Skocz do zawartości
krzychu1

problem z ???

Rekomendowane odpowiedzi

Niedawno podłączyłem dysk Caviar 60GB 7200 ata100 . Wszystko dobrze ,w biosie go wykrywa jako 60gb i wogóle partycje zrobił bardzo dobrze formatuje też dobrze. Gdy chce zainstalować windows me ,wpisuje w dosie setup no i powinien włączyć się instalator a tu cały czarny ekran. Komputer działa normalnie . Może ktoś mi poradzić co zrobić aby działało??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pamietam jak dostalem nowego kompa wlasnie z Me ;)

i jako totalny lamer juz po okolo 5h nauczylem sie robic formacika :)

tak wiec: anglikom gratulujemy beckhama a microsoftowi windy(Me)

nagraj jakis inny system a jak nie bedzie dobrze to daj znac.pozdro :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja Me miałem na starym kompie (filmy sie wieszaly), to co chwila błędy, restarty, wkurzyłem sie i Xp instalnołem, komp chodził troche wolno,ale za to jak stabilnie. XP PRO RULEZ. 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no tak ja bylem zafascynowany windowsem ME ale teraz to o d.... rozbic mam teraz 2000 i narazie chodzi tylko nie mam sp :( gdzie one moga byc???

na niezbędnikach

u moich rodziców ME chodził przez trzy lata i był sporo eksploatowany (głównie praca w sieci,dużo instalacju)pod koniec żywota otwierał się ze trzy minuty bo miał chyba ze dwadzieścia programów w autostarcie ale działał,zrobiłem format bo miał mnóstwo śmieci ale pochodzł by jeszcze.Mam kolege który też miał ME ze dwa lata i nie narzekał

u siebie go nigdy nie instalowałem ale pamiętam że przy 98 formacik był raz w miesiącu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może zainstaluj najpierw 98 a później zrób auktalizacje na Me. Ja tak robiłem jak mi nie działała jedna rzecz. 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dzieki za te info ale ja nie mam problemu z wyborem windowsa tylko z jego zainstalowaniem :)

Dysk jest racezj sprawny,nie wiem zbytnio co się dzieje. Może dlatego że wymieniłem karte graficzna?? Jak wrzuce starą to darade zainstalować a na nowej niee :(

Mam taki sprzęt:

athlon xp 2000+

g4 ti 4200 128mb 128 bit

ecs k7s5a

caviar 60gb

Można zainstalować system win xp spod dosa??

Co do me to wiem że to syf bo miałem go kilka razy,instalowałem go bo nie miałem 98 :) ,a nie wiem jak zainstalować xp spod dosa :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hmm to juz jest inna sprawa ciekawe dlaczego sie nie da :?: a co wogule sie dzieje jak robisz system na tej nowej karcie :?: :?: zwis czy co

a co do tego XP pod dostem to sie chyba nie da przeciez ustawiasz w biosie zeby uruchomil komputer z CD-rom i wtedy tam wszystko robisz formacik i takie tam powinno chodzic ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi