Gość Opublikowano 20 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2006 troche klasyki http://www.megaupload.com/?d=XGEYOOZK DJ_Tiesto-Live_at_Samfundet_Trondheim_September_15th_2000 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 20 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2006 Dzięki Piratez. Stare dobre czasy. Lata, kiedy Tiesto był "bogiem muzyki trance". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzikisikorek Opublikowano 20 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2006 Emka... Ostatnio odlozylem troszke trance i wzialem sie za house/funky (i takie tam), pogoda, koniec roku i pelen lajt temu sprzyja :P Jakich wykonawcow polecacie:> Chodzi mi bardziej o pojedyncze nutki? Jak narazie wbily mi sie w glowe kawalki Basement Jaxx - Good Luck oraz Romeo. Do tego dochodzi Junior Jack ( E samba, Give me love) i oczywiscie Fatboy Slim. Moezecie zapodac jakies ciekawe tytulki lub wykonawcow? Jedzie ktos na Heineken Opner Festival w lipcu ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 20 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2006 Antoine Clamaran Olav Basoski Pete Heller Robbie Rivera Eric Prydz (nie chodzi mi o kawałek Call on me - ten klient dużo pracuje i naprawdę ma sporo fajnych produkcji) Axwell To tylko wierzchołek góry lodowej, pierwsze nazwiska jakie wpadły mi do głowy, a jest tego dużo dużo więcej. Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzikisikorek Opublikowano 20 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2006 A jakies ciekawsze tytuly ? Jak bedziesz mial chwilke to zarzuc paroma Twoimi favoritami :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maros Opublikowano 20 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2006 To ja dodam może jeszcze Shapeshifters. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 20 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2006 @maros : true true jak mogłem zapomnieć :D i kawałek Shapeshifters - Lola's Theme !! :D Olav Basoski - Revelation 3 Mirrorball - Given Up (Olav Basoski Dub) Three Drives On A Vinyl - Greece 2000 (Olav Basoski Work'Em To Death Funkmeister Dub) (fajny remix klasycznego trance'owego kawałka) Antoine Clamaran Pres. Supala - Alert Pete Heller - Big Love Ian Pooley - 900 Degrees (Pete Heller Main Mix) BTW. Ian Pooley też ma parę dobrych produkcji Robbie Rivera - Bang Robbie Rivera & Axwell - Burning Robbie Rivera & Billy Paul W - Sex Eric Prydz - Do It Eric Prydz - Spooks Ian Pooley - Flatlet Ian Pooley - Followed Wystarczy w google poszukać dyskografi każdego z nich, ewentualnie tracklist z setów, które grają i masz tyle house'u ile dusza zapragnie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 jesli mowa juz o klasykach to faktycznie tak jak pisze piratez tiesto in concert 2004 jest taki sobie o wiele lepszy jest 2003 zarowno audio jak i video ;-) chociaz wideo z 2004 tez jest calkiem niezle ale audio to jak pisalem. jesli ktos sie bawi w klasyki a nie slyszal jeszcze to polecam 2 kawalko ktore ostatnio slucham non toper ;-) : 01_filterheadz_-_yimanya_original_mix 02-gabriel_and_dresden-arcadia__ozgur_can_remix Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 Skoro mowa o Filterheadz to na myśl przychodzi mi utwór Sunshine i Mayday 2002 w Katowicach, gdy na lodowisku zagrał to Chris Liebing :D oj działo się ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 w imieniu kolegi mam do was pytanko o nazwe utworu, który pozwoliłem sobie wrzucić na serwer insektcc'a pod nazwą 123.mp3 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 (edytowane) w imieniu kolegi mam do was pytanko o nazwe utworu, który pozwoliłem sobie wrzucić na serwer insektcc'a pod nazwą 123.mp3 :)hmmm to nieprzypadkiej du monde ? cos mi swita :)\ nie nie to chyba alex morph.... Edytowane 21 Czerwca 2006 przez qbass Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 (edytowane) hmmm to nieprzypadkiej du monde ? cos mi swita :)\ nie nie to chyba alex morph.... Sugestia qbass'a oraz to co w tym utworze co jakiś czas się powtarza czyli słowo OVERDRIVE, można by sprawdzić to : M.O.R.P.H. - Maximum Overdrive. Nie wiem, nie znam tego utworu, ale ja bym od tego zaczął. Edytowane 21 Czerwca 2006 przez satoshie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 co do alex'a morph'a to sie będzie zgadzać bo coś mi sie zdaje, że on to grał na ATB in concert :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 co do alex'a morph'a to sie będzie zgadzać bo coś mi sie zdaje, że on to grał na ATB in concert :):) zagral to na Trance Energy 2003 ;-] stad mi sie przypomnialo :) a masz moze tego seta ATB co byl ostatnio w Poznaniu ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 nie mam ale podobno była kiszka nawet zaraz przed wejściem ATB siadło nagłośnienie :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jediknight Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 jak overdrive to może Johan Gielen pres. Ijojs - Physical Overdrive? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
insektcc Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 to na pewno nie Ijojs. Nie mniej jednak ja nie znam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 (edytowane) Sugestia qbass'a oraz to co w tym utworze co jakiś czas się powtarza czyli słowo OVERDRIVE, można by sprawdzić to : M.O.R.P.H. - Maximum Overdrive. Nie wiem, nie znam tego utworu, ale ja bym od tego zaczął. dzięki to jest to :) ma ktoś może link do ISOS 3 lub/i starszych ? Edytowane 21 Czerwca 2006 przez -=KAX=- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 dzięki to jest to :) ma ktoś może link do ISOS 3 lub/i starszych ? chyba mam wszystkie na plytce :) gdzie wrzucic ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
insektcc Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 chyba mam wszystkie na plytce :) gdzie wrzucic ?No u mnie jest 263 MB. Dzisiaj moze cos uporzadkuje, a poki co to zostaje ci tyle miejsca ile jest oraz rapidy i inne wynalazki ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 No u mnie jest 263 MB. Dzisiaj moze cos uporzadkuje, a poki co to zostaje ci tyle miejsca ile jest oraz rapidy i inne wynalazki ;)ISOS 3 na serwerze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 (edytowane) jak możesz to pozostałe wrzuć na megaupload..... aaaaa i mam jeszzce pytanko czy można ściągać z insetcc'a serwera jakimś progrogramem typu FlashGet? bo sciągam totalcomanderem ale chyba jak przerwie to trzeba od nowa zasysać. P.S jak masz do tego pliki .cue to też wrzuć :) EDIT: plików .cue już nie tzreba znalazłem wszystkie razem z okładkami :D Edytowane 22 Czerwca 2006 przez -=KAX=- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
insektcc Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 jak możesz to pozostałe wrzuć na megaupload..... aaaaa i mam jeszzce pytanko czy można ściągać z insetcc'a serwera jakimś progrogramem typu FlashGet? bo sciągam totalcomanderem ale chyba jak przerwie to trzeba od nowa zasysać. P.S jak masz do tego pliki .cue to też wrzuć :) EDIT: plików .cue już nie tzreba znalazłem wszystkie razem z okładkami :D KAX polecam ci FlashFXP. Przerywanie i wznawianie sciagania jest tam na bardzo wysokim poziomie. Za top trzymac sie z dala od CuteFTP :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olgierd Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 Przez Operę jak się ściąga też można wstrzymywać i dalej ściagać plik z serwerów, bez konieczności zaczynania od nowa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 (edytowane) Przez Operę jak się ściąga też można wstrzymywać i dalej ściagać plik z serwerów, bez konieczności zaczynania od nowa. w firefox'ie niby też tak jest ale różnie to bywa np. po wyłączeniu kompa i ponownym włączeniu są problemu z dalszym sciąganiem... a w ogóle to można sie zalogowac przez przeglądarke na ten serwer bo ja nie moge Edytowane 22 Czerwca 2006 przez -=KAX=- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 w firefox'ie niby też tak jest ale różnie to bywa np. po wyłączeniu kompa i ponownym włączeniu są problemu z dalszym sciąganiem... a w ogóle to można sie zalogowac przez przeglądarke na ten serwer bo ja nie mogewpisujesz url severa, zaznaczasz log server wpisjesz dadne i lecisz :) reszte ISOS-ow zamieszcze jutro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 Tiesto - Dance 4 life Binnenhof Den Haag 27-04-2006 http://www.sendspace.com/file/em9ls8 Tiesto - Nature Challenge (www.tiesto.com) Rotterdam 10-06-2006 http://www.sendspace.com/file/qwytel Jeśli ktoś ma ochotę to proszę ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 Tiesto - Dance 4 life Binnenhof Den Haag 27-04-2006 http://www.sendspace.com/file/em9ls8 Tiesto - Nature Challenge (www.tiesto.com) Rotterdam 10-06-2006 http://www.sendspace.com/file/qwytel Jeśli ktoś ma ochotę to proszę ;) sciagne o 5 rano :) wtedy transfery siegaja 5mega/s Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
insektcc Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 A ja zasysam z miejsca ;) Bo potem zapomne PS. Skad sie wzial na moim servie asot 248? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 @qbass: robię tak samo, bo wieczorem sendspace strasznie "zapchane". Czekam i czekam, a na TT nie ma nowego Global DJ Broadcast, wczoraj Max Graham grał u Markusa, więc pewnie set będzie niezły ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...