Gregor1230 Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 (edytowane) Chopaki byli na Arminie ?? Wczoraj tak sie wyszalałem :P, ze mi az kolana popuchły. Acha i albo byłem tak ... albo zagrał cos nowego bo myslałem ze cos z asotów bedzie a tu jakies nowosci :). Edytowane 3 Maja 2006 przez Gregor1230 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jediknight Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 jak same nowości, podobno nie ominął ani jednego utworu z CD2 (In The Club) ASOT2006 :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 (edytowane) Moze i nie ominoał ale z asota 246 , 245 , 244 i w dol to moze ze 2 kawalki rozpoznałem . A rozpoczol takim kawalkiem ze az dreszcze po plecach mi chodziły :). Najlepsze były stroje co poniektórych panienek :P ahhhhhhhhhhh. Szkoda tylko ze mi w aparacie bateria padla i mam tylko 4 filmy :/. Edytowane 3 Maja 2006 przez Gregor1230 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 (edytowane) @Gregor1230 - czyżbyś jednak był, aż tak ... ?? ;) ja też słyszałem, że Armin sobie nie żałował znanych tematów z ASOT Edytowane 3 Maja 2006 przez satoshie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 (edytowane) Jak tylko dojde do siebie to wrzuce na rapida filmiki to sobie sami zobaczycie :) , a ja ide sie leczyc do mojej pani na łóżeczko bo nog nie czuje a kolana chyba musze wymienic na nowe :/. P.S.: Zgadnijcie za ile były bilety pod hala ludowa :). Wiedziałem zeby nie kupowac na przedsprzedazy. Edytowane 3 Maja 2006 przez Gregor1230 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 Jak tylko dojde do siebie to wrzuce na rapida filmiki to sobie sami zobaczycie :) , a ja ide sie leczyc do mojej pani na łóżeczko bo nog nie czuje a kolana chyba musze wymienic na nowe :/. P.S.: Zgadnijcie za ile były bilety pod hala ludowa :). Wiedziałem zeby nie kupowac na przedsprzedazy. zgadzam sie co do nog. imo najlepiej zagral angleo mike no i koles co gral na poczatku nie pamietam :) wogole to napisze wiecej jutro :D pierwsze 30 min AvB to miazga zagral zajebiscie ale potem juz lipa. ok 1:30 wyszedlem :) bo juz mialem dosc i tak nie przyjechalem na armina ;D tu macie zdjecie z mojego telefonu : D mam wiecej ale jeszcze nie wrzocalem nigdzie -> http://img433.imageshack.us/img433/5370/dsc001850dd.jpg aha a samo wejscie armina na scene to nawet nie umywalo sie do tiesto ktore i tak bylo do [gluteus maximus] ;) ale ogolnie bylo fajnie jednak ludzi w listopadzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
insektcc Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 (edytowane) A ja niestety nie bylem :( Do nastepnego sector ;) PS. Bardzo ladna fota Edytowane 3 Maja 2006 przez insektcc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 http://www.megaupload.com/?d=1KT1OMD0 tu filmiki z Hali , ale nie moje jakiegos kolesia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 A ja niestety nie bylem :( Do nastepnego sector ;) PS. Bardzo ladna fota no szkoda :-/ to do nastepnego ;-) no fotki jak na telefon wyszly super ;) najbardziej mi sie podobalo jak chyba Angelo Mike zapodal jakis kawalek na poczatku przyciszyl a wszyscy zaczeli spiewac, to jest najlepsze na takich imprezkach :) http://img417.imageshack.us/img417/9457/dsc001976nl.jpg http://img417.imageshack.us/img417/6189/dsc001983bx.jpg kolejne 2 zdjecia ;- ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 (edytowane) ja jeszcze dochodze do siebie :D. Angelo mike grał optymalnie, 1 dj i mathew dekay też dawali czadu. Armin zaczął bosko i bardzo podobał mi sie jego set nie zagrał spokojnie jak gra w asotach zagrał zajebiście może troche za mało vocalnych które uwielbiam ale bardzo dobry set, a jak schodził to chciałem cofnąć sie w czasie.na koniec grał jeszcze Remy który mnie zaskoczył bo też grał zajebiscie godne zakonczenie imprezy jednak nie dawaliśmy już rady ze znajomymi i musieliśmy sie zawinąc. Jak kumpel do mnie przyjdzie z cyfrakiem to wrzuce jakieś zdjęcia. może troche nieskładnie pisze ale jestem skrajnie wyczerpany. Apropo jeszcze coś mi się przypomniało. Wie ktoś może o sie szykuje w październiku w hali bo na telebimach co jakiś czas puszczali info że bedzie to najlepszy event w hali i że wszyscy na to czekają ale żadnych konkretów nie było. Edytowane 3 Maja 2006 przez MaKaR Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 to się raczej nie zmieszczą te sety xpektor jak ten z vandit night jest w 4 cześciach a z ibizy ma 313mb. Narazie wrzuciłem Tiesto Club Eau 2 jutro kolejne jak bedzie miejsce Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 Apropo jeszcze coś mi się przypomniało. Wie ktoś może o sie szykuje w październiku w hali bo na telebimach co jakiś czas puszczali info że bedzie to najlepszy event w hali i że wszyscy na to czekają ale żadnych konkretów nie było.no mogli by cos zrobic, ale ja narazie czekam na creamfields ;-) swoja droga jak bedzie znowu imprezka w hali to kupie sobie kolejne plakaty :D teraz cyrk bo kupilem sobie plakat tiesto z listopada za 3zl ;D a AvB za 6zl ;] na koszulki i smycze szkoda kasy bylo... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
insektcc Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 (edytowane) No w tym momencie mam jeszcze 440MB. Z transferem chyba bedzie spoko bo mam wykorzystane 168MB/10000MB ale nie wiem cz przypadkiem to nie jest roczny limit ktory jest dzielony na miesiace. Tak czy siak powinienem miec w przyszlym miesiacu 5GB (teraz mam 1GB) i wiekszy transfer to bede wam sluzyl :) A jak nie bede w stanie to zostanie wam rapidshare i inne tego typu wynalazki. Slyszeliscie Essential Mix 623 2005.08.07 - Ibiza Speical Tiesto @ Amnesia? Jesli nie to sie chetnie z wami podziele. Rewelacyjny secik. Rowniez genialny jest Paul Van Dyk - VONYC Holiday Mix 25-12-2005. Typowo van Dykowy ale miodzio. EDIT: Jednak wszystko wskazuje na to ze mam 10GB transferu/miesiac :) Mozemy poszalec Edytowane 3 Maja 2006 przez insektcc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 Czyli raczej caly event zaliczyacie do udanych :> Dalej czekam na jakies konkret zdjecia... arminka z bliska i panienek jakie sie tam bujaly ;P Co do tych setow... jesli macie vandit nighta itp to mozna wrzucic cos innego... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 4 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2006 No panienke chyba zfilmowałem taka jedna ale nie wiem ;] bo byłem ze swoim bejbe i mi głupio było :P , ale jak zobaczyłem panienkę ze wstążkami zamiast ubrania to padłem na glebę :D. (Zamiast stanika wstążka i zamiast dołu tez wstążki ). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 4 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2006 insektcc tego Essential Mix 623 2005.08.07 - Ibiza Speical Tiesto @ Amnesia i Paul Van Dyk - VONYC Holiday Mix 25-12-2005 jak fajne to wrzuć bo nie mam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 4 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2006 Linki do wspominanego wyrzej: DJ_Tiesto_-_Live_at_Dutch-Dimension_Solo_Tour_Holland, ale nie jestem na stowe pewny czy to jest 2002. ftp://tranceradio.ru/DJ_Tiesto_-_Live_at_...nd-sa_part1.mp3 ftp://tranceradio.ru/DJ_Tiesto_-_Live_at_...nd-sa_part2.mp3 ftp://tranceradio.ru/DJ_Tiesto_-_Live_at_...nd-sa_part3.mp3 Zreszta, ten ftp chyba wszystkim jest znany... masa muzy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 4 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2006 @xpektor : tak 2002, dokładnie 02-02-2002 Pierwszy Dutch Dimension miał miejsce 01-04-2001 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
insektcc Opublikowano 4 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2006 Ok to dzisiaj popoludniu wrzuce essentiala tiesto. Potem vonyca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jediknight Opublikowano 4 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2006 Mój majowy battle mix na FMT: http://fmt.com.pl/viewtopic.php?p=113965 W ogóle mój pierwszy set, chociaż i tak krótki. Prosiłbym o przesłuchanie i opinie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 4 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2006 No panienke chyba zfilmowałem taka jedna ale nie wiem ;] bo byłem ze swoim bejbe i mi głupio było :P , ale jak zobaczyłem panienkę ze wstążkami zamiast ubrania to padłem na glebę :D. (Zamiast stanika wstążka i zamiast dołu tez wstążki ).heh ze mnie to ominelo ; D ale fakt ze niektore laski to takie mialy stroje ze glowa mala :) ja niestety fonem nie zrobilem zadnej zdjecia ale jakbym byl z kumplem i jego aparatem to zdjec by bylo whoj pewnie na ftb cos bedzie, mam nadzieje. wogole to jakas tv tez byla w hali. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 4 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2006 VIVA chyba byla... z serii club rotation, ale nie jestem pewny bo nie widzialem na oczy, jednak reklamowali ostro jego wystep wiec jest to calkiwem mozliwe ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maros Opublikowano 4 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2006 [...] na ftb cos bedzie, mam nadzieje. wogole to jakas tv tez byla w hali.Hahaha! Bardzo śmieszne :D Dział tymczasowo nieczynny. Planowany powrót: 22 lutego. Za powstałe utrudnienia, najmocniej przepraszamy! :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 4 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2006 Mój majowy battle mix na FMT: http://fmt.com.pl/viewtopic.php?p=113965 W ogóle mój pierwszy set, chociaż i tak krótki. Prosiłbym o przesłuchanie i opinie. Na począku chwila monotonii, ale ogólnie nawet mi się podoba. Czemu? Bo nie ma wokalu;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2006 Hahaha! Bardzo śmieszne :D :lol: haha no to popil woda ; D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 6 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2006 no Armin w nowym ASOT wspomnial nawet o imprezie w Polsce , a tak po za tym nowy ASOT bardzo dobry najlepszy jak narazie z 24x ! niedlugo 250 Episode Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 6 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2006 insektcc jak z tymi setami bo nie widze ich, ja swoje wrzuciłem mozecie ściągać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
insektcc Opublikowano 6 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2006 (edytowane) Ok, zarzucam. Widzialem ze jeszcze cos leci wiec nie wiedzialem czy sie pomiesci. Zostalo mi 180 MB :( ale essential Tiesta sie wcisnie. Z gory ostrzegam ze mam "rewelacyjny" upload ;) Edytowane 6 Maja 2006 przez insektcc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 6 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2006 hrillseekers & Lange - Live At Kaivohuone Finland MILLENNIUM 04-22-2006 << jestem na 61 minucie jak narazie set jest genialny, nic tylko sciagac i sluchac 201minut :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
insektcc Opublikowano 6 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2006 No już nie mam siły do tej wiejskiej radiówki. Upload mi w połowie nawalił... :/ Zarzucam jeszcze raz. Ale zapraszam to zasysania setów, które zarzucił Songoku. PS. Czy ktoś wie może jak, jeśli w ogóle się da, ustawić w CuteFTP żeby wznawiał upload w razie przerwania? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...