ping182 Opublikowano 5 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2004 Posiadam kartę graficzną GeForce 4 MX 440 z wyjściem S-Video. Wszystko było ok, podpiąłem ją sobie pod telewizor i tak hulało z pół roku bez zarzutów. Aż tu pewnego razu wracam po 3 dniowej nieobecności do domu, odpalam kompa ustawiam wszystko ładnie w opcjach sterownika. Włączam TV i zonk! Przestało przekazywać obraz! Od czasu do czasu przez ok 0.2 sekundy widać kolorki i pulpit Win Xp po czym znów mam czarny ekran. Próbowałem reinstale systemu i sterów. Nic nie pomogło. Denerwuje mnie jeszcze jeden fakt. AD 2. Gdy wyświetlam na tej karcie coś w kolorze 8 bitowym to mam zakłócenia obrazu - pełno kolorowych kropek. AD 3. Jak zainstaluje sterowniki wersje wyższą niż 41.?? to podczas przeglądania stronek scrollem w myszy ekran zatrzymuje się, muszę nacisnąć środkowy klawisz myszy, zmienia się wtedy rozdzielczość, wraca na poprzednią i hula, ale po paru sekundach problem wraca. Ktoś wie o co z tym chodzi? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 6 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2004 Pytanie za 100 pkt. czy ktoś miał dostęp do twojego kompa jak cię nie było :P Jak wszystko poprawnie przeinstalowałeś to sprawdz jeszcze kabel i samą kartę (zamień i porównaj). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrtnt Opublikowano 6 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2004 Mnie się wydaje, że karta zaczyna swirowac takich jaj nie mogloby byc na "zdrowej" karcie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ping182 Opublikowano 6 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2004 Do kompa raczej nikt nie miał dostępu (Hasło pod windows XP :D ) ale ona coś świruje od czasu zakupu (1.5 roku temu) a teraz mi s-video padło ;) a miałem wszystko instalowane po parę razy i nic... Sprawdzałem na 2 kompach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...