walet007 Opublikowano 5 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2004 Mam płytkę microstar 6368 i zrobiłem deflautowe ustawienie biosu i jakis memory skanuje mi pamięc tzn. liczy pamięć i trzeba troszkę czekać, chcę to wyłączyć, tylko nie wiem jaką opcją to się wyłancza. Pomóżcie .......... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarkRaven Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 to zalezy od biosu twojej plyty. napisz jaki masz bios. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kenji Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 bios features setup->quick power on self test ->enabled Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarkRaven Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 bios features setup->quick power on self test ->enabledtez o tym myslalem ale nie pamietam wiec nie gadam. tak BTW to raczej disabled. :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukecz Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 bios features setup->quick power on self test ->enabledtez o tym myslalem ale nie pamietam wiec nie gadam. tak BTW to raczej disabled. :lol:Przy Disabled bedzie liczylo 3 razy. Przy Enabled bedzie liczylo tylko raz po wlaczeniu kompa (po resecie nie bedzie liczylo). Sprobuj sam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kenji Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 trzeba dac na enabled (wlaczone) szybki POST Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...