Raiden Opublikowano 5 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2004 Zawsze jak aktualizuję baze wirusów przez internet po ściągnięciu już wszystkich sygnatur pisze "trwa odbudowywanie pliku..." a potem wyskakuje błąd: "Nie można przeprowadzić aktualizacji ochrony antywirusowej Powód wystąpienia błędu: Wystąpił błąd przy pobieraniu Błąd odpowiedzi serwera aktualizacji (Kod błędu: 35). Spróbuj ponownie później" Próbowałem już wiele razy ale zawsze wyskakuje ten błąd. Jednak mimo to zwiększa się całkowita liczba sygnatur wirusów w programie, czyli jest tak jakby aktulizacja się powiodła. Czy ktoś spotkał się z takim błędem? Jak się go pozbyć? Czy jeśli zwiększyła się liczba sygnatur wirusów to wszystko jest ok mimo że wyskakuje błąd? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 5 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2004 Masz automatyczne aktualizacje czy reczne ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raiden Opublikowano 6 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2004 Aktualizacja jest ustawiona na ręczną Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raiden Opublikowano 6 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2004 ...ale jak ustawie na automatyczną to w czasie aktualizacji pisze: "NIe dokonano aktualizacji Nie można nawiązać połączenia z sewerem akrualizacji Panda" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GreeN_DG Opublikowano 6 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2004 ee. mój znajomy mial tak samo. Walnięta wersja pandy. Podobno są często takie problemy. Ja mam Panda Platinium 7.0 i jest wszystko ok :) Wczoraj mialem piękna liczbe sygnatur wirusow 80000 :) Aż miałem wyłączyć aktualizacje żeby taka została :). Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 6 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2004 Jak mam na automatyczna to tez nie moge sie polaczyc. Na recznej smiga... moze rzeczywiscie sprawdz inna wersje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GreeN_DG Opublikowano 6 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2004 ja mam automatyczne i jest ok.. zmien wersje mowie ci . pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigzzgib Opublikowano 6 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2004 A pełne orginały macie? Wiem że shearwearowa wersja jakiegoś antywira ma ograniczenia aktualizacji Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GreeN_DG Opublikowano 6 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2004 pewno że pełne ale nie oryginały :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigzzgib Opublikowano 6 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2004 pewno że pełne ale nie oryginały :)To po co tego używacie? Jest wiele darmowych antywirów równie dobrych co panda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...