sesq Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2006 http://puresound.ru/engine.php?mod=files&a...920f1&source=a7 dobre, sciagac o specjalnych porach bo normalnie idzie jak krew z nosa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2006 poszukuje kawalka Comsic Belt - Do it (gatunek deep house) jesli ktos ma na niego namiary to bardzo bym prosil, uslyszalem go pare tygodni temu i nie moge sie od niego uwolnic. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2006 nie wiem co wy chcecie do avb i asot , 235,236,237 byly bardzo dobre a teraz slucham 244 i mi sie podoba , ma ktos sety takkyu ishino? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Nie chcę się sprzeczać bo wiadomo muzyka rzecz gustu, ale zgadzam się z opinią, że ASOT i niestety ostatnio tez GDJB są słabe, nawet Markus Schulz swoimi setami zaczyna mnie nudzic... Znów wziąłem się za słuchanie starych rzeczy....od trance'u poprzez house na tribal'owo progresywnych tematach kończąc i dochodze do wniosku, że moja muzyka zarówno w trance'ie jak i pozostałych przeze mnie wymienionych gatunkach była w latach 2000-2003.... ....każdy kto ma konto na TT może sprawdzić w moim profilu, że staram się być na bieżaco z nowościami na rynku muzyki elektronicznej. Jednak spotkać jakąś "perełkę" w takiej ilości muzyki strasznie cięzko :( :( :( albo mi się wydaje albo kiedyś było inaczej, a może jestem już troche za stary i nie ide do przodu tylko stanąłem właśnie na latach 2000 - 2003, a może poprostu jestem już za bardzo wybredny co do muzyki poszukując cały czas czegoś nowego, świeżego .... Apropo perełek to ostatnio na moje playlist'cie na czołowym miejscu dwa kawałki : Anil Chawla And Dale Anderson - Deeper (Original Mix) oraz Anil Chawla And Dale Anderson - Disco Stew (Original Mix) a z kompilacji ze starych dobrych czasów seria Sasha & John Digweed - Northern Exposure, Deep Dish - Global Underground 025 Toronto CD oraz Paul Oakenfold - 2 Years Of Oakenfold @ Cream CD !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2006 jest do sciagniecia na TT pvd - Mayday Polska 2002 poprostu cos wspanialego:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2006 jest do sciagniecia na TT pvd - Mayday Polska 2002 poprostu cos wspanialego:) To prawda, świetny set !! Tymbardziej, że słuchałem go na zywo w Katowicach :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jediknight Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Co myślicie o ASOT 2006 Armina? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Seentag Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Co myślicie o ASOT 2006 Armina? kiła ? :) @Satoshie, robię dokładnie to samo, również staram się byc na bierząco, z ostatnich numerów bardziej mnie zainteresował Fable - Above a tak po za tym nie widzę niczego specjalnie ciekawego, podobnie jak i Ty zrobiłem powrót do klasycznych tjun'ów :D aktualnie pobieram VA_-_Trance_Voices-Collection Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Co myślicie o ASOT 2006 Armina? Jeśli mówimy to tym wielkim megamix'ie wydanym na dwóch płytach to mnie się nie podobał, właśnie z racji tego, że to megamix i kawałki po 1,5 do 2 minut. Nie lubie takich kompilacji (megamix'ów), podobnie jak kiedyś nie lubiłem megamix'ów z Sensation. Nie wiem jak był z kompilacją z sensetion z ostatniego roku bo nie słuchałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jediknight Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2006 nie o ASOT 2005 Year Mix, tylko o ASOT 2006. Ten co będzie miał premierę niedługo, a na TT jest od 3-4 dni. A jesli chodzi o megamix, to mnie tam sie podoba. Wiadomo ze nie jest on do sluchania tak jak normalne sety, ale do przypomnienia sobie co było przez cały rok i do odrobienia zaległości. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2006 no a jak wypada ten 2006? bo właśnie do mnie leci i nie wiem czy mam robić sobie smaka B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maros Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2006 W sumie albumik nieco gorszy od ISOS'a, mało wokalnego trance'u, koniec pierwszej płyty troche zamulający. Natomiast jest kilka fajnych niewydanych utworków. Osobiście bardziej podoba mi się druga płytka, czyli "In The Club" (pierwsza płyta ma tytuł "On The Beach"). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Aaa to sorry ASOT 2006 jeszcze nie słuchałem. Nawet nie wiedziałem, że wychodzi :P dlatego w pierwszej chwili pomyślałem o ostatniej kompilacji Armina jaką pamietam ;) BTW. Słuchaliście ASOT 243 ?? Podoba wam się kawałek Gabriel'a & Dresden'a - Sydney ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2006 satoshie az tak bardzo jeszcze go nie spenetrowałem :) bo nie odsluchalem całego ;] , dam znac co i jak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2006 No właśnie nie wiem jeszcze co i jak :P słuchałem go kilka razy, ale jest jakiś dziwny dla mnie. Byłem poprostu ciekaw waszej opinii, dlatego pytam ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2006 ARMIN KOSZULKA :) 1 sztuka dla mnie poszła :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2006 mi sie nie podoba ;/ zwykly napis lepiej sobie samemu zrobic jakis fajny wzór i poprosic o wykonanie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maros Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Mi też niezbyt się podoba, logo jest robione inna czcionką niż w oryginalnym logo. Od razu widać, że podróba. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2006 a tam nie marudzić, nie ma alternatywy więc na bezrybiu i rak ryba :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2006 wolal bym te z napisame ibiza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Aaa to sorry ASOT 2006 jeszcze nie słuchałem. Nawet nie wiedziałem, że wychodzi :P dlatego w pierwszej chwili pomyślałem o ostatniej kompilacji Armina jaką pamietam ;) BTW. Słuchaliście ASOT 243 ?? Podoba wam się kawałek Gabriel'a & Dresden'a - Sydney ?? mnie bardziej odpowiada kawałek 02. Algarve - The Longest Journey Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas0 Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Tak piszecie ze ostanie asoty sa slabsze a mnie wlasnie ostatnie 24x sie podobaja, nie wiem moze sie nie znam :) albo poprostu rzecz gustu, generalnie trancu zaczalem sluchac od avb - universal religion, wiec raczej nie mam porownania to starych klasycznych kawalkow tranowych :) ... a co do ASOT 2k6 to taki sobie, wszystkie te kawalki juz mi sie zdarzyly 2 razy znudzic ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Wiadomo rzecz gustu, ale jeśli chodzi o wszelkiego rodzaju kompilacje to na tym polu IHMO Tiesto bije AVB na głowę, a to dlatego, że Tiesto w kompilacjach stara się grać dużo nowych utworów, które nie są jeszcze wszystich znane, natomiast Armin w ostatnich kompilacjach jakie słyszałem robi poprostu the best of a state of trance :) można powiedzieć wiadomo w koncu to kompilacja o nazwie a state of trance, ale z drugiej strony słuchając na bierząco wszystkich czwartkowych programów Armina wtedy taka kompilacja jest już "stracona" na starcie z racji tego....hmmm.... jak to napisał Luc4s : kawalki juz mi sie zdarzyly 2 razy znudzic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2006 paul_van_dyk-live_at_cream_closing_party_amnesia_ibiza-fm-09-16-2004 Secik za kazdym razem wpada w ucho. Mozna go sluchac i sluchac. Bez zbednego vokalu, spiewow itd. Polecam ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Troche nowinek z house'u :) Platipus Addicted 1 2 CD's Mixed by Luke Chable And Kosmas Epsilon Tracklist'a : CD 1 Mixed By Luke Chable 01. Gus Gus - Need In Me 02. Man In The Cupboard - I Don't Care (8-Bit Kid Remix & D.Ramirez Edit) 03. Body & Soul - Girls & Boys (Girls Mix) 04. Random House Project - Freakin' Me (John Gurd Remix) 05. Andry Nalin & Gregor Wagner pres. Bush 2 Bush - Piano Track 06. Thomas Schumacher - Inside 07. Dan Mangan - Resorcerer 08. Luetzenkirchen - Daily Disco (Original Mix) 09. Luetzenkirchen - Daily Disco (Boyz Noise Mix) 10. Sons Of Slough - Real People (Phil Kieran Remix) 11. Lostep - Because We Can 12. Royksopp - What Else Is There? (Trentemoller Remix) 13. Thomas Schumacher - Brut Royal 14. Shiloh - Vice (Original Mix) CD 2 Mixed By Kosmas Epsilon 01. Sergei - Main Road 02. Elias Tzikas - She's Scared 03. Yannis PK - Playing With Marilyn 04. Petersky - Fuck Them All (Oliverio & MOS Mix) 05. Nutrunner - Open Spaces (Oliver Koletzki's Ellenjan Remix) 06. FC Kahuna - Hayling (Kosmas Epsilon Remix) 07. Minilogue - Out Of The Curious 08. Kosmas Epsilon - Paranoid 09. Tim Fishbeck - React 10. V-Sag & Andrew K - Fossil (Kosmas Epsilon Remix) 11. Siberian Son - Dogma (Andrew K's Heretic Mix) 12. Can Costa & Kosmas Epsilon - Che Malakita (D-Nox & Beckers Mix) 13. Ozan Oner - No Self Control 14. Balcazar - Boots & Skirts Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Tiesto-@ Trance Energy 2000 Najlepszy set ever...... http://www.filefactory.com/?dc8d09 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2006 ihmo najlepszy ze state of trance Armina to 228 :] POlecam :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2006 jak byście mogli to wrzucajcie linki do jakiś starszych setów bo w tranc'ie siedze od niedawna i ze starych setów nic nie mam :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Troche nowinek z house'u :) Platipus Addicted 1 2 CD's Mixed by Luke Chable And Kosmas Epsilon Jaki to dokladnie rodzaj house ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Seentag Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Dysponuje jednym zaproszeniem na TT. Szukam kogoś w miare kompetentnego :) Decydowac się, bo niebawem wygaśnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...