Skocz do zawartości
giusepe

Trance / house / techno

Rekomendowane odpowiedzi

tańczy?????

to sie rusza jak robot kuchenny

komus sie podoba taka muzyka i taki sposob tanczenia to tak robi. nie wiem czemu wpadasz tutaj i piszesz takie rzeczy :roll: jak nie lubisz to nie pisze, nie odwiedzaj tego topicu i juz. przez takie gadki zaczynaja sie takie OT jak teraz wlasnie.

tak jak napisalem niektorzy lubia nasladowac mixer przy takiej muzyce i to dla nich jest taniec - to im sie podoba mi tez w sumie.

jestem ciekawey jak nazwiesz to jak kolesie z włosami 1m kreca głowa przy heavymetalu ? :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przed wyjazdem zarzuce wam kilka ciekawych nutek,a co mi tam :twisted:

:arrow: Ciezkie klimaty typu DJ Luna ;] dj_vortex_-_live_@_streetparade_2004_07-08-2004

:arrow: A tego pana nie trzeba przedstawiac Mauro_Picotto-Live_at_Meganite_Ibiza_(Privilege)_07-07-2004

:arrow: Armin van Buuren - A State of Trance 161 12.08.04 1 2

:arrow: Teraz moze troche housu: Frankie Knuckles @ Liz 19.07.04

:arrow: Ci którzy lubia sobie poluchac wolnych i bardzo klimatycznych kawałkow polecam sciagnac kawalki z Summer Sessions ze strony www.staticmusic.ru

Na tym koniec ;]

Zycze milych wakacji!!!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak sciagnelem pare kawalkow. Zeby nie powiedziec "badziew" to powiem "nie sa w moim guscie" ;]

Ps. Mandaryna powinna z nimi wspolpracowac a nie z sasiadami zza zachodniej granicy, w koncu trzeba wspierac polski "przemysl" muzyczny ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

www.tweak.pl - JAZZZZZZZZZZZZZZDAAAAAAA

Snow - Informer - WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOWWW

Jakies pytania moi mili >>???

CIAGNIJCIE TERAZ - GORACO POOOOOLECAM !!!!www.tweak.pl - JAZZZZZZZZZZZZZZDAAAAAAA

CIAGNIJCIE TERAZ - GORACO POOOOOLECAM !!!!www.tweak.pl - JAZZZZZZZZZZZZZZDAAAAAAA

CIAGNIJCIE TERAZ - GORACO POOOOOLECAM !!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@xpektor ze sie tak zapytam czy z Toba aby napewno wszystko ok??!!??

A swoja droga sadzac po adresie-"djbartus" :lol: i Twoim "JJJAAAZZZZDDAAAA", to jestes jedyn z tych nieszczesnych zwolennikow mnieczek. Wiec lepiej daj sobie spokoj , bo ci ludzie w tym topicu chyba tego nie lubia, zreszta ja rowniez!! A tak wogole to Cie pozdrawiam, moze cos z Ciebie bedzie kiedys :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tęsknisz czy boisz się o siebie?

braku myślenia na forum nie będziemy tolerować  :evil:

ahah ta boje sie :twisted: grrrrrrrrr 8)

ale wiesz imo! koles byl nowy! mogles mu zapodac cos na PW i powiedziec zeby sie uspokoil, skasowac posta a nie odrazu bana :-) ale to wasza sprawa ;-) :!:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi