xpektor Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 A mi http://www.ukta.tk/ nie dziala :| Fóck :| Stamtad zawsze wszystko ssałem bo tam byl ftp czy nawet http :| Wszystkie moje sety mam chyba od nich :| Torent mi nawet nie dziala, inne p2p tez nie :| Jestem załamany :| Macie jakas alternatywe? :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 bo teraz na uk trance alliance wchodzi sie TU : http://66.235.214.61/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
master00log Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 Kiedyś ktoś pisał na forum Armina że jak będzie chciał aby nie udostępniać asotów to pogodzi się z decyzja i bedzie zapobiegać udostepnaniu. Mozliwe ze to ktos z UKTA był :huh: no i jak widać tak się stało :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maros Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 xpektor, przecież ja jak i narcyz wcześniej podaliśmy link do UKTA :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
master00log Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 ASOT 202 <DL> nie wiem czy to ten sam link co na zehirze ale dziala :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 ponowie pytanie co sie stalo z tiesto?? wakcje ma? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 wszystko by na to wskazywało...ostatnio w sieci nie znalazlem zadnego swiezego setu tiesto.....na stronie tiesto najbliższa impreza to 30 czerwca w Kanadzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Seentag Opublikowano 28 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2005 Master0 chyba wrzuciłem tam gdzie nie trzeba te Sensation :D bo mnie wyzwali od idiotów :lol: międzynarodówka na całego :lol: :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 28 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2005 1518041[/snapback]Niewiem czy to ten sam, bo mi zehir nie dziala od 2 dni. Ale wciaz sadze, ze z tego sie nie da sciagnac, chyba ze ja nie umiem. jesli tak jest, to prosze o poinstruowanie co powinienem zrobic :) Kilka dni temu widzialem na zehir jakies 2 sety Tiesto (nieco nowsze), ale oczywiscie byly na megauploadzie i nie moglem ich sciagnac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
master00log Opublikowano 28 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2005 Co do tiesto to ostatnio pobrałem ten secik tiesto-live_in_club_palace_siofok-15-05-2005 nie powiem żebym się zachwycił ale dobry :) @narcyz 1. wchodzisz na strone 2. po prawej stronie loga megaupload na górze strony pisze : Retrieving download details... następnie jest odliczanie i i pisze Click here to download nie korzystaj z żadnych zabawek do wznawiania ściągania :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 28 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2005 (edytowane) Co do tiesto to ostatnio pobrałem ten secik tiesto-live_in_club_palace_siofok-15-05-2005 nie powiem żebym się zachwycił ale dobry :) 1519272[/snapback] to jest właśnie ostatni jaki widziałem....był prawdopodobnie na djmixes2k....jeśli mnie pamięć nie myli ...leży u mnie na dysku, ale jakoś nie miałem czasu przesłuchać :( więc narazie swojej opinii na jego temat nie wyraże :D Edytowane 28 Czerwca 2005 przez satoshie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 28 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2005 @narcyz 1. wchodzisz na strone 2. po prawej stronie loga megaupload na górze strony pisze : Retrieving download details... następnie jest odliczanie i i pisze Click here to download nie korzystaj z żadnych zabawek do wznawiania ściągania :wink: 1519272[/snapback] Dzieki za pomoc!!! Niewiem jak ja sie tam rozgladalem, ze nie ujrzalem tego :) Teraz to i sciagne ten set Tiesto o ktorym piszecie. Wtedy bede sie moglcokolwiek wypowiedziec :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madek Opublikowano 28 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2005 nie korzystaj z żadnych zabawek do wznawiania ściągania :wink: 1519272[/snapback] we flashgecie działało z tego linka wznawianie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
master00log Opublikowano 28 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2005 (edytowane) Dobre sety ostatnio pojawiają się na http://www.livesetsonline.com/phpBB2/index.php ale większość wysyłana jest na YourSendIt :sad: i jest po terminie @Seentag nie zauważyłem Twojego posta ... dlatego pisze dopiero teraz a widziałem widziałem :lol: a jak się głowili czy to komercyjne hihi. Piernik ma zawsze racje :wink: No ale masz juz status uploadera :D Torrenta juz usuneli z trackera tyle setow mialem do sciagniecia ze nie zdarzylem pobrac :) EDIT Ostatnie sety które widziałem Dj Tiesto - Live on Damsquare Amsterdam 01.06.2005 Tiesto @ Fortezza Da Basso (11-06-2005) DJ TIESTO - Live @ In The Mix (N-Joy) (18-06-2005) < wrzucony na yousendit ... trup :/ ... alternatywny link (forum UKTA) A ja szukam Trance Around The World #68 całego, znalazłem tylko guest mix - Marco V :D pewnie będzie petarda Edytowane 30 Czerwca 2005 przez master00log Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maros Opublikowano 30 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2005 Przesłuchałem sobie ASOT'a 203, i powiem tyle, że był całkiem fajny! Troche inny od poprzednich, a początek najbardziej mi się podobał. Armin zapowiedział, że za tydzień będzie specjalne wydanie A State of Trance XL, będzie trwał trzy godziny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
master00log Opublikowano 1 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2005 A ja właśnie jestem po secie Angelo Mike'a z Soundtropolis '05 (rip z radia) jak zwykle dobry set od Angelo Mike'a ale denerwujące są wywiady w trakcie seta i komentarze wrrrrr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Seentag Opublikowano 1 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2005 master00log widziałem właśnie, że wywalili..dziady jedne :D swoja drogą jeżeli potrzebujesz te sety z sensation to nie ma sprawy, mówisz i wrzucam w wyznaczone miejsce, bądz co bądz gdzieś w torrent...wal śmiało na GG to sobie poggadamy :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
master00log Opublikowano 1 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2005 30 godzin do Sensation ktoś wie czy będzie stream ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 1 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2005 Believe in meeeee :] Dopiero teraz mam ten kawalek, znaczy od wczoraj :] Wypasiony jest i caly ten albumik nowy ATB :D I znalazlem cudem piosenke Timo Maas - To get down <-- polecam goraco! Nie smiac sie nie mam p2p to po tylach jestem :P Kiedy jedziemy całym topiciem na jakas imprezke? Taka wieksza, AvB albo PvD albo Tiesto zaprosimy i bedzie cól i trendi. Koszt poniesie tweak.pl czego sie nie robi wkoncu dla userow! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 1 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2005 dawno nie zamieszczalem tu swoich setow wiec jak ktos ma ochote posluchac czy sie polepszylem czy nie to zapraszam do sciagania http://www.echostar.pl/~tgkg/neon%20-%20ol...progressive.mp3 i oceniania. pozdro! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 1 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2005 dawno nie zamieszczalem tu swoich setow wiec jak ktos ma ochote posluchac czy sie polepszylem czy nie to zapraszam do sciagania 1524598[/snapback] a możesz wkleić tutaj tracklist'e ?? byłbym wdzięczny jeszcze nie słuchałem, ale poprostu lubie wiedzieć czego słucham albo czego będę słuchał :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
master00log Opublikowano 1 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2005 Believe in meeeee :] Dopiero teraz mam ten kawalek, znaczy od wczoraj :] Wypasiony jest i caly ten albumik nowy ATB :D I znalazlem cudem piosenke Timo Maas - To get down <-- polecam goraco! Nie smiac sie nie mam p2p to po tylach jestem :P Kiedy jedziemy całym topiciem na jakas imprezke? Taka wieksza, AvB albo PvD albo Tiesto zaprosimy i bedzie cól i trendi. Koszt poniesie tweak.pl czego sie nie robi wkoncu dla userow! 1524501[/snapback] Timo Maas - kawałeczek petarda :D jeden z moich ulubionych mogę słuchać w kółko A na evencik mogę już dzisiaj jechać :D to już nie będzie trendy tylko flexy albo gizzy :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 1 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2005 (edytowane) a możesz wkleić tutaj tracklist'e ?? byłbym wdzięczny jeszcze nie słuchałem, ale poprostu lubie wiedzieć czego słucham albo czego będę słuchał :-) 1524667[/snapback] Prosze 1. Tilt - The world doesn't know 2. Lolo - Why 3. Probspot - Blueberry 4. Above & Beyond feat. Andy Moor - Air for life (Airwave Remix) 5. Chable & The Dirty Flours - Tokyo (Nubreed Mix) 6. Mike Foyle - For your eyes only (Orkan vs. Original Neon "on the fly" Mix) 3 stare i 3 nowe kawalki jak nazwa seta wskazuje. Edytowane 1 Lipca 2005 przez Neon69 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcolm28 Opublikowano 2 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2005 Seciki z Soundtropolis daja rade :D Czesc z nich mozna znalezc na stronce Mayday'a w dziale Gadka Szmatka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
master00log Opublikowano 2 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2005 Seciki z Soundtropolis daja rade :D Czesc z nich mozna znalezc na stronce Mayday'a w dziale Gadka Szmatka. 1525791[/snapback] Właśnie ściągam set Marco V mam nadzieje że eksperci od niszczenia setów siedzieli cicho albo mic im sie popsuł :mur: set Angelo dobry tylko te komentarze i wywiady są żenujące :angry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 2 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2005 To ja polecam :rolleyes: ze wszystkich lat dają czadu a pozatym tiesto to juz klasyka i brooklin bouce :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 2 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2005 brooklin bouce :D 1526356[/snapback] mam nadzieje, że żartujesz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 2 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2005 Co do brooklyn bounce, to przede wszystkim proponuje sie nauczyc pisac ta nazwe :P Zreszta, jest to raczej lipka, wrecz hy... [; A jesli choodzi o secik Neon'a, to musze przyznac ze jest niezly, poniewaz mozna go uznac za kompilacje kilku b. dobrych kawalkow. Poprostu zrobione z gustem! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 2 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2005 http://switch.streamgate.nl/cgi-bin/stream...eamid=24&a=.asx VIDEO STREAM SENSATION WHITE 2005 (zalecane lacze 512kbits) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas0 Opublikowano 4 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2005 (edytowane) SENSATION WHITE 2oo5 Megamix 01. Intro [With Snap - I've Got The Power] 02. Chemical Brothers - Galvanize 03. Deep Dish - Flash Dance 04. Prince - Controversy [Remix] /w Freestylers - Push Up 05. Michael Gray - The Weekend 06. Armand van Helden - My My My 07. Sander Kleinenberg - The Fruit 08. Dr. Kucho - Can't Stop Playing 09. Roman Flugel - Gehts Notch 10. Alter Ego - Rocker 11. DJ Chuckie - Nu Ga Je Dansen Klootzak 12. Cubic 22 - Night in Motion [Remix] 13. Technotronic - Pump Up The Jam 14. Kicks Like A Mule - The Bouncer [Remix] 15. Cut & Run - Outta Space [booty Space Mix] 16. Dave McCullen - Bitch 17. Sonic Inc. - Taste Of Summer [Fire & Ice Vital Remix] 18. Rank 1 - Beats At Rank-1 Dotcom 19. Cygnus X - Orange Theme [Ferry Corsten Remix] 20. Veracocha - Carte Blanche 21. John Marks - Update 22. Zombie Nation - Kernkraft 400 [Gius Remix] 23. Umek - Gatex [Tiesto Remix] 24. Tiesto - Adagio For Strings 25. Cygnus X - Superstring [Rank 1 Remix] Armin van Buuren 01. Mike Foyle Ft. Signalrunners - Love Them Dusk [intromix] 02. Eye Wall - Bad Deal [Remy & Roland Klinkenberg Remix] 03. Sting & Police - Message In A Bottle [bootleg] 04. Hammer & Bennet - Language [santiago Nino Dub Tech Mix] 05. Armin van Buuren - Shivers [Alex M.O.R.P.H. Dub Mix] 06. Randy Katana - Pleasure Island [Dub Mix] 07. Rank 1 - Top Gear 08. Thomas Bronzwaer - Close Horizon 09. Menno de Jong Pres. Sayla - Majestic [Arizona Vs. Passiva Remix] 10. Armin van Buuren Ft. Jan Vayne - Serenity [sensation White Anthem 2005] 11. Armin van Buuren Ft. Jan Vayne - Communication Part 3 12. Nirvana - Smells Like Teen Spirit [bK Bootleg Mix] Laidback Luke 01. Aly Us - Follow Me [Full Intention Remix] 02. ID 03. ID 04. ID 05. ID 06. ID 07. ID 08. Martin Solvaig - Rocking Music 09. ID 10. ID 11. ID 12. ID 13. ID 14. ID 15. Robin S - Show Me love 16. Everthing But The Girl - Missing 17. Dr Kucho & Gregor Salto - Can't Stop Playing 18. Gloria Estefan - Dr. Beat 19. ID 20. ID 21. Inner City - Good Life 22. Moby - Go 23. ID 24. ID 25. ID 26. ID 27. Bon Garcon - Freak You [Full Intention Dub] 28. ID 29. Grooveyard - Mary Go Wild 30. ID 31. ID 32. ID 33. Royksopp - Only This Moment 34. ID 35. ID David Guetta 01. David Guetta - The World Is Mine [FMIF Remix] [with JD Davis] 02. D.O.N.S feat Technotronic - Pump Up The Jam [Kurd Maverick Mix] 03. Roman Flugel - Gehts Notch + Gadjo - So Many Times [Accapella] 04. Praise Cats feat Andrea Love - Shined On Me 05. Sikk - Washing Machine 06. ID 07. Eurythmics - Sweet Dreams 08. Soft Cell - Tainted Love 09. David Guetta - Stay [Fuzzy Hair Remix] 10. The Drill - The Drill + Green Velvet - La La Land [Accapella] 11. Age Of Love - Age Of Love [Watch Out For Stella Club Mix] 12. Guy Berber - Stoppage Time 13. David Guetta - A Little More Love [Wally Lopez Remix] 14. Freeloaders - So Much Love To Give 15. Deep Dish - Say Hello [steve Angello & Sebastian Ingrosso Remix] 16. U2 - Vertigo [Redanka Remix] 17. Nirvana - Smell's Like Teenspirit Audio Bullys 01. Coldplay - God Put A Smile On your Face [Face Hernan Cattaneo Remix] Marco V 01. Energy 52 - Café Del Mar [Marco V Remix [intro Edit]] 02. Marco V - More Then A Life Away [Album Extended] 03. Marco V - Automanual [2 O'Clock @ Innercity Edit] 04. Marco V - False Light 05. Marco V - Simulated 06. Marco V - Stuck In The Arpanet 07. Southside Spinners - Luvstruck 2005 08. Marco V vs Bates - Bang Bang 09. Marco V - Calling The Shots 10. Marco V - Godd 11. Marco V vs Jens - Loops And Tings Relooped [Marco V Remix] 12. Coldplay - Clocks [Marco V Bootleg] 13. Marco V - Indicator 14. Thomas Schumacher - Tainted Love [Marco V Re-Edit] 15. Marco V - C:\Del *.MP3 DJ Jean 01. Laurent Wolf - Saxo's revenge + Black & White Brothers - Hands up [Acapella] 02. DJ Promiss - Stolen 03. DJ Silent Feat. Paris Knight - Mad Bitch 04. DJ Promiss - It's Your showw 05. Tall Tin Box - God's love [ż2005 Remix?] 06. Gregor Salto Feat. Red - Looking good (Dub Mix) 07. Deco - Magic groove 08. Sandy W. Feat. Duane Harden - Love for the music (DJ Sender Remix) 09. DJ BoozyWoozy - Life Is Music [Dutch Klubb Mix] 10. DJ Misjah AKA Hisjam - Sweet dreams ??? 11. Monika Kruse Feat. Zafra Negra - Latin Lovers (Voodooamt Remix) 12. Rune - Calabria [Original Mix] 13. Roog & Greg - Uber (Original Mix) 14. Luca Pizzaro - Just want it (Italian Organ Mix) 15. Club Encounters - Club Encounting (Original Mix) 16. ID 17. Randy Katana - One solid wave (Original Mix) 18. Benjamin Bates - Locked up (Tin Men Sensational Rework) 19. ID Trance Tune 20. Sensation - The Anthem 2004 21. John Marks - Tracking (XXL Remix) 22. DJ Matys & Marc Van Linden - AM2PM (Marc Van Linden Remix) 23. Prodigy VS ED Solo - Outtaspace (Booty Space Mix) 24. Marco V - Simulated (V-Ision Remix) 25. DJ Isaac VS Svenson & Gielen - Nobody listen to techno vs twisted + [samples Black & White Brothers - Hands up] 26. Bon Garcon - Freek u (Full Intention Mix) 27. ID 28. Anteck - Adrenalin (Vocal Mix) With some ID Tune mixed over 29. Laurant Pautrat Pres. Boostronic - The fire DOWNLOAD LooK :arrow: HERE Edytowane 4 Lipca 2005 przez Luc4s Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...