virtuomaniak Opublikowano 5 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2004 hehe nie wiem czemu ale jak mam podlaczony wentylator od NB wskazuje mi temp okolo 49 stopni a jak odlacze wentylator okolo 42 stopni. Czemu tak sie dzieje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIOSKARPA Opublikowano 5 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2004 moze masz złac cyrkulacje w budzie :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 5 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2004 nie sadze, mam z tylu wentyl 70x70 ktory wyprowadza powietrze, z przody wentyl 70x70 ktory zasysa zimne powietrze. Dziwi mnie ze spadek okolo 3 stopni dzieje sie odrazu po wyjeciu wtyczki z plyty glownej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba-123 Opublikowano 6 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2004 Może gorące powietrze jest rozdmuchiwane na czujnik od temperatury a kiedy odłączysz wiatraczek gorące powietrze nie dmucha na czujnik i temperatura jest niższa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 6 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2004 hehe nie wydaje mi sie bo jak odlacze wentyl to on jeszcze przez chwilke sie kreci a czujnik juz wskazuje 3 soptnie mniej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...