Gość ares Opublikowano 5 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2004 Yyy no wiec tak skladam podanie/odwolanie do szkoly jutro duzo myslalem nad jego trescia i chcialbym zebyscie je ocenili czy lyknie to dyrektorka :) i ew. prosze o wszelkie poprawki w zdaniach. Zwracam się z uprzejmą prośbą o przyjęcie mnie do III L.O. im. C.K. Norwida. Powodem, dla którego nie dostałem się do w/w szkoły w wyniku rekrutacji internetowej było niewłaściwe zinterpretowanie jej regulaminu. III L.O. umieściłem na mojej liście jako drugą szkołę, mimo iż najbardziej mi na niej zależało, nie wiedząc, że nie będzie ona brana pod uwagę gdy zostanę przyjęty do szkoły, którą zaznaczyłem jako pierwszą. Gdy zorientowałem się o swojej pomyłce było już po terminie składania podań. Wówczas zwróciłem się z prośbą do Dyrekcji Waszego liceum o wprowadzenie do systemu mojego poprawionego podania. Prośba ta została jednak odrzucona, gdyż nie było już takiej możliwości. W związku z tym zostałem przydzielony przez system do Liceum Profilowanego im. Gen. Hauke Bossaka. Bardzo zależy mi na uczęszczaniu do renomowanego liceum, ponieważ chcę kontynuować swoją naukę na studiach. Jestem uczniem o szerokich zainteresowaniach. Szczególnie dużo czasu poświęcam informatyce. Dwa razy brałem udział w olimpiadzie informatycznej na szczeblu powiatowym, oraz mam na swoim koncie kilka osiągnięć w gimnazjum, do którego uczęszczałem. Kończący w tym roku egzamin gimnazjalny napisałem na 82 pkt, z tego 44 pkt uzyskałem z części matematyczno przyrodniczej, a 38 pkt z części humanistycznej. Łącznie, podczas rekrutacji uzyskałem 137 pkt, z taką ilością punktów mogłem uczęszczać do każdej klasy w Waszym liceum, niestety mój błąd zaważył o tym, że nie byłem nawet wzięty pod uwagę podczas przydziału do klas. Ponadto, jestem uczniem z poza terenu Kielc i do szkoły, do której zostałem przydzielony musiałbym poświęcać na dojazdy 3 godziny dziennie. Jestem także dzieckiem nauczycielki. Bardzo proszę o pozytywne rozpatrzenie mojego podania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dares Opublikowano 5 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2004 Jestem także dzieckiem nauczycielki. No to bym wyrzucił, bo brzmi jakbyś chciał się pochwalić znajmomościami. Jak dla mnie to ostatnie zdanie psuje całą poprzednią część pisma. WYRZUĆ :!: :!: :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiki-yu Opublikowano 5 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2004 rozpatruję negatywnie ponieważ przy pierwszym użyciu skrótu L.O. należy użyć pełnego zwrotu Liceum Ogólnokształcące również w pierwszym zdaniu napisałeś C.K. Norwida napisz lepiej Cypriana Kamila Norwida - zasada ta co wyżej a i spokojnie ty łykną. :D powodzenia :D od 1 IX 04 uczeń 9 LO w Łodzi - klasa 1C :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuwarek Opublikowano 5 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2004 Jestem także dzieckiem nauczycielki. No to bym wyrzucił, bo brzmi jakbyś chciał się pochwalić znajmomościami. Jak dla mnie to ostatnie zdanie psuje całą poprzednią część pisma. WYRZUĆ :!: :!: :!: Popieram ten zwrot jest nie na miejscu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CePeK Opublikowano 5 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2004 Jestem także dzieckiem nauczycielki. No to bym wyrzucił, bo brzmi jakbyś chciał się pochwalić znajmomościami. Jak dla mnie to ostatnie zdanie psuje całą poprzednią część pisma. WYRZUĆ :!: :!: :!: Popieram ten zwrot jest nie na miejscuAle z tego co pamietam to dziecko nauczycielki ma jakieś +, przy rekrutacji, więc ja bym to chyba zostawił, a najwyżej bym jakoś inaczej to napisał :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ares Opublikowano 5 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2004 no wlasnie no bo to jest plus ze to ze jestem dzieckiem nauczycielki to jezeli ktos ma tyle pkt co ja to biora mnie tak pisze w tej rekrutacji (jeden pozytek z tego a meczylem sie 3 lata w szkole gdzie starsza pracuje) to jak jeszcze jakies uwagi ??? bo mi zalezy zeby to bylo super napisane :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CePeK Opublikowano 5 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2004 [Taki OT] Tylko nie rozumiem dlaczego dzieci nauczycieli mają te +, niech mi ktos to wytłumaczy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiki-yu Opublikowano 5 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2004 nie nie nie najpierw jest brana pod uwagę ilość punktów następnie średnia i dopiero to czy jest się dzieckiem nauczyciela :D więc najpierw popracuj nad średnią (umieść w tekście) na zasadzie na samym końcu "ponadto zaznaczam iż w roku szkolnym XXXX/XX miałem średnią 1.00 oraz iż jestem uczniem nauczyciela" choć to ostatnie chyba sie nie przyda :twisted: CePeK - też nie kapuje tego :/ to jest na zasadzie - dziecko lekarza ma leczenie bez kolejki, dziecko prawnika ma zapewnioną bezpłatną obronę w sądzie to dziecko nauczyciela będzie prześladowane w LO za to że miało te plusy :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CePeK Opublikowano 5 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2004 [...] dziecko nauczyciela będzie prześladowane w LO za to że miało te plusy :twisted: :lol: :lol: :lol: Szczególnie jak jakiegoś kolegę uczył jego rodzic :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loco_pl Opublikowano 5 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2004 A dziecko kobiety ktora stoi na drodze szybkiego ruchu w celu swiadczenia swoich uslug bedzie mialo darmowe uslugi w tychze przybytkach? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiki-yu Opublikowano 5 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2004 A dziecko kobiety ktora stoi na drodze szybkiego ruchu w celu swiadczenia swoich uslug bedzie mialo darmowe uslugi w tychze przybytkach?a skąd mam wiedzieć ? wiesz nie jestem spokrewniony z taką osobą więc nie wiem, ale jak ktoś na 4um ma takie pokrewieństwo to prosimy o wypowiedź Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ares Opublikowano 5 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2004 jakby wasza starsza uczyla w tej szkole do kturej chodziliscie przez 9 lat!! to byscie zobaczyli za co sa te plusy :) takich to powinni bez kolejki brac !! moja starsza wiedziala o wszystkim zanim zdazylem to zrobic, a niezly gagatek bylem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvis Opublikowano 5 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2004 Nie "z poza", tylko "spoza" ;] Do tego popraw jeszcze "Jestem też dzieckiem nauczylcielki". Może być "Jestem też synem polonistki/matematyczki/historyczki stąd i stąd. Powodzenia :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ares Opublikowano 6 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2004 dobra podanie zawiezione, efekt bedzie widac 9tego, modlcie sie za mnie prosze was :), ale bylo ludzi na 12 wolnych miejsc jest z 100chetnych, ale ja sie dostane bo w to wierze :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
||Falcon|| Opublikowano 6 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2004 Ja jeszcze zamiast "waszego liceum" napisalebym "Panstwa liceum" czy cos w tym stylu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ares Opublikowano 6 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2004 zpoźno :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 8 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2004 No to tylko pozostaje zyczyc powodzenia. Moja starsza tez jest nauczycielka - 9 lat w jednej szkole.... Dobrze ze juz to za mna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ares Opublikowano 8 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2004 Jutro chwila prawdy prosze trzymajcie za mnie kicuki :) jak tylko sie dowiem czy jestem na liscie czy nie to wam napisze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srekal34 Opublikowano 8 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2004 Życze powodzenia :) a tak btw. po cholerę z takimi wynikami(punktmai) dałeś podanie do profilowanego? Przecież to inna półka... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ares Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 <span style="color:red;">[ciach!]</span>a ja <span style="color:red;">[ciach!]</span>le nie przyjeli <span style="color:red;">[ciach!]</span>a przyjeli innych po<span style="color:red;">[ciach!]</span>lencow co mieli 110pkt a mnie <span style="color:red;">[ciach!]</span>a nie przyjeli ja <span style="color:red;">[ciach!]</span>le <span style="color:red;">[ciach!]</span>a w nic juz nie wierze <span style="color:red;">[ciach!]</span>a Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dune Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 ciekawe czy w ogole to przeczytali. wspolczuje ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ares Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 JEZU udalo mi sie zadzwonili przed chwila i powiedzieli ze jednak mnie przyjeli Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srekal34 Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 Gratulacje! Ale andal nie naspaiłes po co z takimi wyniakmi pchałeś się do profliowanego :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
||Falcon|| Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 Ares no to gratuluje, kamiec z serca Ci pewnie spadl. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CePeK Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 ;] No to teraz wielkie picie w domu 8) Gratuluje :!: :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ares Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 sorry nie napisalem wiecej bo plakalem naprawde :) mialem ogulnie 137pkt, zadnej 3 na swiadectwie srednia 4,4, 82pkt z egzaminu dzisjaj bedzie picie :) wsciekle psy :twisted: a a po co sie pchalem to po to ze to jest Zespol Szkol Informatycznych bardzoduzy poziom informatyki ale itak sie wiecej sam nauczye w domu ale np. intel tam organizuje czesto pokazy sprzetu, rozne imprezy sa itp - dlatego, nie przemyslalem tej decyzji bardzo jej zaluje ale teraz juz jest wszystko OK!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dune Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 no to spox =] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...