sector Opublikowano 9 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2005 tiesto moim wrogiem house moim bogiem polecam jakatta one fine day cicada remix mylo drop the pressure i in my arms remix king unique i jednoczmy sie ludzie bo same asotty tu i topic sie poszedł lipa drumy house , progressive, dub a nie sam dress music 1488019[/snapback] no teraz to mnie naprawde rozbawiles :- DD :lol: :lol: :lol: :D :lol: wpadasz raz na rok i mowisz ze lipa i ze o samych asotach gadamy :) :D no i te ostatnie zdanie hehe :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
master00log Opublikowano 9 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2005 @feluś naucz si uzywac znakow interpunkcyjnych. Naprawde trudno rozszyfrowac co napisales. Jesli Ci przeszkadza, ze jest tak duzo o ASOTach, to naprawde nie musisz tu zagladac i tworzyc zamieszania. Czy ja dobrze zrozumialem? Dzis AvB nagrywa 200th ASOT na jakiejs imprezie w Amsterdamie, a w radio bedzie on dopiero w rpzyszlym tyg? Jesli cos przekrecilem, to mnie poprawcie :) 1488044[/snapback] Z pierwszego posta wnioskowałbym że jednak będzie w radio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
feluś Opublikowano 9 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2005 (edytowane) nie przeszkadza mi przepraszam wszystkich miałem wczoraj "cięzki" dzien pełen przezyc sam lubie taka muze wiec nie wiem o co mi chodzilo :mur:ja mam taka chrobe, ze lapie mnie utrata przytomnosci i pisze głupoty jeszcze raz przepraszam Edytowane 9 Czerwca 2005 przez feluś Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Seentag Opublikowano 10 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2005 200 już za nami...jak wam się podobał wczorajszy ASOT ? taka powtórka z rozrywki w bardzo dobrym wykonaniu :wink: Sposób przyrządzenia : Wyssać i uruchomić :lol: :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas0 Opublikowano 10 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2005 mniam :D Armin van Buuren - ASOT 200 Most Listener Requested Tunes (124:20) 01. A State Of Trance 200 Intro 02. Andain - Beautiful Things (Gabriel & Dresden's Unplugged Mix) 03. Nu Frequency 808 (Dub Mix) 04. Perasma - Swing 2 Harmony (Gabriel & Dresden Remix) 05. Tilt - The World Doesn't Know (Original Mix) 06. Motorcycle - As The Rush Comes (Sweeping Strings Remix) 07. Mike Foyle vs Signalrunners - Love Theme Dusk (Signalrunners Remix) 08. Max Graham featuring Jessica Jacobs - I Know You're Gone 09. Adam White & Andy Moor presents The White Room - White Room (Original Mix) 10. The Cranberries - Shattered (Arctic Quest Bootleg) 11. Way Out West - Mindcircus (Gabriel & Dresden Remix) 12. Solar Stone - Seven Cities (Armin van Buuren Remix) 13. Airbiscuit - Lately (Riley & Durrant Remix) 14. Scott Bond vs Solar Stone - 3rd Earth (Original Mix) 15. Lost Tribe - Gamemaster (Original Mix) 16. Armin van Buuren featuring Ray Wilson - Yet Another Day (Original Mix) 17. Paul van Dyk featuring Second Sun - Crush (Original Mix) 18. Humate - Love Stimulation (Paul van Dyk Remix) 19. Ridgewalkers featuring El - Find (Andy Moor Remix) 20. Synergy - Hello Strings (Original Mix) 21. Ralphie B - Massive (Original Mix) 22. The Thrillseekers - Synaesthesia (En Motion Remix) 23. Gouryella - Tenshi (Original Mix) 24. Solid Globe - Sahara (Original Mix) 25. Sarah McLachlan - Fallen (Gabriel & Dresden Anti Gravity Mix) 26. Bossanova - Stonecold (Agnelli & Nelson Remix) 27. Ernesto vs Bastian - Darkside Of The Moon (Original Mix) 28. Kyau vs Albert - Made Of Sun (Kyau vs Albert Hard Dub) 29. Oceanlab - Satellite (Original Mix) 30. Tranquility Base - Razorfish (Above & Beyond Remix) 31. Whirlpool - Under The Sun (Solar Stone Remix) 32. Mr Sam vs Fred Baker presents As One - Forever Waiting (Original Mix) 33. 8 Wonders - The Morning After (The Thrillseekers Remix) 34. Plastic Boy - Silver Bath 35. Kyau vs Albert - Velvet Morning (Aalto Remix) 36. GTR - Mistral (Original Mix) 37. Enmass - CQ (Seek You) 38. Midway - Monkey Forest (Original Mix) 39. Paul Oakenfold - Southern Sun (DJ Tiesto Remix) 40. Iio - Rapture (Armin van Buuren Remix) 41. Armin van Buuren featuring Justine Suissa - Burned With Desire (Rising Star Remix) 42. Young Parisians featuring Ben Lost - Jump The Next Train (Kyau vs Albert Remix) 43. 4 Strings - Diving (Hiver & Hammer Remix) 44. DJ Tiesto - Flight 643 (Original Mix) 45. Yahel featuring A-Force - Behind Silence 46. Active Sight - The Search For Freedom 47. Above & Beyond - No One On Earth (Gabriel & Dresden Vocal Mix) 48. Energy 52 - Cafe Del Mar (Marco V Remix) 49. Jonas Steur - Castamara 50. Pulser - My Religion (Original Mix) 51. Paul van Dyk featuring Hemstock & Jennings - Nothing But You (Club Mix) 52. Randy Katana - In Silence (Txitxarro Remix) 53. Signum - The Timelord (Original Mix) 54. St. John vs Locust - Mind Circles (Original Mix) 55. Armin van Buuren - Shivers (Alex M.O.R.P.H. Remix) 56. Oceanlab - Clear Blue Water (Fery Corsten Remix) 57. Gaia - 4 Elements (Extended Mix) 58. A State Of Trance 200 Outro Gabriel & Dresden - ASOT 200 Guestmix (63:36) 01. Markus Schulz featuring Departure - Without You Near (Gabriel & Dresden Remix) 02. Gabriel & Dresden vs Armin van Buuren - ZoCalo 03. Eye Wall - Bad Deal (Remy vs Roland Klinkenberg Remix) 04. Gabriel & Dresden - Arcadia (Original Mix) 05. Ozgur Can - Changed (Gabriel & Dresden Remix) 06. Nicol Sponberg - Resurrection (Gabriel & Dresden Remix) 07. For Sale - Buy Now 08. Gabriel & Dresden - Portobello 09. ID Armin van Buuren - Museumplein, Amsterdam 02-06-2005 (56:56) 01. Mike Foyle vs Signalrunners - Love Theme Dusk (Intro Mix) 01. Mike Foyle vs Signalrunners - Love Theme Dusk (Intro Mix) 02. Eye Wall - Bad Deal (Remy vs Roland Klinkenberg Remix) 03. ID 04. Jonas Steur - Silent Waves 05. Armin van Buuren - Shivers (Alex M.O.R.P.H. Remix) 06. Inertia - The Chamber (Original Mix) 07. Raoul Cremona - Virus (Tribal Tech Mix) 08. Armin van Buuren featuring Jan Vayne - Serenity (Original Mix) 09. Rank 1 - Top Gear Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maros Opublikowano 10 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2005 (edytowane) Słuchałem wczoraj w radiu ASOT i poprostu nie mogę wyjść z wrażenia! Poprosty miód na serce dla słuchacza. Same największe hiciory! Polecam! EDIT: Z powodu niskiego ratio na TT dostałem niestety bana. Po jakimś czasie zdjęto go z mojego IP i dzisiaj założyłem nowe konto. Niestety trzeba czekać na autoryzacje 48h. Chciałbym sobie ściągnąć ostatniego ASOTa, a dwóch dni nie wytrzymam =] Proszę o pomoc fanów :) Może ktos wystawi albo da torrenta. Edytowane 10 Czerwca 2005 przez maros Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
master00log Opublikowano 10 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2005 (edytowane) Słuchałem wczoraj w radiu ASOT i poprostu nie mogę wyjść z wrażenia! Poprosty miód na serce dla słuchacza. Same największe hiciory! Polecam! EDIT: Z powodu niskiego ratio na TT dostałem niestety bana. Po jakimś czasie zdjęto go z mojego IP i dzisiaj założyłem nowe konto. Niestety trzeba czekać na autoryzacje 48h. Chciałbym sobie ściągnąć ostatniego ASOTa, a dwóch dni nie wytrzymam =] Proszę o pomoc fanów :) Może ktos wystawi albo da torrenta. 1490307[/snapback] @marcos mam nadzieje ze nie ma tam passkey'a http://master00.ugtech.net/armin_van_buure...emaster.torrent Pieknie by było jakby ktos zapodał link do ASOTa z uktrancealliance :rolleyes: bo nie lubie torrenta dzieki Edytowane 10 Czerwca 2005 przez master00log Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Seentag Opublikowano 10 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2005 Kolej na mnie :D ASOT 200 username: system password: power Miłego trensu :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
master00log Opublikowano 10 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2005 (edytowane) Kolej na mnie :D 1490689[/snapback] To juz pobralem, ale to tylko PART 1 :? edit : Pobrałem z torrenta Edytowane 11 Czerwca 2005 przez master00log Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maros Opublikowano 10 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2005 master00log, Seentag dzięki za linki! Skoro ten kawałek od Seentag'a to tylko pierwsza część, to ściągam z torrenta. Nawet nieźle idzie i nie ma passkey'a :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2005 nom tracklista zapowiada sie smakowicie:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 11 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2005 Kolej na mnie :D 1490689[/snapback] DO NOT SHARE THIS LINK PLEASE, THIS IS MY PERSONAL SERVER/SPACE. Thanks, and enjoy! :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Seentag Opublikowano 11 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2005 :D za późno :-P nie czytam takich informacji :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 11 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2005 (edytowane) masz sti w av sou.. nie mogę się gniewać za nie mojego linka ;) asot wypasiony, sybtezka tego co najlepsze,, wczoraj nie miałem czasu posłuchać,, leci teraz :) Edytowane 11 Czerwca 2005 przez forest kila zbila Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 13 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2005 xxl to jest pelny asot ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Seentag Opublikowano 13 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2005 masz sti w av sou.. 1491203[/snapback] a dokładniej : Link to tak apropo ;) więcej w tamtym temacie btw. na TT pojawił się nowy set Armina - słuchał już ktoś ? :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2005 (edytowane) www.djmixes2k.com set rank1 polecam:) oczywiscie set byl nagrywany w Polsce i sa pewne braki w dostawie "pradu" ale milo sie slucha:) Edytowane 14 Czerwca 2005 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 17 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2005 (edytowane) nie macie czasem problemów z zehirem ?? mySQL query error: SELECT * FROM ibf_cache_store WHERE cs_key IN ( 'birthdays', 'calendar','banfilters', 'settings', 'group_cache', 'systemvars', 'skin_id_cache', 'forum_cache', 'moderators', 'stats', 'languages' )mySQL error: User 'zehirnet' has exceeded the 'max_questions' resource (current value: 50000)mySQL error code: Date: Friday 17th of June 2005 04:06:54 AM Edytowane 17 Czerwca 2005 przez forest kila zbila Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
master00log Opublikowano 17 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2005 nie macie czasem problemów z zehirem ?? no niestety sa :? musialem sie na DC przezucic :angry: nie wiecie skad moge pobrac sety Trance Around The World ? stronki/ftp/torrent Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 17 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2005 nie macie czasem problemów z zehirem ?? mySQL query error: SELECT * FROM ibf_cache_store WHERE cs_key IN ( 'birthdays', 'calendar','banfilters', 'settings', 'group_cache', 'systemvars', 'skin_id_cache', 'forum_cache', 'moderators', 'stats', 'languages' )mySQL error: User 'zehirnet' has exceeded the 'max_questions' resource (current value: 50000)mySQL error code: Date: Friday 17th of June 2005 04:06:54 AM 1500662[/snapback] Mamy :( Lipa straszne... no ale coz, trzeba zyc dalej :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sparrov Opublikowano 17 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2005 We Interrupt This Program Polecam ten kawałek :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 17 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2005 paul oakenfold - game master ;-) i nie ma mocnych,,, tak się kiedyś trance'owało ;-) Download nutka_po_gm.rar (<7MB) 7:20 128/44 mp3 DEMO: muzyka komercyjna, skasuj w przeciągu 24h, chcesz słuchać - kup płytę ;),, kawałek pochodzi z "Tranceport"'a Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 17 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2005 To prawda. Gamemaster jest bardzo dobrym kawalkiem. Coprawda juz wiekowym, ale i tak go lubie. Wogole nieraz mnei nachodzi na stara muze Oakenfold'a. Ostatnio sluchalem jakiegos seta z '95 :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 17 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2005 paul oakenfold - game master ;-) i nie ma mocnych,,, tak się kiedyś trance'owało ;-) 1500836[/snapback] Lost Tribe - Gamemaster (Original Mix) stary dobry numer :) dla fanów troszke starszego trance'u polecam remix signum'a...naprawde udany !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 17 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2005 wystawisz ?? ;-) jak nie masz gdzie hostnąć polecam www.xthost.info ,, po minucie stoi :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 18 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2005 matt darey remix miazdzy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 18 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2005 (edytowane) zaciągłem z tranctraffica coś takiego; DJ Tiesto - Medley (live at tmf awards 2004) 1920x1088 HDTV DD2.0 [czas: 10:36 // waga: 1,26GB] Jakość HDTV jest P O W A L A J Ą C A, widziałem już różne próbki filmów w tym standardzie, ale czegoś takiego moje oczy jeszcze nie widziały, po porstu must see, ja zbierałem szczękę przez cały klip, masakra :blink: :blink: :blink: Edytowane 18 Czerwca 2005 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 18 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2005 DJ Tiesto - Live @ The Bridge 2005 {1920x1088 HDTV} to tez jest na trancetraffic !!!! ok 6 GB !!!! koniec swiata jak dla mnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2005 Tiesto-Live_in_Club_Palace_Siofok-15-05-2005-ITWT(djmixes2k exclusive) miazga polecam jeszcze set rank 1 z tej samej strony (www.djmixes2k.com) btw co sie stalo z tiesto?? wakacje sobie zrobil czy co? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 21 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2005 ja dopiero nadrabiam miesieczne zaległości ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...