zespoli Lautspreacher czy jakos tak.. Wiem ze po niemiecku to znaczylo "głosnik".. Co za tandetna niemiecka rąbanka.. Dla mnie jednym z najlepszych kawalków to "THE MEGARA - megara" jest to tak wkręcający kawalek.. normalnie porywa... Nie wiem czy to jego real nazwa.. ale tak mam go wpisanego w winampie.. Normalnie kosmos :D Moze akurat dlatego ze jestem zmeczony a kawalek strasznie rozluznia.. Ale jak go zapuscilem to az sie przyjemnie zrobilo... Odlecialem.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 8 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2004 DJ Tiesto - Just Be [8:44] czy macie jakieś informację na temat rmx tego utworu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CePeK Opublikowano 8 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2004 A do moich rączek wpadł (już dość dawno bo w grudniu, (jak na Kazzie jeszcze nie było :P )) ciekawy kawałek "Bonito & Trooper - Fairy tale of dreams" Dla mnie kawałek dobry na maxa nawet po tych kilku miesiącach :) Każdy mix jest naprawdę odjechany i bardzo rózni się od drugiego, mnie szczególnie spodobał się mix "Laince Inc." taka energiczna mocno (człowiekowi, aż dodaje energii ;) ), i po tym spokojniejsze "Marc Van Linden" i "Dj Andy Garcia" <- podobny do mixu DJ baldur`a. Jak ktoś zainteresowany to na PW (email jest nieaktualny ;) ), to mogę przesłać :) (Nie będę dawał tu linka bo mnie zbananują :P ;) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzzy Opublikowano 8 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2004 Ja ostatnio sluchalem Benneg benassiego.. I zapodalem sobie cala plyte.. po czym uznalem ze to ciach!o.. Poprostu koles sie uczepil jednego i tego samego.. Jedzie ciagne na tym samym wzorze.. Co do mp3.. Jeden z najlepszych kawalków.. Wlasnie teraz slucham.. Jest to : "Base Attack - Nobody Listens To Techno" Tez niezle wkreca.. i daje lekkiego "kopa" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregg Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 Zmieńcie ten tytuł bo nie zdzierżę. :evil: Wpadłem tutaj a tu takie krzaczki. Techo to nie muzyka elektroniczna. Piszecie tu o jakichś didżejach co puszczają jakiś kawałek troche pomiksują i to nazywacie muzyką elektroniczną? Muzyka elektroniczna to Vangelis, J M Jarre, Tangerine Dream, Klaus Shultze. To są nastrojowe klimaty a nie jakieś łupanie, co to niby im bardziej tym lepiej. Coś co ma DJ w nazwie znaczy od razu że koleś nic kompletnie nie potrafi. Nie komponuje tylko improwizuje na gotowych kawałkach. Nie każdy może zostać kompozytorem, a didżejem może zostać nawet koleś któremu słoń na ucho nadepnął. Proszę więc Moderów o zmianę tytułu i usunięcie tego "Muzyka elektroniczna". 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Athar Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 http://www.di.fm/edmguide/edmguide.html Zapoznajcie sie abyscie nie mylili stylow i gatunkow muzycznych http://boxermp3.freeweb.hu/letoltesek.php http://www.lekkerlui.nl/LandDownUnder/list.php?c=files http://www.ump3.de/index2.html http://hardesttrack.tk Nieco setow.. kazdy sobie cos znajdzie milego dla ucha :) Pozdro! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 Aaaa... TranceAddict. wez to zmien bo rozwalasz wszystko... za duzo... linka daj i styka. PS Juz jutro ... :twisted: Sensation Black 2004 :twisted: ... yeah bejby. Kto bedzie sluchal ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 TrancEaddict: żebym ja cię nie zbanował. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
giusepe Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 tranceaddict, skroc to bo sie syf zrobil przeokrutny i w topicu zapanowal chaos... (nie uzytkownik chaos) takie mam odczucie =) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregg Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 co ty ciach!a wiesz o muzyce elektronicznej. ciach! CI W DUPE ZA IGNORANCJE Proszę moderów o wyrzucenie tego z forum i banana dla tego co tak do mnie na priva napisał. :evil: To że na forum jest to ocenzurowane to jest OK nie obraziłbym się. Ale na maila dostałem całą wiadomość. Gość o takiej kwiecistości wypowiedzi nie powinien mieć wstępu na forum. Kulturalnie może się wypowiedzieć każdy. Ale nie po to wpisuje adres do mnie żeby mi taki cymbał bluzgami skrzynkę zaśmiecał. :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mysterio Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 Wam też się ten topic rozjeżdża:?: Bo mi tak, mam Mozille firefox - a :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
giusepe Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 to sie zaczyna cos robic w stylu : http://www.djsportal.com/pl/zagryziacy/index.php?id=2 przestancie, i skasujcie te 2 posty bo forum sie rozjechalo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 Niech ktos pokasuje te posty bo sie wszystko rozwalilo i odkleja mi topic :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 Zaraz nie jeden a dwa owoce polecą ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CePeK Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 Ciekawe czy jest jakaś bananowa piosenka techno ;] Ogólnie to już jest dobrze, ale i tak moderatorzy mogliby trochę postprzątać :) Tak ładnie prosimy... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...