Gość DaMcio Opublikowano 5 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2004 a więc moja kuzynka kupuje sobie kompa (a ja mam podać jakie części ) :roll: co sądzicie o takim zestawieniu to będzie komp momentami PODKREŚLAM MOMENTAMI używany do rozrywki (tak aby jakieś tam diablo no hulało ... GÓRA vice :) podkreśle na wstępie KOMP DO 1.000 zł ANI złotówki więcej Gra.128MB Radeon 9200SE TV OEM PLN Nagrywarka Sony 52x32x52 oem Sony FDD 1.44 Generic OEM ZASILACZ cziftek :? Pamięć 256MB DDR OEM Procesor AMD Athlon XP 2000+/266 AMD SOLTEK SL-75-DRV4 Dysk Maxtor 40GB 7200 ATA133 Maxtor mam nadzieję że o niczym nie zapomniałem .... pomocy :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xxx Opublikowano 5 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2004 jesli chcesz pograc w ta gierke Vice city to chyba Gta tak to musiz miec minumum Ti 3 a;bo 9200 128bit 64mb nowe za 245zł i pograsz w dobrych detalach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xxx Opublikowano 5 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2004 zasilacz do twojego sprzetu to by stkał Modecom 300Gt ok 100zł i jeszcze bedzie miał zapas :) Nagrywarka z wlasnego doswiadczenia Liteon i napewno jest tansza moze byc 48.24.48 i tak zeby płytka był wmiare dobrze wypalona to max x16 albo x24 bedziesz wypalał :) Pamieci jak ci zalezy na kasie moga byc 333mhz kingstona sa stabilne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DaMcio Opublikowano 5 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2004 oki mam już zestawienie chyba jest już ok GF2TI -bez :) zwykły CD-R FDD 1.44 Generic OEM Modecom 300Gt Pamięć 128MB 333 Procesor AMD Athlon XP 2000+/266 AMD (chyba 1.6 albo duron) POTRZEBNA PLYTA GŁÓWNA DO TEGO !!! JAKA!!?!?! z tej strony :) niedroga i wmiare dobra ! http://www.lucky-star.com.pl/index.php?loa... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xxx Opublikowano 5 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2004 128 mb nie badz smieszny na tym zadna gra nie bedzie chodzic daj minum 256 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xxx Opublikowano 5 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2004 ile za tego TI 2 dajesz moze lepiej MX440 wydajniejsza jest Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DaMcio Opublikowano 5 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2004 włąsnie się dowiedziałem że ten komputer nie będzie już służył do rozrywki .... ma działać .... saper :lol: ps: do 800 zł :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luc312 Opublikowano 5 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2004 A nie lepiej kupić używanego... zawsze będzie troche lepszy w tej samej cenie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DaMcio Opublikowano 6 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2004 racja ... tyle że używanego szukać nie będe :roll: dzięki za help Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...