Boniek1 Opublikowano 5 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2004 no wlasnie mam problem chce updatowac bios a le ostanie proby konczyly sie w serwisie (asus updatem robion):( podczas wgrywania bisou robil sie reste i lipa czarny ekran dlaczego ?? moze to przez to ze proc byl podkrecony ?? pomozcie :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 5 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2004 Nigdy nie rób akualizacji biosu na kręconym cpu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek1 Opublikowano 5 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2004 Nigdy nie rób akualizacji biosu na kręconym cpu.a jak zrobie clear cmos to bede mial pewnosc ze nic sie nie zjebie ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pci Opublikowano 5 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2004 Ja zanim zaktualizuje to odkręcam procka nawet na fsb 100 go daje, i timingi zwjększam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek1 Opublikowano 5 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2004 mozna zamknac temat udalo mi sie zrobilem clear cmosa a pozniej upgrade udalo sie dzieki :) pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...