Skocz do zawartości
giusepe

Trance / house / techno

Rekomendowane odpowiedzi

w firefox'ie niby też tak jest ale różnie to bywa np. po wyłączeniu kompa i ponownym włączeniu są problemu z dalszym sciąganiem...

Na Operze nigdy z takim problemem się nie spotkałem. Ewentualnie ściągnij sobie Download Accelerator Plus. Jest bardzo dobry.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no mi sie ten drugi kawałek nawet podoba tak BTW od ok 3:25 muzyka bardzo bodobna do muzyki filmu Piraci z Karaibów :D

edit: fakt to jest ta ścieżka nie zwróciłem uwagi na okładke i pełen tytuł :oops:

Edytowane przez -=KAX=-

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no mi sie ten drugi kawałek nawet podoba tak BTW od ok 3:25 muzyka bardzo bodobna do muzyki filmu Piraci z Karaibów :D

edit: fakt to jest ta ścieżka nie zwróciłem uwagi na okładke i pełen tytuł :oops:

upchnijcie to na znany przez nas zwszystkich ftp :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to nie są piraci z Karaibów, to jest Gladiator

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

lole bo to jest motyw przewodni piratow :) dla mnie wypas, wrescie porzadna klasyka a nie zamulajace kawalki

qbass juz dawno uploadowalem

Wiadomo, że to motyw z Piratów z Karaibów :) Nawet pełna nazwa na to wskazuje Tiesto - Hes A Pirate (Pirates Of The Caribbean)

to jest też motyw z Gladiatora, zaraz Wam pokaże :)

kucyk też ma rację, ten motyw co jest na wyciszeniu w orchestral mix wcześniej już był w Gladiatorze !!

Nie mam filmu pod ręką, więc nie wiem w jakiej był scenie, ale był napewno !!

Edytowane przez satoshie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

na dzien dzisiejszy nie podoba mi sie ten kawalek , nudny i malo melodii, moze jak go przeslucham z kilkanascie razy cos sie zmieni , myslalem ze to bedzie cos al'a loves comes again

Edytowane przez qbass

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wygrzebałem stary album Timo Massa - Connected.

Polecamm Gorąco!!! Super nadaje sie na te długie letnie wieczory ;)

Widzę ktoś kto lubi klimaty takie jak ja ;)

Wcześniejsza kompilacja Timo Maas'a - Music For The Maases nie przypadła mi tak do gustu, ale za to Perfecto Presents ... Timo Maas: Connected to coś wspaniałego :D Ciekawe czy label Paul'a Oakenfold'a Perfecto miał coś wspólnego z klimatami jakie są na tej kompilacji ... zresztą mniejsza o to ;)

Progressive house i trance w najlepszym wydaniu ... Muszę tego poszukać w czeluściach mojej "biblioteki muzycznej".

EDIT : te kompilacje już trochę mają latek na karku, jak dobrze pamiętam Music For The Maases jest chyba z 2000 roku, a Connected z 2001 roku.

EDIT 2 : kurcze nie mogę znaleźć....

Edytowane przez satoshie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Shape Shifters Essential Mix ((18-06-06)) :) super set

true true :)

Essential Mix z 11 czerwca też jest super tylko bardziej w deep i tech house'owych klimatach z Damian Lazarus'em w roli głównej. A jutro w nocy będzie następny :D

EDIT : Co to jest Bansss... ??

Edytowane przez satoshie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi