qbass Opublikowano 18 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2005 nowy asot przepiekny !!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 18 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2005 słucham właśnie B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 19 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2005 Przesluchalem ASOTa 188 wlasnie. Musze przyznac, ze bardoz fajny. tylko gdzie sie podzialo na poczatku "Throw your hands up, straight from the Netherlands.. " :) A moze ja przegapilem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 20 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2005 http://radio.sxx.pl/mp3/Kaczki%20z%20nowej...ziub%20dziub%20[b-NT%20remix]_www.bnt.dee-jay.org.mp3 To tylko, tak w ramach ciekawostki / Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 20 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2005 (edytowane) w sumie jakby ktos nie wiedzial gdzie to nowy asot jest na forum zehir, a tak wogole to wyszedl nowy album benassiego, ale jak pewnie wiele osob zaowazy to bardzo podobny do poprzednich :-)))) wciaz ten sam rytm/bit :-) http://images.juno.co.uk/full/CS172974-01A-BIG.jpg http://images.juno.co.uk/full/CS172974-01B-BIG.jpg na sieci pokazaly sie jeszcze sety: Cosmic Gate / Blank & Jones / Marc van Linden - Live at Rosenmontagsrave 2005 (07-02-05): Black & Jones: 01. Intro 02. Blank & Jones - Perfect Silence (Martin Roth Hardtrance Remix) 03. Kevin - All in my Mind 04. ID 05. ID 06. Apollonia -Andromeda Heights 07. Martin Roth & Frank Ellrich - Orange theme 2004 (Martin Roth Mix) 08. Blank & Jones - Hardest Heart (Original Mix) 09. Soren Weile - Riot 10. Andain - Beautiful Things (Photon Project Remix) 11. Blank & Jones - Nightclubbing (Wippenberg Remix) 12. ID 13. Randy Katana - Fancy Fair 2005 (E-Craig Remix) 14. Keane - Last Time (Martin Roth Remix) 15. ID 16. Blank & Jones - Desire 17. Kosheen - Catch you (Ferry Corsten Remix) 18. Eric Prydz - Call On Me (Apollo & Zeus Remix) 19. ID (Sander van Doorn?) 20. Wolfsheim - Wundervoll (Blank & Jones Remix) 21. Blank & Jones - Nightfly 22. Blank & Jones - Mind of the wonderful Cosmic Gate: 01. 24 - The Longest Day (Armin van Buuren Remix) 02. DJ Wout - The Truth (Push Remix) 03. Inner State - Changes (John O'Callaghan Remix) 04. Cosmic Gate ft. Jan Johnston - I Feel Wonderful (12Inch Mix) 05. Tiesto - Olympic flame 06. Marksun & Brian - Gran Rey (Ronski Speed Remix) 07. Jochen Miller - Vanity 08. Beam - Amun (Cosmic Gate Remix) 09. Cosmic Gate - Ultra Curve 10. ID 11. ID 12. Randy Katana - Fancy Fair 2005 13. DJ Tiesto - Lethal Industry 14. CYB - Now (Cosmic Gate Infected Dub Mix) 15. Dark Alliance - Genetic 16. Remy & Klinkenberg - Till ya drop 17. DJ Tiesto - Breda 8PM (Montana Edit) 18. Cosmic Gate - The Drums 2005 Marc van Linden: 01. ID 02. Spinn:33 - Instant Rhythm 03. LoStep - Burma (Sasha Remix) 04. Narcotic Thrust - When The Dawn Breaks (Dub Mix) 05. Amiel - Lovesong (Scumfrog Club Mix) 06. Delerium feat. Sarah McLachlan - Silence (Filterheadz Remix) 07. Tilt - The World Doesn't Know 08. Josh Gabriel - Alive (Original Mix) 09. Kyau Vs Albert - Made Of Sun (KvA Hard Dub) 10. Randy Katana - In Silence (Salinas Summer Mix) 11. Marc van Linden - LH 3293 12. Sam Sharp - Deep 13. Marc van Linden & Matys - AM 2 PM 14. Young Parisians feat. Ben Lost - Jump The Next Train (Kyau vs Albert Remix) 15. Paul van Dyk - For An Angel (Marc van Linden Remix) 16. Marcos - Just For A Day (Marc van Linden Remix) 17. Sandra Flyn - Brightness (Nu NRG Remix) 18. Depeche Mode - Stripped (Marc van Linden Remix) 19. Mojado feat. Mr. Sam - Naranja 20. Mojado - El Toro 21. Ralphie B. - Massive (Mirco de Govia Mix) Ferry Corsten - Live on 99ESC Radio (03-18-2005): Tracklist 1. ID 2. Sonorous - Last Sunday (Positive Ways Remix) 3. ID 4. Ronski Speed - I.C. 5. FB feat. Edun – Who's Knocking? (Ferry Corsten Remix) 6. Thrillseekers Vs Ferry Corsten - Sublime (Thrillseekers Remix) 7. Rachael Starr - Till There Was You (Gabriel & Dresden's 12 Step Program Mix) 8. Mac Zims - Shock 9. Purple Haze - Adrenaline Edytowane 21 Marca 2005 przez sectOr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 Cosmic Gate / Blank & Jones / Marc van Linden - Live at Rosenmontagsrave 2005 (07-02-05): dla mnie to nic szczególnego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwierz Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 skad mozna zassac ASOT 188?? 187 przepiękny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 www.zehir.net Jest to forum na ktorym musisz sie zarejstrowac. Ale sadze, ze warto. Z tym, ze na aktywacje konta musisz troszke poczekac. A tak szczerze, to bylo chyba kilka stron wczensiej, wiec sie dokladniej rozgladaj :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 22 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2005 musze wam powiedziec ze zassalem sobie dzisiaj set Ferrego z Trance Energy 2005: 1. Trance Energy 2005 - Ferry Corsten Live 12-02 2. Trance Energy 2005 - Ferry Corsten Live 13-02 i musze wam poiwedziec ze fery wymiata, takiego wypasionego setu juz dawno nie widzialem !! zwlaszcza tem pierwszy jest na maxa wypasiony Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 22 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2005 musze wam powiedziec ze zassalem sobie dzisiaj set Ferrego z Trance Energy 2005: 1. Trance Energy 2005 - Ferry Corsten Live 12-02 2. Trance Energy 2005 - Ferry Corsten Live 13-02 i musze wam poiwedziec ze fery wymiata, takiego wypasionego setu juz dawno nie widzialem !! zwlaszcza tem pierwszy jest na maxa wypasiony 1342387[/snapback] ja tam wole Biomechanike ;] ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
master00log Opublikowano 23 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2005 (edytowane) Hej Może ktoś z was ma konto na mixes.dj i byłby w stanie podać mi login i hasło :?: Załozyłem jednodniowe konto (za darmo) ale niestety nie mogłem ściągać setów, a widać że na tej stronce jest dobra muza wrrr :/ może ktoś z was załozył konto na tej stronce przed wprowadzeniem opłat :?: z góry dzięki i sorry za OT Edytowane 23 Marca 2005 przez master00log Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 asoty 187 i 188 full wypas.. kocham jak czekaja na mnie takie cudenka po powrocie ze studiow. A dzisiaj 189.. jupi! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 wlasnie leci 189 :) now live on di.fm -> trance :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2005 a ja nie wiem co wy widzicie w tym avb totalna komercja zreszta jak caly dziesiejszy trance kiedys to moglem znalesc dobrego seta raz w tygodniu teraz musze szukac raz na pol roku... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 27 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2005 jakbys nie zauwazyl to AvB sie bardzo zmienil w asotach, gra wiecej progressu, wykopuje jakis nowych producentow itd. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 27 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2005 Chyba oczywiste ze kazdy chce zarabiac... Wiec co dziwnego widzisz w komercji? Do tego sie musimy przyzwyczaic. Wszysto idzie do przodu, wiec chyba nie dziwne ze muzyka tez. A jesli mowiac o komercji podajesz za przykald AvB, to naprawde malo o niej wiesz... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 28 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2005 Chyba oczywiste ze kazdy chce zarabiac... Wiec co dziwnego widzisz w komercji? Do tego sie musimy przyzwyczaic. Wszysto idzie do przodu, wiec chyba nie dziwne ze muzyka tez. A jesli mowiac o komercji podajesz za przykald AvB, to naprawde malo o niej wiesz... 1353999[/snapback] moim zdaniem skoro armin zarabia na zycie sprzedajac plyty i grajaca imprezy za pieniadze to jest komercyjny...ale to temat rzeka, wiec nie sadze zeby trzeba bylo sie nad tym rozwodzic :) najwazniejsza jest muzyka a ja nie wiem co wy widzicie w tym avb totalna komercja zreszta jak caly dziesiejszy trance kiedys to moglem znalesc dobrego seta raz w tygodniu teraz musze szukac raz na pol roku... 1353742[/snapback] z Toba w zupelnosci sie zgadzam...mam dokladnie to samo....nie czuje juz tego piekna trance'u tak jak kiedys sluchajac setow van dyk, armina i tiesto Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 28 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2005 Ja nie powiedzialem ze AvB nie jest komercyjny. Raczej powoli przemijaja czasy gdy spora grupa grala dla przyjemnosci. Teraz bardzo sie liczy kasa. A chyba oczywiste ze taki dj musi z czegos zyc. Wiec chyba lepiej jak bedzie zyl z tego co robi naprawde dobrze, niz bedzie "zamiatal chodniki", a po godzinach tworzyl/gral. Co do obencego trance'u coz... Zmienia sie tak jak i wszystko dookola. Kiedys wlasnie nie panowala taka komercja, raczej bylo mniej wykonawcow ale jakosc muzy byla lepsza. Teraz mozna naprawde wybierac w wykonawcach a i tak nieraz trudno znalezc cos fajnego. Poza tym w przeszlosci nie rozwodzono sie tak nad muzyka elektroniczna, czy jest to schranz, minimal, czy jaksi goa-trance, itd... A mzoe teraz poprostu stalismy sie bardziej wybredni... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
master00log Opublikowano 31 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2005 http://music.neverexist.net jeśli było sorry PS. Nie znacie może tytułu utworu z reklamy L'oreal True Match :?: thx i pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalaf10r Opublikowano 31 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2005 witam was i mam pytanie czy ktos z warszawy wybiera sie na OZON http://techno.pl/?nrn=242 ja wlasnie dzis zakupilem bilet i juz sie nie moge doczekac imprezki ktora bedzie na polach mokotowskich na swiezym majowym powietrzu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 (edytowane) powiem tak armina przestalem sluchac chyba od 2002 roku cos mnie kiedys skusilo i sciagnelem jakies tam asoty nic fajnego, monotonny nudny trance w tamtym roku to porzadne sety moge wyliczyc na palcach jednej reki trance sie zmienia staje sie strasznie melodyczny juz nie ma ze tak powiem "jeb niecia" teraz staram wyszukiwac sie sety cos ponizej 2002 roku poprostu jak slysze np. voyage to odplywam... edit: sciagam 190 asota i tak pewnie chala bedzie:/ Edytowane 1 Kwietnia 2005 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 powiem tak armina przestalem sluchac chyba od 2002 roku cos mnie kiedys skusilo i sciagnelem jakies tam asoty nic fajnego, monotonny nudny trance w tamtym roku to porzadne sety moge wyliczyc na palcach jednej reki trance sie zmienia staje sie strasznie melodyczny juz nie ma ze tak powiem "jeb niecia" teraz staram wyszukiwac sie sety cos ponizej 2002 roku poprostu jak slysze np. voyage to odplywam... edit: sciagam 190 asota i tak pewnie chala bedzie:/ 1361945[/snapback] podpisuje sie pod tym !!!! u mnie przelom 2002 i 2003. W pewnym momencie doszedlem do wniosku ze ASOT slucham tylko i wylacznie z przyzwyczajenia, gdyz jak na 2 godz. programu malo, ktory kawalek mnie zafascynowal. Voyage ?? mam nadzieje ze chodzi o yahel'a....yyyhhhh stare dobre czasy....gdy pierwszy raz uslyszalem jak taucher zagral ten kawalek w swoim secie bodajze na mayday'u 2000 to zwariowalem myslalem ze mnie rozniesie. Pozniej tiesto w swoich seta czesto i gesto pogrywal ten numer....szkoda gadac....do dzisiaj mam sentyment jak tego slucham..... ....co do producentow muzyki to jest tego naprawde wiele...szkoda tylko ze jakosc, a raczej kreatywnosc producentow nie jest adekwatna do ich ilosci... ...co nie znaczy ze nie ma juz oryginalnej muzyki...trzeba poprostu troche wiecej czasu poswiecic na przesluchanie tego wszystkiego, zeby wykopac cos dobrego, a czasu wolnego nie za duzo.... peace Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 A to, ze starsze sety sa fajniejsze to ejst chyba oczywiste. Ale pisalem o tym wyzej, ze uwazamy tak miedzy innymi dlatego, ze teraz jest taki wybor ze trudno przesluchac wszystko. To ze trance bardziej melodczny sie staje mzoe i racja, ale jak potrzebujesz (jak to okreslilies) je b niecia, to poslychaj wlasnie czegos typu schranz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Proximo Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 polecam Markus Schulz - Miami '05 Ţ˛Ű Disc 01 ۲ÝŢ˛Ű 01. Hydroid - Blue Tubes (Intro Mix) ۲ÝŢ˛Ű 02. Interstate - I Found You (Harry Lemon Remix) ۲ÝŢ˛Ű 03. Kalafut & Fygle - 3579 KM ۲ÝŢ˛Ű 04. Hammer & Bennett - Baltic Sea ۲ÝŢ˛Ű 05. Fluid In Motion - Soul Dimension ۲ÝŢ˛Ű 06. Keo - Close Enough (Noel Sanger Mix) ۲ÝŢ˛Ű 07. Jose Amnesia Presents Tiffany - Heaven Drops ۲ÝŢ˛Ű 08. Lens - Let The Light In ۲ÝŢ˛Ű 09. Aronek - Free Yourself ۲ÝŢ˛Ű 10. Ava Mea - In The End ۲ÝŢ˛Ű 11. Sean Walsh Presents Jagermaestro - Quarter Century ۲ÝŢ˛Ű 12. Max Graham Featuring Jessica Jacobs - I Know You're Gone ۲ÝŢ˛Ű Ű˛ÝŢ˛Ű Disc 02 ۲ÝŢ˛Ű 01. Bakke & Ljungqvist - Fanatic ۲ÝŢ˛Ű 02. Steve May - Sublimate ۲ÝŢ˛Ű 03. Sundawner - Sorrow ۲ÝŢ˛Ű 04. Yilmaz Altanhan - Eighties (Original Remix) ۲ÝŢ˛Ű 05. Nikola Gala - A Dream Came Through ۲ÝŢ˛Ű 06. Attention Deficit - What ۲ÝŢ˛Ű 07. Markus Schulz - Electro Hairspray ۲ÝŢ˛Ű 08. Jellisimo - Yael ۲ÝŢ˛Ű 09. Ozgur Can - Connected (Santiago Nino Remix) ۲ÝŢ˛Ű 10. Mike Foyle Presents Statica - Space Guitar ۲ÝŢ˛Ű 11. Progresia Presents Sokaya - A Little Hazy Morning ۲ÝŢ˛Ű 12. Hammer & Bennett - Language Ű˛Ý Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 przesluchalem asota 190 dobry jest........do uspienia niemowlaka nuda i monotonnosc jak juz pisalem wczesniej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 A wiec przesuchalem przedchwila aosta 190 i powiem ze poczatek bardzo fajny ;] dalej juz sie zrobil troszke nudnawy ale daje rade bardzo sie Ciesze ze Mark Shultz znow sie pojawil ;] jego show to poprostu bajka Piratez to moze zacznij sluchac czegos mocniejszeszego. Co bys polecił z tym twoim "jeb nieciem" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 A to, ze starsze sety sa fajniejsze to ejst chyba oczywiste. Ale pisalem o tym wyzej, ze uwazamy tak miedzy innymi dlatego, ze teraz jest taki wybor ze trudno przesluchac wszystko. To ze trance bardziej melodczny sie staje mzoe i racja, ale jak potrzebujesz (jak to okreslilies) je b niecia, to poslychaj wlasnie czegos typu schranz. 1362451[/snapback] mysle ze nie o takie jebniecie mi chodzi...chociaz nie ukrywam ze czasem marco bailey i spolka jak najbardziej :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
master00log Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 hej zassałem dziś secik Normana Cook'a : Fatboy Slim - Live at 103.5 KTU (0214) This guy rox :) Macie jakieś seciki Normana które są godne specjalnego polecenia ? Bo polecenia każdy set jest warty tego GOŚCIA thx i pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Fatboy Slim - Live at 103.5 KTU (0214) tez mi sie podobal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas0 Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 A_Force_ft_Yahel-Behind_Silence-320kbs-CDR-2005-QST_INT & Deep_Dish_-_Say_Hello-Promo_Vinyl-2005-iDC miodzik ;] [*] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...