sesq Opublikowano 6 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2006 No już nie mam siły do tej wiejskiej radiówki. Upload mi w połowie nawalił... :/ Zarzucam jeszcze raz. Ale zapraszam to zasysania setów, które zarzucił Songoku. PS. Czy ktoś wie może jak, jeśli w ogóle się da, ustawić w CuteFTP żeby wznawiał upload w razie przerwania? uzywaj FlashFXP, tam jest taka opcja jak jej nie znajdziesz to napisz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
insektcc Opublikowano 7 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2006 Wielkie dzieki sesq. Od dzisiaj uzywam tylko FlashFXP. :) No i zapraszam do zasysania essentiala. Troche mijsca wyskrobalem i jest teraz jeszcze 300MB. To wrzuce jeszcze Vonyc Holliday mix PVD. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 7 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2006 Armin's Queensday Party29-04-2006 - mocne udezenie Armina :) nie ma zadnej wolnej spokojnej muzyki, Paul_van_Dyk_(Dance_Department's_German_DJ_days)_06-05-2006 - PVD sie rozkreca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
insektcc Opublikowano 7 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2006 A ma ktos z was jakis ciekawy housowy secik? Jesli tak to oddam reke krolestwa i pol ksiezniczki za wrzucenie go na mojego ftpa ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 7 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2006 (edytowane) @insektcc, dwa dobre house'owe sety Sashy: 1. VA-Global_Underground_009-Sasha_San_Francisco-2CD-1999-tronik 2. Sasha - Global Underground - 013 Ibiza Niestety raczej nie zajme się wrzucaniem ich na ftp'a. /właściwie albumy, a nie sety, ale to chyba bez większej różnicy dla Ciebie;] Edytowane 7 Maja 2006 przez narcyz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 7 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2006 A ma ktos z was jakis ciekawy housowy secik? Jesli tak to oddam reke krolestwa i pol ksiezniczki za wrzucenie go na mojego ftpa ;) http://www.onlyhousemusic.hu/ B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
insektcc Opublikowano 7 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2006 Ok wielkie dzieki wam obu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 7 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2006 Heh okazało sie ze mam tego esentiala od tiesta :P, wrzuć tego Vonyc Holliday mix PVD bo jego nie mam napewno, jak sety podobaja sie :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
insektcc Opublikowano 7 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2006 No narazie mialem okazje przesluchac tylko secik z Club Eau i srednio mi sie podobal. No zobacze jeszcze co tesciuch zmontowal w pozostalych setach. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 7 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2006 wrzucaj :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sesq Opublikowano 7 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2006 wrzuciolem na tego ftp, 01-hemstock_and_jennings_-_babylon_(original_mix) bardzo fajny kawalek :) jak cos to wywalcie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
insektcc Opublikowano 7 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2006 (edytowane) Paul Van Dyk - VONYC Holiday Mix 25-12-2005.mp3 uploading 14% finished. Remaining: 05:21:20 upload speed: 8,0KB/s Tak zeby bylo jasne kiedy to bedzie ;) Edytowane 7 Maja 2006 przez insektcc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2006 tez dwie rzeczy uploadowalem jutro jak znajde czas to jakies dobre sety uploaduje:) 11-dreamcatcher-i_dont_wanna_lose_my_way_(tiesto_remix)-whoa.mp3 01_headstrong_feat_tiff_lacey-close_your_eyes__matt_darey_remix-mtc.mp3 ode mnie:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2006 DJ_Tiesto_-_Live_@_Innercity_Amsterdam_(Rai_Megamix).mp3 wlasnie to teraz uploaduje set kultowy pozycja obowiazkowa by zrozumiec esencje trancu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
insektcc Opublikowano 8 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2006 Tylko sie nie przecholuj bo mam tylko 130 MB ;) Ale za pare dni powinien mi sie spieciokrotnic obszar na serwie B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 10 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2006 (edytowane) chlopaki nie wiem czy komus sie przyda ale kiedys sie nudzilem i robilem sobie dzwonki na telefon i teraz je wrzocilem na hdd i upnelem na megaupload tu link: http://www.megaupload.com/?d=VAC1CU7O lista: advanced.mp3 always on my mind #1.mp3 always on my mind #2.mp3 always on my mind #3.mp3 amen.mp3 asot.mp3 back to basics.mp3 belissima.mp3 bitch.mp3 chase the sun #1.mp3 chase the sun #2.mp3 cherish the day #1.mp3 cherish the day #2.mp3 closer now.mp3 color my eyes.mp3 damaged.mp3 dark side #1.mp3 dark side #2.mp3 dark side #3.mp3 empty streets #1.mp3 empty streets #2.mp3 figaro.mp3 for you.mp3 hi-jack.mp3 holding on.mp3 insomnia.mp3 james bond.mp3 little bird #1.mp3 little bird #2.mp3 little bird #3.mp3 miami pop.mp3 moonlight party #1.mp3 moonlight party #2.mp3 orion.mp3 pavement cracks.mp3 revolution.mp3 say hello.mp3 sex machine.mp3 silence.mp3 slow it down.mp3 superstar.mp3 the drill.mp3 tic toc #1.mp3 tic toc #2.mp3 a tak btw ;D to http://www.ftb.pl/news/40557_0_1/ferry-cor...14-sierpnia.htm tylko szkoda ze mnie nie bedzie :-/ Edytowane 10 Maja 2006 przez sector Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilek Opublikowano 10 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2006 Wielki dzieki Panie sector :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2006 no sector teraz sie popisales:) przyda sie napewno:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 10 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2006 (edytowane) Wielki dzieki Panie sector :)spoko ;-D fajnie ze komus sie spodobalo :) moze w niedlugim czasie zrobie 2gi pak bo juz sie nazbieralo troche tej muzyczki ;) swoja droga panowie polecam nowy seta Oakenfolda (Essential Mix) jak dla mnie wypas : 01-paul_oakenfold-essential_mix-sat-04-30-2006.mp3 1. Oakenfold featuring Grandmaster Flash - 'Set It Off' (Paul Oakenfold Mix) (Perfecto) 2. Emjay - 'Stimulate' (Perfecto) 3. Unknown - 'Unknown Title' (CDR) 4. Leya - 'On All My Sundays (Liam Shachar Mix)' (CDR) 5. Oakenfold - 'Save The Last Trance For Me' (Perfecto) 6. Oakenfold featuring Pharrell Williams - 'Sex N' Money' (Perfecto) 7. Liam Shachar featuring Kim - 'Dust' (CDR) 8. Oakenfold featuring Spitfire - 'No Compromise' (Perfecto) 9. Liam Shachar - 'Orchook' (CDR) 10. Emjay - 'Real High' (Nat Monday Remix) (Perfecto) 11. Jan Johnston - 'Sleeping Satellite' (Kenneth Thomas Remix) (White Label) 12. Oakenfold featuring Brittany Murphy - 'Faster Kill Pussycat' (Roman Hunter Mix) (Perfecto) 13. Oakenfold featuring Spitfire - 'Feed Your Mind' (Roman Hunter Mix) (Perfecto) 14. Oakenfold featuring Ryan Tedder 'Not Over Yet' (Liam Shachar Remix) (Perfecto) 15. Jan Johnston - 'Obsession' (Kenneth Thomas Remix) (White Label) 16. Unknown Artist - 'Amsterdam' (Perfecto) 17. Bad Apples - 'Winter Storm' (Paul Oakenfold Mix) (Sound Of The Renegade) 18. Fred Baker vs. Nyram - 'Conformation' (CDR) 19. Oakenfold featuring Spitfire - 'Feed Your Mind' (Liam Shachar Remix) (Perfecto) 20. Storm & Cyber - 'Scacrosanct' (CDR) 21. Emjay - 'Real High' (Perfecto) Edytowane 10 Maja 2006 przez sector Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal2!omu$$ Opublikowano 10 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2006 (edytowane) advanced.mp3 zapożyczyłem to. Jedyne mi to przypasiło. a tu mam 2 swoje dzwonki. z my K700i. prezentują sie tam świetnie. Advanced jest super http://rapidshare.de/files/20117994/by_rafal2_omu__.rar.html A reszta dzwonkow u mnie na komie to top 10 nfs, i GTW- grubass. Elo Edytowane 10 Maja 2006 przez Rafal2!omu$$ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 10 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2006 swoja droga panowie polecam nowy seta Oakenfolda (Essential Mix) jak dla mnie wypasNie taki nowy :P Całkim fajny set, ale większe wrażenie zrobiła na mnie jego ostatnia płyta A Lively Mind niż ten set. Dzwonki ściągnąłem, ale i tak nie zastąpie na nic Faithless- Insomnia, który miałem już wcześniej;] W każdym razie dzięki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal2!omu$$ Opublikowano 10 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2006 mogli byście mi zapodać jakieś fajne kawałki. Typu te dzwoneczki (mp3) co posłałem, exploration of space, i ten advanced (ale tylko ten kawałek co sector uciął bo sciągłem oryginał i nie za bardzo) no i kalwi & remi - explosion (ten remixik oczywiście) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 10 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2006 Jose Zamora & Damian DP - Transatlantic (Andy Moor Remix) macie dzieciaczki wymieciony kawalek ;P http://rapidshare.de/files/20128279/Jose_Z...Remix_.mp3.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
insektcc Opublikowano 10 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2006 (edytowane) Bardzo fajny kawalek m.in. z the politics of dancing 2, aczkolwiek nie taka super rewelacja. Wieczorem zarzuce pare imho bardzo klimatycznych trackow. Edytowane 10 Maja 2006 przez insektcc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sesq Opublikowano 10 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2006 Jose Zamora & Damian DP - Transatlantic (Andy Moor Remix) macie dzieciaczki wymieciony kawalek ;P http://rapidshare.de/files/20128279/Jose_Z...Remix_.mp3.html dzieki !!! super nei iwem jakim cudem tego nie mam, myslalem ze mam wszytko moora MOOR > ALL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal2!omu$$ Opublikowano 11 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2006 (edytowane) ej sector zapodaj mi cały utwór Advanced. mam jakiegoś marcela woodsa, ale ty masz chyba jakiś remix czy coś. Nom i u Ciebie głośniej i wyrażniej jest ta piosenka. Pixnij na PW gdzie moge to dostać... Jako dzwonek sprawdza się świetnie Dobra super. Już sobie znalazłem. Liczyć na was to naprawde śmieszna rzecz. Może jednak postaralibyście się znaleźć coś podobnego do exploration of space, tego advanced i explosion? Edytowane 11 Maja 2006 przez Rafal2!omu$$ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 11 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2006 ... to licz na siebie a nie mędrykuj :) Fajniutka stronka, min dwa seciki tiesto cream amnesia z 2001 i 2002 i pare innych :P http://www.1albums.com/album/100533/DJ%20T...Amnesia%202001/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilek Opublikowano 12 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2006 Panowie a może zarzuccie jakimiś mocniejszymi kawałkami jakis wspaniały trance który nie znam moze :) Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas0 Opublikowano 12 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2006 Jonas Steur - Second turn (Original Mix) :wub: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 12 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2006 @sector Mógłbyś wrzucić te dzwonki na inny serwer - nie wszyscy mogą ściągać z megaulpload (sieci osiedlowe :angry: ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...