Q Opublikowano 5 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2004 Ja wiem że mam problemy od czapy. Ostatnio pytałem gdzie mogę skołować gumeczki na procesor :) Tym razem potrzebuję przycisku start i reset do płyty głównej. Chodz mi o to co dają z obudową. Moje się popsuły i aktualnie włączam kompa śrubokrętem :) co jest powiedźmy dość nie wygodne. Więc gdzie mogę dostać takie cudaki? Btw. dziś jest pon. A nie chce sie z tym męczyc do soboty czekając na WGK. pozdro 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 6 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2004 Zmień obudowę na przykład na tą: http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=78801 :D :D :D Edit Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hajper Opublikowano 7 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2004 "Napszykład' to zaopatrz się w słownik. Reklamy są zabronione ajt ? Q > Dziś jest środa, przebolejesz 3 dni :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 7 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2004 lspider - nie ładnie, nie ładnie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 7 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2004 :oops: Ja tylko niosę pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mecz1 Opublikowano 7 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2004 Ja tylko chcę pomóc ale nie wiem jak? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 7 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2004 idziesz do elektronika , i prosisz o 2 mikrostyki ( lub , mikro przelaczniki ) lutujesz 2 kabelki wpinasz w mobi i oto masz ( famfary ) Restes i power on :] koszt ( hmm ok 1zl ) ewentualnie jak masz stara myszke to wylutowywujesz przyciski i juz :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cornholio Opublikowano 7 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2004 o ile przycisk "reset" można zrobić z mikrostyku myszki to juz z "power-em" bedzie problem ponieważ musi on byc przystosowany do napięcia 230V a obawiam się że myszkowy mikrostyk nie przeżyje tego. A jesli nawet, to szybko się wypali i będzie zabawa od nowa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 7 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2004 o ile przycisk "reset" można zrobić z mikrostyku myszki to juz z "power-em" bedzie problem ponieważ musi on byc przystosowany do napięcia 230V a obawiam się że myszkowy mikrostyk nie przeżyje tego. A jesli nawet, to szybko się wypali i będzie zabawa od nowa co ty du.pisz jakie 220 ( no chyba ze mowisz o at ) , natomiast atx nie jest wlaczany bezposrednio z 220 ( na mikrosliczu jest minimalne napiecie , nie mierzylem , ale wydaje mi sie ze od 2,5 v do 5 v ) to wszystko :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 Możesz poszukać jakiegoś komisu/serwisu PC. Może będą coś mieli. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=agent=- Opublikowano 10 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2004 co ty du.pisz jakie 220 ( no chyba ze mowisz o at ) , natomiast atx nie jest wlaczany bezposrednio z 220 ( na mikrosliczu jest minimalne napiecie , nie mierzylem , ale wydaje mi sie ze od 2,5 v do 5 v ) to wszystko :P HYh ubiegłeś mnie :P też mi nie pasowało żeby przez płyte ATX mknęło 220 V :D:D:D:P :twisted: Chociaż jak burza i przepięcie walnie w kompa... lub zasilka padnie i pośle na mobo 220V to mknie równo siejąc zniszczenie a pozatym dziś Sobota więc zdaje mi się że już problem nieważny :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...