LordRene_PL Opublikowano 5 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2004 Mam dostep do obrabiarki CNC. I tak z kolesiem ugadalem sie ze zrobi mi blok na CPU za free. Tylko mam mu rozmiary podac. I tu jest problem. Skad takie rozmiaru wziac? Na stronach epoxa nie znalazlem rozmieszczen otworow z wymiarami, ani nie ma tego na goglu. Jakies sugestie? Nie chce mi sie kompa znowy rozbierac zeby wszystko zmierzyc. Pomoze ktos? I jeszcze jedno gdzie dostane srubki z motylkami i sprezynami? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NAZIR Opublikowano 5 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2004 Na dobry początek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordRene_PL Opublikowano 5 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2004 :lol: No BA stary z nieba mi spadles!!! :lol: BIG THANX!!! Czyli jak mniemam rzmiary to standart tak? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 5 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2004 Tak standard, tak jak standardem powinno byc używanie szukajki a nie zakładanie nowych topiców. Głowe dam sobie uciąć, że uzywając szukajki znalazłbys odpowiedź szybciej niż założył bys topic :? Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 5 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2004 [...] Nie chce mi sie kompa znowy rozbierac zeby wszystko zmierzyc. Pomoze ktos? I jeszcze jedno gdzie dostane srubki z motylkami i sprezynami? tez ci sie sprezynek nie chce szukac tak samo jak tego jpg na sieci i forum? jak ci sie nie chce to po co wogole chcesz cos mierzyc aby koles ci robil... btw srubki mam w sprzedazy... lecz pytanie czy bedzie ci sie chcialo maila napisac... sorki za taki atak, ale nie chce mi sie to fajny zwrot... szkoda tylko ze tak czesto i bezmyslnie uzywany! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 5 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2004 wystarczyło wejść na pro forum i znalazł byś na pewno to jest na pierwszej stronie w dziale Watercooling i temat jest przyklejony http://forums.procooling.com/vbb/showthread.php?t=8412 zajeło mi to całe 10 sekund :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 6 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2004 A srubki zapewne kupisz w OBI lub innym markecie budowlanym, ewentualnie szukaj sklepu z artyulami metalowymi :P :D Mi sie nie chce :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...